Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
INDICA MAPLE LEAF a PURPLE POWER - Klikni zde pro originální téma
Martin
Ahoj všichni zahrádkáři a huliči. Pěstujeme doma s kámošem ve skříni dvě kytky. A jenom tak z legrace by mě zajímalo jestli někdo neznáte modely PURPLE POWER a INDICA MAPLE LEAF? Díky za odpovědi.
balsos
Maple Leaf Indica
květ 45-50 dnů, původ Afganistan, je v nabídce Sensi Seeds.
unknown :-)
Ostatně je tam i PURPLE POWER (alspoň myslim)
Hlava
......uvidíš u mě :sun: tukni na odkaz v podpisu :smoker: a velmi dobře zmaštuje a na dlouho , je to síla , nelituji téhle volby :eek: .

Měj se čau Hlava

Martin
Díky za tyto informace. Jen by mě ještě zajímalo, jestli někdo z již zmiňovaných modelů něco vypěstoval. Jsou nějaká spcifika při pěstování? A jak sylné je to hulení? Pokud jde o mě tak zatím žádný problém při pěstování nemám. Díky Martin
dexmon
hele bystrousi, cetls vubec co ti sem lidi napsali?
mikes
cus ja mam purple power prvnim rokem od nirvany.klicivost 100%.pojedu je outdoor ale zatim je mam doma a vede se jim dobre.a uz jako male zacinaj pekne vonet:)
Locki23
Maple Leaf Indicu jsem pestoval pred zhruba 6 lety, kdy se objevila u Sensi jako relativne levna novinka. Musim rict, ze je to standardni silnej model. Mne ovsem k srdci neprirostla. Stavy po ni proste nebyly tak kvalitni a ciste, jak mam rad...coz je samozrejme subjektivni nazor cloveka, ktery ma radeji "mostly sativa".

Objektivneji - Maple je prumerna ve vynosu, sile, ucinku. Proste dobra volba, ale zhruba ve stejny cenovy relaci se daji od Sensi poridit podle meho vychytanejsi modely. Cimz Ti Martine vubec nechci kazit radost. Treba jsi zrovna clovek, kteryho skvele oslovi prave tahle kytka.

Jen na jedinou vec bych chtel celkem durazne upozornit. Maple Leaf Indica je naprosto nebrutalnejsi smrad pri kveteni(a koneckoncu i vysledny suchy palice) ze vseho, co jsem kdy mel tu cest pestit. Taky jeden z hlavnich duvodu, proc jsem od ni upustil. Priprav se na to, ze i s malou a dobre zabalenou palickou Maple Leaf nebude policajt k odhaleni potrebovat psa. :-))) Az Ti to zacne kvest, vzpomen si na me a uz Ted si priprav velmi dobry odvetrani nekam, kde to nikdo nebude cuchat, jinak se tes. :-) Ani uhlikovy filtry Ti nepomuzou uplne. Ja to tehdy pestil jeste ve spolecnym panelaku s rodicema a dalsima 15 sousedama a vsichni patrali po ty chciply kryse, ktera nekde po baraku musi bejt. :-)))
TheHempCultivator
Zdravím .. :sun:

Já sem model Maple Leaf Indica pěstoval loni na balkóně (fotky viz odkaz v záhlaví) no a musim říct, že sem byl (a sem) dost spokojenej.. co se rotliny týče tak byla vážně nádherná, voňavá, měl sem teda i voňavější .. teda co se týče vůně živý rostliny.. paličky se ale nádherně uležely a jejich vůně je vážně exkluzivní.. stavy ... i když poslední dobou preferuju spíš sativy tak si občas dopřeju i vyzrálý tvrdý paličky M.L.I. .. no když to shrnu tak myslim, že je to zajímavej model.. taky například kvůli ceně v porovnání s ostatníma modelama.. .. tak se měj Martine a ať ti roste&kvete :wink:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma