Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zelenáč - Klikni zde pro originální téma
yason
Zdravím tu zahradnice i zahradníky. Jak už z názvu vlákna vyplývá jsem v pěstování zelenější než lístky květinek, nicméně, každý jednou začínal, že ano?
Tak tedy přikládám i muj začátek :-)
yason
Tak a ještě pár fotek Boxu a z Boxu ...
yason
Tak a ještě pár fotek Boxu a z Boxu ...
Je v něm teplota mezi 27-28st (později bude nutné chladit, zatím tam není větrák) a vlhkost 55-65%, s tím zatím asi nebudu dělat nic.
TOZ-303
Cusek. Co to tam mas za lampicku?
yason
Mno, je tam 200w Red usporka - toto:

http://www.growpestitel.cz/index.ph...roducts_id=1187

Proc se ptas?
yason
No, neni mi jasne, co tim chces rici - "Aj tak to presvietis na hodinach", protoze kytičkám stejně musím svítiti danou dobu - řekněme 18/6 - ať mám jakoukoliv lampu, takže té poznámce nerozumím. Nicméně není to o šetření proudu je to především o teplotě. Ber v potaz, že mám malej boxík 60x60x120 a (alespoň prozatím) jen s pasivním prouděním vzduchu. Takže mít tam výbojku, kytky nebudou rostlé, ale pečené, nemám pravdu? Zatímco u úsporky je produkce tepla o poznání nižší. Jinou otázkou je, že pro růst kyztek by měla být ideálně modrá, ale prodavač mě přesvědčoval, že červená stačí. Nejsem o tom přesvědčený :-) ale ted zrovna nemám poruce další litr a půl (časem ale zřejmě také koupím, třeba na druhý pokus).
TOZ-303
Moja chyba. Som to prehliadol(mazem). To by malo byt v pohode.
Ale bez toho ofuku to nepojde, nieco tam dat musis. Dokumentuj som zvedavy.
yason
OK, jasne, jen mi jeste rekni - ofukem se tu myslí co přesně? :-) Větrání/odtah nebo jen větrák uvnitř? Ten ostatně podle mě moc užitku nenadělá, ale možná se mýlím. Pokud jo, jak moc? Odtahu z Boxu ruzumím, to smysl má a až se trochu oteplí a ještě kytky povyrostou, bude to nezbytné.
TOZ-303
Ked budu vacsie a zacnu tvorit palice, tak sa Ti pod vahou mozu zlomit.
Ofukom zmocneju a budu aj zdravsie s krajsim rastom.
FAQ sa oplati precitat. Tam sa dozvies vsetko potrebne. ---> http://grower.cz/pestovani/navody/?
yason
Já jsem studijní člověk :-) Ale o tomhle se mi nepovedlo najít, co jsem chtěl vědět a hledal jsem, FAQ jsem četl taky :-) Díky.
Mr. Figaro
Takže, jo ta červená stačí, tjn, páč na květ je potřeba červený spectrum a pod nim to v růstu taky vyroste.
1. Hrozně velkej prostor pro tenhle typ světla, určitě tu "spořivku" alespoň sniž, tak aby byla co nejníže ale zároveń tak aby si nespálil kytí pod ní - čim blíže tím lépe.
2. Koupil bych tam 400W sodík :)
.... to do začátku
yason
Jo, včera jsem to už hodil níž, bo se mi jevilo, že semenáčky zbytečně ženou do vrchu, ta lampa je ted asi 15cm nad vrškama. Uvidim večer, jestli jsem je nepřismahnul, ale snad ne :-) Ta lampa hřeje jen velmi mírně. Za pár dní přihodím nějaký obrázek.
yason
Tak jsem kytím koupil ještě přece jen zvlhčování, jednak se s ním drží stabilnější a taky trochu nižší teplota (asi odpařováním vody) a jednak přece jen bylo tam chvílema pod 35% a to je málo. Jednu ze 4 rostlinek jsem nehodou zlikvidoval (radej se neptejte jak) a tak jsem dal naklíčit ještě další 2 semínka. Na začátku jsem zvolil uplně trotlovsky květníky, takže mě ještě čeká přesazení. A teď jedna otázka - přesadit hned nebo později? Klaním se k tomu hned, ale nechám si poradit.
Damien
Co to mas za modely??....:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma