Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Moje první 150w, potřebuju pomoct - Klikni zde pro originální téma
edmundp2
Čau, taže koupil jsem už jetej komlet se 150w zářivkou philips kterou chladí pc větráček, přitah je zajištěnej v levo dole pc větráčkem a odtah nahoře v levo nějakym silnějšim větráčkem. Dnes jsem sehnal nějaký 2 kytky ze semínka, který byli ve skleníku, jenomže už maj 60cm a už zrovna nepotřebuju aby rostli, nastavil jsme svícení na 12hodin, když zrovna večer nebudou odpočívat tak nepůjdou ani větráčky, přez noc tam mám 18st.C a při svícení 23st.C tak myslim že ta teplota je dobrá.
Nevim ale jestli ty kdytky jsou to pravý když jsou už tak velký..
A nevim co už tedka s tim.
Poraďte.
drinker hulič
Ještě na květu to o něco vyroste, záleží co máš za genetiku. A víš, jestli jsou to samice?
edmundp2
p
edmundp2
no jenom jsme slyšel že to je prej dobrý, ale neemám na to žádnou záruku, samice to sou na 100%, zejtra na to dám teda nějaký hnojivo na květ, pošlu ještě nějaký foto.
edmundp2
Tak co myslíte? Poradíte někdo?
jufik
jeste se ti to vytahne a to podle me tak do 20cm ,zalezi na tobe jestli to chces nechat , jen ta 150 nema takovy dosvit .Ma efektivni dosah do 35 cm takze nahore budes mit jakstaks palicky a dole bude guvno .Byt tebou hodim to zpatky ven a sezenu nejake rizky a rozjedu to od zacatku
edmundp2
Já se všude ptám a nemůžu nikde sehnat a tady nikdo poštou neposílá...

Nevíte za jak dlouho bych tadyty kytičky moch sklidit?
jufik
pocitej kolem 50 dnu ... ale zalezi na odrude.Postou se ani nedivim ze nikdo neposila ... si pro to normalne zajed a nerikej ze v tvem okoli nikdo neni ...Hod si do bazaru inzerat + lokaci a urcite se nekdo ozve, imho odkad ses ?
edmundp2
PARDUBICE, fakt schánim 14 dnů a nic, všichni slybujou a nic.
edmundp2
Ještě jsem dostal takovej tip že kdybych je užíz ty kytky v půlce že bych je pak moch udělat do keříku, ale tomu moc nevěřim an to je už pozdě co myslíte??
Ono
edmundp2:

A za ako dlho ich môžeš zožať? Kvetová fáza trvá obvykle 50 - 65 dní, aj menej, aj viac, podľa odrody. Pokiaľ nevieš, akú máš, o to horšie. Podľa listov by to mohlo mať niečo z indiky, ale to je veľmi irelevantné. Po prepnutí na kvetovú fázu rastlinky aj zdvojnásobia výšku, čo sa ti vôbec nehodí. Aj internody máš veľké, čo nie je vhodný základ pre pekné šišky.

Poradím ti:

a) Ak sa dá, sprav z nich rezy, zakoreň, nenechaj tak veľa vyrásť a daj pod výbojku.

b) Zohni (nie zlom) na vhodnom mieste (niekde v spodnej časti, ale zároveň tam, kde nie je stonka príliš hrubá a pevná, aby sa nezlomila) stonku tak, aby sa doslova zohla o 90°. Môžeš použiť aj kolienka, ak máš. Pozri na groweri informácie o SuperCroopingu, je to fajn metóda.;)

c) Zastrihni rastlinky nad 2-3. poschodím pravých listov, nechaj ich chvíľku rásť, a potom prepni na kvet.:)
jufik
Asi shanis od blbych zdroju , fakt radim ti vykasli se na postu a sezen cloveka se kterym to udelas osobne.Jak sem se koukal tak ty si nepodal zadny inzerat ... asi proto nikoho nemuzes sehnat => BAZAR
edmundp2
Dobře dneska to zkusim nějak zastřihnout a udělám si v bazaru inzerátek na řízky, je to moje první pěstování tak snad to zastřihnu správně..
edmundp2
Tak jsem si koupil v grow shopu hnojivo na růst a prej to mám pohnojit za 3 dny udělat řízky a pak ty kytky ušmiknout asi 5cm nad půlkou a to co se mi bude větvit tak to ohejbat a nechat to ještě na 16hodin svícení, tak to tak udělám a uvidim jak to půjde. Po zastřihnutí přidám nějaké foto.
jestedman
jak víš na 100%, že to jsou samice?
edmundp2
Má to 7, nebo 8 lístků a řek mi to soused, ten už ví, akorád nemá zkušenost s lampama, ale samice to fakt sou.
edmundp2
Tak tadyto mám ve skleníku, a zkusil jsem udělat ty řízky, tak snad jsem to udělal správně.. a na poslední fotce mám zastřihnutý ty kytičky ze skříňky :-)
edmundp2
no tady je ten zbytek
edmundp2
tak naposled
edmundp2
Hele já lízatka nejim, ani nelízám..
edmundp2
Tak co myslíte?
edmundp2
no kdytky rostou jako z vody :-)
berrea
ty samice hodnotis z poctu listku? :-o jestli to takle bylo mysleny, tak kamos je dobrej magor, jestli ne tak se omlouvam
edmundp2
začínaj růst paličky
jufik
info ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma