Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
PaTaMaT GROW-ROOM second trial - Klikni zde pro originální téma
pestouniii
Cus groweri, po prvnim pokusu v new pestirne jsem se dost poucil i kdyz nakonec vse dopadlo v poho a udelal jsem par zmen.... Na steny kolem lamp jsem dal stribrnou folii, rizky budu nejdrive pestovat pod jednou lampou v boxu ktery jsem udelal z netkany textilie a folie aby meli 100% vlhkost a mel je vsechny u sebe. Az se zakoreni tak je rozhazim po rohozich. Jedu vse stejne jako po prve, hnojiva atd.. Vecer budu mit rizky a hodim sem fotky. Jeste nevim presne jaky budou druhy takze az vecer to tady vsechno bude. Jo a se sunonama jsem maximalne spokojenej pac me celou mistnost pekne protahnou a muzu si v poho regulovat odtah i pritah. Prijde mi naprosto zbytecny si kupovat ulitu nebo nejaky ufo s regulatorem otacek!!! No uvidite...
Ortaniel
Četl jsem to od začátku a vidím 100procent vlhkost ...ééj! To je zbytečně moc, úplně stačí na růst 70-80 procent, protože ti to může začít plesnivět nebo se chytne mykóza no a vida, už je to tam.
Jestli je zasažených pár listů, tak je ostříhej, sniž vlhkost a snad se to spraví. Vlhkost je pěkná věc, ale nesmí se přehánět.

Mountain Jam, Sweet Mendobog , G13xOrange Crush x Federation Fomulan ....zajímavé modely, o těch jsem nikdy předtím ani neslyšel, tož jsem zvědavý, co z toho vyleze :)

PS: 21 stupňů je imho decentně málo, tolik by stačilo když je vyplé světlo, před "den" bys to mohl zvýšit aspoň na 25-27, přeci jen, když už je ta možnost simulovat jaro, tak přeci v nejlepší možné konstelaci
teplo a vlhko) Rozhodně jim to neuškodí, já měl 30-31 a rostly jak z vody (ne, nejel jsem hydro :D )
brin
No, je tu nějaká křivka při který jsou kytky fotosynteticky aktivní - myslím že vrcholí právě okolo těch 27C. Na noc je vhodný pro menší ztráty vody mít zase okolo 20C. Ale je to na tobe, však ty kytky těch 21C nezabije, budou jenom pomaleji růst.
Hanyz
http://grower.cz/photos/010165/0117.png tady je ta závislost fotosyntézy na teplotě, o které brin mluví

ad 100% vlhkost- pokud je mi známo, při tak vysoké vlhkosti listy uzavírají své póry a tím dojde k redukci výměny dýchacích plynů, takže rozhodně nejde o ideální stav. Nehledě na již zmiňované roziko vzniku plísně
brin
Kytky uzavírají póry při nízký vlhkosti - aby neztrácely vodu - ale záleží na více faktorech - teplota, jak moc je zalejváš, atd... Když tu vlhkost přeženeš tak se póry zavřou taky, kytky by musely totiž tu vlhkost přijímat z okolí a to by je nakonec zabilo - funguje tu cosi jako osmóza, která způsobí, že rostlinné buňky přijímají vodu dokud samy sebe neroztrhnou pokud se nebrání přísunu vláhy z okolí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma