Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Sezóna 2008 - Klikni zde pro originální téma
HNO
Zdravim Grower, jsem tu s letosni venkovkou.

Vezmeme to na rychlovku -


řezy - 13 ks - Early Misty, Super Skunk, Swiss Miss, Skunk#1xHawai
semena - 20 ks - Noname z pytle od znamyho
hlina - nekde allmix, jinde ta co tam byla a hlina pro pokojovky
mista - hodne , po 2-3 rostlinach. Vetsinou kopriviste.
hnojiva - Biobizz vs. Advanced Hydroponic ---> cekujte dal.

Setba probiha od 13.5. da 29.6.
HNO
Pole první

Provereny pole, ale kvuli jednomu stromu je tam odpoledne docela malo svetla, jeste si to asi upravim ,ale nechci poskodit ten strom.
Je to v koprivach, par metu od potoka, je tam celkem vlhko ,jenom se pak bojim plisni ,ale na to je casu dost.
Jedna kytka je SS ,zbytek nevim, takhle varka se pomotala.

-SS
-?
-?
HNO
Pole druhý

Je na dost debilnim miste s posedem a par dalsima nevyhodama, ale je to v koprivach, tak tam snad fořt nepoleze. Meli jsme kytky a nemeli misto, tak jsme tady tomu dali sanci.
Jinak ty modry kulicky jsou VANISH proti slimakum, ale to vsichni zname ze ? :D

-?
-?
HNO
Pole třetí

A zatim poslední. Tady jsou taky 2 krasky, kopriviste hranici s polem ,ale snad to traktoristi neuvidi. Sviti tam tak od poledne az do vecera, kus je potok, takze ja kde brat vodu. Nevim co psat, snad jenom ze jsem mel odtud 3 klistata ,doufam ze to nebude pokazdy.
Jedno je SS, druhy zase nevim.

-?
-SS
nazdar ja mam pole presne ako ty to prve a mam tam problem ako ty na druhom(polovnik) a tiez mi hranici s polom ako tebe to tretie :D:D:D mas celkom pekne kitiz....peknu jesen :D
HNO
Pole čtvrtý

Dneska jsme byli dosadit zbytek. Trvalo to fakt dlouho a byl jsem fakt znicenej, ale dopadlo to dobre.
Nasli jsme starou skolku na stromky a lupli tam 2X SM a 1X EM ,schvalne co to udela. Hlinu jsme dodali vlastni , klasiku univerzalni od agra za 45,- . Myslim ale ze poslouzi, vonela fakt kanalne.

-EM
-SM
-SM
HNO
Pole pátý

Nachází se v kopřivách u jednoho potoka. Jestli se mega nerozvodni tak by to melo dopadnout dobre. Slunce je tam skoro porad, hlina zustala puvodni, ale vypadala fakt dobre. Zatim je to posledni policko, ale mozna jeste neco pribude, trochu casu zbyva.
Tady je 2X EM a HxS1 - kdyby mela vyjit jenom jedna kytka tak doufam ze to bude ta hawaika.

-EM
-EM
-HxS1
HNO
Pole první

Tak jsem tu s upgradem tyden po vyseti.
Poslednich par dni docela chcalo, tak jsem si rekl ze se pojedu alespon na neco podivat ,jestli je to treba nevyplavilo nebo tak, nastesti to bylo OK. Vsechny kytky vypadaji ze se chytli , kazdy uz na par mistech dela novy vetvicky.
Jel jsem jeste na pole č.2 ,ale jak je to u pole tak jsem usel asi 20m po poli (tak ze 2 km) a uz se mi dal fakt nechtelo, strasne jsem zapadal, proste humus.

-?
-?
-SS
HNO
Pole druhý

Tak jsem tu s dalsi varkou dukazu.
Po mazec destich v poslednim tydnu jsme jeli skouknou floru. Dneska to byl mazec, v telce nelzou je fakt strasne moc klistat. Celkem jsme jich s kamosem vychytaly asi 50, nastesti jsme meli svetly hadry tak pohoda, zadny se nezapilo.
Kytky prezily tejden docela dobre, moc nepopojely, ale vetsinou je tam nejakej pokrok.

- rosnička - trosku mázlá
- ?
- ?
HNO
Pole čtvrtý

Stará školka... Zatim to vypada fakt pekne, vsechno se nejak zlepsilo, koupenej substrát se zdá jako dobrá volba. U jedny SM nam chcipla zaba a ted ji devastujou mravenci. Priste mozna bude kostra :D

- EM
- SM
- SM
- nekrofilie
HNO
Pole pátý

Tady sme se zhulili a hledali klistata, zadny sme nenasli, ale vyfotili bojujici mravence - Mravenec killer vs. maslo

- EM
- EM
- HxS1
- makro HxS1
- mravenci
- mravenci KO
- kovařík
HNO
Pole první

Dneska jsme chteli objet pole 1 a 3, ale jeste pred navstevou 1 se nam vysralo auto takze jsme byli radi ze jsme dorazili na 1 a domu. Kytky mi prijdou ze nejak moc nepokrocily, sice jedou do sirky, ale do vejsky nic moc. Ale to bude asi tim pocasim. Chtelo by to tyden peknyho slunka.

- nahoře SS, dole ??
- SS - dělá mi radost
- ??
- ?? - má uplne fialovej list, ale nahore jede. Asi to bude vlivem teploty, nevim, zatim neresim.
HNO
Pole třetí

Dneska jsem po ránu navštívil pole číslo 3, asi po 10 dnech. Kyti povyrostly, SS do sirky a ?? do vysky. Zechcal jsem okoli a posekal koprivy co by mohly stinit a nechal kyti svymu osudu. Bohuzel jsem zapomnel fotak, tak alespon mobil.

- ??
- SS
HNO
Pole druhý

Tak zase jsme se tam byli podivat po tydnu (studiini vytizeni) a pocit z flakany prace na polich je nic moc. Vsude strasne vyrostli koprivy a museli jsme jich hrozne moc pokacet.
Na tomhle miste jsme museli trochu upravit krovi, strasne stinilo, snad priroda odpusti :( Kytky za tyden skoro nevyrostly, asi jim okoli fakt hodne stinilo.
Kazdopadne ted uz by to melo bejt lepsi a uvidi se jestli uz nebylo pozde.

- ?? vytáhlá jak prase
- ??
HNO
Pole čtvrtý

Tak tady sice nerostou koprivy, ale taky je to na bobek, je tam zver, hlavne prasata. Jak jsem se docetl tak rejou radi v novy hline a my si tam dali vlastni kvuli Ph, ale jenom ke dvema kytkam a ty jsou rozhrably :(
Takze jednu kytku, EM zdevastovali asi uplne, urvali skoro vsechny koreny, svine a jednu SM zkouseli vyrejt , nastesti toho nechali a nic se nestalo.

- SM - trochu hrabali, ale ok
- SM - ta sama, trochu nakvita, ach jo
- SM - druha SM v originalnim substratu - netknuta, ale na nejhorsim fleku
- EM - byla uplne brutalne vyhrabla, tipuju ze uz par dni zpatky, zalili jsme ji, ale asi to uz nerozchodi
HNO
Pole pátý

Tak tady jsme v záplavě kopřiv, bodláčí a svízelu kytky skoro nenašli. Pleli jsme to hrozne dlouho, ted bude svetla dost, akorat je to zas o hodne vic videt. No nenadelame nic.

- EM - utopená v kopřivách, žije ale nic nedělá
- EM - minulej tejden přez ní přeběhla srnka, ale naštěstí se očividně nic nestalo
- HxS1 - nas milacek, hledali jsme ji hroznou dobu, byla zarostla pod koprivama. Jede ale nejlip
- HxS1 - makro šampiona :goldcup:
HNO
Pole první

Po včerejšim zjištění že jednou za týden je fakt moc málo a ze koprivy rostou o 106 jsme byli rano kouknout na zbytek poli. Dneska je 30 stupnu takze po ranu idealka.
Udelali jsme dobre, byl akorat cas to poradne zalejt, kazda kytka si dala okolo 5 litru vody, sice jsme se neco nabehali, ale stoji to za to. Taky jsme pokosili spoustu kopriv a upravili strom aby bylo svetlo i vecer. Priste uz to krome SS (v allmixu) jemne pohnojime a uvidi se.
Pujdeme tam asi v nedeli, dneska jedem vsichni pryc.

- SS v allmixu
- ?? na asi nejlepším místě - uprostřed
- ?? zaprdla v rohu kde je docela hodne stinu, po manikure stromku a kopriv uz to bude lepsi
- horní je SS a dole ??
HNO
Pole třetí

Místo v kopřivách který jsou cca. 4X takový co kytky. Dneska jsme tam vytvorili mitinu s prumerem dobry 3 metry, sice je to mega vic videt ,ale snad tam ted nikdo nepoleze a kyti povyrostou driv nez to znova zaroste.
Zjistili jsme ocekavany info ze na policko sviti od poledne az do vecera, rano je tam dlouho rosa - proto asi valily - dobra vlhkost.
Kytky dostaly taky kolem 5 litru kazda a uvidime se v nedeli, ale foto az zas nekdy za dýl. :)

- vysekaná jungle - v levo ?? , v pravo SS
- ?? - zastřižená, už byla moc vytáhlá (myslim ze je to SM)
- SS - ten se vetvi pekne jako ostatne vsechny co mame
HNO
Pole první

Dneska bylo v planu projet vsech 5 poli, 2 zasahla bourka (c.1 a c.3) , na poli 1 byly jeste v 10 rano kroupy a kytky dostaly pekelny bombardovani a vsem to ocesalo vetve i listy, snad to dozenou a vic se rozvetvi, kazdopadne je to smula.
Vsude jinde je to ok, dokonce i EM na poli 4 se drzi.
Hnojeni se presouva na priste.

- prekvapeni na ceste, o bource jsem vedel, ale tohle me dostalo
- kroupy v ruce
- kroupy 3m od kytek
- ?? uplne rozmasena, zlomena pulka kytky
- ?? znova z jiny strany
- prostredni ?? co to prezila nejlip
- prostredni ?? ze zhora
- tezce rozsekanej SS


Edit. - 2.6.2008 pohnojeno 7ml / 4l biobizz grow
HNO
Pole druhý

Tak jsme se zase po nejakym case byli podivat, fotak ted bohuzel nemam u sebe, takze alespon fota z mobilu, predem sorry za ty rozmazly.
Na kytkach je videt ze za svuj zivot venku zatim zazili jenom malo peknych dnu (cca. 4-5), furt by se nekam tahaly a tak. Doufam ze se uz pocasi v pristim tydnu umoudri.

- ??
- ??
HNO
Pole čtvrtý

I do opuštěný lesní školky jsme zabloudili na inspekci. EM kterou vyhrabali prasata a mela asi 5 korenu vypada ze to zvladne a rozjede novy koreny. Zbyly 2 SM se maji k svetu.
Kdyby tak bylo par dni sucho a dalo se to pohnojit :(

- EM - snad ji vlhkost pomuze s tvorbou korenu
- SM
- sM
HNO
Pole pátý

Tak u potoka docela spokojenost, akorat jedna EM je na fakt blbym miste mezi koprivama a dvouma kroviskama, priste ji planuju prekopnout na lepsi misto, no uvidime. HxS1 nas prekvapil vydatnym rustem, jen tak dal negre :D

- EM - chudak ve stinu
- EM
- HxS1

Btw. nasli jsme 3 pole s kukurici, vecer mrknu na pocasi a nejaky info o kukurici a dam asi naklicit par no name semen, mam tu nejaky z docela kvalitniho modylku pestovanyho taky out.
fiilo.punk
pekne k+
HNO
Pole první

Dneska jsem se odpoledne docela nudil, moji komplici byli po kalbe a nemeli nejak naladu litat v koprivach a tak jsem se vydal na obhlidku ktera byla na planu zitra.
Na poli 1 slo vsechno jak ma, kytky se po lijácích a kroupach docela vzpamatovaly, respekt pro ne, SS zesilil stonek, super. Doufam ze se udela pekne a povali.
Na planu je taky manikura stromu kterej vecer stini, snad ne nejaka radikalni.

- SS
- ?? - slabej stonek, ale vetvi se.
- ?? - tahle kytka byla nejmensi a taky dostala plnou palbu, zlomena vetev je asi v haji, uz 2X jsem zapomnel vzit lepenku nebo tak abych to zkusil zafixovat.

Edit : Fiilo.punk - diky, uvidime jak to dopadne :rasta:.
HNO
Pole třetí

Kurva, kurva, kurva. Proc tak vulgarni zacatek?
Zacneme od zacatku, prijedu kolem 5 na "parkoviste" vzdaleny nejak okolo 1,5 km od mista, zaparkuju, vydam se na misto zablacenym polem, kdyz tam dojdu tak me ceka prekvapeni ve forme peknyho pokroku, ocekuju jestli nekdo necumi (za mistem je vesnice, ale docela daleko za koprivama,lesem,koprivama a rybnikem), vyfotim kytky, poslapu koprivy ktery stinily, vypisim se okolo a koukam ze na poli se neco hejbe, poberu fotak, zapalim cigo a odchazim kus od fleku, koukam ze postava zrychluje a je nejaka mala - asi dite, ale stejne mizim, jeste neco volalo, ale nerozumnel jsem co a bylo mi to celkem jedno, neznam moc vymluv na otazku co delas uprostred pole po proprsenym tejdnu. "Dite" slo dost podobnym smerem kde to je, takze si myslim ze to mozna i naslo. Doufam ze to neni nejakej lokalni rastaman, protoze jsou to nase asi nejhezci kytky.
No a pouceni? Chodit na kytky brzo rano nebo pozde vecer, kazdopadne ted se tam nejakou dobu neukazu (dokud pocasi dovoli) a pak se uvidi. Na druhou stranu kdo by nekoho cekal uprostred pole no...

- SS - peknej kerik, fakt povedenej a asi i na dobrym miste
- SS - znova, snad ho nakonec vyhulim ja :rasta:
- ?? - minule, tzn. 30.5. zastrizena, bylo na case
- ?? - makro vrsku, vypada to ze se rozvetví pekne
HNO
Pole první

Dneska jsem byl kytky trochu potrepit kolinkama, snad budou pekny keriky. Jinak od zitra ma bejt hnusne prej az do konce mesice tak doufam ze se meteorologove pletou, rad bych zitra pohnojil pole 2,4 a 5.

- ?? - ohejbani
- SS se pekne vetvi
- ?? se taky pekne vetvi :)
- SM od kamose, vzal jsem si ji na vylet :rasta:
HNO
Pole druhý

Tak jsme tam prisli a koukame jak telata na novy vrata, posekali louku se kterou kytky sousedili. S ocekavanim ze uz tam nic neni jsme se chteli podivat jak to dopadlo. Nakonec jsme zjistili ze jednu kytku trochu skalpovali a druha ze je v pohode. Alespon tam bude vic svitit, vypada to tam luxusne.

- prekvapeni na ceste
- ?? - skalpovana
- ??
- misto po posekani, kytky jsou kolem Chucka :D

Hnojeno BioBizz grow.
HNO
Pole třetí

To je to pole kde jsem minulej tejden potkal nejaky dite, nastesti kytkam nic neudelalo (mozna je nenaslo :confused: ). Fota jenom mobil, zapomnel jsem na fotak.

- SS - jede, jede
- ?? - zacinaji rust sekundarni vetve

Zatim nehnojeno.
HNO
Pole čtvrtý

Ve školce to vypadalo taky docela dobre, ale bylo to tam hodne vyschly, chce to vic cekovat pocasi a zalejvat. Taky jsme tu vyfotili pavouka jak zere brouka.

- EM - po vyhrabani prasatama se zase chyta
- SM
- SM
- trocha arachnofobie
- pavoucek

Hnojeno BioBizz grow.
HNO
Pole pátý

U potoka jsme jednu EM presadili z mista mezi dvema kroviskama kde bylo ocividne porad hodne spodni vody na placek kousek od Havajky. Havajka popojela a druha EM taky popojela, akorat ji srnka ulomila jednu bocni vetev, kytka je primo ve zvireci stezce. Dneska dukladne pomoceno :D

Hnojeno Advanced hydroponic grow.

- EM - presazenej chudacek, na novym miste by mel valit pekne
- EM
- HxS1 - pekna, vitalni kytka
- placek z druhy strany potoka, Chuck se schoval za ramacek, bastard :rasta:
HNO
Test spotřebitelů - hnojiva Biobizz vs. Advanced Hydroponic

Mozna uz jste si vsimli ze na ruzny pole lejeme ruzny hnojky, cilem je zjistit ktera hnojka je lepsi. Nekdo by mohl podotknout ze pole jsou na ruznych mistech takze je to dost neprukazny - je to pravda, ale nebojte, jeste neco prisadime a tam to udelame tak jak to ma pri testu vypadat :D

Zatim je to tak ze pole 1,3,4 maji na planu Biobizz a pole 2 a 5 AH.

Davkovani -

BB grow - 10ml/4litry
AH grow - 6ml/4litry
Ortaniel
Tak to rozhodně fandím AH, neb jedu AH :)
A BioBizz chci zkusit za rok :)
HNO
Pole první

Zase jednou foto z pole 1 , dneska jsme hnojili, strikali to preventivne proti sviluskam (Omite 30W) a orezavali strom kvuli svetlu. Celkem dost narocna pracicka, ale vyplati se :rasta:
Kytkam se dari kdyz je ted konecne hezky, snad pocasi jeste chvili vydrzi.

- cely pole
- nahore SS a dole ??
- SS
- ?? pridany dalsi kolinka
- ?? tvarujem ker
- ?? koste po kroupach :(

Zatim pic.

Hnojeno Biobizz grow 10ml/4l
HNO
Další setba

Jak uz jsem tu nekde psal tak jsme nasli dve nebo tri kukuricny pole, sedl jsem ke kompu, projel hledani a mam docela predstavu jakej rozdil je mezi kukurici na zrno a kuku. na silas.
Az bude v tydnu cas dojedu se tam podivat a podle toho urcime misto kam to hodime, stejne je to jenom noname na zkousku, takze o nic nejde, bud to skosi nebo ne.
ke klíčení - použil jsem navod od Sciuruse , fakt pecka, trvalo to 20-40 hodin a vylezlo 10/10, neco uz je na okne a neco ted pujdu sazet do kvetinacku, substrat na vysev a mnozeni.
To je zatim asi vsechno, zas nekdy se ozvu.

- semena, decentne mazly
- kliceni v obalu od Rafaela
- za oknem
HNO
Pole druhý

Po tydnu upgrade. Zality cistou vodou.

- minule posekana
- koste
HNO
Pole čtvrtý

Ve skolce se zase vyradili prasata a je pravda co jsem tu vycetl - prasata rejou donesenou hlinu (2 ze 3 kytek) a hlavne se vraci. Priste mozna presadime, uvidi se.

- vyhrabana EM
- SM vyhrabana - tak 3 dny, vetve uz se ohli za svetlem
- SM znova zasazena
- druha SM - jedina kterou nesikanujou prasata
HNO
Pole pátý

Tak u potoka me mile prekvapila Hawai X Skunk1 , roste jak z vody, akorat na jednom vrsku je od neceho ozrana (viz. foto). EM taky neni tak spatna, akorat ta druha EM je furt stejna, asi sok z presazeni. Zalito spoustou vody.

- EM
- HxS1
- HxS1 vs. 4 litrova flaska
- HxS1 - makro napadenyho vrsku, nevi nekdo cim by to mohlo byt?
HNO
Kukuřice

Jak jsem psal o tech polich na kukurici tak jsem je byl vyfotit, prvni 2 fota jsou z jednoho a dalsi 2 z druhyho. Mohl by mi nekdo s jistotou rict jestli je na zrno? Ja si myslim ze jo, mezi radky bych prosel, ale radsi se ptam. Piste to kdyztak sem nebo PM, to je jedno.
Diky

- 1,2 - jedno pole
- 3,4 - druhy pole
HNO
NoName

Protoze jsem se nudil tak jsem si rekl ze je vyblejsknu a dam sem. Puvodne byly kytky asi 2 dny pod lampou a nakonec sli za okno protoze neni misto. Vytahly se a maji tak 5 cm velky stonky. Dneska, zitra nebo pozitri je planuju vysadit nekam do kukurice, asi na ty dve pole z minulyho prispevku.

- 10x noname
- detail
HNO
Pole první

Hnojeno BioBizz grow 10ml/4l.

- SS povyrostl
- ?? prostredni
- ??
- nahore SS, dole ??
HNO
Pole třetí

Zatim nejvetsi kytky. Hnojeno poprve AH grow + mikro / 6ml + 3ml / 4l

- ?? stonek jako cigo
- ?? po pás
- SS
- SS se 4l flaskou
- cely pole
HNO
Pole pátý

Dnešní slunečný den jsme se rozhodli zasadit nonamy do kukurice a okouknout i nejaky uz existujici pole, dostali jsme se na petku, jeste ze tak.
HawaiXSkunk#1 uz par dnu lezela na zemi, asi ji neco nalomilo :confused: , jedna mala EM uz tam nebyla, takze prvni letosni ztrata :rip: Druha EM jede dobre a nic se ji nestalo. HxS1 byla zahrabana zpatky + jsme okolo rozhazeli docela dost vlasu, uvidime.
Jinak na HxS1 je na jedny vetvi nejaka nemoc / skudce (to spis), davam sem 2 fota, mohl by mi nekdo prosim rict co to je a co s tim?

Pohnojeno AH grow + mikro / 8ml + 2ml/4 l

- EM - pohoda
- HxS1 - lezela par dnu na zemi
- HxS1 - uz zafixovana
- HxS1 - nemoc
- HxS1 - jeste jednou nemoc
HNO
Pole šestý

Tohle misto je v kukurici, je tu 4X no name, tesne po vysazeni jednu zaslapl kamos, ale snad bude ok, docela to zvladla. Jsem zvedavej jak budou velky, precejenom setba 29.6. je dost pozdni :D

- celej flek
- kukuřičný děti
- -//-
- -//-
HNO
Pole sedmý

Taky kuku o kus dál, tak se uvidi. Tady je z duvodu ze se nam nechtelo hledat dalsi plac 6 kusu.

- celek
-
-
-
HNO
Pole první

Protože už jsem se dlouho nebyl podívat na žádných kytkách řekl jsem si že se vydám na jedničku. Když tak koukám na fotky docela povyjely, jen tak dál :D Maji kolem 80-90 cm

- SS - pekne mu jedou spodky, mazec
- SS - stonek
- ?? -
- ?? - stonek
- ?? - z koštěte se stává docela pěkná kytka
- ?? a SS
- všechno
HNO
Pole druhý

Tak sem jsme se dostali po 14 dnech, kytky byly trosku ovadly ale jinak ok. Koště se trochu rozvětvilo a posekaná kytka se zdvojnásobila. Možná bude i na prda :D

- koště
- posekaná
HNO
Pole šestý

Tak tohle je první pole v kukuřici, kytky rostou fakt pěkně, dělají mi radost. Jinak všechny fotky jsou ze včerejška, focený mobilem.

- celek - nějak se mi to tam připletlo 2X , nechám to tu, už se mi to nechce mazat
-
-
HNO
Pole sedmý

To samý co na šestce, akorát že něco jednu kytku sežralo, takže jich zbývá jenom pět. Kuku už pomalu začíná kvést takže to asi stejně nestihnou :( , no co, je to noname.

- celý
-
-
HNO
Pole čtvrtý

Ve školce už je prakticky mrtvo, kytky tam sice zůstaly, ale zase byly rozhrabaný, vyschlý, prostě death :death: Na tomhle poli už se nepočítá se sklizní. Nemám ani poslední fota, byla to fakt hrůza.
HNO
Pole pátý

A to nejlepší na konec. Havajka se sice zberchala, ale je napadená nějakou nemocí, viz. dřívější makra . Je na ní spusta takových much s červenýma očima, neví někdo co to je? Myslel jsem že smutnice, ale ty vypadají jinak. A má to s tím napadením něco společnýho? Trochu se to ukazuje i na early misty, ale je tam těch much o 99% míň.

- mouchy
- HxS1
- EM
HNO
Pole třetí

Nějak mi trvalo sem ty fota postnout, jsou z 8.7. Ten den strasne foukalo a vypadalo to ze se kytky vyvrati tak jsme je podepreli takovyma klackama do Y, je tu foto, ale nakonec jsme to udělali líp. Snad to holky zvládnou.

- SS - pěknej keř
- ?? - naše největší kytka
- ?? - opření - nakonec je to udělaný jinak
HNO
Pole první

Po skoro dvou týdnech další fota. Dneska poprchávalo a celkově moc hezky neni tak jsem jako měřítko používal krátký startky. Při úpravě fotek jsem to nepopisoval, jsem moc línej :rasta: Jinak to roste moc hezky, vsechny mají přez metr.

- SS 110cm :goldcup:
- SS podruhý
- prostřední ??
- stonek prostřední ??
- krajní ??
- znova ??
- SS a ??
- SS a ?? s cígama
chronicfun
no kolega, máš to pekné, K+ a držím palce a dúfam že nebudú čorky....
HNO
chronicfun - díky za K. Taky doufám že to nějak dopadne, alespoň něco do papírku snad bude :D

Pole druhý

Po asi 14 dnech jsme se byli podívat na druhým poli, žádnej zázrak se neudál ale povyrostlo to. Okolo jsme nanosili velký kameny a zbytek posedu aby to tam neposekali, myslim že kvůli takovýmu kousku louky s kopřivama to odsouvat nebudou.

- ?? - posekaná má tak 60 cm
- ??
HNO
Pole třetí

Pole u pole po asi týdnu. SS má na šířku cca.75cm, docela krutej keř :D Snad se dočkáme sklizně.

- celý pole
- ?? cca. 115 cm
- SS
- SS s krátkýma startkama
- SS stonek
HNO
Pole pátý

U potoka došlo k tragédii, nějaká mr*ka srnka nám zničila Hawai, úplně jí rozštípla veprostřed. Kámoš měl narozky tak byl vybranej aby to svázal tkaničkama, tak se třeba chytí, každopádně 3/4 je v háji. EM jede dobře.

- HxS1
- HxS1
- HxS1
- HxS1
- HxS1
- EM
- EM
- EM
HNO
Pole šestý

Sem do kukuřice jsme přesunuli SM a EM ze školky, tam je to zabitý. Kytky ze semen jsou docela košťata, ale zastřihli jsme to tak se uvidí. Kukuřice valí neskutečně moc, má kolem 2,5 metru a rychle kvete. Asi neco přesadíme a něco utneme na mlíko a masti. Uvidí se, tak tři týdny máme.
Na všech polích jsme rozházeli během posledních dvou týdnů spoustu vlasů, snad to pomůže proti škodný.

- přesun SM
- SM v kuku
- EM - neskutečný že žije, asi 5X vyhrabaný, vypadá ještě hůř než když jsme jí sázeli.
- celý pole
- nonamy 4X
-
-
-
HNO
Pole sedmý

Kukuřice už je docela vzrostlá, snad to nějak vyjde na listí a něco se přesadí. Kukuřice je bílá a docela malá, ještě nějakej čas je. Všechny zastřihlý.

- skupinový foto
- kukuřičný děti
- 3X noname
-
-
- kukuřice
- -//-
- -//-
HNO
Pole sedmý

Dlouho jsem tu nebyl, neměl jsem teďka vůbec náladu, vztahový problémy, ale řekl jsem si že alespoň něco sem postnu. Takže 5 dnů starý foto z mobilu - teď už to bude asi větší.

- noname 3 týdny od vysazení, pravděpodobně skončí v mlíku a jídlech.
HNO
Pole druhý

Všechno jde jak má.

- ??
- ??
- rosnička
- -//-
HNO
Pole pátý

U potoka to docela ujde, EM jede jak má, HxS1 přišel o třičtvrtě objemu ale chytnul se. Hned u kytek byli mazec pavouci.

- EM
- HxS1
- -//- stonek
- pavouk
- -//-
HNO
Pole šestý

4X noname a EM a SM. Em ma asi 10 cm :D a SM se docela zberchavá. Problem je v tom ze kukurice docela dozrava, asi pristi vikend sekneme nonamy na mliko atd. a EM a SM naposled vykopnem a přesunem.

- celek
- nejvyssi noname ma asi metr, za mesic dobry :punk:
HNO
Pole sedmý

Tady to vypadá líp, kytky jsou stejně velký a vypadají líp, bohužel to vypadá na 4 kulobrádky, ale stejně to půjde do hrnce takže je to celkem jedno. Zítra nebo pozítří snad dodám poslední 2 políčka.

- nonamy
JAHmaican
Kukuřice se sklízí nejdřív na konci srpna- počátkem září.
Na mlíko je škoda každej kytky, neshledávám tedy tvé rozhodnutí za dobrý. hehe
Určitě se vyplatí riskovat, gor jde-li o Nounejmy, který dozrávaj v naprosté většině případů hodně brzy ;)
HNO
Čau JAHmaicane, no já nemam žádný zkušenosti ohledně kuku, ale každopádně tahle má kolem 3 metrů do vejšky a plody už jsou skoro žlutý tak si myslim že už bude brzo hotová.
Problém je ten že do auta to těžko narveme a museli bysme to vézt docela daleko aby se to přesadilo. Máme docela strach abysme nepřijeli za 2 týdny a kukuřice nikde, lepší mlíko než nic. Ale každopádně mám stejnej názor že na mlíko je kytek škoda, akorát že v tý kuku to asi stejně těžko dojede a s tim počítám víceméně od začátku, byl to pokus...
O původu tý genetiky vim jen že byla v pytlíku co jsem loni od někoho koupil a pak si je schoval, vypadalo to dobře, ale indoor to určitě nebyl.
HNO
Pole první

SS má cca. 175cm, zbytek taky nějak tak podobně, akorát opadávají a schnou listy, viz. další příspěvek. Fotky se dneska moc nepovedly :D

- SS a ??
- ??
- ??
- celý
HNO
Pole třetí

:punk:

- ??
- SS
HNO
Nemoc

Na ss a okolních rostlinách z pole jedna se objevilo tohle
---->nevíte někdo co by to mohlo být?<----
Díky.


- napřed se objeví tečky
- pak to okolo uschne
- nakonec celej list upadne
- je to na hovno :D
- čím je že ty žilky jsou tak světlý?

Edit - po konzultaci se zkušenějším kámošem jsem usoudil že je to nedostatek VÁPNÍKU, asi to zatím nechám být a uvidí se. Docela to přestalo a SS má už 2 metry a pár centimetrů, rozbil jsem na akci display na mobilu a nemohl to vyfotit. Všechno nakvítá takže paráda, příště přileju květový hnojivo a top max :)
HNO
Pole druhý

Zase zdravim, mam tu novou varku fotek. Zacneme polem na louce.

- ?? pekne kvete
- ?? detail
- ?? detail2
- ?? vysoká moc nekvete
HNO
Pole pátý

U potoka nas cekali dva mega provary, za prve neco poskodilo EM a zadruhy tak 20 metru kolem nas po poli projelo off road auto a zajelo za roh, bylo asi 9 rano takze jsme to fakt necekali, no uvidi se, chvili tam nezajdem a bud to tam bude nebo ne.

- poskozena EM
- detail EM , zacina kvest
- HxS1 - docela se vzpamatovala
HNO
Pole šestý

Kuku pole se dočkalo svýho konce, už jsme tomu moc nevěřili, kukuřice vypadá skoro zrale. Tady jsme pokáceli 5 kytek a byl tam jeden samec, největší noname měla přez 2 metry, nejmenší EM z pole 4 mela asi 10 cm :D
Listí půjde z části na jídlo (zrovna chladim mlíko :D ) a z části na mast. Alespoň něco už je pod střechou.

- celý pole
- noname
- noname
- SM - budeme přesazovat
- decentní hromádka
HNO
Pole sedmý

Tady platí to samý co výše. Akorát tu byli 2 samci a celkově víc materiálu. Příští rok zasadím do kukuřice dřív, ale každopádně jí pojedu místo lesních školek :D

- celý pole
- noname
- noname samec
- detail samce
- solidnější hromádka
HNO
Kukuřičný děti

No a takhle to vypadalo v celku. Je toho urcite na 30 litru mlika, mozna i vic, dneska jsme něco povarili a dneska a zitra se na to chystame. Tak se zatim mejte.

- přenos
- celý s dvoulitrovou kolou
- čistý listí
HNO
Pole první

Banzai kolegové. Zase nějaký důkazy, tady to máte. Všechny kytky mají 185-205 cm, nejvetsi je SS. Problemy s vapnikem pretrvavaji, ale verim ze to nebude nejak zasadni problem.
Vsechno se zacalo zahustovat a nakvitat, myslim ze 2 mesice se bud budu moc smat nebo tuze plakat :D
Omluvte kvalitu, ale dá se to.

Hnojeno BioBizz bloom 15 ml + top max 10ml

- všechny 3 královny roští
- v levo SS, v pravo ?? , urvala se vetev - privazana, pohoda
- takhle to začíná kvést
- ??
HNO
Pole třetí

Tady je to docela vidět jak je to u pole, ale snad to bude ok, uvidime, jestli to nekdo sklidi tak to zamrzi ale co se da delat. Kytky vypadaji pekne zdrave, uz se tesim na sklizen :D Taky obe pekne nakvitaji, zvlast ?? bude mit asi masivni kvet.

Hnojeno asi 8ml AH květ + tak 6ml AH micro

- celý místo
- ??
- ?? vypada ze bude pekna
- SS - keř jako blázen :love:
HNO
Pole první

Roste, roste, foto jenom mobil.
HNO
Pole třetí

- ??
- ?? - kvete o 106
- SS
HNO
Pole druhý

Zdravim, dneska jsme z nudy navštívili zbytek polí, všechno je jak má bejt. Foto zase z mobilu - jeli jsme tam hodne necekane.

- ??
- ?? - krasne kvete
- ?? - dava si na cas
HNO
Pole pátý

U potoka všechno jak má bejt, docela mě potěšilo že tam kytky ještě byly, minule nás tam viděl týpek, ale asi pohoda.

- EM
- HxS1

Obě přisli o část větví v průběhu, naštěstí jedou dál :punk:

Ještě máme ulitou jednu SM v kukuřici, foto příště po přesazení - vzkaz pro JAHmaicana - měl si pravdu, příště ti budu s kuku věřit :D
HNO
Pole první

Po delší době bez netu zase pár fotek, bohužel jenom z mobilu takže nic moc. Příšě budou makra. Poznámka - kámoš má cca. 180cm, největší kytka je Super Skunk.
HNO
Pole druhý

Tady to taky nevypadá zle, snad nebudou sekat louku na seno, to by totiz asi byl konec :(
HNO
Pole třetí

Pole u pole je taky fajn. Kytka co nevim která je a prej je to super skunk je krásně fialová, sám se těším na makro :D

- fialka
- -//-
- super skunk
HNO
Pole pátý

U potoka nám něco úplně zničilo EM, smůla no. Máme z toho tak 40g nedozrálýho svinstva. Havaj jede ale žádnej zázrak to asi nebude...
HNO
Pole sedmý

Zkosili nám kukuřici, SM to naštěstí přežila, teď už bydlí asi o 200 metrů dál. Panoramatický foto je hustý, skoro nic se jí nestalo.
HNO
Pole pátý

Předčasně "sklizená" (něčim rozlámaná) Early Misty. Hulit se to dá, ale není to ono :( Bylo toho 30g použitelnýho materiálu.
HNO
Pole první

Konečně kvalitnější fota. Zatím spokojenost, ještě tak 2-3 týdny to ale chce. Uvidíme jaký bude počasí. Dneska proběhlo prostřihání.

- před
- po
-
-
- pár palic
HNO
Pole třetí

Na poli u pole spěje naše fialka ke zdárnýmu konci. Ještě tak týden, dva a bude se kosit :chef: SS to ještě potrvá, ale neva. Odlistili jsme kytky at jde sila do palic.

- před
- po
- fialka
- SS
- jen tak
HNO
...

Ještě pokračování - fialová kytka je prej taky SS tak nevim, každopádně se mi líbí.

- fialka
- -//-
- -//-
- SS
- -//-
HNO
Čau má tam bejt - "prostříhali jsme to aby slo svetlo lip do palic" , uplne jsme to samozrejme neostrihali :-)
HNO
Pole sedmý

Tak naše SM známá taky jako Emil Holub cestovatel se moc dobře nemá, shockem asi dozrála, vypadá to tak. Ještě týden ze slušnosti a jde :chef:

- SM
- makro
HNO
Pole pátý

U potoka je to zabitý, mrzí mě to, místo to bylo pěkný.

- HxS1
- palička
HNO
Pole druhý

Tímhle směrem naše nej pole i když se dlouho nezdálo. Posekaná kytka začíná vypadat moc pěkně, nemůžu se dočkat :punk:

- jedna kytka
- -//-
- -//-
- druhá kytka
- -//-
- -//-
HNO
...
HNO
Pole první

Poplach, poplach postrádáme s kámošema 3 masivná kytky, okolo 2 metrů vysoký, přez metr široký. A taky toho zmrda z vesnice co to ukradl :punk: :death: :punk:

Pro ty co nepochopili - okradli nas, zustala z toho jedna mala vetev co tam nechal/i a to jeste nahodou.
Pocity napred v poho, cekal sem ze neco nesklidime ale ted bych asi sel vrazdit kdybych vedel ke kterym dverim :D
No co se da delat.
HNO
Pole třetí

Následkem ztráty z jedničky jsme jeli i na trojku, tam to naštěstí je, ufff. Hned jsme sklidili alespon fialovou kytku, sice bych jí jinak ještě dal čas do víkendu, ale co je doma to se počítá :D Zatim jsme ostřihali tak 30% palic, strašná práce. Taky to zabralo skoro celej kufr v autě hehe. Pár nic moc fotek, sklizeň byla docela spontální. SS ještě počká.
HNO
Sklizeň

Zdravim, dnešní update bude jenom slovni, vcera jsme vetsinu skosili, nekde pomohla priroda, ale alespon ze je neco pod strechou.

- z pole 2 byla sklizena jedna kytka, asi swiss miss, druha jeste ceka
- HxS1 z pole 5 neco v půlce zlomilo, asi 3 dny pred nasi navstevou. Nezralá
- schovaná SM z pole 7 sklizena - zralá ale hooodně nepovedená

Krom toho je ještě ve hře superskunk z pole 3.

Edit. - pak dodám fota sušiny, sklizeň proběhla bez foťáku.
HNO
Sklizeň a dělení

Zase jsem tu, tentokrát i s fotkama. Včera jsme si byli rozdělit kořist, ze tří kytek (fialka(SS?), HxS#1 a asi SM (pole 3)).
Celkem to bylo 210g pouzitelnyho materiálu + dost odpadu na vaření a mast. 110g z toho bylo na fialce.
Snad jestě za týden pokosíme 2 zbylý kytky.

Edit. - smoke report bude, ale až za pár dnů :flick: :jumper:
HNO
Pole třetí

Tak dneska došl i na sklizeň pole číslo tři. Asi tak ve tři odpoledne jsme s kámošem lítali po poli s obříma modrýma pytlema na odpadky a tvářili se nenápadně, nakonec to klaplo a je to ostříhaný a pod střechou. Bude toho tak 90-100g si myslíme.

- super skunk
- -//-
- -//-
- -//-
- -//-
HNO
...

Ještě tři fota, ostřihaný, uskladněný.
HNO
Pole druhý

Dneska byla sklizena naše poslední kytka, teď už nám krásně schne. Fakt se mi po 5 měsících oddechlo že nemusim někam jezdit a tak, znáte to :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma