Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 [3] 4 
Co po jointu dělaté nejraději?? - Klikni zde pro originální téma
kostě
ja nejradci bud nedělám nic a jen se válím někde v přírodě nebo rád dělám nějaký nášupi (to je ale na dlouhý povýdání), pak je super lyžování, koupání, slunění a zevšeho nejradši jezdí vyfajčený PO POLŇAČKÁCH na fichtlovi to je nejvéttší ůlet.:bong: :crazy:
LoWeR
kostě - Fichtl = mazec no!!a jak to řve.... no ja už sem postoupil do vyšší třidy jezdím na babetě:)
stmtaz
ja nejradši chodim zahulit na vodarnu je to celý krytí stromama takže tam nikdo neprudí a je tam klid největší
Vladbur
Nějraději po brku dělám to že komunikuju s někým kdo je taky vypálenej,to je děsná legrace:),nebo mě baví záseky,ale chvilkový,když trvaj jen půl hodky,nesměj bejt tříhodinový,to už vypadá blbě,občas zkoušim jezdit na freestylovym kole:),ale to mi v tom stavu moc nejde:D,ale nejradši se du někam projít,nebo najíst a napít:D
Oralius
no po speku je u mna najlepsie ked je poruke hek..dame speka potom heka:D..vtedy je hra nekonecna:)..zatim hosi a hosice
Mr. Review
po brčku dělám nejraději nějaký psycha, z čeho normální lidi nechápou,hlavně tady u nás na vesnici to jde výborně... :)
Orange Sword
To já sem měl nedávno gunja čokoládu a ta mi dává strašnou strašnou sílu a chuť cvičit mam doma improvizovanou tělocvičnu tak na to vždycky vlítnu.Připadám si jak pepek námořník:)))))))
Viva
já nejradši maluju obrazy,,jelikož to je pro mě největší inspirace(nahulit se),,,začínám psát knížku,která je pak druhý den úplně na nic,,takovej výmaz,,rychlomyšlenky se nedají stíhat zapsat tak je z to celkem bordel,,nebo koukám na filmy,,vždycky dělám něco jinýho...včera zrovna dávaly fakt vtipnej film (až na trapnej konec přesně z americkýho filmu,,ale to byl asi účel),,to sme se po špeku fakt smáli od začátku do "konce"
popis z internetovýho programu::
Jay a Mlčenlivej Bob vrací úder - (Jay and Silent Bob Strike Back) Filmový Hollywood si o takový "nářez" dlouhou dobu koledoval. Americká komedie (2001).
Viva
ta fotka je nic moc,,škoda:(
Protiva
Jsem včera po bramborákách koukal taky na Jay s Bobem. Moooc dobrej výběr :wink:

Jinak rutina, udělej něco na baráku a takový píčovinky :D
Vladbur
to Protiva:já taky čuměl na na Jay a Mlčenlivej Bob vrací úder,fakt hustý nejlepší byla ta část v tom Miramaxu jak natáčeli film,ještě ted se tomu řežu když na to vzpomenu:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Everl0st
Po jointu se dá dělat kupa věcí....záleží na tom s kym hulim nebo jestli čadim sám....když hulíme v partě tak po jointu dem všichni pro kolu na ex...pak už jen zevlíme a kecáme a kecám a pak dem domů...Když čadim sám,tak si pokaždý zapnu counter strike..ať už 1.6 nebo CS:S
Pak je tu ještě varianta že sem zalezlej u Warl0cka a hrajem na guitary :D:D
Warl0ck
To ja jsem jenom zalezlej doma a hraju bud CSS ci CS1.6 a nebo jak uz psal Everl0st tak parime na guitary.. Ono neni ani spatny kouknout na nejakej psycho filmecek.. a nebo se venovat kytickam.. :)
Task
Vacisnou po brcku kopem heka , hudba , shisha ,hry, nekedy skateboarding len tak z haluze... btw speceny to moc nejde , a vazne dobra vec pre mna je plavanie , skakanie do vody z mrtnej vysky, pred tym su strasne obavy a lepaky a potom obrovska ulava a haluze v polete a potom nadsenie ze som to dal , ale to vacsinou v lete ...
Vochomurka
po špeku je nejlepší si dat cígo a potom koumat nějaký film doma.nebo jít někam na kalbu a tam si zapalit dalšího!!!!
Jack Flash
po jointu si vzdycky dame cigarko a kopnem si hacky sack(:
m3divh
Vetsinou si chvile potom strasne uzivam , cumim po vsem a vsechno se mi libi proste nej pohoda
pechota
tak xvilku skumam hladinu dosiahnuteho thc v krvi a po xvili zistim ze to nienje dost tak to zase ubalim...
emilioramirez
tak ja mam najradsej sledovanie okolia po jointu sedim na lavicke s kamaratmi a pozerame ako sa veci vyvijaju
mouze
uplne nejradeji se zavru do skleniku a obdivuju tu naadheru
mouze
ja nejradsi zalezu do skleniku a koumu tu krasu
pan Muškát
Jo, když jsem sám, tak já rád zhulenej čumim na bednu, hraju na kompu, nebo na kytaru. Kytara je fakt dobrá!:-)
Občas du třeba i rovnou spát!:D (ne to sem udělal jen jednou)
No a když sem někde s kámošema, tak hrajeme různý haluzný hry...všelijaký píčoviny - uplně cokoli - co nás první napadne!:-) (od člověče napij se až po rozpočítávání :D )
Toxikoman
ked som s niekym tak najradsej sa smejem :D
ked som sam tak pocuvam music...:D
LSD25
veru gitarka neni zlá ,ovela uvolnenejšie sa mi brnká
gitarka je mazééééc, ale minule ma s frajou napadla pri huleni taka vec, ze sedime a spievame si farby domov ako idu zaradom napr.: zelena-biel-žlta-biela niekedy su farby zasebou tak kokotne(sorry) poskladane, ze je to na posranie.......... pomaly sa to unas stáva tradícia..... cuzzte, hulte, a milujte se
Ferdinand Bongo
ked som s tipkom dame väcsinou hacka, alebo kecame... doma bud nieco robim okolo rastlinky,alebo na compe,alebo sa len povalujem a uzivam si stav.. alebo vybehnut niekde do prirody a tamto v klude odpalit tiez neni vobec na skodu :)
C00l_D@e
...toho je moc...posloucham muziku, kecam s lidma, se zhulenejma i nezhulenejma, jsem s mladou...no a i ten sex je fajn :)
brambora
ja vetsinou hulim doma at sam nebo z prateli povidame si hodnotime filmy,serialy. taky poslouchame systemy nebo reage.
JahmanSK
lezim na posteli a odlietam na mars
rayniac
no ja uplne nejradsi s kamosema zalezu k hroudovi do sklepa,vezmem nastroje (basa,perkuse,kytara), odhulime si mozky a vzdycky z toho vyleze absolutne skvela improvizacka v neuveritelnejch tranzech ;-D
muzikanti asi tusi o cem mluvim
Gucspeed
zdravicko ..
rad surfujem, pocuvam muziku, a tak.. :smoker:
Lolek
Já po hulení rád koukám na nějaký film..super prožitek:jumper:
taka prechadzka po lese ked svieti slniecko a je take jarne alebo jesenne pocasicko je namasaker.... plus este ta hra na gitarke nieje zla:) heh
HomeboxXS
válení, válení, válení bože nikdy se nemůžu po brkách hejbat.....ležet a jíst... :D hej a ted jak je to slunko venku tak váálení venku...oh taky moc fajn vec :-P
TeCZko
podle toho kde, ale vetsinou ujizdim na spoluzhulencich a mam z nich desnej vytlem :D
Tomina
po špeku zasadně jsem moc rozbity tak se mi absoutně nic nechce ale mam někdy svoje dny kdy se pouštim do prace na zahradě a to pak jsou fantazie :)
party_zan
Po jointe je najlepsie zamierit s bandou do hospody, dat si pifko, fotbalek, poslechnout si muziku a hlavne sa moc moc zasmiat.

Ale tiez si niekedy zahulim sam a vtedy bud to ist do prirody, alebo si haluzit a pomaly zaspavat pri nejakej muzike.

A co sa tyka sexu, joint je lepsi po, nez pred, aspon mne sa zda ze to na kasu predlzuje orgazmus, heh...
po jointu dělám většinou to na co mám v tu chvíli náladu :D
danihel
TAk to ja si po jointe zapalim cigo...:)
Kripix
no tak cigo to je samozrejmnost(teda aspon pro me vetsinou jo). prochazka je taky moc dobra vec, a rad ji praktikuju sam a nebo max ze psem. projit se do krasny prirody, nekam kde je fakt super vyhled a kdyz nadherne prazi slunicko tak to je fakt narez a miluju to! kdyz sem s vice lidma tak si taky rad ulitavam na hakisu, fotbalku a nebo na co je zrovna nalada. zavisi i na ostatnich. nebo se proste jen tak zpecu a surfuju(samo ze na netu). jinka je strasne moc veci co se da delat s vyhulenou hlavou(skoro vsechno):)
.:peace and flowers:.
Zedy
Většinou je to nějaká pohodová činnost, spíše nečinnost. Rád posedím, pokecám, něco popiju, nebo jen tak něco pozoruju. Ale nedokážu pochopit ty lidi který se zboří třeba do školy nebo do práce a pak tam mají něco inteligentního stvořit, to já sem vždycky v takovým rozpoložení, že bych nic takovýho nedokázal :-)
Ganjaholickz
po jointu si dáváme dýmku hashe a paq cígo :punk: samozřejmostí je hudba... a world of warcraft
Anakonda
To já žeru jak prase!!!!! Jinak to nejde!!:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:
Bulb
Po brku nejsem schopnej normalne fungovat, tak si udelam pohodicku, pustim muziku, film nebo jsi jdu ujizdet v nejaky hre... ted treba Gothic 3.... ale takovy valeni venku na slanucku nekde u lesa na louce to je lahodka :D
mihall
vemu své dva malamuty a zewluju po okolí naší krásné krajinky.nebo jen tak sedim u beden a posloucham,poslouchám...:)
mihall
jen je pro mě otrava čumět na filmy a hrat nějaké hry.
Ondřej
Mě baví po jointu malovat, nebo si pustit nějakou dobrou muzičku a jen tak plout...:D Jinak klasika jsou procházky po přírodě nebo noční procházky po městě, to mě neomrzí nikdy...
gambler
Je to tutove proflakly, ale ja po jointu nejradsi davam cigaretku:-) . No a po ni v hospe fotbalek treba. Musim se pokud mozno prvnich par minut trochu hejbat, jinak zacnu tuhnout a casto usinat. Kdyz preckam prvnich deset minut letargie nejakym pohybem uz je to v cajku.
Dýmy
Po mem vytecnem spicku nejradeji posloucham hudbu,jelikoz jak jsem statej tak to strasne prozivam a vo to mne jde:)Nebo take casto chodivam do prirody a do lesu,kde je to 100x narezovejsi nez strizlivej:)Sex ten ja rad i po praskoj ale co nemuzu po spekoj je spani,vzdycky kdyz si dam speka tak minimalne 3/4 hodiny nemohu usnout-tuhle prioritu jaksi nechapajíc ale nijak si nestezuju:)
hulabalu
prcat prcat a prcat :) a ak to neni stoned tag skoro vsetko rad robim.
PalYno
ja najradsej pocuvam dobru muzicku a vnimam svet inak,vytvorim si svoj vlastny
smoke4ever
nejradši si hodím nějaký pojezd na kolečku :wink:
fry
ja si najprv zapalime cigo,a potom ideme s priatelkou pocuvat hudbu,alebo sa len tak rozpravame,a haluzime,a obcas si aj zasexujeme,to je bomba.
alebo chodime do prirody zo psom a v hore dame brko.
Beer-Drinker
ja kdyz si dam jointika,tak mi nevadi chozeni v prirode a kdyz je ta moznost,tak vemu psa od kamose,at se taky vyblbne a ja se taky vyblbnu..jako jo....filmecek je taky v pohodicce...nebo zadiracka na hrach,ale radeji preferuju ti zkuřovačky na čerstvém vzduchu v prirode nebo nekde na vyhlidce...
kdyz se jedna o vyhlidku,tak si povetsinou dame speka nez jedem a pak nahore, jakoze sme zdolali tu vyhlidku a pak se tam kocham vyhledem...joint´=vylet..:smoker:
Kripix
to Beer-Drinker:pozor!!! trip=vylet:D:D:D:D
Zedy
Včera sme normálka vysedávali s kámošema a že si zahrajem fotbal, pár lidí si chtělo ještě zahulit. Tak se nás asi pět sebralo skočili sme do auta a jeli na pár špíčků, ty co nechtěli hulit na nás počkali a prej ať se vrátíme ještě za světla ať ten fotbal stojí za to. Samozřejmě sme se nehorázně spálili a přijeli za tmy, borci tam pořád čekali a nakonec sme v tý největší tmě šli hrát ten fotbal a hráli spálený proti nespáleným. No byl to malej narez! V ty tme to bylo o to lepší a ty haluze co sme tam tvořili:-) no to se musí zkusit!
jude
no ja sa po huleni najradsej pohybujem :D hocico: tancujem, skacem hram nejaku hru abo tak...

nehybem sa len ked davam na dobru noc... :)
DeathCell
buď si dávám cígo a nebo spim,to je pohoda...:afro:
jumpra
jak kdy,ale casto se taky uzvaru do sebe mam svuj svet a nechavam plout myslenky...
cosecha
mně zhulenou strašně baví cvičit jogu. úplně cítim jak to blahodárně působí a to tělo se mi rozplyne v prostoru, jak zmizí hranice mezi mnou a okolním světem a jen tak jsem a mam radost ze života.
Soul Rebel
Ja si nejradsi sednu s prately nekde v klidu na chate. Po tme kdyz sviti jen nejaky maly svetlo, hraje pohodova muzika, poruce nejaky sladkosti a dobry piti a vodni dymka:love:
Ted jsem zrovna dostal velkou chut na visnovy tabak:)
rayniac
nejraději? vEZMU DO RUKY NÁSTROJ(kytaru.....) a hraju si....buď sám nebo s někým,něčím.......improvizace...pibidybidýýýý
johnson
Nejraději po špeku dělam vše, jako kdybych nekouřil, něco hůř ale nakonec je to vždycky sranda :-D Včera jsem byl třeba na hoře Říp, dal brk a za 20 minut jsem už měl nacpanou hlavu adrenalinem, bo jsem dával krutou race v autě. A ted když je to super počasí je super dát špeka a procházet se po městě, kozatý počasí mam moc rád :-D
Oralius
jako rayniac tiez vezmem do paprce NASTROJ(bassu) a honim jej hmatnik az kym nieco nezlozim alebo nemam na ruke pluzgier..
Chomrst
pouštění kajta (řiditenýho draka) je po bůčku taky dobrý stravení času, ale stoprocentně nejlepší jsou výtlemy s kamošema prece =)
delloyt
neda me to nenapsat. je videt ze vsichni mame kladny vztah k prirode (prochazky, vyhlidky, mista kde je nam dobre) mel jsem obdobi kdy jse rad se vypalll na hrbitove- je z nej mega vyhled na hrad a zamek.
clovek se dostane do pohody uvolni se a dle me vnima veci kolem sebe tak nejak intenzivnejs a to je dobry k poslechu hudby, zcihnuti filmu atd. ja rad hraju sachy....... ma li nekdo stejnou zalibu, muzem nekdy dat hru, na servru sachy.sk jsem pod nickem jako zde. a taky rad pisu, ale kdyz vystrizlivim nedava to moc smysl :))
Co po jointu dělaté nejraději??

nejraději jsem po jointu zkouřenej - když nejsem zkouřenej neni to tak nějak ono :D

ale vážně - v poslední době se rád procházim v přírodě. Dřív jsem měl rád procházky ve městě ale teďko jsem objevil skrytou krásu přírody a na tý si ujíždim. Je to paráda sednout si někam do stínu na louku a pozorovat tu nádheru kolem.
Ovšem rád se taky vozim v autě, ať už řídit nebo se jenom vézt a kochat se.
TeCZko
ted jsem objevil krasy audiobooku. je parada se zhulit, pustit si do prehravace nejakou knizku a v klidku si poslouchat :)
Real-Shit
ROzhodne rad jezdim na kole a pak uz jenom ten relax..... :frog:
Shandy
čumím do blba a blbě se směju :-D
FroNy
Ja si hrozne rad zahazu frisbeeckem, mozna i zahraju fotbal, nebo jine hry. Prozitek je mnohem vic intenzivni. :) Taky si rad dam vychlazeny pifko hezky nekde na zhradce s kamosema. A zahraju Q3A. jojo... to jsem se zasnil... :D
Kripix
Real-Shit- tak to je fakt real shit:D nkdy by me nenapadlo, ze po brcku pujdu jezdit na kole:).ledy kdyby to bylo porad z poradnyho kopce:):D
zvire
Upa cokoliv hlavne kdyz je citit pozityvum
Real-Shit
citace:
Původní příspěvek od Kripix
Real-Shit- tak to je fakt real shit:D nkdy by me nenapadlo, ze po brcku pujdu jezdit na kole:).ledy kdyby to bylo porad z poradnyho kopce:):D

No presne vo tom mluvim :D Bud kopce a nebo nejakej dirt.... Je to uplně jiny poježdění :D
C00l_D@e
je toho moc... pokec s kamosema, sex s pritelkyni, hrani na kytaru, psani (proste takovej zaznam myslenek, nebo i pokus o nejakou tvorbu), kresleni, foceni a uprava fotek na kompu, poslouchani muziky, divani se na TELE TELE, pripadne i nejakej filmik, jidlo hlavne cokolada :), cumenni do akvarka a i to prochazeni se venku, spis v ty prirode nez nekde mezi lidma, mezi lidma se furt tlemim, prirodu si spis vychutnam....ale urcite by se nasli i jiny cinnosti, ale tyhle jsou tak proste ty nej :)
hudson
Nejvic psycho je promne parit na PS2 NFS Underground, pri tomhle se dostavam upe nekde jinde :-)
Po jointu je nejlepší dělat to, co tě prostě baví.. Ale nejraděj si poslechnu pořádný drum & bass..
Matrixx
no nejdřív si namastim makromolekulární nukleotidické supravodiče a pak zapnu ultraferemonoví sysntetizátor s ihbytátorem na ntou :D
BigStickyBud
já se po jointu nejraději směju :wink:
hudson
Zevling je proste nej...
Sol
ja vetsinou vymejslim ruzny revolucni napady a zlepsovaky ale jsem vzdycky linej je zrealizovat
m4uL
Nejraději sedím někde v přírodě kde je krásný výhled, tam si ubalím špeka a pak už jen nechávám průchod svým myšlenkám a medituju.
filos
ja robim hocico co ma(nas) napadne....hlavne nech sa bavim/e a uzivam/e si stavy :rasta:
S kámošema vymejšlíme chujoviny ale většinou zajdem na pivčo :)
jude
ja si balim dalej :)
Hy3nA
jasný, když se balej venkárny 3tí kategorie, je nás víc.. tak po prvnim balit druhý... krásně si s nim vždycky vyhraju, občas popovídám jak s nim tak s kámošema.. prostě to druhý už je pohodička :)
Softly
Zapálim si cigáro, a čumim a sem zaseklej, a nejhorší na tom je, že i když je nás víc tak jsme zaseklý všichni a neni žádná prdel, třeba všichni čumíme do piva.
Pflusik
Po brku mě baví snad uplně všechno :D hraní na kytaru, vaření, hudba, nějaký hry na complu popř v reálu atd
HERBSMAN
To já si poslechnu reggaečko od Boba nebo nejlepší věc po joitu je skvělej sex s nádhernou kundičkou :-)))))
ondra123
My jezdíme na brko někam na vyhlídku a kocháme se krajinou:-) nebo u kompu pařim World of Warcraft
nejraci si du po hodne velkym brku lehnout a spat. treba takovej osobacek po obede s par pifkama a pak jit chrnet.
bomboliny
poslocham tekinko uzivat si
lysina
nejlepši je po jointech neco delat to je jedno co co me zrovna napadne..pac to je pak mrte vykyd kdyz nekde sedim..a kdyz uz vykydnout tak s nakou rozbijejici hudbou v uších..
crackonos
já si rád zapálím cíčko, ikdyž normálně nekouřím, pak samozřejmě fotbálek a strašně ujíždím na různých stresových situacích, třeba když dohulíme a přijde nějaká návštěva něco řešit...nejlepší hulení je na vyhlídce
mettatron
ja sem nejradsi kdyz muzu delat co chci .. volnost
hej-rup
Mám to rád takhle- brčko v posteli s přitulkyní a pak už jen ukojit ten svůj nízkej pud :hug:
Kohy
Já se nejrači procházím přírodou...ale musí na to bejt krásný počasí, když je hnusně, tak to nemá cenu.
Frederikus
Pro mě se celá tahle věc odvíjí od toho kde a s kým se hulí

když je víc lidí tak většinou nakej filmek, společenská hra, muzika, diskuze atd....

když jsem sám tak se zmaštěnost snažim něják využít takže si kreslim, premejšlim, tvořim od věci není ani procházka se psem občas se na ní zaseknu i na několik hodin...
sting
to ja mam taky rad prochazky prirodou .. a navic mam 5 mnesicni fenku takze mi to zprijemnuje..... ale nocni zivot... ten ja mam rad spis v hospodách... kde nás je dost... popovidam si s kazdym o cem potrebuju... zahraju fotbalek.... pívo atd.... (sex si osobne proziju uplne jinak kdys jsem zhulenej nes bez thc,nerikam vic ale jinak)
kanjack
ked som vonkus kamosmi tak kecam alebo ak som moc zkureny tak len tak pozeram do blba :D
ale ked som doma tak vzdy idem na tuto stranku nevem preco ale strasne dobre sa mi to cita ked som speceny 8)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma