Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
hnojení mladejch kytek - Klikni zde pro originální téma
leech
Ahoj zahrádkáři...měl bych dotaz. Můžu hnojit ještě takhle malý kytky? Mám je v substrátu perlit/substrát pro výsev 50:50...a ted se mi zdá že to nějak neroste ale tak asi to bude tim že na ně svítí tak 6 hodin denně...jo a ještě který hnojivo byste mi doporučili. Mimochodem tohle je muj první přízpěvěk sem to tady objevil a sem spokojenej:)...tak at rostou..:winner:
leech
...
lukedes
ja zacinam hnojit az od 5patra pac mam skusenost ze se mi to spalilo
edmundp2
já hnojim, nějakym hnojivem na růst z grow shopu a hnojim už od 2cm kytiček, dávám tam poloviční dávku a je to v klidu, rostou jak z vody. Myslim si že když to nebudeš přehánět že to bude gut.
Hoj, hele tuhle kytku už bych hnojil doporučoval bych ti hnojiva od Plagronu... s nima jen tak ty kytky nespálíš... Třeba tam dej alga grow, phytamin a cropmax -) Taková nejlepší klasika na růst... Teda podle mě ;) Jinak kytky máš hezký, tak ať to roste. Peace
Cosmic Farmer
:einstein: Co myslite,keby som do vody s ktorou polievam takto male rastlinky s cca piatimi poschodiami pridal trocha peroxidu tak by to pomohlo k rastu este viac ? aj keby som to kombinoval s hnojivom ?

Ak ano,pocul som o dobrom kliceny a o dobrej fotosynteze ci lepsej hygiene korenov a pod. ak teda pridame peroxid ,len neviem ci to plati pre 3% alebo len 33% peroxidu vodika.

Nech sa dari :} Diky
Ono
Ahoj leech!

Presne ako píše *-R3dman*, Phytaminom nič neskazíš.:) Aké hnojivo máš?

Cosmic Farmer:
http://grower.cz/pestovani/navody/...jeni/7.html#103
leech
Ono:

no já používám nějaký starý organicko-minerální tekutý hnojivo do zálivky..název je dokoce sezdřenej tak ani nevim:D.. ale ted si budu kupovat krystalon start..
Ono
leech:

Aha, no ak je to hnojivo staré, možno ho tam leješ zbytočne, alebo dokonca na škodu rastliniek. Krystalon štart sa na rast dá použiť bez problémov, na kvet by som zvolil naozaj niečo iné.

Každopádne mladé rastliny do veku 14 dní sa neodporúča hnojiť vôbec (myslím v hline, s hydrom nemám skúsenosť). A viac slniečka by im neuškodilo.:)
edmundp2
Krystalon start si nekupuj!!! To je na nic!!!
Faharadza
Huh proč si mysliš že je na nic? :D NPK je NPK a rostlina to nepozná. Jako samozřejmě že sou i lepší ale taky řádově dražší. A na růst, nebo začátek růstu je v pohodě - hlavě když jede někdo out s větším množstvim kitiček. Akorát pak na květ bych ho taky vubec nedaval -> prý zhnusuje chuť. Podle většiny uživatelů na groweru a navíc ty svinstva co pak člověk kouří. Sám sem to zatim nezkoušel a ani nechci :p přece jen zdejšim zkušenějším growers věřím a raději s nim přestávám hnojit docela brzo. Pak už jen gud hnojky, nebo zkvašené hovínka, :drools: ale jen na ty kytiz které vypadaj slibně... :leaf:

Edit: A taky si myslim že kdybys trochu hledal, tak tenhle dred tu vubec nemusel být :rejp:
selmer
mam malej dotazek ohledne hnojeni s peroxiden vodiku do zalevky ci na postrik. ma nekdo zkusenosti jak casto a od kdy s tim zacit.diky moc za rady...
killlsmoker
je je mam ve samozavlazovacim truhliku a hnujim je od mala.... pridavam hnojivo rovnou do vody
šéfik libica
Ahoj hele 6 hodin deně je fakt málo.Svítíse 18 hod.at to roste
Apofis
hnojit nehnojit jaxeto veme. když máš dobrou půdu se vším co potřebuje kytka na růst tak je podle mne zbitečné hnojit, zbitečně tím prolejváš půdu.
zda je půda špatná tak hnojit ale s rozumem
Ono
A hlavne vždy pozerať na výzor a vitalitu rastliny.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma