Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
°°°KrIpIx's_Box:°DD°GWS°SS°-soil 250W+150W°°° - Klikni zde pro originální téma
Kripix
Hi growers nebo-li zdravim vsechny Growerky a Growery:rasta: Chtel bych Vam predstavit moje pestitelske techniky:wink::D a zavest Vas o takove moji Pandorininy skrinky kterou mam peclive ukrytou v mem pokoji;).Nas groweru se pohybuji nejaky ten patek avsak toto je moje prvni zverejneni
meho pocinani. Sem zatim(a moji vinou) este student takze necekejte nejakou TurboGrandoizniMegaMistnos, za devadeset sest tisic s trista rostlinami, ale moji malou skrinku ktera je urcena aby mi zaplnila hubu v dlouhych ci kratkych,radostnych ci smutnych, letnich ci zimnich chvil Sice to neni muj prvni in ale presto by se me hodily Vase cenne rady a postrehy ktere na me muzete kdykoli uvalit a za kazdou budu rad;)
tak dosti uz bylo kecu a blabolu abych ste driv neutekli nez to doctete
:popcorn:

takze o co tady bezi:

Genetiky: Double Dutch
Great White Shark
Sensi Skunk

---prcky sem si privezl od jednoho mistniho, takze Vsetecne diky alias THX nigga:flower:

Swetlo: tak tady to neni zas tak monotonni jako u vetsiny z Vas
Rust: 0-30 den N-lite 125W modra stinitko z kladivkoveho plechu
30-45 den N-lite + 150W HPS Philips Son-T
45-65 den N-lite + 250W HPS GIB(CT)

Qet: 65-80 den N-lite + 250W HPS GIB (CT)
80-End den 250W GIB(CT) +150W Philips:)(stinitko z kladivkove plechu + ofuk 12V PC vent.)

Medium: Hlina:Agro zahradnicky substrat + kokos + perlit + spetka drceneho dolomiteckeho vapence...

Hnojky: Rust: only Wuxal super:), why not? kytim docela chutnal
Enzimes + AH

Qet :wuxal(ze zacatku kousek pridavam do zalivky:))
Bloom stymulator Bcuzz
PK 13-14 Bcuzz
Green sensation

Ventilace: Pritah:pouze 3 PC ventilatory paralne zapojene na 13,5V:eek:
Odtah: Mezaxial 3140(180m32/hod.), v brzke dobe budu muset posilit:rolleyes:
CT odtah ze skrine: Euro 2 (150m3/hod)
Ofuk: maly stojanovy ventilator,dvourychlostni(prumer 23cm,pouze od kvetove faze:hanged: )


skrinka: 120x100x60(d,v,h), vylepena stribrkou termo pokrivkou z tesca za 50kc:biglaugh:

Stylo: No takze se pokusim o jakysi trochu prerostly SoG(moc to nema s typisky SoGem spolecneho) s mensim poctem rostlin:punk:- budu to krapet ohejbat dratama a parkrat to stipnu... no uvidime;)



a jedeme konecne fota: 1.foto - 2/18 (2. den pri 18ti hodinove fotoperiode;))
2-5.foto - 12/18
6-8.foto - 35/18
---zatim vse hnojeno Wuxal Super a obcas Enzimes +
cau, mash to pekny, je videt ze si nejakou dobu premyslel nez ses do toho pustil. jen mi tam moc nesedi ten SOG - prece jen 35 dni rustu + zastipnuti :eek: spis bush nebo jungle. jaky mash objem kvetinacu? kolik mista mash na vysku? a proc 65 dnu rustu? mej se a at to roste :)
ebidos
Caf, fakt nice. Lubi sa mi ako chces striedat svetelne zdroje. Chcelo by to viac info o skrini, to mas v nej spraveny nejaky micro sklenik? Tesim sa na vysledok tvojho snazenia, tak vela stastia......
Kripix
4nans: no to hlavne neni muj prvi ale v poradi uz treti. je sice fakt ze tento je nejlespi co se tyce vybaveni. nemam trvaly prijem a tak to davam postupne dokupy. ohledne toho SoGu(,more zelene) proste se snazim aby kyti byly stejne vysoke a pokusim se zamerit spise na vrcholove palice ta uvidime. docela dlouho sem kyti drzel v malych kvetinacich pac sem mi v kvetinarsti porad slibovali ze prijde moje velikost kvet. a porad hovno, tak sem je krapek zbrzdil a myslim si ze dva mesice je na rust v hline akorat. no uvidime co se ztoho vyklube. nakonec sem si musel poradit sam. vyska boxu na qet je cca metr. moje kvetinace maji objem asi 3.5l a mam tam asi deset rostlin. jinak sem stipal sem parkrat jen tal abych mel par peknejch vetvi.

4ebidos:svetelne zdroje sem menil postupne myslim ze sem kytim nejak neublizil;) ano prvni mesic na rustu sem mel kyti v malem homeMade parniku kde mely brutalni vlhkost a stalou teplotu a rostly jako z vody:shots:

jedna mala a asi blba otazka do placu: co myslite, bude lepsi kdyz necham ofuk zaply nonstop bo jenom po dobu sviceni?(pritah mam pusteny nostop...

abraka dabra a sme na jinem levelu:)
foto1.4.==40/18
foto5.7==60/18

GrowManiac
Zdravím, máš to moc pěkné. S tím přítahem a ofukem bych to udělal tak že bych ofuk dal nonstop a přídah na dobu tmy vypnul ať se ti v pěstírně drží větší vlhkost pač sem se nikde nedočetl jak ji máš řešenou... ale to je stejně už jedno pač už asi budeš přepínat na květ že?
Kripix
peace maniaku;) no hele odhadl si to pekne, nebo-li prepnuto uz je aspon tejden, akorat tedkom nemam doma fotak abych postoval, a mohl bych max. mobilem a to neni uplne koser(i kdyz nejsem zadnej fotograf ale...). A ten ofuk tam je stejne az od doby qetu(bohuzel mi na nej nezbyli penize:( a porad musi kalit jak zvire... ale kazdopadne Thx za radu a cekam na dalsi;)
peace all...
Kripix
Konecne zase nejaky fota: kytim se dari celkem v cajku,zaciaj krasne chlupatet, akorat zraloci ukazujou ze se jim neco nelibi:( ale snad je to na sparvny ceste na zpraveni, dnes sem uz zapomel ale zitra nafotim a postnu jak vypada nastvana rostlina....


Teplota : den/noc - 28/18
Vlhkost : nemeri ale snizuji:teef:
Kripix
tak sem konecne vyfotil zraloka kterymu se porad neco nelibi...
imho je to zpusobeno vysokym PH(letos sem popry pouzival drceny dolomitecky vapenec,ale nedaval sem ho tam mnoho) ale na druhou stranu me rta hlavou proc dou do rite pouze nektere rostliny a ostatni ne. kazdopadne bych potreboval co nejdri zjistit co je to zac. dnes skocim do mesta a snad sezenu nekde PH testy(jenom lakmus bo jak se tomu nadava)...
co myslite?? o to je za shit na mej kiti???
!!!PLS HELP!!!
tomas2pet
Zdar, žralok je hajzl náchylnej to znám taky moc dobře. to na těch listech je z velké vlhkosti. snížit a ostříhat nejvíc poškozené listy.
Kripix
zdrc kamo, z velky vlhkosti to asi nebude, moc velka vlhkost tam preci neni. tedkom jak sou ty vedra tak tam mam docela teplo a vlhkost minimalni, a pritah jede nonstop tak tom snad pruser nebude. mam prave ze pocit ze kdyz sem kyti trochu ostrikl ze se to zpomalilo...
este nejaky napady? uplne kazdej sem pls napiste at se Holky moc netrapej.THX
Trafo
Zdravim

Podle mne je to tím, že si mu nedal na zoležení palic dos rustovy hnojky tak tedka taha energii z listu.

Muj skromy nazor ....hodne stesti Trafo
Kripix
peace kamo, dnes je asi 20.den na qetu a este dnes sem hnojil,mimo jine i rustovou hnojkou a to wuxal super:teef:. na listech se objevuju uplne mrtva mista(skvrny) okolo zilek a nejpodobnejsi o sem kdy videl je asi prilis vysoke PH. ale kazdopadne thx za aspon nejakej nazor;)
rustovou hnojku mam v planu(v mensich koncetracich a vetsich intervalech) aplikovat i nadale. jenom aby tam porad malicka znamka dusiku atp. aby kytim nic nechybelo a byly vitalni...
dik za vsechny ohlasy a nazory...
peace 4 all:teef:....
saiklon
take hodim svuj skromny nazor, podle mne a par lidi co tady pisou stoji ten wuxal za uplnou pi*u, hlinu sis take delal sam:) tim nechci rict ze je to spatne, ale stejne lidi, kdyz si vemete co usetrite na hline, kdyz koupite nakej agro_subs. oproti treba hline od plagronu neb biobizz - 5,6 stovek? ani ne, a hlavne pak nemusite resit a hrotit naky prekerky ze vam to zloutne, delaj se na tom skvrny a podobny veci.. jinak co se tejka ty zlutosti tak podle mne je v tom na 90% ph a na 10% hnojivo, coz spolu vlastne dost souvisi;) kamos co jel podobny modely a stejnou hlinu to zabil na ph vody kterou celou dobu zalejval bylo asi 7.5, ale ty jeho byly uplne vyšusovany:rolleyes:
jinak zahradka pekna.. takze asi tak, zdar
Kripix
no tak ohledne tej hnojky si myslim ze je to asi jeden z nejlepsich levnych zpusobu jak nakrmit kytu levnym a presto dobrym zpusobem.jak se zde muzete urcite docist, tak jsem pouze student bez trvaleho prijmu a i tak do skrine rvu hafo cashe, a na qualitni hnojky se soustredim spise na obdobi qetu. s wuxalem sem nikdy nemel nejmensi problem. ale urcite pristi serku rozjedu s jinym hnojivem.nemel sem najednou 15 litru abych mohl koupit vse najednou. a ohledne tej hliny si myslim ze ze ty vsechyn predrazeny hliny co prodava plagron atd. si dokazu doma namichat sam obdobnou hlinu a nemam vubec v planu kupovat tyto predrazene reklamni triky:),uvidime co vyjde nakonci a esi to vyde, tak vam rad ukazu ze i bez origo hliny se da seknou pekna palba;) naopak co lidi rikaji ze si celkem casto v techto hlinach koupi i se vseljakou haveti kterou pak musi hubit...tento problem sem si zavinil sam ze sem pridal krapek vic dolomiteckeho drceneho vapence:(
saiklon
citace:
Původní příspěvek od Kripix
tento problem sem si zavinil sam ze sem pridal krapek vic dolomiteckeho drceneho vapence:(


no a o tom prave mluvim, kort kdyz to jeste clovek nema odzkouseny, a to ze growing neni levna zalezitost tady "vi" asi kazdej:)

libi se mi jak experimntujes s osvetlenim, sam jedu vzdycky na trech ruznejch lampach, a je v nich i nlitka - coz je uplne paradni lampa.. hodne stesti at se uzdravej !
Kripix
jj ajsna paka. vsechno je jednou poprvy... nerval sem ho tam proto ze sem vzdy ke konci kvetu mel moc nizky PH ktery mi stahy hnojky, priste ho tam dam o mrte min a uvidime co z toho vznike.
Thx kamo...

a aby sme tady jenom a pouze netlachali tak rozjizdime dalsi fotoZzz
vsechny foto jsou ze 20/12. jinak kyti tedkom dostaly PK 13-14(1ml/l) a Wuxal(taktez 1ml/l)...

Foto number one = globalni pohled
...dale sem se pokousel o makra ale fotak se vybil tak mobil:bandit:
Foto number two = Sensi skunk - vali ze vsech nejpomaleji ale uvidime co nam etse ukaze
Foto number three = Double Dutch
Foto number four = Great White Shark

...snad se vam budou libit, me zatim jo:cox:
.:: Peace and Flowers ::.
Kripix
jeno tak pro potechu oka sem hazu neco z minuleho kola. tehdy sem jel 150W a 110W...
1.foto = Mazar
2.foto = Budhova sestra
velkej dik za kacka kucí a holcí;) a at se dari...
peace 4 everybody
Kripix
dalo by se to tu nazvat ticho pred bouri, avsak pevne doufam ze ta boure prijde a nebude to mala prehanka ale poradnej hurikan:megafon:.ale na to je este cas:o. kyti jedou celkem v cajku akorat me se*e velmi tvrda voda co mi tece z kohoutku:( asi nejelspi by byla reverzni osmoza bo jak se tomu nadava ale na to je este vetsi cas:teef:
co myslite, bude lepsi kdyz budu lejt na kyti vodu ze studny??? jako ukazatele vody tam mam akorta takovou malou rybku:titanic: ale tra mi toho moc nepovi.
jinak holky jsou kolem 30 dne co kvetou takze se nam pomalu osypavaj a boptnaj. zustaly stat zhruba na 40 cislech coz si myslim ze je pro me idealni:banana:
na skrince sem provedl mensi zmenu a to ze sem vzal Mezaxial na oba konce nalepil flexo rouru a narval sem ho do krabice kterou sem vystlal skelnou vatou a nahoru na to jako viko sem prc*ul molitan. uz tak brutalne nehuci, ale predtim to bylo strasny.
dneskom este vyfotim az se zhasne a postnu to sem, aby ste se mohli juknout;)(esi teda nekdo kouka:leaf:)
peace all...
Trafo
Zdravím

Nové foto chci! Já to totiž sleduju, protože chci rozject neco podobnyho jako ty.

Trafo
Kripix
po kratsi odmlce sem opet zde s par aktualnima fotoZzz. dnes kyti kvetou jako predeslych cca 40 dni a v celku se jim dari. teda az na zraloka ktery ma proste porad ten samy problem. jako on roste ale asi by to imho slo rychleji ale nemuzu posoudit, jedu ho prvne...kyti nepresahujou vejsku pul metru a uz davno a poradne smrdej:bounce:.
teplota se pohybuje nezi 25-29 stupni a vlhkost je minimalni.
zradlo: od asi 30 dne byl nasazen k PKcku i Green sensation.
takze dnesni MixBloomZalivka = PK13-14...1.5ml/l + GS...1ml/l+Enzimes+...1ml/l...
rustova hnojka uz byla davno vysazena a kytiz tahaj dusik z listu, ktery zacinaj pomaloucku zloutnout, coz si myslim ze je dobre. bo ne?
lampa 250W v CT je kolem 20cm nad vrskama a 150W v normal stinitku je asi taky tech 20cm nad vrcholkama.fotak sem pucil a nemam ho doma:( ale neco malo sem nafotim phonem co nejdriv to snad napravim. mam tu teda nejaky makra DD a SS pac koukam ze foto GWS mi nejak a nekam uteklo:mad: sou tú morou...
FotoZzz: vsechno je to foceno kolem 40.dne palickovateni...
1-3.---DD
4.------SS - podle toho co pisou banky tak asi bude muset jit pod kosu jako prvni:rasta:

Peace 4 all...
mus4k
Zdarec sousede:D Konečně sem se dočkal aktualizace.Jak tak koukám na ty fotky tak to voní až ke mě:D Sám jsem na ty Duble Dutche a Sensi Skunky taky dost zvědavej:) Stim žloutnutim si nic nedělej je to normální mě to taky dělá.......
Už se těšim na košta je to hustě obsypaný :smoker:
PeAce AnD FLowerS
Kripix
pic negre...ani bych se nedivyl kdyby ti to vonilo prede dverma pac zacina bejt radnej smradek. na pachac picham, pac tu vuni miluju a pred barakem to zatim nesmrdi:angel:
kdo by zvedavej nebyL zj:) ty sensi skera nebudou zas tak ohrmony sisky ale mam pocit ze nam to holky vratej svoji vuni a poradnym odpalem:bong: a double duth bude asi taky dosti v cajku.. ma takovy ganjovyti sisky s tuty fruity flavour... asi nejvic by se hoidl na SoG pac jeho vrchlovovy palky sou docela fakt palky:drools:...
jinak mam vplanu nadhodit jednu malou otazecku a to:CO MYSLITE Z LISTIM, KDY HO MAM TOTALNE(VETSINOVE) OSKUBAT??? OSOBNE BYCH TO VIDEL TAK KOLEM OBDOBI ZACATKU FLUSHINGU ALE BUDU RAD ZA vASE KAZDE RADY A POSTREHY....(FLUSHING MAM V PLANU ASI 12 DNI PRED:hanged: :)...

jinak sem hazu aktualni foto tech zraloku.ty jejich zazivaci problemy bo co uz sou snad pryc ale.... zas tak strasny to asi neni ale docela me to sere ze je to takovej mrzak nachylnej...
FotoZzz: GWS---42 dni on da qet.... voni hezky:satan:
Kripix
dnes je venku krasne a kyti si uz lebedej dejme tomu 50 dni :bravo:
vetsina kytizz dostala asi 48 dne posledni davku hnojek(s omezenou koncetraci, takze GS- 0.5ml/l + Enzimes 0.7ml/l)
PK uz sem nelil...
dnes este proplachnu(a asi este potom dalsi proplach) Enzimes + a uz nic jinyho...
kytizz mi porad ukazujou nove preflowers a ne v malem mnozstvi. litaj jedna vedle druhe tak sem zedaej jak dlouho este holky pokvetou. cekuju chvili kdy uz seprestanou novy blizny ukazovat a pak to chce asi tak 10 poradnyho zrani. brzke dobe budeme este zkracovat fotoperiodu a to na 11 a nasledne na deset hodin. na konci holky ceka nejmin jednodenni tma a to v totalne vyprahlym kvetinaci.
kvetu se me nedavno ukazaly svilusky ale jenom napar listech takze NO PROBLEMOM. pres noc sem parkrat strikl voda + enzimes a radsi utekly ze skrinky:death:
Sensi skunk podle banek i podle me pude pod kosu driv a tak uz ho prolejvam o par dni dyl a jenom cekam. mam takovej pocit ze uz na nem nefrcej novy blizny takze uz sem nanej poradne nadrbanej pac to budou pekny kameny:leaf:

snad zitra neco nafotim abych tady porad jenom nemektal kydy:rolleyes:
peace...
Kripix
konecne o5 zde a nejakou malou fotoaktualizaci. dnes je venku opet krasne a kyti se hrejou asi 56 dni pod sodikovym sluncem:rasta:
kyti sossaj jenom vodu a to cistou ze studny. myslite ze by voda ze studny mohla nejako vadit na flushing??? asi bude plna vselijakejch mineralu a buh vi ceho este ale rozhodneje to odost lepsi reseni nez tam lejt vodu z kohoutku. u vetsiny kytizz se mi este ukazujou new preflowers tak este cekam. mam takovej pocit ze by se melo sklizet az po tom co se prestanou objevovat nove blizny bo se mylim. !!!!!!vyvedte me lidi pls z omylu esi mate jinej a hlavne lepsi napad jak a cim;)!!!!!! na kytich je videt jak tahaj z listu posledni ziviny a listy zacinaj ztracet pomalu ale jiste chlorofil a dostavaji nazloutly nadech...
a ted k fotoZzz...
fotozz numero uno je pokus o makro Sensi Skunku. docela fest se mu nafoukly palky.(i kdyz nejsou velky z duvodu tenkych stonku)...zstipek na den kosy:death:

fotozz numero duo je pokus o makro Double Dutche(o krapek jiny pheno nez ostatni a vypada ze bude dopeklej driv...

fotozz numero trio je taky mazlej pokus o makro GWS...

fotozz numero quatro je rodinka DD

tak se juknete i kdyz neni zas tak na co... a hlavnepiste postrehy z obdoby sklizeni a tak podobne. za kazdou radu budu rad(kdy presne, jak, suseni, skladovani a muzem porovnat znalosti i kdyz se asi v mnohem lisit nebudou;))
peace 4 everybody....
Kripix
krasny ranko preji a at je i krasnej vecir;)
in da box se nic zvastniho nedeje spis uz jenom dodelava:banana: venku je krasne a chute jsou velike. out zalil vcerejsi vytrvaly dest a tak dnes nemusim nic resit:bounce:
pro dnesektady pro Vas mam par fotek z 59dne palickovateni... holky lepej jak jak lepidlo a smrdej este vic:mutant: uz dokonce probehl mensi test SS. usek sem si sisu a jakoze ficak...az to bude pekne pomalu a krasne suchy tak to tady bude asi velkej bordel:david:
prave jmenovany Sensi Skunk polozi hlavu za skrin jako prvni a ostani DD tam este chvilu zustanou a GWS mozna este o nejakej den dyl pac se tedkom nejako docela rozvalil a leti znej hafo novejch blizen. a to ze vsech...
takze nejaka ta sliboana fotoZzz...
1.-4.foto---globalni pohled na kytiz pred skrinkou...
5.-7.foto--DD;) + dve pekny paldy v porovnani...

peace...
Kripix
Sensi Skunk 60/12 este den tmy a pude pod nuz:chef:
:cox:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma