Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Pesteni indoorovych outdoor - Klikni zde pro originální téma
Maton
No fuckticky by me zajimalo jestli uz nekdo z vas zkousel pestovat zarivkovy modely venku??Mozna se to zda srandovni,ale ja jsem zadarmiko skunkovy semeno urcene pro slunicko nesehnal.
ALe tak nejak logicky mi vychazi,ze ty zarivkovy modely prece nemohli tak zdegenerovaat,aby nevyrostly venku??Diky za nazory.
cip
Nejake podobne tema jsem tu uz videl, ale nevim bohuzel kde a tak bych chtel poprosit nekoho znaleho o odkaz na toto tema nebo nejake zkusenosti s pestenim Podlampovych kvetin venku. Mam moznost sehnat nejake klony Orange Badu a chtel bych je zkusit venku.
Muf
to pitrisek: Nekvetou právě sativy dýl???

Já bych snad měl mít indoor na stromě, tak doufám, že bude brzo hotovej.
Majkl
Venku bez zastiňování to nebude stát za moc...
Kytky sou pak řídký, s kvetením se prostě musí začít dřív a uměle!
Wampyr
Primo venku ti sice indoor vyroste, ale nebude to ono.Mam zkusenost s pestovanim indooru ve skleniku.Tam ty kyticky muzes nechat v klidu dokvest.Jsou opravdu ridky a maj mene palicek, ale stoji to za pokus.Jestli ale muzes, tak si sezen nejakej outdoor a budes mit lepsi vynosy.
cHLeBiK
S kamosem jsme vykoumali, zaridili, krvi zalevali a potem zahrivali ... skrin.... ale ouha... seminka co jsme meli, tak rostou sqele, ale jedna kyti se do skrine nevesla (coz jsme zjistili cca pred 14 dny a tak je za oknem.... chudinka se cela vytahla, ale kdyz vezmu v uvahu, ze se ted teprve seje a te holcine jsou dva mesice... proste ji presadime ven a uvidime, i kdyz je to skoda, tak to rozhodne za pokus stoji, mela by mit o DOST delsi vegetacni dobu, tak snad z toho neco bude :}
Majkl
Chce to přivýst kytku uměle do květu (den, dva do tmy a pak tak 14 dní zastiňovat), pak může v klidu 4 měsíce dokvítat...
Haman
Včera jsem kouřil NorthenLigts pěstovaný venku. Byl to fuckt nářez a palice pěkný tvrdý.
mariman
Lidičky hulil jsem skvělou outdoor WHITEWIDOW!!! stalo to za to!!! :)
Koblihostrom
zdravím ale kucíí tohle téma už tady máme a to v OUTDOOR indoor venku,
BaBiBo
No mne predloni vylezla venku kytka (uz nevim od koho to byly seminka, ale par lidi mitvrdilo, ze to jejich byly indoory), ktera mela asi tak pul metru na vejsku (nezastrihaval jsem to, proste rostla mezi fazolema ty ji mozna vytvarovaly :-)) a byla to takova mohutna zelena koule - jakoby jedna velika palka. Nic tak skvelyho jsem jeste nehulil-chutove bomba a stacilo to tak na prdika. Ted se marne pidim po tom, co to bylo. Chci ji znovu!!!!!
DiMiR
Chci zkusit vdovu ve skleniku! Veskere rady pomuzou!
DiMiR
to pitrysek: Prosim info, cim si hnojil, kdy jsi hnojil a jak hnojil! Cokoliv, co si myslis, ze by mi mohlo pomoct a nemel bych zanedbat! Moc ti dekuji!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma