Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Myslíte, že existují rozdíly v chování lidí "nehuličů" a "huličů"? - Klikni zde pro originální téma
Jack_Herer
Tak co? Také jste si někdy všimli, jaké rozdíly jsou v chování lidí, kteří trávu v životě nehulili a lidí, kteří si sem tam toho jointa zapálí? Nemyslím teď jaký je rozdíl mezi zhuleným člověkem a střízlivým člověkem. To asi víme všichni :D Spíš teď myslím dopad hulení na dlouhodobé chování a chování i mimo stav zkouřenosti.
Uvedu příklady...
Př.1. Sešli jsme se banda huličů a náhodou jsme také ukecali jednoho kámoše nehuliče, že když už s námi nechodí hulit, ať s námi aspoň jde na pivo. Když jsme přišli do hospody, první co všichni huliči udělali bylo to, že vypnuli mobily, aby je náhodou někdo neotravoval. Jen onen nehulič si mobil nevypnul a komentoval to slovy:"Co kdyby mi chtěl někdo naléhavě volat!?" Po celou dobu akce v hospodě na něm byla patrná jistá nervozita, když po každých asi 20 minutách kontroloval svůj telefon, zda-li mu někdo nevolal či nepsal SMSku.
Př.2. Co si pamatuji ze školy, tak tam to vždy před nějakou písemkou probíhalo tak, že všichni huliči se na ni vůbec nepřipravovali, jelikož tušili, že do ní něco napíšou, něco si vymyslí a třeba to trefí a co netrefí to opíšou. A i kdyby se jim to nakonec nepovedlo, svět se přeci nezhroutí. A tak nějakse to dá říct o jakékoli životní zkoušce ( písemka ve škole, maturita, přijímací pohovor do zaměstnání... ), která huliče v životě potká. Tedy se dá říct, že hulič prožívá mnohem šťastnější a klidnější život, jelikož se míň stresuje.
Dalším příkladem může být třeba to, že typický hulič nikdy neřeší nic moc zdlouhavě a složitě a většinou se vůbec nepouští do hádek o nesmyslech.
Huliči také většinou nehledí nijak daleko do budoucna. "Nějak bylo a nějak i bude."
No prostě je toho celkem dost, čeho jsem si za ty léta co hulím všimnul, že je jinak u lidí co už nějakou dobu hulí a u lidí, kteří o tom tak maximálně slyšeli...
No a co tedy myslíte Vy? Myslíte, že dlouhodobější hulení může mít nějaký výraznější dopad na lidské chování? Pokud ano, tak jaký? Máte také nějaké příklady rozdílného chování lidí huličů a nehuličů ze svého okolí?
pozitron
Najväčší rozdiel vidím v spracovaní bežných každodenných životných situácií. Nehuliči sa veľmi rýchlo vystresujú a potom panikária. Každodenný hulič stres okolo seba síce vníma, ale hádže ho za hlavu, a tak oproti nehuličom dokáže vyriešiť situáciu s nadhľadom a "pokojnejším priebehom" bez nervov a vzrušenia - "pohoda, don't worry..., stalo sa, take it easy...".

Tráva je v tomto smere veľmi účinný filter negatívnej energie v človeku.
Ahoj všichni já si osobně myslím že lidi co nehulej jsou postižení stresem a uspěchaností dnešní doby.
Jay-jay
pičovina!
PalYno
jay-jay suhlasim s tebou,ludia co hulia prezivaju taky isty stres ako nehulici,ja napriklad hulim uz 5rokov a z toho asi rok denne s mensimi prestavkami a mozem povedat ze mam vzdy napr pred skuskou v skole stres alebo aj hocikde inde,niekedy dokonca silnejsi lebo to viac prezivam zhuleny napriklad ked idem na skusky a podobne.podla mna je to u kazdeho jedinca individualne.
p.s. som student VS preto furt tie skusky
fire.ent
kk tomu stresu... hulim uz pres 5 let a myslim ze ze me Mj udelala vic takovýho flegmatika..ale když se naseru tak to lítá:) možná to neni flegma ale vetší nadhled..a ten filtr neg. energie je hodně pravda...spíš neresim sracky:) ale jinak to stejne je clovek od cloveka(hulic x nehulic ) jiny..zalezi na cloveku...
PS:sry za muj slovnik..ale mluvim jak mi zobak narost¨..zdarek
Myslím,že jo.I když znám pár huličských,zákeřných,nervozních krys,které by vás kously pro sklo.Shodou okolností to jsou teda hulící romáci,ale nechám toho,než na mě přijde Chodec :)

Přestěhoval jsem se na vesnici.Čumím,že je tady vůbec nějaké huličtstvo,lépe řečeno,je jich tu dost a rozumím si s nima výborně,jsou víc v poho než ti co ,,jen,, pijou.
Rozumíme si aniž by měli nejmenší tušení o tom že pěstuju,či hulím.
Já nemusím tu přehulenou flegmatickou alternativní verbeš, která si naivně myslí, že spasí svým lenošením s brkem v ruce zkažený svět.
Každopádně záleží na osobnosti, ale kdo pálí roky každej den, podepíše se to na něm. Ten demotivovační syndrom, kterej z trávy smrdí všude kolem už mi nějak leze krkem.
claune - jj souhlas
jinak bych řek že záleží na typu člověka, někdo dává denně a neomezuje ho to. ale takových znám málo.
chce to nic si nenamlouvat (tráva neni škodlivá vůbec...ten kdo hulí je lepší člověk... a podobný sračky)
Stoned_r41d3r
Kdo by rekl, ze se zhulena zhulka bude chovat jinak nez strizlivej clovek.... :D:D:D Ja mam za to, ze to je snad jasny.

Srani na zivotni zkousky povazuju za podrezavani si vetve pod vlastnim zadkem-tedy demenci, ne jako flegmatismus.

Co me sere na zhulkach je domluva s nima.
Nehulit to taky, taky je nechapu :D
Jsou i zarny pripady, kteri dovedou pochopit, ze kazdej ma jinej zebricek priorit a jest nutno dosahnouti kompromisu, ale vetsi cast tvori nespolehlivi vyhuleni wohnouti.

Osobne se vubec nedivim lidem co nekouri a na kuraky se divaji z patra a s despektem. Maji recht.
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
pičovina!



za tohle zápornou karmu?ehm...díky moc,ale nevadí.tak abych to uvedl.napsal jsem to proto,že tahle debata je úplně mimo mísu.každý člověk je jiný a je jedno jestli čadil nebo ne.pokud není zrovna vypukaný,tak prostě je takovým,jakým je a je jedno,jestli hulí nebo ne
Prdelac
chovani se urcite meni u nekterych jedincu rapidne smerem dolu, ale nerekla bych jinak, ze se meni povaha lidi kourenim, ale ze stejne povahy lidi laka koureni marihuany / zustava u koureni marihuany

Kdyz jdes po ulici tak z 80% poznas na cloveku jestli huli nebo ne
kanjack
ja osobne poznám jedného típka, ktorý sa po nejakej dobe čo húlil začal zamýšľať nad svetom, a predtým to vôbec nerobil
brávooo
ahoooooooj tak tráva poškozuje nenavratně mozek!!!
pozoruju to na sobě např....... jedu a říkam ty voe ten vozejk
nák hazí a ja ho tam jen dal ale nazacvakl jdu pro maslo
přinesu chleba !!!nebo myslim na vetu a nez ji řeknu tak ji
zapomenu tak fakt nevi¨m ale zase sem happy a nic mně
nesere tak asi všeho s mírou čus bus a at to roste!!!!!!!!!
bonkwodny
bravooo-to sa stava aj mne,ale nieje to preto,ze by som na to zabudol aletym,ze mam vtedy plnu hlavu inych myslienok

a to,ze hulenie cloveka zmeni je samozrejmost,ved kazdy si (ci uz vedome alebo podvedome)z toho stavu nieco odnesie ale zalezi to vzdy len na nom,CO si z toho stavu odnesie
chOdec
xerthon:
Ááá!!! Už jsem tady! :baseball: :D Svrbí mě kurzor na karmě!! :satan:
Hulení se na člověku jednoznačně podepíše, v závislosti na osobních dispozicích (typu osobnosti). Onen klid může být stejně tak vymaštěnost, či zmiňovaný demotivační syndrom..
crackonos
Já jsem mnohokrát přemýšlel nad tím, jaký bych byl, kdybych nikdy nepoznal trávu. Jaký bych měl náhled na svět, kde bych byl, s kým bych se stýkal atd. Ale je moc těžké jen tak říct, že mě tak či onak ovlivnio hulení. Každý člověk se vyvíjí, jak psychicky, tak fyzicky, takže podle mého názoru není možné objektivně určit, jestli se člověk změnil určitým procesem rozvoje nebo hulením, těžko říct, ale nějaký vliv na osobnost hulení má určitě. Demotivace atd. je jasná věc. Ale každopádně Ganja ze zmrda anděla neudělá.
PERRO
citace:
Původní příspěvek od Prdelac
stejne povahy lidi laka koureni marihuany / zustava u koureni marihuany


presně tak
lootman
Jednoznacne si myslim ze mezi hulici a nehulici komunitou lidi existuje mnoho rozdilu.Jsem uz okolo 6 let vikendovy kurak a mnohe se u me zmenilo,jak ve stylu hudby {nejcasteji>punk,ska,nejaka rychticka,jungle....atd....jasne ze jsem od jakziva neposlouchal tyto styly a kdovi do ceho bych se nechal naverbovat:D.V tech 15ti jsem nejradeji poslouchal starsi pisnicky 80leta }.Diky ganje je alkohol v mych ocich vetsi svinstvo a castecne me od neho ochranily stavy na papriku :rasta: kdy bych alkohol uz nesnesl[coz je dobre].Vztah k prirode se me jako 5letemu outdooristovi zmenil k temer milostnemu :crazy:hehe strasne rad se flakam prirodou,chytat na sebe klistata :D ,tenhle patek se jdu preventivne ovockovat....A sledovat jak kvetinka roste pod rukama,diky peci a drine,snad litry propoceneho potu,sladka odmena v podobe sklizne atd....:death:No reknete groweri,prozije neco tak nadherneho nejakej mazanek jedici strudliky v pelisku u maminky,clovek holdujici denne alkoholu v hospe,ci nejakej diskantek ktery nema na starost nic jineho nez svoji hlavicku a tunz gelu :teef:.Ted jsem to velice zjednodusil je jasne ze ganja ma sve prirozene mouchy,ktere mam tu cest znat :D. Jak se rika>vseho moc skodi a ve velke mire skodi treba i caj...co jsem slysel....No proste rozdil je a je toho vice,ale nebudu tu rozepisovat sloh .:punk::punk::punk:Takze na napsanou,navydenou cuss
Mishelou
Pár dní nehulím a připadám si jako z jinýho světa. Okolí už mě nebere takovýho jaký jsem byl :(,ale to se zítra změní :frog: hehe
citace:
Původní příspěvek od chOdec

Hulení se na člověku jednoznačně podepíše, v závislosti na osobních dispozicích (typu osobnosti). Onen klid může být stejně tak vymaštěnost, či zmiňovaný demotivační syndrom..


lépe bych to nenapsal,jsem naprosto stejného názoru.
silné psychické výkyvy nejsou ojedinělé

hulo je fajn o tom žádná,avšak normální je nehulit
1)pravidelný hulič, pokud u sebe nemá hulení je nervní, rozmrzelý, nepříjemný, utahaný, nic se mu nechce, nejraději sedí leží či spí a vůbec den bez huĺení už pro něj jako takový nemá smysl. Nesoustředěnost, roztěkanost, rozhozená pohybová motorika a krátkodobá paměť, špatné mezilidské vztahy, apatie, lhostejnost..........dejte takovému huliči pytlík skanku a uvidíte široký úsměv, příjemné jednání a další pozitivní výjevy způsobené tím, že "už si konečně zahulím!!!!"

2)nehulič-neřeší žádné problémy ohledně hulení. Žije normálně, je na něj spolehnutí, nemá rozhozenou motoriku, soustředí se, nemusí myslet na to kdy to zase smotá, není unavený, nemusí spát přes den, a vůbec pokud ani nekouří je jeho organismus mnohem zdravější než huličův. A díky tomu dýchá lépe, cítí se lépe, netrpí průjmy a dalšími střevními potížemi.

...toto vyplynulo z asi pětiletého zkoumání lidí kolem mě a výsledek: Hulení má na lidskou osobnost obrovský vliv ale pouze až po delší a pravidelnější konzumaci. Spousta mých přátel je díky marihuaně a slabé osobnosti v shitu, který bych nikomu nepřál a marjánka pro ně byla jen přestupní stanicí. I já na sobě pozoruji hodně změn v chování. Problémem je že toto si člověk v 15 letech nikdy NEUVĚDOMÍ. Kecy typu, že nezhulení lidé jsou ve stressu jsou naprostým nesmyslem. Nejsou ve stressu, pouze si uvědomují opravdovou závažnost situace (nemluvím o extrémech), kterou si zhulenec nepřipustí..

Připojuji se k SIMORovi: "hulení je fajn, ale normální je nehulit"
a jěště jedna věc: dlouhodobější hulič podléhá příjemným prožitkům mnohem lehčeji než nehulič a proto zatímco nehulič maká už od pěti od rána do pěti odpoledne a je stále v poho celý týden, hulič leží do osmi v posteli, pět hodin něco dělá a pak zase umře (usne, zhulí se)...
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od w4ever
nehulič maká už od pěti od rána do pěti odpoledne a je stále v poho celý týden, hulič leží do osmi v posteli, pět hodin něco dělá a pak zase umře (usne, zhulí se)...

Tak tohle je zase trochu prehnany:faq:
..no jasný ale jako příklad to postačuje...
do_0b
Podle me zalezi na cloveku a to ganja nejak extremne neovlivni ... no a pokud to je clovek ktery huli proste porad kazdy den a nemuze bez toho prezit a jak tady nekdo psal ze mu proste ten den bez huleni prijde takovy "mrtvy" tak to je spatne no ... zase pokud si nekdo zahuli vzdycky s bandickou kamaradu,sranda jak cyp a nebero to jako deni chleba tak to je ok ... jde o to jak to clovek bere no ... myslim ze to nejde nejak jednoznacne vystihnout ... kazdy je nejaky .... ale taky by me zajimalo v jake skupine lidi bych se pohyboval kdybych nehulil,jestli bych mel jine konicky a celkove ... no ale to se asi nikdy nedozvim :D .... no asi tak: Drogy nejsou spatne pokud clovek neni idiot a umi s nima zachazet a neco si o nich treba zjisti predtim nez je skusi poprve....
berrea
souhlasim... ja hulim posledni dobou celkem dost... porad mam u sebe aspon neco, ale ne vzdcky se mi chce... dohromady mi to vychazi, ze hulim tak obden, ale vetsinou je to vecer, kdyz si chci trochu zarelaxovat nebo treba pohodove pokecat s lidma nebo s rodinou a tak... skutecne si myslim, ze lidi, co huli (kdyz nejsou zkoureny nonstop) maj nad zivotem vetsi nadhled a dokazou veci brat trochu s rezervou a presto se dokazou pro neco nadchnout nebo se soustredit na neco, co je pro ne nebo pro nekoho z jejich blizkych dulezity... ale myslim, ze je tam fakt dulezity nekourit porad, jinak se to stane stereotypnim a neuzitecnym... jako kyticka musi proschnout, nez prijme dalsi vlahu, tak i clovek musi obcas vystrizlivet, aby nezacal vadnout...
TSO
Víceméně souhlasim s w4everem lootmanem i když oba píšou o něčem jinym, ale chci tuhle diskuzi doplnit jeste svim pohledem na svet. Vzpomente si na zakladni(nebo stredni) skolu. V te dobe jste tak nejak zacinali s hulenim. A ktery lidi hulili? Vetsinou to byly takovy ty povahy ktery uz nebavil furt ten stereotypni zivot kterej se skladal z kolotoce skola-chvile volnyho casu-spani. Taky to byli lidi ktery nebyli az tak moc zodpovedny. No a tim ze meli spolecny zajem tak spolu zacali vic kamaradit a mirne se izolovat od ostatnich. A v tom je ten problem. Jakmile jste totiz v parte lidi z nichz vetsina kasle na svoje povinnosti tak vas to ovlivni a vam to proste bude pripadat normalni nic nedelat. No a vy zas budete zpetne ovlivnovat ty ostatni. Tim padem si osvojite jiny navyky a misto aby jste se ucili(osklivy slovo co?:)), popr nervozne klepali:) pred nakou zkouskou tak se na to vykaslete a nechate to plavat. No a to vam zustane az do dospelosti(pokud se s tim nerozhodnete neco delat) a vy to vsechno svadite na tu rostlinu, protoze to zacalo tim ze si se stal hulicem.
Myslim to co jsem tu popsal ovlivnuje cloveka dost velkou merou. Zkuste se nad tim zamyslet. Timhle samozrejme nepopiram ze kytka za nic nemuze, spis se snazim nastinit druhou stranku veci.
Doufam ze sem svoji myslenku vyjadril spravne, ve slohu nejsem zrovna nejsilnejsi:(

Jo a samozrejme existuji i vyjimky tak mi tu pak nepredhazujte ty svetly pripady:)
berrea
tso: myslim, zes to vyjadril dobre a vyslovuji ti souhlas... kdyz nekdo posere svuj zivot a dava to za vinu huleni, tak sou to jenom vymluvy, muze si za to sam... dulezity je umet myslet sam za sebe a ne pouze prejimat cizi stereotypy... a ani parta nedokaze z cloveka udelat dementa, vsechno je jenom na nem samotnym... ovsem taky vsechno, co kolem cloveka projde, ho nejak ovlivni, problem zacina tehdy, kdyz clovek misto toho, aby se o neco snazil, porad hleda duvody, proc se mu to a ono nepodarilo, ustrne na mrtvym bode a zamotava se do tech vymluv vic a vic, az mu nezbyde nic jinyho... je nestastnej, ale on za to prece nemuze, muze za to system/autority/drogy/spatna parta/cikani/zidi/cernosi/rodice nevim uz co dalsiho se casto uvadi...
hypiz
otazka je co se stane z takoveho klidneho,vyrovnaneho hulice ktery si uz nejaky patek denne pohuli kdyz mu dojde palo? tech par dnu se rozhodne necitim klidny ba uz vubec ne vyrovnany, spis negativni, nasrany bez chuti k jidlu apod.. nezname snad?

tim chci jen rict ze pohoda je relativni a nic by se nemelo prehanet..
Dracula
to my z kamosema vzdychy vyhuheni hrozne rvem , smejem se picovninam, a nebo premyslime o celosvetovych problemech a o problemech, na druhou stranu su nekdy tak zasekanej ze nic nerikam a cumim a ani nevim co rict:-D jinak kamosi co nehulili, a myslim ze i me MJ neco dala,-PREMYSLENI, jelikoz nas napada hromada veci napr. o svete jak to funguje a jak to je vsechno takovy pos.rany :-D nekdy co nas napadne tak to je fakt tezkej ulet, najednou si uplne procitene neco uvedomite a mate pocit triumfu jak jste na to prisli.Jenomze se vsechny ty napady diky "zhorsene kratkodobe pameti" hned vykouri z hlavy :-D tak sme si rekli ze bysme to meli vsechno nekam psat a za dloouhou dobu az budem stari lidi , tak to vyahnout a podivat se na to . NO potom sem byl na netu a nekde sem narazil na dooost podobny uvahy. A tak sme diky MJ prisli bez jakyhokoliv jinyho vlivu na FILOSOFII. -Filosofie, řecky φιλοσοφία, z φιλειν (filein, mít rád, toužit po něčem) a σοφια (sofía, moudrost, zdatnost) je soustavné, racionální a kritické zkoumání skutečnosti, světa a člověka, případně i toho, co je přesahuje (metafyzika). Hledání pravdivého poznání, smyslu a dobrého života prostředky reflexe, racionální argumentace a diskuse, která vyžaduje určité pojmy. Není to tedy jen akademická disciplina, ale také způsob života, který začíná údivem (Platón) a snaží se s tajemstvím světa a existence nějak vyrovnat.

Ale taky urcite ma negativni vlivy , napr. kdys neni co hulit a sedime venku a nemame co delat tak sou vsichni takovy moc zivi a vetsitnou nas.rani protoze je nuda a to je kraasny zazemi pro hadky..potom reseni problemu- bud nad nim premyslim a v sekunde to zapomenu a seru na to, a kdys ne tak to zazenu myslenkama typu - vklidu to nak klapne :-D
Hm.. a nenapadlo vas niekedy ze je to skor tak ze marihuana proste laka urcity typ ludi, nez ze by ich menila? Poznam dost hulicov co su nervozny a vystresovany aj tak, a ja napriklad som bol zase flegmaticky vzdy. Celkovo co sa postojov k zivotu tyka, ganja ma nijak neovplyvnila.. mna malo za hulica dost ludi davno pred tym nez som sa prvykrat spasil :bong: .
comix
vsetko nas ovplyvnuje a meni...by som povedal ze je to skor osud aky budeme...hulenie, hudba, rodina, kamarati, doba - to vsetko nas ovplyvnuje a podla toho sa meni nasa povaha...takze si myslim ze rozdiely medzi hulicmi a nehulicmi su minimalne...skor ide o konkretnu povahu cloveka ktora zrkadluje vplyv okolia,rodiny a kopec inych veci ako aj hulenie...

jack herrer - poznam aj hulicov ktori radi pozeraju do mobilu (aj nehulicov) ked sme na pive...
mettatron
ja souhlasim se vsema :) .. kazdej rek svou zkusenost a uz z toho celkem plyne ze zkusenosti jsou ruzny. jak kdo svoji situaci proziva je samosebou zaklad. pohled druhyho na tu samou situaci muze znamenat a casto znamena jiny hodnoceni. zalezi kam clovek posouva svuj zivot a jestli ho to bavi a povazuje to za smysluplny a v tom je asi pro kazdyho dobry se snazit o to aby byl realista. prestat hulit, ubrat, nebo napak nebejt jak vezenskej strazce, nabozenkej asketa nebo kazatel o prirozenosti, kterou ale v mnoha dalsich oblastech bez uvazovani porusuju ale jo, kdyz jde ganju tak to prirozeny neni a tim to proste neni dobry .. :) .. je celkem fajn vec.
ridit se nejakejma takovejma pravidlama ktery se tu ruzny vznasej vsude kolem nas .. a praskaj bicem a povidaj, to bys nemel, to bys mel :) .. je dobry ale mozna je jeste lepsi, ridit si svuj zivot hlavne podle sebe. to jak to vnima clovek sam, ted a tady. a pokud opravdu nejsem spokojeny, posouva me huleni realne tam kam nechci .. ono ale castokrat jedno s druhym souvis, kdyz je clovek nejakej nebude zaroven i jinej. ma smysl zaobirat se tim jak to bylo a ze uz o to neni? nebo ma smysl zaobirat se tim jak je a co me to stoji a co me to dava a jakej je vyslednej soucet?
w4ever ¨: větši blbost jsi napsat nemohl jsem hulič mak v pekarně někdy užodpul 5 až do 6 rana :-D a jsem zvykli spat i 4 hodky :-D
to piper:
každá věc má rub i lííc
Erixon
Na celkovej vývoj osobnosti to vliv má, ale nevim jak byste to chtěli oběktivně posoudit.
Každej může udělat jednoduchej pokus - po období každodeního hulení na pár tejdnů ůplně přestat. Když pominu vliv závislosti (2-3dny po posledním brku je největší nervozita, obzvlášť když odpaluje brko někdo poblíž). Na sobě jsem si vždycky všiml "setrvačnost" v chování. Nejdřív se zdá že je všechno při starým, i krátkodobá paměť se začne zlepšovat až po čase. Pak se najednou člověk cejtí uvolněně, zodpovědně, soustředěně a plnej energie. Když se o5 začne víc hulit tak to je přesně obráceně - paměť i reakce ňákou dobu funguje normálně a lidi si často říkaj "dyť to se mnou nic nedělá" :D
S oblibou si zahulim v situacích když je přílišná "uvědomělost vážnosti situace" naškodu - Sjezdovky, sjezd na kole...

mettatron: Že ty děláš na vedlejšák psychiatra :)
getzz
hej mi pripadaji lidi co nehuli fakt uplne divni.... proste my tak co spolu chodime a hulime zazivame vselijake dobrodruzstvi.... a to nas naucilo se divat na svet jinak podle me....
citace:
Původní příspěvek od getzz
hej mi pripadaji lidi co nehuli fakt uplne divni.... proste my tak co spolu chodime a hulime zazivame vselijake dobrodruzstvi.... a to nas naucilo se divat na svet jinak podle me....


Zlatý začátky, taky jsem si připadal po prvních brkách jako kdybych objevil ameriku. Teď si spíš říkám, že bych chtěl bejt spíš ten "divnej".
HorrigEn
žejo. vlastne né, sem rád že pálím :D
ale myslim ze obecne jsou lidi otevrenejsim vice vecem kdyz huli...aspon moji znami jo.
Tajné
Hulení z člověka neudělá pohodáře, ale pohodářství z člověka udělá huliče.
Mixerka
Jo, myslim že jo... člověk je i když moc nehulí víc v pohodě a moc neřeší všecky ty blbosti co řešej ti co nehuli. Ale DLOUHODOBÉ a ČASTÉ hulco 100%
No stačí se podívat do jednoho ve stoce nově založeného thrýdu a budete v tom mít jasno :D

PEACE and LOVE :)
MadEGGA:()
mno na sobe to pozoruju tak, ze sice hazu stres za hlavu kdyz hulim, ale o to vic se to ve me hromadi a za urcitou dobu to petece v podobe deprese a toho se uz dost tezko zbavuje.. takze radeji omezim huleni, vyresim stresujici situace v klidu i kdyz nezhulenej, s tim poroblemy nemam.. a tak to vlastne resim uz taky nejakej ten rocek,,
CHARoN
Ahojda,ja si myslim ze lidi co huli jsou klidnejsi.Vim kdyz jsem jednou visadil asi na rok tak se ze me stal docela protiva.A to jak v praci tak i doma.Tak lespi je asi hulit ale neprehanet :D
M.a.a.x.
začal jsem pročítat toto téma a najednou z ničeho nic spadli moje dvě kitky i s celym banánovníkem z parapetu na stůl ... naštěstí to přežili, ale hustý, jako kdyby chtěli něco říct .)
No a k věci, hulim v poslední době celkem dost (dohromady 3 roky), jsem názoru, že dát si jednou za čas je dost prospěšné. Navíc skvělej lék. Každej člověk ale reaguje a mění se jinak, všim jsem si, že když je společnost, co se nesnaží nic dělat (zevlí a hulí) tak je na tom celkem špatně. Naopak když člověk má snahu něco dělat a rozvíjet se (1,5 měsíce jsem v kuse hulil až 10brk denně) tak jsem na tom celkově i přes toto množství uplně v pohodě, aspoň si to o sobě myslim ... a pár lidí mi dokonce řeklo, že když jsem zkouřenej, tak jsem chytřejší, to je názor nehuličů, ale fakt je to, že mám víc myšlenek nápadů atd.
Takže abych to shrnul ... pro mě je to posvátná bylina, s kterou se musí umět zacházet, umí pomoc, když je o to dobře, upřímně žádáno a umí taky ublížit, když se jí moc zneužívá
takže jako každopádně ,že častý hulení z člověka udělá flegmouše pak už se jen liší rozdíly mezi tim jak kdo je velkej flegmouš....:-) ne,ale ve svý podstatě je to tak,když někdo bude hulit denně,tak je jasný,že se z něj stane flegmatik,ale pak už se to fakt jen liší tim jak koho co zajímá...já dřív řešila takových zbytečných problémů,fakt věcí,který se vyřešej sami a od tý doby co si občas dam brčko,tak už řešim jen problémy,který maj nějakou váhu..ale zase bylo pár lidí(nehuličů),kterýmto vadilo,ženemam zájem řešit některý věci a odvrátili se ode mě....jako každopádně nehuliči mají větší zájem o všechno,protože nejsou zpomalený něčim co nás huliče jakoby jistým způsobem otupuje.. a jak už vyjádřil M.a.a.x. ,tak i pro mě je marihuana posvátná bylina, s kterou se musí umět zacházet, umí pomoc, když je o to dobře a upřímně žádáno a umí taky ublížit, když se jí moc zneužíváí...a tohle samí uznávam i já...
derhlupak
tak myslim ze ludia ktori hulia su taky pohodovejsi.... je s nimi vacsia sranda vedia vicit to co je v ovzdusi:D:D:D
barbastell
citace:
Původní příspěvek od Claune


Zlatý začátky, taky jsem si připadal po prvních brkách jako kdybych objevil ameriku. Teď si spíš říkám, že bych chtěl bejt spíš ten "divnej".


Mluvíš mi z duše.

Člověka co pálí většinou poznám, ale chování vyhulenků spíš než cokoliv, ovlivňuje jejich charakter, který jim byl dán do vínku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma