papaOUT |
u nás je to také že sprostý ludia..... slovenčina (OUTDOOR), skunk či skéro (INDOOR)....o vzorkách tu ľudia nemaju ani šajnu, hlavná vec že sa "skuria"....len tak pre informáciu gram skééra tu nezoženiete za 15eur-20eur....debilita 1. stupňa.... |
|
|
Sirus |
U nás to lidi dělí podle města, kde to koupili, viz. "Vietnam". Málo kdy narazim na nějakej kloudnej podlampovej výpěstek. Natož aby dotyčnej věděl, jak se ten model jmenuje. No a bavit se o tom chodim sem, protože v mém okolí není nikdo, kdo by o tom alespoň něco trochu věděl.
No a dělit to na IN/OUT ? Proč ne taky to jde, ale není to moc vypovídající.
Toť můj názor. |
|
|
crackonos |
Letos mi vyšel jeden šnycl z outdooru tak dobře, že budou mít naši kluci z vydlákova problém si to zařadit :-))
Jinak s wohnoutama jen IN/Out, se sofistikovanějšíé obcí pěstitelskou odrůdy, hnojky a tak :-) |
|
|
kafevar |
já říkám slabý, silný nebo smrdí jak hašiš :) |
|
|
durexman |
ja to delim hlavne podle Genetiky a pak az podle toho kde a jakym zpusobem byla vypestovana .. |
|
|
prchy |
taky se vzdy ptam co to je za genetiku ale bohuzel jen malo kdy vim co hulim :( krom toho co nevypestim jinak tedy in/out |
|
|
dokktor |
citace: |
Původní příspěvek od crackonos
Letos mi vyšel jeden šnycl z outdooru tak dobře, že budou mít naši kluci z vydlákova problém si to zařadit :-))
|
hehe, teď sem si zpomněl na vtipnou situaci, když sem asi před 14. dněma vytahl v hospodě letošek sklizený v červenci. hoši z teho byli mírně v rozpacích :D:D |
|
|
73huli |
Já hlasoval jo, ale lepší rozdělení používám . .dobrá nebo špatná, protože někdy s láskou pěstovanej venek je lepší než leckterej indor. |
|
|
Kambu |
prostě je bud dobrá nebo špatná tráva...jinak co nesnáším je to když z okolí někdo dojde a řekne že má lampy z prahy...jako tohle mě dokáže rozesmát...jen si říkám jaký je rozdíl mezi lampou z prahy a lampou z ostravy? :-D jak už tady bylo zmíněné záleží na genetice... |
|
|
|
Kambu: "Helééé, v Práglu to přece víc svítí cyvoééé" :D |
|
|
Kambu |
Původní příspěvek od denyg
Kambu: "Helééé, v Práglu to přece víc svítí cyvoééé" :D |
:D asi jo hold ty halogeny dělají asi svoje :D |
|
|
drucski |
U nás sa to delí na out a in.No niekedy sa tomu hovori aj "slováč",akože pre out.Ja by som to delil takto: no name,orig. zo seed banky,sposob pestovania(amatér,profík).Ide aj o to,ako sa o svoje rastlinky staráme! Nech vám rastie! :-) |
|
|
Dude |
jo jako u vseho - vysoka / kratka; tlusta / hubena; hezka / hnusna
tak in / out; sativa / indica.. proste, co nejpresnejsi metodologie :teef: |
|
|
|
čeština, venek (hulení bez původu pěstované venku, nejméně % THC)/ venkovní šlechtěný model (venek, kde je 100% znám název modelu)/ podlampa (známá jako skéro, skunk )/ chemka (hodně smradlavá podlampa, hydro, aero, nejvíce % THC) a nejlepší je HAŠIŠ* :winner:
pro neználky je každý model nějaký komerčně známý název jako Orange Bud, White Widow, Jack Herrer, Blueberry...:teef:
Na jamajce se ganji říká Kaya :cool:
(*berte toto rozdělení s rezervou) |
|
|
EDA45 |
V základu na venek/vnitřek alias indoor/out..
Se zahrádkářem pokecám o konkrétním modelu,hnojkách,semena/řezy, atd.. |
|
|
|
klasika a skříňovka alias out /in
s growerem proberu model, sílu,chuť ,vůni a stávek ,původ semen a hnojky :-) |
|
|
omnihash |
dělim na tu, co už sem zhulil, a na tu, co zhulim za chvilku. A pak ještě kategorie, tak hnusná, že to snad ani hulit nebudu. |
|
|
exiterm |
Kytky dělím podle toho jakej je to model a kde to vyrostlo :) |
|
|
Skaff |
Dělím na skéro, venkáč. Stejně jako každej tady ve městě. Ale nedivím se že někdo podlampě říká skunk..přecijenom to byl první model vyšlechtěnej na indoor. |
|
|
vinczenzo |
Rozhodně dělím, ale mezi tím leží ten skleník jak už dost lidí zmínilo.
Každopádně je to jen pro upřesnění původu, rozhodně neříkám, že venek je horší než skleník a skleník zase horší než lampa.. Všechno záleží od modelu, sezóních podmínek a v neposlední řadě od šikovnosti pěstitele
A taky mě vytáčí, když někdo říká indooru Skunk! Skunk je odrůda! |
|
|
|
Venek,sklenik,lampa
Já zas nesnáším ty lidi co maj na sklo a chovaj se jak kdyby spasily svět! |
|
|
Korag |
Az ma zaraza ta anketa, nechapem vy delite travu na in/out a nezamyslate sa nad ucinkami ani chutou? Ja to teda tak nerobim a kopu krat bol out lepsi ako in a to nevravim o znackovych modeloch, ktore na out uplne stacia. Navyse z tych lamp ma vacsinu iba boli hlava, tolko chemie tam davaju. |
|
|
kaktusx |
Oveľa radšej ju rozdeľujem na sativa/indica...to povie o odrode viac ako spôsob pestovania...a hlavne superskeromorda z pod 250w sodika od človeka ktorý nevie pestovať sa nedá porovnať s Durban poisonom pestovaným out keď vyjde pekná jeseň, či už učinkami, chuťou, konzistenciou atď.
Rozdelenie na venky a skunky je preto podľa mňa dosť mimo :eek: |
|
|
fisHunter |
Jednoduše na venek a lampu. Dále samozřejmě konkrétní model a původ (banka). A jak už tady někdo psal tak ani já nemám rád označení skunk pro lampu, jeto prostě něco úplně jinýho. Skunk jedině jako odrůda... |
|
|
kanapee |
jojo dělím....peleš, venek, skleník,lampa :D jinak se tu člověk docela pobaví :D :D :D
Hovnověd a Semenohul mě asi nejvíc rozbili :biglaugh: :biglaugh: |
|
|
shakes*89 |
Taky to delim na venek a lampu, ale nekdy to je dost zavadejici, protoze i venek muze velmi prijemne prekvapit :) |
|
|
Mamboo |
Jasne ze jo, jako zazil jsem par venku co se dali srovnat s indoorem.. Ale z 90 procent je in proste lepsi... Akorat samonakvetacky jsou srovnatelny... kdyz je jedes venku treba cervenec a srpen.. Maj poradnou intezitu svetla.. |
|
|
TST |
Jasně 👍 vždycky musím vědět co kouřím |
|
|
WeedBurger |
Venky jsou dobrý do práce když člověk nechce být moc vymaštěnej, aby to šéf nepoznal :D tak to mám já :D |
|
|
Chaplygin |
To je sice pravda ale kdyz te prekvapi nejaky venek tak jsi sprasenej na hovna a to uz je pak tezsi zakamuflovat |
|
|
WeedBurger |
To ano :D docela sranda je nakapat si visine jen do jednoho oka pak :D člověk vypadá spíš jako nemocný :D |
|
|
Xtractor |
delim na in, out a auto |
|
|
STi |
Určitě dělim ,ale neni řečeno že in je top. Aspon ja mam zkušenost opačnou. Vic mi chutnaji venky a i dobrej venek umi poplest nohy i mysl :D |
|
|
Kirovecz |
Delim na in, out a automaty. A nehulim out a automaty... 🙄😃 |
|
|
Spectrum |
samozrejme. je to silny rozdiel. |
|
|
netolka |
Je potřeba aspon rozeznávat indoor/outdoor, AF jsou a samozřejmě odrudů. Myslím, že jsou velký rozdíly v chuti i stavu, takže to celý není od věci...vedět co zrovna mám v ruce. |
|
|
Iloporus |
In/out s tím že mám raději ty co rostly pod slunkem, ale záleží na odrůdě. |
|
|
Keir |
Podľa modelu a ďalších vecí. No vieme ako to je medzi bežnými ľuďmi. Veci ako venek/skleník/lampa indoor/outdoor etc. mi príde absolútne nevypovedajúce. Z toho neviem naozaj nič :D Bohu žiaľ ľudia vedia o tráve až moc málo, ak to není priamo pestitel. Takže medzi takými lampa/skleník/venek, klasická "veľmi informujúca" odpoveď :D |
|
|
crazyben |
a nebylo by lepší to dělit na trávu dobrou a špatnou? In nebo out je pro mě nicneřikající.
uplně miluju pak ty co to nedělí na "in" ale na "skunk" a venek... pak jim ukážeš paličku povedený venkovy nebo dáš pohulit a oni na to: "tyvole dobrý skérko" :smash: to by mi jeblo |
|
|
nikolajmorozov |
jak to beru ja..
outdoor, out, venek, sklenik - trava co rostla venku pod sluncem a nebyla prisvecovana, takze venek
lampa, skrin, in, indoor a budiz skero, skunk - trava co rostla ve specialnim pestebnim stanu kde se reguluje teplota, vlhkost a cas
trave co roste pod sluncem rikam venek a ty co roste ve specialnim pestebnim stanu(pisu to jak kkt aby to kazdej pochopil) lampa.. treba budu ukamenovanej :D ale tahle sem to nejak pochytil. |
|
|
Denytm |
za mě in, out a skleník)) |
|
|
Austenit |
Poctivej venkac, ktereho lze komplikovaneji dosahnout nez pod vnitrnim svetlem,je urcite chutnejsi a vzdycky mi prislo,ze i nalada je veselejsi nez u indoor modelu,kterej te posle hned do mimozni dimenze |
|
|
Negative Creep |
Nikdy jsem neviděl dobrej out... teď pakrát automat z balkonu a to nevoní, ani jako skůřo.... |
|
|
crazyben |
Původní příspěvek od Negative Creep
Nikdy jsem neviděl dobrej out... |
smutný... |
|
|
The OG |
Nikdy jsem neviděl dobrej out... teď pakrát automat z balkonu a to nevoní, ani jako skůřo.... |
Chlapáku, ČR není to samé jako jižní plantáže pobřeží slonoviny, pokud jsi všechny ty "roky" zaséval Afrika/Thailand/Oceánie sativas, tak tě chápu, jinak ani hovno. :D |
|
|
cranked |
Jo rozděluji. Není nad dobrej venek. |
|
|
Keir |
Možno o tom ani nevieš, a kúril si OUT ktorý ťa totálne odpálil. Tiež som bol veľa krát prekvapený ako ma OUT rozpáral na kúsky. Nie je to ani tak neobvyklé, že niekedy je OUT lepší než indoor. Záleží na tom kto to pestuje a ako sa o to stará, koľko lásky a starostlivosti tej rastline dá.
Samozrejme som kúril aj OUT ktorý bol ako seno, ale už som mal česť aj s indoorom ktorý stál za nič.
Ja som názoru, že nemôžme deliť kvalitu na in/out, lebo to o ničom nevypovedá, a je to veľmi klamlivý faktor na hodnotenie.
Je pravda, že indoor ma navrch tým, že má totálne kontrolované podmienky, ale stále to nie je vypovedajúci údaj.
Čau... Peace. |
|
|
FelixBrno |
jen na dobrou a spatnou, v posledni dobe jeste na normal a cbd modely |
|
|
|