Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Pokus o out+win po třech letech 2008 - Klikni zde pro originální téma
Karlos_satanico
Sice už skoro nehulím,ale zastesklo se mi po tom pěstitelském adrenalinu. Poslední sklizeň byly nějaké NN a Arctic sun v r. 2005 (viz foto pro představu). Letos jsme se s mojí milou přítelkyní rozhodli zas něco zkusit.
Karlos_satanico
Letos jsem objednal "výhodný a akční" widow skunk od de sjamaan. Někteří tady na tento vzorek malinko plují,ale uvidíme. Jednu kytí nechám doma za oknem a zbytek,co vyklíčí, poputuje do drsné valašské přírody. Začal jsem sice trošku později,ale uvítám spíše menší kytky z bezpečnostních důvodů. Tady jsou zatím takové ty "startovací" fotografie. Mimochodem někdo si tady stěžoval na klíčivost, mně po 48mi hodinách v mokrém kapesníku (zásadně používám hadrový) vyklíčila zhruba polovina všech semen a myslím, že v závěru jich bude ještě mnohem více - ale nechci to zakřiknout.
Karlos_satanico
Zatím jen bezobrazé info. Tři semínka dnes šly do hlíny, dalších šest zatím rozklíčeno v kapesníku, poslední tři ještě ani nepukly.Tudíž současný stav klíčivosti 9/12.
Karlos_satanico
Tak ve středu 21.5. jsem je dal všechny do hlíny (substrát pro pokojovky) nehledě na délku jednotlivých klíčků,ať už se s tím nějak poperou :-). Tak je pravda,že si holky celkem dávají na čas, ale dneska (24.5.) bylo konečně trochu hezky,tak vystrčily hlavičky první tři kytičky. Čtvrtá už se taky dere,ale zatím má helmu v podobě semínka, takže zítra :).
Karlos_satanico
Ten hodně teplý den je znát. 8/12 vystrčilo hlavu z hlíny! Další tři teprve zapouští kořínek a poslední semínko zdá se býti nefunkčním. No co už 11/12 ujde ;)
Karlos_satanico
Tak postupem času to jedna rostlinka nedala a uhnila. Ostatní už se mají čile k světu.
Karlos_satanico
Tak 5.6. už se holkám draly kořínky ven z rašelinových květináčků, tak jsem je i s nimi přesadil do petek, ještě než půjdou ven. Jednu středního vzrůstu jsem hodil do velkého květináče, ve kterém bude trávit zbytek života za oknem :). Tohle jsou poslední fotky, kde jsou ještě spolu.
Karlos_satanico
Ach jo, takže další příspěvek... Rostlinky by rostly velice pěkně, ale.... Od spodních pater umírají lístky. Co si pamatuju, tak nebylo nic divného, když časem spodní patra odpadávaly, ale ne tímto způsobem - 1. se mi to zdá nějak moc brzo, 2. lístky neodsychají,ale jsou takové měkké, kožnaté - jakoby uhnívaly a navíc to postupuje směrem nahoru, vůbec se mi to nelíbí. Kdyby to byla jedna dvě rostlinky, ale všech 10!!!! Substrát je pro pokojové rostliny, míchaný s klasickou hlínou z pole (nějaké obilí nebo tak něco). S touto kombinací jsem vždy slavil úspěch, tak nevím, no.... Podívejte se na fotky a jestli někdo zná radu, budu moc vděčný.
Melon
Ještě se v tom moc nevyznám, ale příčin může být několik.
1. Přelitá půda- stačí chvíli nezalévat.
2. Málo vzdušná půda-stačilo by trochu perlitu nebo písku.
3. Špatná vlhkost. Stalo se mi to taky stačí je dát ven, nebo přes ně dát mikrotenovej sáček s dirkama.
Karlos_satanico
Melon: Díky, přelité to snad není, zalívám snad akorát a navíc jsem teď ještě zpomalil, když se toto začalo dít, půda mi přijde taky celkem okál, ale možná ten panelákový suchý vzduch.. Navíc jsem 7. patro hned pod střechou. Zkusím je trochu narosit a stejně o víkendu už půjde většina ven, tak uvidíme.
Melon
Karlos: Venku by se měli spravit! Bude to tou vlhkostí! Jen se snaž budu tě sledovat a pomáhat!
Karlos_satanico
Melon: Ještě jednou dík. Já jsem vždycky pěstoval 2. nebo 3. generace u nás, takže už byly semínka aklimatizované pro Moravu. Tohle je dovoz a navíc zatím neopustily panelák.
Karlos_satanico
16.6.08

Tak nákaza listů se naštěstí zcela zastavila a v neděli šla první várka do přírody. Ještě teď mám zkrvavené nohy,jak jsem se prodíral akáty na políčko. Do takového marastu se snad nikomu nebude chtít lézt. Holky celkem dlouho jely autem zabalené do novin,tak byly trošku povadlé, ale věřím, že se zbrchají. Políčko je jižně orientované, vzhledem k okolní zeleni, tam sice svítí trošku míň, než jsem si původně představoval, taky jsou docela blízko sebe, ptž vytvořit v tom houští větší díru už by bylo nebezpečné.Obě mínus jsou ale ještě na snesitelné úrovni, vzhledem k tomu, jak dobře to je schované. Takže fotka vyvolených před transportem a po přesazení.
Karlos_satanico
29.6.
Dnes jsem se vrátil z dovolené. Ještě před odjezdem jsem musel svěřit zbytek kytí jednomu kamarádovi, protože už jsem pro ně nestihl najít vhodné pole. On o něčem věděl, takže další čtyři kočky už jsou teď také "někde" v zemi - pole č.2. V týdnu to půjdu zkontrolovat, ale jemu celkem věřím. Taky mi v době mého volna zalíval doma pokojovky a ten windoorek. Před odjezdem jsem jej zastřihl a dnes jsem celkem koukal. Odpoledne jsme s Láskou byli na poli č.1 a tam se holky taky pěkně zbrchaly. Jelikož se jim nechce zatím větvit samy od sebe, tak jsem jim pomohl o5 zástřihem. Už se těším, jak se rozrostou :). No a fotky jsou z pole č1 a ten windoor. Bohužel jen mobilfoto, nemám teď k dispozici foťák :-/.
Karlos_satanico
13.7.
Konečně mám zase foťák, tak jsem dnes v noci udělal nějaké snímky windooru. Na večer bych měl zajet ještě na pole 1, tak to sem taky přidám, pole 2 jsem zatím ještě navštívivt nestačil, takže mě tam zřejmě čeká velké překvápko, ať už v tom a nebo tom smyslu ;). Jinak jak jde vidět, tak okenní kytí pomaličku přepíná do květu.
Karlos_satanico
13.7.
A zde slibovaná fotka z prvního políčka. Ještě se tam objevil jeden samec, tak sem ho vyrval. Jednu kytí sem zastřihl pomocí FIM, tak se vršek rozpětil, ostatní jsou stříhané klasicky, takže se "jen" dvojí.
Karlos_satanico
Takže po dlouhé době aktualizace... 23.7. jsem se byl konečně podívat na druhé políčko... Zajímavé - ze čtyř kytek 3 zmizely beze stopy, zůstala po nich jen hlína. Poslední kytí, co tam zbyla, je taková nedošoná, zubožená... prostě prcek.... no zklamání viz. foto.... Přesazovat ji nebudem, buď přežije nebo ne :(.
Karlos_satanico
10.8. Jsme se s Láskou byli podívat na naše první políčko. Tam kytičky vesele rostou dál, ale objevil se tam zas další samec. Budiž mu země lehká. Zůstaly tam dvě 100%ní samice, ale zrovna dvě kytky, které byly zasazené k sobě nejblíž. Taky ten růst tam není zrovna ideální, ptž sluníčka je málo, každopádně ale žijou a přepínají pomalu do šišek... (foto 1 a 2)... v brzké době tam budem muset ještě naběhnout s hnojkou (Plagron Alga Bloom nebo jak se tomu nadává).
Na závěr přidávám pár fotek z okna, je to takový prcek (dle plánu), už delší dobu kvetoucí a víkend co víkend hnojený plagronem. Řekl bych, že za měsíc půjde viset kořenama vzhůru :). Nebude z ní moc, ale je to aspoň nějaká jistota. U těch venků mám strach, že nestihnou dozrát, když až teď přepínají na květ... Už teď je jasné, že letošní úroda se té minulé nevyrovná ani v nejmenším - to bylo místo s celodenním přídělem paprsků, krásnou hlínou a kytí pěkně daleko od sebe. Holt tento plácek už k dispozici není a najít nevyčorovatelnou alternativu není jen tak :(.
Karlos_satanico
20.8.
U windooru nám pěkně houstnou šíše ;)
Karlos_satanico
Šišky pěkně začínají bobtnat, snad bude teplý podzim :-/
Karlos_satanico
Tak kytičky už začínají celkem dozrávat, jen toho bude žalostně málo :(. Na druhou stranu k faktu, že hulím tak 1x za měsíc to zas tak málo nebude. Leč když srovnám s některými thready tady, tak to je opravdu směšné množství, doufám, že to bude aspoň slušná kvalita... Btw. voní to mooooc hezky. Takže první dvě makra windoor, další jsou z venku, z pole 1. Mimochodem jsme ještě nebyli zkontrolovat pole 2, kde zbyla jedna kytička. Snad se tam konečně tento týden dostanu a uvidím, jestli z ní něco bude nebo už je taky fuč. Tak zatím milí pěstitelé...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma