Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Fires Dream 150w - Klikni zde pro originální téma
Fires
Aktualne

Ve skrini je namontovana :

folie;
odtah;
sodik 250W nakonec :) :micro: ;



v nejblizsi dobe se vrhnu na stavbu bubbleru .. ale to se uvidi jak to vyresim s tema rezama a tak, abych ho pak udelal namiru : me osazenstvo muze byt stejne jen 5 kyti bo vic bych asi na tom vzduchovadle neutahl.
lamater
Ahoj, ja osobne mam box na kvet o rozmerech h*s*v 56*36*70 a musim rict, ze ta sirka 36 me dost limituje, myslel jsem ze to bude stacit, je to tak tak akorat a to je prave problem, kvuli manipulaci, kytky drou o steny a navzajem o sebe takze to neni uplne ono, mam totiz lampu na pevno a ve skrini je malo mista na to abych kytky ruzne ohybal a zastrihaval tak je nutne pri praci s kytkama je vyndavat ven:( a na tom prave trpim.
Kazdopadne pokud budes fungovat v tomhle prostoru lampu zaves na prostredek sirsiho rozmeru tak ze bude podelne podle kratsiho. Lampy totiz sviti vic do boku nezli podelne. Mozna taky budes mit problem to uchladit ta vyska neni na 150W asi moc optimalni. Skoro bych rekl ze tvoje skrin je zrala spis na nejaky zarivkovy trubice, ale pod tema asi nebudes mit takovy vysledek jako pod 150kou
Fires
hm to si me moc nepotesil , ale mas pravdu je to muj prvni grow tak si ho neskazim skrini prolezu dum a skusim nejakou vhodnejsi. Pak sem hodim foto.
Fires
Mno tak sem zpatky nasel sem jednu vhodnou ( čti: jedinou ) kandidatku .
Sirka: 120cm
Vyska: 72cm
Hloubka: 63cm
Ted mam strach zase o tu vysku ale jelikoz se chystam na micro pestovani snad bude stacit - btw: lampa bude zavesena na retizkach - . Hlavni nevyhoda teto skrine je ze je v ni starej filtr na vzduch, ten musi ven a jak si vsimnete na fotkach skriti take chyby nektere steny = nutno dodelat + nejake dvirka . Skrin rozdelim asi v polovine mozna min: vzniknou dve male jedna bude na pesteni , druha na elektrotechniku , casem snad na matkarnu..

Kratce k mim planum:
- chci pestovat pod 150w sodik.
- nemam moc penez :D takze se budu snazit najit nejlepsi cestu
- 5 dni v tydnu nemuzu byt u kytek: nutnost aspon male automatizace , s toho plyne : chtel bych pestovat v bubleru(home made) :titanic: vymyslet automaticky udrzovani hladiny uz neni problem.
- Nejspise pojedu techniku skoro jako Scrog ale nepouziji pletivo spise nejake upinaky ..
- Chtel bych zacit s ryzkama : tyden 18/6 a po tydnu hned 12/12 .
- Hnojka a veci jeste ubec nakoupeny nemam : timto zaroven prosim o doporuceni nejakych growshopu s kteryma mate dobre skusenosti jak z pohledu ceny, tak z komplexnosti nabidky. Abych nemusel 3 veci, objednava v jednom a dalsi v dalsim.
- Faq a vse mam proctene snad uz milionkrat .. ale i tak prosim o jake koliv komentare , napady a pripominky prece jenom , nazor od groweru je mnohem vic jak clanky.

Update:
Tak sem koukal na net a tak nejak davam dohromady ty veci co budou potreba ... Je to sice asi sen ale chtel bych aby to na konci pristiho tydne bylo vse nachystany a mozna uz i zasazeno ...

Jednotlive komponenty ( Zde prosim o velkou pomoc, kritizujte , kritizujte a radte. )

Svetlo : Sodik 150W komplet
Ph test: Nutrafin Test PH 4,5-9 kapky (akvaristicky)
Folie: Bila zahradnicka folie 2x to by mohlo stacit.
Vzduch: vzduchovaci moturek do bubleru koupim v akvaristice i s hadici a vzduch sutrama ..
Casovac : Digital CYBER TM-6 mno doufam ze tenhle tu mou 150w skroti i bez stykace .. ten planuju dokoupit pozdeji ..

Mali a velice trapny dotaz : pokud kupuju lampu s predradnikem znamena to ze uz nemusim schanet kondenzator a pojistku ?
Viz predradnik : Presne ten co je v tom kompletu
Fires
Mno tak bedna je stlucena uz dva dny , bohuzel fotecky sem nestihl.. Jak tak koukam tohle tema taky nema moc prispevatelu, snad se to rozjede az mi zacnou pekne rust kyticky , je pravda ze ted neni na co koukat. Konecne sem tak nejak dal seznam co vse koupit. A zitra budu asi teda objednavat. Tak se zatim mejte.

Update : Tak sem se konecne rozhodl co koupim .


Komplet lampu sodik HPS 250w
Tester na vodu
Par hydro kosicku
Folii na odraz Reflect
Zakorenovac
AH root stimulator
AH final solution
Growth/Bloom Excellerator
Pak sadbovaci kosticky a par prkotinek.
Ted se ale ptam a doufam ze mi nejak dobrak grower :) pomuze s otazkou : Potrebuju jiny hnojky krom tohodle od Advance Hydroponic ?
Prave doufam ze v tomhle by mohlo byt vsecho :)
Ale prosim o pomoc :)
m16l1
zdar,

- ten predranik je komplet - vzdyt i v popisu pisi, ze obsahuje tlumivku, kondenzator a starter :)

- k te hydroponii - nebyt pet dnu u kytek s bubblerem - ja nejak nevim... cim slozitejsi je system, tim nachylnejsi byva k selhani, a nakonec se kvuli jednomu vyhozenemu jistici(ustrelenemu pH, EC...) pos*rou tri mesice prace...
Zkus prostudovat outdoorove prispevky o pestovani na stromech - kombinace maxikvetinacu(prip. pytlu) s nekolika pet lahvemi zarazenymi hrdlem do hliny - to by mohlo vyresit tve problemy. Ale ber to jako muj nazor - ne nejakou obecnou pravdu :)

- hodiny jsou v pohode, odchazeji predevsim mechanicke budiky.

- a s tim "scrogem" - jak budes resit obdobi, kdyu prepnes na kvet - tech cca 10 dni musis minimalne obden upravovat, propletat, ohybat...?

- jeste jedna vec - jak budes udrzovat vlhkost?
Fires
Diky moc za ten predradnik ja vim ale nebyl sem si jistej.
S tim bubblerem si nejsem moc jistej jeste ale doufam ze je by to mohlo jit , udelam tam bubbler do nej zavedenou hadici s maleho barelu s upravenym ph . A kazdej tyden hned jak prijedu skontroluju , dam hnojka atd .. doufam ze si to nepredstavuju , jako sen .

Hele s tim scrogem je to moc hadrcore jak nad tim premysim vlastne, mno ted se blyzi velky prazdniny :) Takze u prvni sadby budu od 1 mesice kvetu , porad ... a casem to snad nejak dochytam .. nebo tak ..

A k ty vlkosti :D abych pravdu rekl nevim . Mam box ve sklepe , tam je pomerne chladno , a vlhko . Takze doufam ze to prostredi udrzi aspon troch vlhko , jinak planuju mezi kvetinacky , nastrkat nadoby s keramzitem a kazdej tyden dolivat vodu na full :) nic lepsiho me nenapada .. mas nejakej tip ?
m16l1
vlhkost - uvidis. Prinejhorsim viz muj podpis - kdyz u toho pouzijes 30l kybl, tak ti to v pohode vystaci :)

co se tyka bubbleru - snad to pujde... ja jsem sice trochu skeptik, co se tyka hydra bez pH, EC metru a pravidelne kontroly, ale i takovi jsou mezi nami :) Kdyz tam budes mit barel, tak nezapomen na reseni prusvihu jako praskle tesneni - aby to melo kam odtect.

no kdyz pres leto budes moct zkusit scrog, tak aspon uvidis, jestli je sance to delat navstevou 1xtydne :)

Nezapomen na odtah vzduchu ven ze skrine a ofuk rostlinek, tyhle veci by se taky nemely podcenovat.

Kdyz se trochu zamyslim nad tvoji skrini, tak by krasne vychazela na matkarnu v jedne casti a vedle ni sodik na kvet, k tomu SOG, a jednou za dva mesice sklizen :)
Fires
JO neco takovyho casem planuju :) ted doufam .. mozna se casem objevi nastavba :D

Mno Odtah chci resit dvema 80tkovyma pc vetrakama.. a dole asi pasivni pritah , a ve skrini nekde na stene namontovan jeden 120 vetrak s pc na ofuk , snad to bude stacit. Hm ?


Updated
Nevis nahodou jak je to s tema hnojkama ?? . musim k tem mim jeste neco dokupovat ?
Mno tak zmena v nakupnim seznamu, folii sem objetoval a bude jen obicejna cerno, bila . A do kosiku pribyde AH Bloom 1L ...
Fil_lipek
Zcela souhlasím s kolegou.
Final Solution je určený především k odstranění chuti hnojiva z kytek pri flushingu.I když AH uvadí že by mělo též pomáhat k vytváření superkompaktních (není to krásné slovo?) květů.Podle všeho máš ale hnojiv minimum tak že FS trochu strácí význam.

Každopádně ti taky doporučím dokoupit všechny tři složky.

Jinak ti držím palce protože pokud jedeš první grow a hned hydro bez asistence PH a EC metru tak mi to připadne trochu jako kamikadze.....
Fires
Diky moc vsem za rady, tak z nakupniho seznamu sem odstranil vse od AH .
A pribyl nam tam jak ste radili :

Bcuzz A+B 1l
Bcuzz PK 13-14 1l

Mno k tomu PH, jediny co mi bude trocha pomahat tak je ten akvaristickej test . Vim sice je ze dost prasarna kytky mit 5 dni bez dozoru ale bohuzel jinak to nejde.
Dneska nebo zitra jeste dodam fotky skrine a dnes vecer bych chtel uz objednat veci , takze radte dokud to de :)

Jinak napisu par zmen co v mych planech probjehly : nepojedu 150w ale 250w ... :) a skrin je umistnena nejdelsi stranou nahoru tzn :
vyska: 114cm
sirka: 70cm
hloubka: 56cm

myslim ze v tehle rozmerech uz by to mohlo jit .

Diky vsem jinak .
Fires
Tak a je objednano ..
Jak kdysi rekl samotny Caesar : "ALEA IACTA EST" ( kostky jsou vrzeny ).
Takze pristi tyden cekejte doufam zaplavu fotek ze kompletace skrine, a doufejme ze uz i ze zacatku growu :)
jestedman
hmm tak ta ventilace ti asi stačit nebude,dej tam aspon euro.
bublák na pet dní klidně dáš, dej si tam ale zásobní barel - spojený nádoby, aby ti to kytky nevysály. ph a ec metry nejsou zásadní. ph vychytáš v pohodě a hnojky lej podle tabulky.

moje zkušenost je taková, že mechanický hodiny jsou naprosto ok a spolehlivejší než digi
Fires
stou ventilaci jeste uvidim jak budou prachy.
lamater
No osobne si myslim, ze ph metr je docela dost zasadni, obzvlaste ze zacatku, nezli clovek vychyta jak to redit kyselinou a jak se mu hybe ph v systemu, s tim akvarijnim testem to bude pekna pr...ka. A u hydra je spravny ph velmi zasadni faktor, ve hline to roste i se "spatnym" ph, ale v hydru to pri spatnym ph jen zivori a vubec neroste.
jestedman
ale prd, může si půjčit na jedno dvě měření metr od kámoše, jen aby se ujistil, kolik zhruba čeho, ale s kapkama v pohodě chytne to rozmezí. je to plevel
Machoman
citace:
Původní příspěvek od lamater
No osobne si myslim, ze ph metr je docela dost zasadni, obzvlaste ze zacatku, nezli clovek vychyta jak to redit kyselinou a jak se mu hybe ph v systemu, s tim akvarijnim testem to bude pekna pr...ka. A u hydra je spravny ph velmi zasadni faktor, ve hline to roste i se "spatnym" ph, ale v hydru to pri spatnym ph jen zivori a vubec neroste.


Přesně tak-u hydrosystému je hlídání pH základ! Taky bych ten měřák všema 10 doporučil;)

ještedman-samo pokud víš,ale pro začátek....
Fires
Sohlasim s tebou lamater je to dulezita vec ale ja doufam ze to pujde i stim testem . Casem urcite ph metr dokoupim akurat ted uz nevyzbyly penize.

Mno pro dnes sem udelal aspon par fotecek jak ted vypada homemade dodelana skrin :D mno nejsem tesar :D :(

Mno co se tyce ty ventilace vypada to aktualne na 2 odtahovy a jeden pritahovej.. Ale jestli to nebude stacit , tak sem ted u nas vydel pekny levny vetraka tak dokoupim .. Ale na start by mohli stacit ty 80mm . Ceho se bojim tak ze je start ohrozen tim ze se mi nepodarilo nikde sehnat rezy :(
Fires
Mno tak uz domlovam nejaky rezy . Budu si kvuli nim muset udelat vylet ale neva . Chtel sem se vas zeptat jestli schvalujete muj postup co s rezama ... jelikoz mozna jeste nebudou veci z growshopu doma ( ale doufam ze jo ) mno tak chci koupit nejakej substrat na pelargonie rizky omaznout zakorenovacem a strcit do ty hliny .. par dni predpestovavat za oknem nebo venku na zahrade v kvetinacku .. az udelaj aspon mali korinky dat je do rockwolu a do bubleru az bude ... co myslite ?
Čus, já myslim, že na to zakořenění těch řezů ti bohatě postačí slunce... (Obzvláště teď, když je krásný počasí, ne?) :sun:
Normálně bych to nechal v květináčích venku na zahrádce a jakmile dokončíš box,
tak bych je přesunul dovnitř :einstein:
brin
a zakořeňuj přímo v rockwoolu, pozdejsi přesazeni bude problemovy...
Fires
Mno tak stavba skrine je ted ohrozena stejne jako start pesteni a vsechno .. tak nejak sem pocital s tim ze my stihnou veci s Growshopu dodat tento tyden a ze bych to pres vykend vsechno sprovoznil ...

Mno dnes sem jim volal co se deje ze ani nenapsali , jestli poslali a nebo ne .. a rekli mi ze se ceka na 250 vybojky ze je ted nemaji ze je kazdym dnem cekaj ... takze tak .. :( mno tak tu asi par dni bude klid nez mi to dodaj .. zatim se mejte :rasta:
Fires
Zdravim,

tak sem po delsi dobe zpatky. Veci dosly tak sem vcera jeste vystlal skrinku folii(foto dohodim pozdej), zkusil sem si zapojit vybojku a musim rict sviti nadherne, takovy mali slunce.:drools: Takze zejtra se snad vrhnu na skrin naplno tzn( instalace vetraku ( dnes nove koupenej (kaslu na pc vetraky) odtah 90m3), moztaz lampy, vyroba bubbleru..)


Jenom ty rizky sou problem. LateNightJamm nejak narychlo ukoncil matkarnu.
Takze pokud vyte o nekom kdo ma rezy Brno a Jizni Morava !! Piste
:help:
Fires
Tak a je tu dalsi update:

Dneska problehla instalace, vybojky na stinitko a nasledne do skrine. Potom sem se vrhnul na novej vetrak a jine malickosti.
wasco123
ten odtah, co to je za vetrak, euro2? aku ma hlucnost? dB, alebo sluchove posudenie, dikes vopred
Fires
Popravde nevim, az pujdu do sklepa mrknu se ale stal me 399,- u nas v Baumaxu s automatickou mrizkou :D ( ani nevim na co je kdyz ho zapnu jede tak minutu se zavrenou a pak ji otevre asi aby to nebylo tak narazovy) hlucnost ti nepovim ale reknu pravdu hlucnej je dost. Celkem me to vadi chtel sem mit box co nejvice tichej.

Jo a je od firmy Marley


update : ctel bych se o necem ujistit planuju bubbler a jak sem se ve FAQ docetl do bubbleru se ma davat 33% davky hnojiva co je na obalu .. tzn kdyz mam Bcuzz A a B na kterym pisou 1-1,5ml/l tak mam davkovat 0,33-0,50 ml/l ?? ( samozrejme v pozdejsim stadiu, zacatky planuju s 10% davkou.

update2 tak sem si dovezl od kamarada 3 rizky, rostlinku sem vydel dari se ji dobre, podle listu bych to odhadoval na prevazne sativu (takze asi scrog s pletivem nevyhnutelnej) mno rizky sem dal do rockwolu osetril stymulaxem a dal do misky s vodou do zimni zahrady, co chvili postrikuju rozprasovacem.. Zatim maji po prevozu trocha zkrouceny listy snad se s toho dostanou ..:hanged:

Mno ale jelikoz to sou rezy z jeho prave rozjetyho outu, doufam ze to nakonec bude samice jinak : :rip:

update3 mno rizky vypadaji dost bidne :( , ty o neco malo mensi sou doust poschly a skrouceny, ten veci je na tom o malinkato lip. Mno doufam ze se jeste chytnou ..
Fires
Tak po par dnech se zase vracim, rizky sem pristrihl velkej vypada ze se mu dari pomerne dobre ( zloutnou trosku listy ) ale vypada ze uz by mel co skoro vyrazit koreny, mensi sou na tom obdobne jen jejich silu bych prirovnal k jejich velikosti takze mala a jeste mensi :D
ptchj
ad skrin: byt tebou,poridim si cooltubu a 250w vybojku. na tuhle plochu by to rozhodne prosvitilo lip a vysledky se dostavi

to ze rizkum zloutonou vetsi listy je normalni, rizek si z nich bere matros pro tvorbu korenu.

trochu me zarazi pocet rostlin ktery tam das, mas 3 rezy s tim ze muzou byt i samci. dejme tomu ze bude jeden samec to znamena ze cely ten prostor budes muset vyplnit dvema kytkama. tak je nechas dyl rust ale mas limitujici vysku. doufam ze ti to vyjde.. budu sledovat
Fires
Mno nazor to je ale myslim ze si par veci prehlidl.

1) jaj sorry zapomel sem vsechny upozornit ze nakonec to nebyla 150w ale mam tam napranych 250w .. sjednam napravu v prvnim prispevku.

2) ty 3 rezy ( s toho vyplyva pokud se nepletu ze budou mit stejne pohlavi kdyz sou rezany z jedne kyti) sou jen nouzova vec, mesic mam vylepenej inzerat skoro ze schanim rezy Brno a tak a nikdo nema .. takze sem byl nucen prikrocit k tomuto ..

A ted jeden dotaz : vypada to ( pokud se nestane zazrak) ze to prezije jen ten nejveci, dneska sem ho opatrne vytahl a dole se mu uz udelali tak 2 mm korinky pekny.

A s toho vypliva : 1)nevim jestli ma smysl jet 250w s jedinou kyti, nechat ji dyl na rustu a proplitat pletivem ( coz asi ne )

2) nebo ji nechat vyrust a udelat sni vic rezu pokud se ukaze ze je to samicka

3) vysrat se na to objednat seminka z netu a byt trpelivel a sklizen o mesic a neco oddalit.
Fires
Mno tak je to zase trochu jinak, ten velkej rizek to celkem dava, uz dela korinky a dostala se posli 5 peknych rezu ... takze dalsich 10 dni se uvidi jak to pojede a ja doufam ze tahle posadka to da
Fires
Update : V nedeli mi kamos dovezl novou varku rezu, tentokrat posadka 5 uz dost peknych velkych rezu, je to 4 dnem co sou na zakoreneni a zatim vypadaji nadherne, zadny skvrny , sesichani nic ... drzte palce
Fires
Odruda nevim, je to spise nejakej noname... tezko rict, uvidime snad s toho neco bude vecer hodim nejake fotoz snad, ale neni moc na co koukat jen par rezu zarazenych v kostkach.
Fires
Takze sem tu s dalsim update : vsechno vypada na **** XD .. Dalsi varka rezu ( uhnila, uschla tezko rict) proste tudy cesta asi nevede, nejspis je to tim ze v posledni dobe na to uprimne kaslu a nemohl sem jim vytvorit idealni podminky.

Uz mam inzerat i v bazaru .. ale pokud by ste nekdo vedel o nejakejch seminkach indiky ... ocekavam PM a budu velice vdecnej ..!

Do doby nez se mi podari sehnat seminka zatim asi zustane thread mrtvej .. vsem se omlouvam .. mno je to first grow nic nejde jednoduse..
Fires
Cus all, tak me doma uz cekaji seminka pekne, 5 krat TOP44 a 5 krat Super Skunk ( myslim :D

Mno takze bych to videl tak ze se na bubbler vykaslu, a necham ho treba na dalsi varku... protoze se toho cim dal tim vic bojim,.. Otazka zni : zustava davkovani hnojiv ( BCUZZ HYDRO ) stejne jako je na obalu ???

a druha vec je ze kdyz sem poprvy zkousel pestirnicku na rizkach tak i pres to ze sem mel lampu skoro uplne nahore tak 60 cm nad rezama tak mi dole digitalni stanicka hlasila kolem 30 stupnu pres den. 27 noc ... nevim jestli je to tim ze je cerna a taha na sebe moc svetlo ..

mno pridal sem dovnitr jeden vetrak vecer hodim snad fotoz ...
skuste poradit jaky by ste doporucili techniky kliceni a optimalizaci ..

faq mam sectelej mockrat akurat je tam toho moc a nevim co presne bude to nejlepsi prave .. zatim se mejte

Mir
Fires
Zdravim all ,

tak seminka sou v hline, 4*Super Skunk a 4* Top 44. Zatim sem je dal do substratu na kvetiny ( ph 5 - 6,5) prolil pekne vodou ( ph 5,5) a zasadil seminka. Dostali malý skleníčky s petek. No posudte sami z fotos. A omluvte cary na fotkach, vybojka ma frekvenci takovou ze ji mobil nestiha.)




Planuju celou skrin jeste upravit tenhle tyden, dvere dostanou panty, cela predni stena bude zasparovana, a poradne prefoliovana aby neprosvitala, dostane "tesneni" celou skrin dotesnim a dole dodelam kulaty diry 5 cm prumer na nasavani.
Fires
A je to tu!

Skrin je predelana, a ja prinasim report s fotkama.

1) Vyvrt der na nasavaci mrizky.
2) Vystylani skrine nove folii( tentokrat uz poradne)
3) Tesneni na krajich
4) Finish
5) s cehoz mam opravdu radost : První život
Fires
Tak a je to tu !! :D
Prvni kyticka : SS #1(cislo kyti ne druh :D) ukazala jako prvni co v ni je !!

Zatim se vsechny 4 SS maji k svetu, minimalne maji uz vyhozenej klicek a chystaji se zvednout.

Zato TOP44 ani jeden nejevi jakoukoliv cinost ( mozna pod zemi ) .. je mozne ze je to rozdilnym druhem ??
Fires
Tak jo hodim malej report ale bez foto ty budou zitra

Takze:
SS #1 ma asi tak 5 cm krasne uz mu zacinaji rust zubaty listecky.
SS #2 to nejspise vzdala a nejevi znamky zivota.
SS #3 je asi 3 cm nad zemi zvedla a zacina pekne rust.
SS #4 lezi na zemi ale uz ma pekne listecky aj stonecek, zitra by uz mohla byt zvedla.

TOP #1-#2 mrtvno, zadna znamka zivota. ( mozna)
TOP #3 - neco jako SS #3
TOP #4 dneska mi uz sem to nevydrzel a poodhrnul hlinu, svete div se seminko je praskle a jde videt klicek jak vyliza..

Takze doufam ze to kliceni proste TOPUM trva dyl jak SS..
Ale i tak uz je venku 4 klicky z 8 ... mno doufam ze jich bude ale vic ..
Fires
Zdarec all,

dalsi report je tu a tentokrat sou i fotoz. :) a o dost kvalitnejsi . !!

#1 - Super Skunk #4 konecne se probral a zacal taky neco delat :whip:

#2- Super Skunk #3 konecne taky povyrostl.

#3- Top44 #3 je prvni s topu co se ukazal(podle klicku bych soudil ze do par dni bude mit spolecnost)

#4- Super Skunk #1 moje nejvetsi radost

#5- celkovy pohled do magic boxu :D
Fires
Cuz tak sem tu zase,

kyticky vcera dostali zalivku do ktery sem uz trochu primichal Bcuzz A+B( jenom teda ty vetsi udelal jsem to pro to ze substrat ve kterym je mam provizorne dany nema v sobe zadny hnojko, teda aspon sem to nevycetl- a mnozstvi A+B je fakt jen nepatrny !! ale SS #1 nevypada ze by mu to nejak vadilo) ale zda se mi prave ze krom SS #1 se ostatni skoro ani nehly a nevim proc a cim by to mohlo byt..


Co si myslite ?? :help: :cox:

Vecer snad hodim nejaky fotozz.
brávooo
docela pěkné k+ ale do skříně je lepší davat
řízečky,nebudeš zbytečně pestit samce
jinak takle male kytí bych se bal pohnojit
uvidime co jim to udělá budu sledovat a
držím palce peace
Fires
Mno kyti sem kontroloval a zadny prehnojeni se na nich neobjevilo.. tak jim dam pokoj zas na dlouho a budou dostavat jen vodu PH ( +- 0,2 ). Rizky sem chtel ale kdyz prectes celej thread zjistis ze dvakrat to krachlo s rezama tak sem se rozhodl k tomuhle a tohle vypada aspon na neco ... :D sice se bojim ze nakonec mi zbydou sotva 2 kyti :D a diky moc za K
Fires
Tak sou tu slibovane fotky..


1 - SS#1 pekne foto pod vybojkou

2 - SS#1 a tohle zase venku

3 - SS#3 a kamaradka velke sestricky

4 - TOP#3

5 - TOP#4
Fires
Zdarec all, sem ted na par dni mimo domov tak nemuzu hodit zadnej report a nevim jak se ani dari kyti.. zality by meli byt .

zvazuju ted koupi dalsich hnojek k stavajicim ( Bcuzz hydro A+B,pk 13-14)
a uvazuju o AH ANP Growth/bloom exelator 250 ml, a enzime+ 0,5 l...

co myslite ma to cenu ?? stoji to za ty prachy ??

casem pred sklizni jeste final solution
Fires
Sem konecne doma, a musim rict nikdy sem nebyl tak sklamanej. Po prijezdu me cekal nehezky pohled..

SS#1 - ( projevili se znamky prehnojeni naplno ( ze ja kokot sem to delal priste me vemte necim po hlave)) ale nejspis se s toho dostane ..

dobre se celkem dari 2 topum ale zbytek sel vcera ven ( uhnile klicky, prehnojena jedna, nevyklicene semena .. proste katastrofa maximalniho dopadu.. je videt ze sem noob.

takze ted pokracuju se 3 kyti ... temhle uz budu davat maximalni peci jakou budu moct.. ale se 3 je to ubohost.. spis abych mel co nejdriv co fajcit .. a hnedka po sklizni chci rozjet dalsi a poradnej grow ..

objednal jsem jinak po 0,25L os AH ANP root stimulator, Growth/bloom excellarator, Final solution, Enzymes+) .. aspon aby ty 3 mely co poradnyho papat
Fires
Tak je tu dalsi post:

dneska mi dosla cela rada od Advanced Hydroponic : ANP ( root stimulator, enzymes+...)

takze kyti hnedka dostaly zalivku s root stymulatorem a enzymama.

kytky sem vcera presadil dostaly veci kvetinace a udelal sem malej experiment spociva v jednoduche veci. ( do velkeho kvetinace sem doprostred dal hydro kosicek( v nem je kyti a pouze keramzit a natrhany rockwolovy kostky ) a kolem kosiku je zahradnicky substrat( tezce neprodysny))

Ocekavam ze stredni cast dovoli korinkum pekne propoustet vodu a pekne dychat. A hlina se pak postara a pekne zazemi .
Aspon tak si to pekne predstavuju.

Ve skrini nam ted zustala ZMRZACENA SS#1 ( po prehnojeni je takova s uplne uzkyma listkama a takova svesena..)

a TOP #3 a #4 ty vypadaji celkem good ..

Takze doufam ze to aspon s temahle par kyti dotahnu do konce a ze bude aspon jedna samicka aby bylo sakra co kourit :D zatim cus a pak dodam fotky.
Fires
Omlouvam se ze sem nepostnul fotky Ale porad sem je neudelal.

Moje experientalni kvetinace sou pekne na ****. Keramzit nedrzi podle me dostatek vlhkosti a korinky sou podle me jeste male na to aby se uchopily kolem v hline.

Takze kazdy den dostavaji parkrat dene zalivku a jednou dene do ni micham root stimulator a enzymes+.

Dneska planuju zmenu a udelam neco jako drip system. ( koupil sem mechanicke spinaci hodiny, nasel sem malinkaty cerpadlo do fontanky)
takze planuju z vzduchovacich hadicek udelat kapilary a takovej pseudo drip.

Ale mam takovej problem jedenomu s topu zacali od koncu zloutnout listy(jen ty prvni zubaty a delozni) a kroutit se nahoru.. Nevim cim to je prisuzuju to prave nedostatku vody.
vetsi SS#1 se zacina spamatovavat tak sem ji uz zastrih fim )
Fires
Zdarec all, vsechno je spatne kyti vypadaji hur a hur a nevim co stim. Mam podezreni na par veci : teplotni sok ( teplota mi lita 24 - 33 ) , mozna rozhozeny ph ale zalivam zalivkou s 5,6-5,8. A pak moje hlavni podezreni nedostatek vody ( ten keramzit nebyl nejlepsi napad tak dneska hodlam konecne udelat ten drip system. Myslim ze to bude tohle hlavne kvuli tomu ze se to projevuje hlavne na dvou kyti a ta zbyla uz ma korinky prorosly do hliny a ta je vlhka furt.. :help: :help: :help:
Fires
Zdarec all, vsechno je spatne kyti vypadaji hur a hur a nevim co stim. Mam podezreni na par veci : teplotni sok ( teplota mi lita 24 - 33 ) , mozna rozhozeny ph ale zalivam zalivkou s 5,6-5,8. A pak moje hlavni podezreni nedostatek vody ( ten keramzit nebyl nejlepsi napad tak dneska hodlam konecne udelat ten drip system. Myslim ze to bude tohle hlavne kvuli tomu ze se to projevuje hlavne na dvou kyti a ta zbyla uz ma korinky prorosly do hliny a ta je vlhka furt.. :help: :help: :help:

PS: nevite proc mi to dovolu pridat jen jednu fotku na prispevek ?? ( respektive musim je uploadovat po jedny a nemuzu je uploadnout najednou ):popcorn: :injured: :baseball:

vysazuju tedy enzym+ a root ... necham zatim cistou zalivku ale myslim ze tim by to byt nemelo.
Dwarf Vingette
Ahoj,je mi to lito ale budes muset zacit od znova.:(Kyticky jsou uz stresova ne a nebude to ono:(..mozna by pomohlo kropit vodou a udelat pareniste ,to je asi posledni moznost...

Hodne stesti Dwarf
Fires
ok .. budu pravidelne kropit a natahnu na ne nejakej sack..
Celller
Cau, to PH ti kazi ten keramzit, nejdriv se pufruje (namaci) do vody s nizsim PH, nasledne s potrebnym PH, dost meni PH.
Fires
Nevim nevim . Vytahl sem kvetinacky proplachl sem to vodou a voda co vytekla mela kolem 6 +- 0,2 ..
Celller
Jo, ale voda, co hned protece, se tak nezmeni, nezalezi na tom co protece, to je jasny, protoze jak to zalejes, tak to tece hned ven, ale jake je PH substratu a jak se hybe, ten keramzit sem mel tyden nalozenej a hlidal sem to PH a kolisalo to strasne, je to jen moje domenka, jeste pockej co ti reknou ostatni.
Fires
Hm to je spatny .. Co stim ??? Je to mozny ze je to tim PH ?

Update at to tu tak nezasiram.

Takze drip system je hotovej :bath:
Hline zmizela ze skrine uplne a ted jim zbyl jenom keramzit.
Roztok ma po prvnim ciklu ( proplach keramzitu ) ph 6,5-6,2 zitra jeste doliju roztok a snizim to na 6.

Kyti maji cykly pul hodiny zalivky kazde 2 hodiny.
Uvidime do zitra rano jak se jim bude darit.

Mno kyti na samozavlaze docela drzi zdravej Top za noc pekne povyskocil. Zbytek vypada zive vic jak predtim.

Jen me zajima jak je to s hnojkama :cox: kdyz je to jen v keramzitu. Budou mit dost zivin jen ze zalivky ( Voda s root stymulatorem a enzym+)???

Update2:

Musim rict ze i uz po tak kratke dobe jde poznat na kytkach ze jim zavedeni drip systemu hodne vyhovuje, top roste krasne, i SS se vzpamatovava :shots: a zacinaji se mu zvecovat listy a celej je takovej veselejsi :D top nemocnej je proste porad takovej jakej
byl, snad to prezije.:dance:

Update3:

tak sem byl za kyti a spis tak z nudy sem zmeril ph v roztoku a nastal SOK
ph bylo 7,4 :titanic: takze musim uznat ze sem tezce pochybil kdyz jsem nepripravil ten keramzit predem.
Musim rict ze si mel uplnou pravdu Celler. Mel sem poslechnout.

Takze sem okamzite vymenil celej roztok ph 5,6 ( myslim ze to keramzit zase o neco zvedne ale doufam ze uz ne o moc) + root s., enzyme+, polovicni davka growth/bloom exellator.

Dnes bych se jeste chtel vydat na vylet a sehnat vzduchovaci potrubi a vyvest odtah k vetracimu otvoru ve sklepe a posilat vzduch s pestirny ven z domu ( protoze za ten den dokaze predradnik a lampa, brutalne vytopit celej sklep na 26 stupnu a to uz tezce nechladi a ve skrini to pak dosahuje az 34,1 C ..

Update4:
jeste sem se rozhodl upravit vetrani ve skrini.

Vypocital jsem ze moje skrinka ma objem 0,54m3 a odsavaci vetrak ma odtah 80m3/h a tak sem si spocital ze by melo stacit aby bezel 15 minut/h (nepocitaje staticky tlak atd) tak sem ho hodil na dalsi casovacky a nastavil ho na 15minut_vetra/30minut_klid. takze by tam mela byt i rezerva na staticky tlak. Vecer jeste dotahnu tu trubku snad a zapojim ji. Casem tam prijde i pachac. a mozna jeste vecer splacam mam tu dva 80mm pc vetraky a nejspis je hodim na nejaky slaby trafo a dam za sebe a pridelam na konec trubky aby to tahaly s tim velkym ven mohlo by to pomoct k zachovani odtahove sily.
Fires
Zdravim vas growers,

tak sem se vrhnul na tu odtahovou trubku. A je to hotovy mno tahne to o dost min, tak sem radeji predelal periodu na 15vali/15stoji. Uvidime do rana snad se to nebude prehrivat, musim pockat az vychladne okoli ( sklep) a zacne to tam nasavat o dost studenejsi vzduch.

Hodim par fotek ze stavby a pak fotku skrine.

BTW: nevite nekdo proc muzu pridavat fotky jen po 1 a ne po 5 ???

Posledni fotku sem udelal z udivu ze se mi za 2 dny rozrostla elektricka splet o dva casovace a hafec dratu.
Celller
Kamo a dalsi pruser je ten, nechapu, jak te napadlo, dat ty kytky do derovanejch kvetinacu na drip, klasickej drip je bud na rohozich, nebo v kvetinacich, a odpad tece klasika spodem, predtim sem si toho na fotkach nevsim, vsechno co tam nalejes, ti hned protece, to PH presne jak sem rikal kousek vys, nejdriv napufrovat, jesli je chces zkusit jeste zachranit, kup RW growcubes, to sou malicky RW kosticky a taky je namoc do vody s upravenym PH na 5,8 az 6,2 a nech je tam namoceny, pak premer PH a popripade znovu uprav na 5,8 a smychej s napufrovanym keramzitem v pomeru 70%RW a 30% keramzit, do teto smesy presad kytky, a zalej je az druhy den, muzes zalivat kazdy den, nez kvetnik protece, pak i vicekrat denne, podle toho, kolik bude odpadu, to uz pak poznas, chtelo by to EC metr a hlavne normalni kvetinace:) cau
Fires
Hej .. ja to mam prave schvalne v tech deravych aby to krasne protykalo. Ja vim ze tohle neni proste drip jak by mel byt ALE

v tom keramzitu sem natrhal rockwool aspon jemne ( a myslim ze to zatim drzi dost vlhkosti) hlavne de o to ze ja ty kyti proplachuju kazdy dve hodiny a to PUL hodiny. Samozrejme bych tam chtel vic rw ale objednavat z grow shopu jedno baleni rw kostek mi prijde tezce zbytecny ( hlavne postovny + ) .

Jinak rouru sem musel odpojit, nestiha jeste vic jak normal ten vetrak tu 2,5m trubku proste s tema dvema pc absolutne neutahne ... neco malo jo ale lip to jede samo o sobe. ( casem koupim nejakej lepsi vetrak az bude potreba pachac a nejak to doresim.

A smim-li soudit svim skromnym zacatecnickym hlaskem kyti na tom dripu docela prosterujou, top jede jak z vody, a zbytek se dava do hromady..

UPdate :
kontroloval sem kyti teplota kolem 30 C a kyti zase o kousicek poskocili. PH 6,5 ..( jeste budu snizovat)

Celler: prosim vyjadri se jeste k tomu dripu chtel bych to s nekym konzultovat a tenhle grow bude tesce skusebni.

Hned jak tohle skonci sezenu 9 rezu a pojedu to poradne.

Update2:
Tak jsem vam udelal par fotecek myslim ze topyku se dari velice dobre posudte sami. Zbytek uz se tak nejak vzpamatovava SS roste i kdyz jako kripl :D a posledni fotka je novej prirustecek. Nasel sem seminko v sacku tak sem ho hodil do hliny pred trema dny, dneska sem ho ted vecer uz presunul do skrinky.

Update3
:rip: Zdravim growers nemuzu nejak spat tak sem se kolem 23:30 byl podivat na kyti a v dobe kdy mela byt lampa zhasla tak byla rosvicena coz me teda dost rozhodilo, tak sem si zacal hrat s casovackama a zjistil sem ze par dni mozna celou dobu bezeli 24 hodin denne .. :eek: :hanged: takze uz musim rict ze sem fakt lama.

Mno nastinim vam plan :
1) nastavil sem spinacky uz konecne spravne tzn 18/6.
2) skusim jeste od kamarada vydyndat par rezu s jeho outu aby mi narezal par rizku .
3)vymakat casem jeste pachac a poradne ventilaci
4) 17.8 prepinam na kvet. ( s rezama i bez nich, dost se bojim aby mi to neprerostlo skrinku a je to mesic od zacatku 18/6.
5) jeste urcite hafec veci prijde casem.
Fires
Zdarec all,

kyti sem kontroloval vypadaji den co den lip.. ale mozna me prepadla nejaka paranoia ci co :D nezda se vam ze rostou nejak pomalu ?? uz je to dost dni co sou pod tou lampou a co koukam kolem do galerie a tak tak mi prijde ze to ostatnim roste mnohem rychleji.
Celller
Co bych dodal k tomu dripu, kdyz si nenechas poradit, ty derovyny kvetinacky sou na prd, koreny nesnaseji svetlo, proto sou naprd, vsechno je jak sem napsal vyse, staci pak dokoupit pouze tolik kapilar kolik mas kytek, male cerpadelko k tem kapilaram, asi by stacilo i z pracky, jen to nejak vykoumat, namychas si zradlo a nemusi k tomu vubec chodit, hnojky bych koupil Bcuzz hydro, sou levny a dobry, srazi trochu PHcko a nehybou s nim, jestli to chces mit vymazleny, a mit pod malou watazi pekny vynos, musis do toho dat jeste nejaky penize, tohle si klidne dojed, zatim si poshanej veci, kvetinace treba 5l, cerpadlo, kapilary, prodavaji se sety 12ks+ filtr, takze nehrozi ucpani, bez udrzby a staci jen napojit hadici na cerpadlo a drip na hadici a jede to, ten pomer RW a keramzitu je dobrej, fakt to vyzkousej a kdyz tam mas uz tu 250W, a dalsi veci je silnej odtah, nejepsí UFO:)
Fires
Hm .. mel si rict rovnou ze koreny a svetlo je spatna vec :D mno tak to urco v dalsi objednavce z shopu pojedou jiny kvetinacky a rockwool. Je pravda ze ten muj drip je vyladenej jen na par kytek protoze to moje cerpadylko z fontanky jede na plno a jenom kape tak tak. Bcuzz hydro mam ( puvodni plan byl bubbler celyho toho projektu ) na odtah je tam prave ten koupelnovej vetrak 90m3/h. Casem koupim ventilator TT a nasadim ho pak za ten kopelnovej a pachac do trubky a vyvod ven. To uz by mohlo stacit poradne. Mno az dostanu vyplatu za mesic tak to urcite nacpu zase do grow. Mozna i driv.

Dnes sem vymenil roztok ( ph 7) dostaly peknej cistej 5,9ph kompletne sem vycistil vse. a jede se dal.

Mno cim vice procitam clanky o dripu tak tim vic se toho stranim, mno videl bych to asi tak ze udelam jeste hodne zmen a myslim ze nakonec si to najde samo cestu k tomu co mi bude optimalne vyhovovat nejakej svuj system :D :guitarist


Update
Tak sem dneska videl kytky az po praci a musim rict ze sem veci krasu ani nevidel, takovy pokroky co delaji kazdy den mno vecer vam dodam fotky .. Ale musim rict fakt krasa drip jede upa krasne ... Asi to dotahnu do konce prazdnin na opravdovej drip system fakt se mi drip libi najednou zase .. ta bezstarostnost.. upa krasa .. jenom chodim kontrolovat a sem tam vycistit a prohlidnout kyti ... vecer uvidite !!
a to sem dva dny nic nekouril takze usudek zkreslenej neni.
UPDATE2 - fotky

mame tu par fotecek :
1) pohled na kyti - zleva ( top44 #1, top44 #2, ss)
2)-||-
3)top#1
4)top#2
5)ss

TO celler ( or all)

hele a co kdybych tyhle kvetinace oblepil tou stribrnou sirokou vodotesnou latkovou izolepou ??? to neprotece a bude to drzet i odrazet :D neco malo
jen nevim jestli by se sni nevyplachli nejaky toxicky sracky.

Update
Zdravim je prave 16:18 byl sem skontrolovat kyti a musim rict ze kytky vypadaji skvele . na topu #2 uz nejde skoro vydet poskozeni prehnojenim a vesele uz roste dal, to sami i SS proste se s toho vylizali... takze s toho mozna jeste nejake koureni bude .. jen doufam ze bude hafec samic .. s trochou stesti zadnej samec :flamer:
kytim sem uz michl trochu hnojka ( ale jen fakt malo 3mlA+B/20 litrovej rezervoar) a pak klasika roots, growth/bloom ex.,enzymes+) kyti uz maj tak 4 cm koreny dole s kvetinace nadhernu iplne bleedy s krasnyma chloupkama :D budu kontrolovat hodne casto dneska kvuli tem hnojkam .. a upravil sem ph v rezervoaru z 6,5 na 5,6(jeste se zvedne po zalivce ( porad se asi vyplachuje jeste keramzit fatk sem kokot ze sem to predtim nevymachal) ale myslim ze to bude good... tak zatim.
Fires
Tak zakladam na dnesek novej post :D kytky za noc snad nekdo vymenil, nepoznal sem je skoro uplne povyskocili hnojka jim asi udelali dobre ( zadne znamky prehnojeni ) mno taky pri takove davce jeste aby :D mno dneska je asi budu zastrihavat FIMkem ( snad to pujde ) aby mi to fakt neprelitly a pekne se rozvetvili a plan je stejnej 16 prepinam na kvet. dodam fotky pred a po zastrizeni .. tak zatim cia .

Update
Tak sou tady fotky pred zastipem a ta posledni ( bleda ) je po zastipu. Nevim fimko to asi neni , nejak sem ho nepobral. Kdyz se ma zastipovat nad 3tim patrem, tak sem cekal az kyti udelaj 3 patro a vyrostou vys, a maji se zastipovat v tech zakrnelich listeckach, ale ty zakrneli jsou jen tam kde je spicka. Jenze se pise ze se musi zastipnout tak aby to odnesl aj hlavni stonek, ale tak to proste nejde bud pujde stonek aj s liskama, nebo jen listecky. Nevim asi sem uplne mimo s tim zastipnutim. Kdyz tak help sem fakt natvrdlej.
jestedman
chlape, ty seš fakt tragéd, další lamer, co si nenechá poradit. s tím keramzitem má celler pravdu, pokud ho nevypufruješ, bude ti srát PH, pro kontrolu neměř vodu právě odtékající, ale nalož ho na den, dva do vody a pak změř PH, uvidíš, že nebude dobré.
Už tam necpi kořenovej stimulátor, i ty enzymy jsou IMHO na piču, tohle nejsou hnojky, kytky to spíše vysiluje.
takhle stresovaný kytky už nezachráníš!! ikdybys měl pocit že ti je někdo vyměňuje 2x za noc, můj soukromej odhad je max. 30 nekvalitních géček.
Vyhoď to, pročti si ještě pár témat o dripu, sežeň řezy a jeď od znova, tohle je jen ztráta času, energie a peněz.

PS: a naslouchej a uč se z rad ostatních, zkušenějších..... fakt to pomáhá :)
Fires
Hej ja si necham poradit, vim keramzit napicu pokud se nevymacha, uznal sem to aspon dvakrat. Nevim co mas proti root a enzymum. Kytky myslim ze zachranim prodelali sok jak svina a ne jeden vim ze z takovej kytek nebude zadnej poradnej vynos ale neco aspon. Dotahnu to do konce to uz sem rozhodnutej. Drip jsem taky uz priznal, a taky sem podotknul ze to moje drip fakt neni. Jen nano micro grow jednoho zoufaleho lamera. Nedelam to kvuli vynosu, uz sem se smiril ze tohle je jen lol! Ale delam to pro ten krasnej pocit a prekvapeni kazdej den. Pristi grow bude uplne jinej a chci ho pojat poradne ted uz aspon vim co a jak.

A jinak nebojte se ja vsechny rady akumuluju v pameti a uziju je hned jak tenhle grow skonci. Jen jich je malo .
jestedman
všeobecně: enzymy si každá kytka vytváří sama, jsou to látky, které pomáhají látkové přeměně, je to spíše reklamní tah growshopu. Molekuly enzymů jsou vcelku velké, nejsem si jistý, jestli je rostlina schopná je vstřebat skrz pletivo. IMHO to je nafouknutá reklamní bublina

kořenový stimulátor: jedná se o auxiny (hormony), které svým způsobem kytku stresují, kytka zastaví nadzemní růst a soustředí se na kořeny. Je to prospěšné jen do určité fáze, protože následně strádá nadzemní část rostliny a kytka jde do háje. Stimulátor používej jen na přesazování nebo na řízky, řekněme do 10. dne růstu.

Považovat tyhle dvě věci za hnojiva je zcestné, neobsahují ani kapku důležitých prvků (N, K, P....). Tudíž kytka strádá.

ale je to tvůj pěst, dělej si co chceš
Fires
Ok .. vysadim roots, netvrdim ze to sou hnojiva povazuju to leda za boosty. Jako hnojiva sem myslel Bcuzz hydro A+B.

Update
Tak jo kyti jsem dnes kontroloval zatim vypadaji porad tak dobre jak vypadali. Teda dobre pro me.. Sem rad ze aspon neco a ja doufam ze se budete jeste na konci divit co se s toho povedlo. Mno doufam ze se kyti co nejdriv rozvetvi protoze za 8 dni uz mam v planu prepnout.
Kdyz tak uvidim jak na tom budou mozna to posunu, mno snad me sila povede:starwars:

Update
:smash: mno urcite bych za par veci zaslouzil necim po hlave ale myslim ze kytky vali jak urvany, nadherne vsechny listecky nafoukli. Zitra vam prinesu jako kazde dva dny dalsi foto update.
Hm tak se omlovam ale dnesni update fotek se odklada na zitra protoze se tu usporadalo nejaka party tak se neci ocmrndat u kyti .. takze zitra ale jak sem dneska sledoval docela jedou. Akurat sem pozoroval ze jim zacinaji blednout prostredky cepeli jemne podle me nedostatek zivin jeste uvidim

Update 10.8
Takze se kytkam chystam vymenit roztok na novej tyden, dostanou enzym+, growth/bloom exelator, a uz Bcuzz A+B o neco veci mnozstvi jako minule. Korinky nadherne prorostli uz celim kvetinackem a sou uz dlouhy i tak 6 cm ven dole.

A dodam fotoz ..

Jo jeste chci co nejdriv koupit peroxid vodiku, protoze jak mam pruhledny hadicky a do nadrze mi sviti tak se zacinaji delat rasi tak jim chci trochu pritopit... A pristi grow poradne vymakam. Akurat nevim kde se to da ubec sehnat.

Update-fotoz
tak se omlouvam ale vcera sem uz nemel naladu ubec fotit, ale fotky sou tady a sou hezci jak vcera. Takze postupne fotoz -
1-3) sou postupne top#1,top#2,ss
4) "macro" zastipnuti a nasledne rozvetveni, ale FIM to neni :rocket:
5) pohled do skrine

btw: muj grower se chova silene divne muzu pripojovat fotky po jedny ale jde mi pripojit i 6 fotek coz by v tehle casti nemelo jit pokud vim je jich max 5 na prispevek ne ?
Fires
Update:
Mam ted trocha prace tak tenhle tyden kyti vydim rano v 7 a pak prijdu dom az pul paty .. A musim rict ze kytky kazdej den silene bobtnaj :D A zacali pekne vonet, takova ta svezi vune zelene :) Nemuzu se dockat az zacnou kvest a budou vonet palice :D

Jen si porad nevim rady s hnojkama, koukal sem na vsechny mozny thready a tak ale nikdo tu nema ten system jako ja, nebo sem ho aspon nenasel.

Nevim kolik mam davkovat do toho meho cirkulacniho dripu, vlastne ja tam hnojka dam a tim roztokem je celej tyden neustale proplachuju dokola a dokola . Zatim co sem tam ted posledne poradne dal cca 5ml A+B Bcuzz na tu nadobu odhad ( 10 litru ) . A kytkam to ubec nic neudelalo ( teda rostou pekne a zadny znamky prehnojeni, pristi varka bude asi 10 ml. Pokud mate nekdo jakej koliv napad rychle snim sem.

Update
Kyticky vypadaji skvele, provedl sem dalsi zastip tentokrat doufam ze to uz bylo FIMko . chci kazdou rozvetvit aspon na 5+ hlavnich vetvi. Mno jak tak pocitam dneska je zase druhy den od posledniho fotoupdatu, takze hura dneska fotit. Vecer cekejte fotky.

Tak fotos az zitra dneska nemam moc naladu, kyti budou stejne chvilku stagnovat, dalsi zastip a pokud se nepovede fimko tak uz bude mit kazda 4 vrcholy .. Neexistuje nejakje zpusob jak urychlit to rozvetvovani?:banned:

UPDATE-KUA

tak je to spatne. :( :( :( ukazal se nam samec (doufam ale sem si na 99% jistej) vecer dam foto.. a vytez je SUPER SKUNK , takze jediny co ted roste sou 2 kytky top44 a na tech sem zadny koule jeste nenasel.:bounce: :confused: :eek: :(

:grrr: Omlouvam se te sem nedodal fotky, ale fotak sem nemel doma, kouly sem z SS odtrhl a dal ji mimo box, uvidime jestli vyhodi dalsi koule tak tam zustane jinak se vrati do skrine.:mad:
Fires
Zdravim po delsi dobe je tu zase update aj s fotkama

1)SS
2)Topyci
3)-||-
4)Seminko noname
5)A vetvime
6)Skrinka
Fires
Prepnuto na kvet

Help.
tak vazne nevim , na ss sem dnes nasel nahore zase koule( doufam) a pritom na vedlejsi vetvi se mi to jevi jako samici prosim posudte to nekdo skusenejsi.

Ja osobne rikam SAMEC to druhy myslim ze budou jen velice rane zacinajici listecky. Ale radsi na to mrknete.

Dneska sem jim zkratil periodu na 12/12 , rozhodl sem se ze jejich trapeni radeji rychle ukoncim protoze tenhle grow nevipada dobre, nadruhou stranu sem si uz udelal obrazek o tom co vsechno se musi udelat, jak se o ne starat, co se jim libi a co ne. Takze do pristiho growu probehne par zmen a rozjede se to poradne.

Doufam ze sem je neprepl pozde protoze uz tak sou tam sileny vyskovy rozdili jeden top roste krasne nahoru a druhej je skroucenej jako bonsai :D Zitra hodim fotoz:chef: :chef:


Update
Kyti se nam zacinaji pekne rozjizdet, tak ten veci TOP roztahuju dratkama na plocho aby byl na stejno s mensim topem .. Zatim to vypada vse dobre , fotky davat budu tak o vykendu v nedeli . Ted celi nejak nestiham .:micro:
Fires
8. den 12/12


Ahojte vsichni, ubec nestiham ted nic kvuli praci a tak, zatim kyticky rostou pekne snad to pujde tak dale zatim se mejte uz moc updatu ted necekejte btw ( udelal sem konecne vyko na rezervoar takze rasi uz konci, a hadicky sem oblepil stribrnou izolepou takze to ted maka uz 5 den bez jedinyho dotknuti.


tak se mejte a uzivejte posledni dny prazdnin
Fires
Takze malej update : s 99,999% pravdepodobnosti sou vsechny kytky samicky a to i Super Skunk kterej je mimo skrin .. necham ho uz ale tak aspon to bude malej out :D



Update:
Zdravim vas all, koukam ze tady je to jak na hrbitove :D mno doufam ze az budou pekny palicky :love: tak se to zmeni, kytky sem ted od nedele nevidel bohuzel, uvidim je zitra tak hodim fotoz a report.. zatim se mejte cia.


update:
:banned: tak a to se nemelo stat, kytky silene prerostli, hlavne noname semeno, a to o dost, tak sem musel kytky vytahat, dolit roztok a hnojka a naohybat jak to slo .. :injured: sem tam nejaka vetvicka utrpela, porad ale nevim jak to je s nejvecim topem

On ma krasne chlopky a hafec, mali palicky krasny a tak a sem tam je na nem zase neco co vypada jako samci .. necham to tak :einstein: pouze cas ukaze .. jen male fotoz
Fires
fotky ale nic moc neni kvalitni fotak
Fires
mam tu nove fotecky , nejake macra palicek a trosku pohled do skrinky po te dlouhe dobe ... doufam ze se vam budou libit



BTW : 25d 12/12
Fires
Nevite nekdo proc muzu davat fotky jen po jedne a to jeste nemuzu ani pouzivat img vBcod .. :banned:
Fires
Fakt me to stve mam moc fotek
Fires
Prosim poslete mi nekdo z adminu pm nebo dejte vedet proc tohle omezeni. nenasel sem to ve faqu ani jinde .. a i pres to ze v nastaveni mam zapnute img vB tak mi je to bere jako vyple.
Fires
Prosim napiste mi nekdo pm nebo dejte vedet proc musim fotky takhle davat .. vB img se tvari jako vyplej i pres to ze ho mam povolenej :/


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma