Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
doba svícení - Klikni zde pro originální téma
mates1976
Jsem začínající pěstitel. Potřeboval bych pár rad. 1. když zakoření řízek a já ho přesadím do substrátu, za jak dlouho mám přepínat na 12:12?
2. a do jaké doby můžu ustříhávat velké listy, abych nenarušil růst?
Celller
Cau, tak za 1. si precti FAQ:) a jinak prepinat si muzes kdy chces, podle mista, podle odrudy, proste podle moznosti, tak aby ti to neprerostlo, a s ustrihavanim velkych listu bych brzdil, z kytky bych bral listy jen stare, zloutnouci, nebo stinici a listy a slabe vyhony na spodcich kytek, ktere te akorat obiraji o kvalitni palice nahore, asi tak, listy by tam ta kytka asi nemela, kdyby ke nepotrebovala, takze nestrihat, prostrihat az pri prepnuti na kvet, aby to jelo do vrsku:), hlavne si projdi to FAQ
mydena
Zdarec mates..Jakou wattaži budeš na kytky v době růstu svítit?Napiš typ vybojky.Záleží na W a taky na technice,stylu jaký hodláš při pesteni použít..Trochu to rozepiš ať lze konkrétněji odpovídat.
mates1976
Zderec mydena,
místnost bude veliká 2x1,6m a lampy sodíkovky 2x400W. Pěstovat budu v květináčích - substrátu B + kokosový substrát + perlit + vermikompost + keramzit. Zatím dík, popř. jaký další podrobnosti by jsi chtěl vědět? Mates
mydena
Ono taky záleží na tom zda budeš v době růstu svítit sodíkem nebo halid. vybojkou...Ale asi 14dnů v průměru.Hodláš jet bush nebo scrog..záleží na velikosti a počtu kytek..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma