Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
-$hock in 125W- - Klikni zde pro originální téma
Zdravim Growers...
Jedu svůj 3 Indoor ale tento poslední tedy třetí, chci zdokumentovat a podělit se s vámi :) Předchozí indoorky jsem jel pod sodíkem (250W) a v krásným boxu ale jelikož svět je svině, tak jsme to museli rozpustit a rozjíždim samotnej mikro groOow:micro:... Takže se do toho pustíme :) Hlína je Plagron Cocos + Perlit 70%-30%, Květináče jsou asi tak 1-1,5l, Osvětlení Envirolite 125W Red, Hnojky Na růst- Plagron Alga Grow, Plagron Phyt-Amin, Plagron Cropmax a občas Enzymes+ Na květ- Alga Bloom, Repro Forte a taky občas ten Enzymes+


And Modely-
Mazar 3x http://www.dutch-passion.nl/home.ph...&l=en&detail=20
T.Haze x S#1 1x
Blue Mystic 1x http://www.nirvana-shop.com/blue-mystic-p-35.html
BubbleGum 1x http://www.seriousseeds.com/england_flash/index_eng.htm
Jedu to ze semínek takže doufám že to budou samice!!:rasta:

Foto 1,- Hashberry 59den quetu
Foto 2,- Papaya 58den quetu
Foto 3,- Moje nejbližší kočky :pimp: :love:
Foto 4,- Mazárek
Foto 5,- Mazárek
New foto přidám snad zítra až mi vrátěj foťák... Jinak holčiny rostou kráásně :)
Zdravim, growersto....
Po menším zdržení a větších starostí, jsem se sem konečně dokopal a nafotil dnešní kytičky.... Kytky sou krásný, zatím žádný starosti sem s nima neměl.... Naštěstí... :D:D Jinak co jsi všímám, tak to roste celkem pomalu, než pod sodíkem co jsem byl zvyklej.... A za tou úsporkou RED se to trochu víc táhne.... Ale to už je hold svět :):D Vlhkost držím přes den na 70-80 a teplota přes den 30-35 na to že to je úsporka tak docela hřeje.... ale tak na ten malej prostor v čem to je tak to ujde.... ale už mám na cestě 2x 120mm větráky takže bude po starostech ;). Přes noc držím vlhkost na 50-60 a teplota krásných 22stupínků... Abych furt nekecal tak vám sem přidám fotky na pokuchání.... :D:D:D:frog:

Foto č.1- Blue Mystic
Foto č.2- Mazar
Foto č.3- T.Haze x S#1
Foto č.4- BubbleGum
Foto č.5- Lístky Mazarka :heart:

Ještě bych se chtěl zeptat, jestly má někdo zkušenosti s růstem, po přepnutí na quet... Vo kolik se vytáhnou atd.... Tyhle modely jedu poprví krom bubblegumu a ten se ani moc nevytách.... Díky :drools:
Zdravim :rasta:
Dnes jsem svoje otrokyně přepnul na quet...:chef::winner: Na růstu byli 22dní.... No dávám foto :)

Foto č.1- Blue Mystic Makro
Foto č.2- Mazar
Foto č.3- T.Haze x S#1
Foto č.4- BubbleGum
Foto č.5- Všechno :punk:
TOZ-303
Ten box vypada na boxik, ci skor na boxicek. Ake su rozmery? Inac to vyzera luxusne. Ká plus
S.O.L.
Máš moc pěkný rostlinky,hlavně maj krásně zdravou barvu,čím si ve skřínce vytvářel vlhkost?
TOZ-303 : No je to ještě menší než boxik :D má to rozměry- 56x38x44 ( V x Š x H), jo a moooc dík za k+ :)
S.O.L. : Vlhkost sem udržoval díky zvlhčovačce Humidifier SPS-818A. A nemůžu si na ní stěžovat.... Používal jsem jí i předtím u sodíku a stíhala perfektně viz. http://elektronika.swsystems.cz/ind...l&code=SPS-8182 New foto dodám zítra :beer:
Zdravim všechny Groweři,
Fotky bohužel teďka nemůžu přidat, jelikož jsem ztratil foťák, takže musím čekat až mi ho někdo pujčí... :-( Jinak co je new tak asi první začnem počtem samic :-) Docela mě to překvapilo 2x Mazar Samice 1x Mazar Samec 1x Blue Mystic Samice 1x BubbleGum Samice a 1x T.Haze x S#1 Je3t2 neukázalo pohlaví...:flick: To vůbec nechápu :-O A jinak největší problém!! Jednu lampu sem nechtic rozbil praskly ty hadičky :-( Takže pro všechny ostatní Bacha na to :-D je to velice křehký... No a tak jsem dneska zajel do GS a koupil další lampičku... S potěšením že domu přijedu a vše bude OK, ale co sem nečekal a dost jsem se na*ral bylo to že jsem jí zapojil všechno dobře (na tom stejně není co zkazit :-D ) a pak Zapnul ale co udělal ta lampa sem docela nestihl, jenom uboze problikla a začala hezky smrdět, se v ní něco zpálilo takže zejtra jí vezu zpátky a doufám že mi jí vyměněj ale mám strach že tam mít další lampu s Red zářením mít nebudou takže vůbec nevim jak to mám pořešit .... :-( No zatím jsem tam nainstaloval 20w žárovku z lampičky.... Fakt mám z toho pekelnou radost...!! :-/ :-( Stalo se vám taky někomu to samí s Envirkou 125W Red...?? Nebo jsem jedinej....:shooter:
Tak problém je vyřešen.... Dnes jsem koupil 70W Sodíkovku a dokonce i svítí :) :jumper: Fotky se budu snažit přidat co nejdřív... Kytí rostou kráásně:rasta:
Zdravim growers....:hug: Tak po delší době jsem konečně sehnal foťák a hnedka vám sem šoupnu pár aktuálních fotek.... Jinak během toho měsíce se nic vážnýho s kytíma nestalo.:bravo: Ale včera jsem našel u BubbleGumu samčí quety takže šla pod kosu mno....:flamer: Moc z ní stejně ani nebylo byl to spíš takovej přerostlej mrzák. Jinak co se týče Mazáárku tak rostou náádherně, bez starostí a maj takovej zajímavej zápach hodně exotickej (nevím jak jinak to vyjádřit :bong: ). A co Blue Mystic no moc zatím tý pryskyřice nevytvořila ale vypadá hezky... Mno přidávám fotky-:satan:

Foto č.1- Blue Mystic
Foto č.2- Blue Mystic makro
Foto č.3- Blue Mystic
Foto č.4- Mazar
Foto č.5- Mazar
Ještě mazaŘi
1-5 Mazar
Zdaar...:pimp: Tak idu přidat dalších pár fotek... V tomhle threadu, to vypadá jak na pohřbu:hanged:, žádný komentáře nic... Jinak mazar se paličkovatí den co den.:smoker: Hnojim ho 2x týdně už každou zálivku 8ml bloom + 2ml repro forte a zatím nevypadá že by jí to nechutnalo:wink: :leaf:... pH ani EC nějak neměřim, řídim se instinktem, hehe:frog: :frog:... Sem zvědav kolik z toho bude ale je vidět že ten cropmax v růstu tomu dodělal zas šťávu co se týče větviček:cool: . Blue Mystic to až nějak nezvlád a je jich tam jak natentováno:bravo:... Na 70W si nestěžuju.... Paličky Mazaru pěkně tvrdnou a cukrujou....:bounce::bounce:
Happy, smoke:satan:

Foto č.1- Blue Mystic
Foto č.2- Mazar
Foto č.3- Mazar
Foto č.4- Mazar
Foto č.5- Mazar Doporučuju zoom ++
lukapa
Zdar,
tak dobré by bylo kdyby jsi ke komentářům psal základní věci jako např. kolikáty den květu, vlhkost taky neměříš? jestli jsem to někde přehlídnul tak se omlouvám. To že neměříš ph (ec v kokosu jde změřit dost blbě :crazy: ) a že dáváš na instinkt je v pohodě dokud se to nerozesere. roste ti to pěkně, podle barvy bych řekl že máš ph trochu vyšší,ale to je v pohodě, ale schválně mrkni jaké mají byt hodnoty v květu. 8ml bloom??? na litr vody??
ja mam AH a na litr dávám 3, ale Plagronem jsem ještě nehnojíl tak možná že jo. Tak ať roste...
citace:
Původní příspěvek od lukapa
Zdar,
tak dobré by bylo kdyby jsi ke komentářům psal základní věci jako např. kolikáty den květu, vlhkost taky neměříš? jestli jsem to někde přehlídnul tak se omlouvám. To že neměříš ph (ec v kokosu jde změřit dost blbě :crazy: ) a že dáváš na instinkt je v pohodě dokud se to nerozesere. roste ti to pěkně, podle barvy bych řekl že máš ph trochu vyšší,ale to je v pohodě, ale schválně mrkni jaké mají byt hodnoty v květu. 8ml bloom??? na litr vody??
ja mam AH a na litr dávám 3, ale Plagronem jsem ještě nehnojíl tak možná že jo. Tak ať roste...

Čuss... No vidíš na to sem zapomněl dneska maj kytí 52den květu...:crazy: Ale asi je tam nechám dýl kvůly stresu co prožily, když se rozbila lampa... Ale u jedný kytí začnu flushovat 15,7 takže za pár dní a pak po týdnu seky sek...:rocket: Hehe... Vlhkost se drží stále přes den na 30-40% a přes noc kolem těch 45+- jak kdy ale nad 50 to neni, je to trochu větší vlhkost ale zatím plíseň tam neni... Takže nač se strachovat....:punk: K tomu pH a EC až uvidím něco že jim nesedí tak se začnu tím zabívat... Zatím co je pozoruju si na nic nestěžujou... "naštěstí":banana:. No bloom od plagronu se má dávat 4ml/l ale na konci to schrouste víc třeba až 2x + více... Plagron jedu už třetí indoor a vůbec si nestěžuju... Dneska sem tý jedný co jí čeká flushing nakotlil 10ml hehe.... a pak už nedostane nic!!:p: krom finalu.... Jinak dík...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma