Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 
Co po jointu dělaté nejraději?? - Klikni zde pro originální téma
fak.gesho
jj, delat hudbu je dobry, ale ne elektronickou ;), ja radsi vezmu kytaru a smrdlatko a ujizdim si na tom, pak se da lip ovladnout rythmus, je to sranda totalne vyhulenej si brnkat a co takhle sporty, treba bezky :) to je masakr, nebo se pkne v teplicku valet na svahu a cucet do dalky :) nebo a nebo proste mrte veci. Ale na hulu je dobry ten jinej pohled na treba uplne nudnou a nezazivnou cinnost, prost vam nekdyy ke stesti staci min...
Pan_Ho
vetsinou jdeme hrat fotbalek a naprosto brutalni je jizda narvanym vlakem.Je tam strasne moc lidi a je dost zajimave je pozorovat.
hexamin
aaaaa napadol ma runescape hrate to niekto??? je to super www.runescape.com a je to freeeeee
Ja strašne rada nahúlená šoférujem, odveziem sa s kamarátmi na nejaké fakt dobré miesto (niekde nad mestom),kde sa dá tučne nahúliť a kde je fantastický výhľad
LuB
To som bola ja, nejak ma to vyhodilo a nevšimla som si...
dj dury
jo v aute vypukany je to hodne o pohode...a jezdis spis pomalu nebo rychle? Ja teda radsi pomalu...nevnimam zvuk motoru tak casto podtacim motor..treba na 4 jedu 30 atak...
drinker hulič
tak countera sem hral dneska a bylo to psycho i bez vyhuleni :) jinak muzika, no jasne, nejlip se huli v krasne vytopene garazi kde sou aparaty - ja pak ale vetsinou moc nehraju, necham to lepsim, sednu na pohovku (i ta se tam vleze! je to jak obyvak, vysnenej :) ), zavru oci a posloucham jam - zhulenej si hraju sam pro sebe, pac ja vzdycky odletim nekam mimo a hraju priserne, ale me to zni naprosto fantasticky. vetsinou svejch pisnicek sem vymyslel zhulenej, to tak proste prijde motiv, kterej se pak vypiluje!
a huleni ve vlaku, to je úplně samostatná kapitola, naposledy sem to dal v létě, když sme se vraceli z chaty a ta jizda (cestou tam pěkně nudná) byla úžasná!!! pokecal sem s výpravčím, dostal tunu nápadů ("hej, koupíme komín! - na co komín? - to uděláme tam díry a bude to hotel pro vlaštovky co letěj na jih - hm, paráda - hej, koupíme továrnu!" :D)
carlos*spc
checknite toto http://www.plc.host.sk/download/pinwheel.exe

pozeraj sa dostredu asi minutu.potom sa otoc a uvidis brutalne vlnenie priestoru/aj cisty!//
carlos*spc
pripomina to stav salvii alebo tripu./iba vizualne/ ale aj tak je to haluz :D
Zumpl
To hexamin: Runescape je ouplně skvělá věc na vytuhnutí, hlavně to zpracování grafiky, mě ty figurky dicky hrozně rozesmějou. :frog: A úplně nejlepŠí je rybařit, do toho se zaseknu aspoň na hodinu. Akorát s těma Members to zas tak free nejni :devil:

Ale jinak hudbu, film, doporučuju Fear and Loathing in LA. A úplně nejradši po jointu si dám joint. :smoker:
ZMonica
zalezi na tom, s kym jsem a gde jsem to vyhulili ze?kdyz to je s kamoshkama tak asi nekde chodime a vsehcno komentujem nebo sedime doma, cumime na televizi..ale s kamoshkama to je vestinou ve skoel takze si pak delame srandu z ucitelek..Jinak ale vetsinou hulim s mym pirtelem, takze sexik je dorbej-i kdyz na nej neni hned po dopálení chut..takze siz apnem televizi nebo Ps2, nebo se dem prochazet do centra, nebo hrajem fotbalek..ale hlavni ej,z e se bavime, a to se mnou nejrozi nuda!:)
sadnbow
Ja se vzdycky zmastim s kamosema a pak se s nima bavim a vymyslime picoviny a tak proste vyhulenci nebo jdem na fotbalek ...nebo neco proste koumame...
Shpházel
Prostě flupuju. To je poslední dobou jedna z mála wěcí, kterou owládám na profi úrowni. Spočíwá w tom, že když se zhulim, tak nasadim přiblblej úsměw, ciwim kolem sebe a necháwám se unášet w rytmu THC. Nejlepší místo pro Flupowání, je pro mě osobně nějakej příjemnej klubík, s dobrou hudbičkou, piwkem jako křen a samozřejmě se tam musej wyskytowat nějaký pěkný "micinky", jinak Fluping nedosahuje špičkový úrowně. :O)
Shpházel
Kurfa jsem já to ale hlawa děrawá, wždyť já bych skoro zapoměl na stolní fotchus (tak tady bych owšem Flupowání nedoporučowal, nedělá to dobrotu,zwlášť jestli chcete wyhrát).
SperGeor
Mrskat čulku je nejlepší :frog:
Dusann
jo jo, po brku nekde treba jen v parku...a kdyz se to protahne tak ohynek, burticek a specicek (dalsi) kytara, housle, bubny...;)jo jo....ale sex neni spatnej...pivko a fotbalek je taky v poho...
ferooo
Tak ja doporucujem po zhuleni vyskusat G-FORCE winamp plugin z http://soundspectrum.com

je to fakt vazna vecicka. Casto na tom vytuhnem aj na niekolko hodin... staci si k tomu pustit ten spravni trance a zrazu letite vesmirom....
MorB0TT
Ja se nejradsi prochazim po meste nebo po parku,samozrejme ze si pri prochazce dam cigo a sednu si treba na lavicku a relaxuju. Doma vetsinou lehnu na gauc a pustim si nejakej blaznivej film. Nerad jezdim autobusem protoze my tam pripada ze na me vsichni cumej. :))
Shadoow
já po brčku nejraději ležim v trávě a relaxuju fakt pohodička:D
ZMonica
Sper Geor...co to znamena mrskat..to jak si rikal????
SperGeor
Mrskat čulku-honit péro. Tak co mončo už rozumíš? :-)))))) Ale sex taky není špatný, nemysli si ale, že jsem nějaký nadržený prasátko, dá se toho po hulení dělat opravdu hodně......
MAIKI
Já si po jointu dám nejraději cigáro a pak nehnutě čumím do blba
(pozn.autora-něco co nedává smysl např. zeď)a nebo zajdu na:beer:
MAIKI
FOR ALL:::::MRSKANÍ ČULKY znamená honit si péro,valit šaška apod.:vampire: SPERGEON to zapoměl uvést a sedí vedle mě
SperGeor
Souhlasím z MAIKIM, číru od beeru :beer: :-)))) Kdy jdem do Laury co???
MAIKI
MUSIM KONCIT CEST
čáryfuk
Ja uplne nejradeji zeru a sezeru vsechno a hodne...hulime v jedny hospudce, kde huli vsichni a vzdycky, kdyz platim listek, tak tam mam 5 piv a k tomu 3 bramburky slane, 3 bramburky paprikove a 3 tycinky :-)))
MAIKI
:bong: NEJRADĚJI JEN TAK NEVĚŘICNĚ ZÍRÁM
SperGeor
No jo, chalka je super!!!!
Time4Tea
Cigárko
Sex
Chálka
FIlmy
Zevling
A nejlíp všecko dohromady! :-))
Kašpi
Koukám na vše okolo sebe a nestačím se nekdy divit a že se tak někdy divim dost a často a dlouho a tak jen koukam a divím se.
Peklo je to při práci která chce koncentraci a ne zásek:-))
HALUZAK
Prechadzam sa po meste
Reewer
pisu na grower,.-
na_pohodu
Posledni dobou hodne studuju grower a premejslim (dik vsem za super namety),cim vic a vic vychytat svou novou skrinku,vsechno do detajlu poresim a pak jen cekam az na to budu mit:-)
Ale priroda uz zacina vic a vic lakat,jen jeste par stupinku navic a de se ven:-)
Dr. Lecter
Keď sa vypuším ja, tak určite aj moja frajerka a potom už len hupsneme do postele a vyvádzame tam tie rôzne oplzlosti a tak podobne, ale ak sme v spoločnosti, dobre na to padne aj také pivo.
satva
občas si rád vyhoním
ganjoman
hraju fotbálek a su s lidma.
jestedman
nejlepsi je neco vyrabet nebo vymejslet, treba recyklace vajglu - vyroba stavebni izolace nebo taky uklizeni, to sem jednou uklizel hajzl s koupelnou, uklizim uklizim a najednou ze je vecer, ze si du cistit zuby a musim se vysrat, taxem to pak myl znova, ale velmi zabavny a rikam si u toho co prave delam, proste ulet. ale ted jedu vetsinou faju, tak to ji cistim pokazdy nalozi, to je taky moje hoby.
FroNy
Zdravim lidi...
Rozhodně to chce pohodovy lidi kolem sebe bez toho to nejni vono...
Rozhodně nejsem proti fotbalku, filmum, hudbě, ale taky zbožňuju pohled na svoje kytičky...

Peace 4 all
Micasa
To ja jsem minuly tyden vylezla s kamosem do posledniho patra takovych tech parkovacich domu, a uplne nahore, s krasnym vyhledem na mesto, jsme dali brcko, sedeli jsme...a uzivali si tu atmosferu, ze jsme tak vysoko a vsichni ostatni zustali dole

jak tady psal nekdo o sexu... ja si to ani nedokazu predstavit, kdyz si zakourim, prepada me lenost :o)
jožka
no... všecko co je super a co mě baví :D
THC_girl
Já si vždycky zapálím cígo a pozoruju dění kolem sebe(často přicházím na věci na ktery bych v normálním stavu asi nepřišla),pak jdu neco pojest....pak zase do prirody.....posoucham hudbu....jaka kdy:bounce:
Webstr
Po jojntu si dam večinou vodnici a pak dímku míru a td...............................................
Zdravim vospolok :)
Tak ja kurim asi kazdy den, v praci, vecer, rano a preto robim po bongu uplne vsetko a na vela veciach si doooooost ficim :)
Ropo
xixi je tu niekto?
morrissey
když tu píšete že objevujete věci co jinak nevnímáte, tak myslím že to jen víc valí vaše fantazie a zároveň to vnímáte citlivěji. Ale také rád občas prokouknu nějakou tu nvou věc. hehe. A zdá se mi dobrý zahulit dicky při nějakejch novech příležitostech. Ne jen v hospě, doma, do kina atd. ale prostěky kamkoli. A chtěl bych to zkusit do letadla. Ten start musí bejt skvělej. A pak když tam ta letuša předvádí to bezpečnostní zařízení, to je dobrý i bez čouda.
wwidow
Vo tom letadle...Letěl jsem jednou z Egypta,kde jsem tejden den co den smažil arabský produkty.V Káhiře s přítelem Omarem ještě brko , a pak do letadla..Letušku si moc nepamatuju,ale těch dvě a půl hodiny jsem z okýnka koukal na slunce,který letělo se mnou..
Rexi-x
Ja vim ze tady nekdo rikal ze po huleni se nema ridit carson ale me hodne chytlo kdyz sme se s kamosem zkourili a jezdili hodne ale kdyz rikam hodne tak myslim hodne rychle carsonem taky docela ulet.. kamos umi fakt huste ridit a ma najety silnice takze docela adrenalin plus vytlem a stihy z huleni fakt supr vrele doporucuju ale je provar kdyz se neco stane
Tounny
Vetsinou hulim k veceru.A protoze sem zivel kterej se musi porad bavuit, tak jdu mezi lidi.Na preplnenych dikotekach to nesnasim.Ale jdi si treba na nejakou techno,house, trance party.Vsude mrda lidi, kazdej vali na necem jinym a ty si v tom davu sledujes vychytany videoprojekce, pekny zensky a pak si nejakou vyberes a ulitnes sis sni.Pozor nikdy si neulitavej s holkou co je nejak na speedovana a ty si zhulenej.to si po 5 minutach rikas o co tady jde :-)))
Liana
Introspekce...jednoznačně...
Já jsem nejraději na rybách. To je kolikrát honě dobrej zásek na pilicajta, porád nic a najednou záběr jak sviňa a já to proseru, nebo to nestihnu seknout: To potom fakt nasere.
Kapka1
Ja třeba zajdu do kina, nebo se du s kámošema projít, atd. Je to potom uplne jiny....
Hyena
Po špeku si dám retko a pak se nejčastějc procházim, čumim do blba a rozebírám kraviny nebo si du poslechnout nějakou nudnou přednášku u který usnu :)ú
Bobík
já po špeku hned nabíjím sklo :), prostě se střískám až do konce a to pak ani nefaram a určitě nevyhledávám přírodu, protože v ostravě moc přírody není :))), takže farame třeba v nákupních střediscích. to je fakt úlet..... koupíme coca colu a sednem a sedíme a čumíme na ty blbé lidi co tam chodí, po carefouru apod..... chodí tam jen samí čuráci a to se furt jen smějem a smějem, a když potkáte náke cizince, tak to je taky dost ........ na zblbnutí, nebo taky v pohodě do čajovny, na dymec a čajdu :D
Budulinekcz
Docela dost prdel je hrat vypalenej naky hry.To sem byl takle u kamose na chate proste nuda.Tak udelame vodnici zmastime se a pak to na nas prislo.Zacali sme si hrat na prislusniky undergroundu v osmedesatejch letech planovali sme utek do Polska a pak do ameriky.Jenze sme nemeli nastroje takze jak bysme se zivili?To znamelo ze sme museli sehnat cislo na Mejlu(Hlavsu).Fakt prdel kamos volal svy holce a tvrdil ze to je Ljuba ktera na nas ceka za hranicema a pomuze nam pri uteku do ameriky.Brali sme to fakt vazne!!!:D
lordWilliam
Po špeku je největší sranda dát si bombičku N2O :-°)))
Jinak dost často se dívám na oblohu a pozoruju mraky jak plynou jak se mění a "vyprávějí příběhy" Každopádně je dobrej pobyt v přírodě obecně, je tam takovej klid a přitom se furt něco děje. A hrani PC her, taky docela dobrý, mívám tendenci se hrou nechat úplně vtáhnout a zmizet z týhle reality prostě žít v tý hře a jediný spojení s realitou je přes klávesnici a myš :-°)
Romano
Po jointu si musim dát cígo a potom se necham unaset tim slastnym stavem. ... Nejlepsi je potom posexovat s pritelkyni!
Hanyz
Vetsinou to zacina vzdycky stejne: spek... spousta kecu a dlouhe monology... cigo... zase kecy a pak si na necem uletet. Kazdopadne kdyz sviti slunko tak je to nejlepsi. Nic neni hezci nez ta zlata koule, ktera dela ze sveta (a hlavne prirody) naprosto novy obraz krasna. Dalsi dobra alternativa je se hned po zahulu pustit do nejake cinnosti a az po par minutach si uvedomit, ze ste zhuleny jak hovada a vse jde o neco hur a pomaleji. Jako idealni moznosti se mi osvedcili: horolezectvi, plavani, vyrabet neco pro pestirnu nebo jina lehce remeslna cinnost
bambusák
..docela zajímavá činnost mi přišely "automatický písničky" ..prostě vzít kytáru,djembe,..fantazii se meze nekladou, hrát a zpívat co koho napadne, mívám takový neuvěřitelně jasný souvislosti, který plynou jedna za druhou, a tak je taky komponovat do písňového pásma, každej něco přidá, zarýmuje,...a nejhustší je si to nahrát a pak poslouchat, něco je docela zajímavý ale většina je pak k popukání, vřele doporučuju..
walkinginspace
ja po jointe najradsej dam este jednu fajku a potom si sadnem a bud pocuvam hudbu, hram na gitare, alebo pozeram telku.
luckymeg
No tak ja po jointu chci mit nekoho u sebe... chci mluwit, poslouchat hudbu, tancit, bavit se... milowat se... cokoliw... az na praci... :)
Pytel
S těma hrama je to fakt prdel :D :D sme taky takhle jednou kalili u kámoše na chatě :beer: bylo nás tam asi 20 a chata byla docela velká...no atak sme kalili, pálili a někoho napadlo, že budem hrát na schovku :)...byste nevěřili jaká je to prdel, když 20 lidí ve věku mezi 20 a 30 lety hraje po tmě v domě na schovávanou :bounce: fakt úlet... no a jinak, nikdy nepohrdnu fotbálkem... :vampire:
swen
zacnu tim,kdyz si zapalim burtika,tak nej zazitek je jezdit po meste kolem 20km/h(pokurovat) a koukat na vsechny lidi ktery potkate u toho mit pustenej dramik ci hip hop

dalsi je:jit se podivat na nejakej kopec jak ve dne tak v noci

a na zaver dobra rada:delat to co me proste bavi,nic vic nic min.tot vse! peace for all people:jumper:
nabsterman
po špekovi si dám cígo a pak je dobrej fodbálek nebo karty ale v poslední době mi fodbálek nejde když jsem zhulenej
lulugang
citace:
Původní příspěvek od Bobík
já po špeku hned nabíjím sklo :), prostě se střískám až do konce a to pak ani nefaram a určitě nevyhledávám přírodu, protože v ostravě moc přírody není :))), takže farame třeba v nákupních střediscích. to je fakt úlet..... koupíme coca colu a sednem a sedíme a čumíme na ty blbé lidi co tam chodí, po carefouru apod..... chodí tam jen samí čuráci a to se furt jen smějem a smějem, a když potkáte náke cizince, tak to je taky dost ........ na zblbnutí, nebo taky v pohodě do čajovny, na dymec a čajdu :D

Jojo primo sme na tom stejne asi je to tim ze sme z owy:)..zrovna vcera jsme tak zewlovali v shopingu:smoker:
indicky-konopi
jo to u nas je po brku na co koukat...sme sice mala obec, ale Wostra...mame tady paradni lomi, zriceninu hradu lichnice, nejaky ty nepristupny jeskyne, snehu tady mame tak vo metr vic nez vy:D, takze si vobcas vydu na brko treba do lesa, je to prada sledovat zachumelenou krajinu...nebo tak neco...s fotakem se taky dost vyblbnu, nebo si du zabruslit na nas malej krasnej rybnicek..vemu si neco na piti (treba rum na zahrati, speky) a to je pak ta nejlepsi jizda na ledu:D stejne si asi nejvic ulitavam na muzice (hlavne SKa a oi punk)-> a to pogo me vycerpa... dobrej filmek je taky hustě vyplnenej čas, ale na takovy veci zas nepotrebuju bejt zhulenej, ale vetsinou stejne sem...jo projizdka autem je taky pohodicka, pokud ti funguje topeni:D jinak šukat zhulenej je, tak o polovinu lepši...je to proste zabava a proste se chovam jinak...líp:D
PS: ted nedavno sme si dali brko a sli sme stavet takovou boudu kam ted zalejzame na speky...no nic, je nam prece jen 20, ale jako je husta, negdy sem dam foto:D
marihuJanko
ja chodim zkureny do skoly, tam su vsetci trezvi a nechapu a to je smiesne.
loeX
tak já když odpaluju sám tak chodím po blízkém kopci(asi 500m převýšení) a před tejdnem sem si dal dokonce místní rozhlednu...hh v teroristické kukle sem přelez plot vylez asi 20 pater a nahoře v totální mlze sem si odpálil špeka-pocit totální svobody a nádhery..
fnuk
:rejp: po speku jde dobre fotografovani , skutecne : J :baby:
Micasa
To ja jsem zase objevila, ze je super malovat trebas na kameny. Ted jsem si jich u Berounky nasbirala celou hromadu a tvorim...
Romano
Co po jointu delam nejradeji? Kourim dalsiho jointa! :-)
swen
:jumper: Záleží podle situace u které pálím.ale většinou balím dalšího joshe,co jiného?!?:mutant:
cinzano
:afro: Já nedávno našel novou haldu. Tak jsem si tak jednou sám zafajčil a donutil se napsat dopis kamarádce do Irska. A to jsem v životě napsal tak maximálně 20-30 dopisů. První speck a začal jsem, ruka mi jela sama a přetvářela každou mou myšlenku co mi proletěla duší, nechci říkat mozek jelikož ten automaticky při fajčení vypínám. Bylo to úžasný, popsal jsem 12 A4 stránek na 2 specky anichž bych to zaregistroval, dopis jsem si nakonec nepřečetl a rovnou poslal pod podmínkou čtení pouze ve special stavu lol. A odpověď na ten výtvor byl více než kladný asi tak že už ho četla půlka obyvatel jedné nejmenované irské vesničky. Ale jde o ten pocit při psaní, prostě HiLikeHell
groowermann
no,´většinou pálíme s kámošema v parku, takže deme krát hackiss nebo freesbee,to záleží na náladě.
P.S. už sme i hrály ragby
swen
co takhle kuličky?:crazy:
Donatelo
JO JASNĚ-jídlo. To je super. Kupte delvita cookies čokoládový. Fakt super zážitek. K tomu cherry cola. Bumba. Prostě to skuste. pak hraní her. A samozřejmě běhání po lese. HUHAHUHA

PRIMITIVE
BBVlada
Zdarek...Co dělám_?Tak dobrá je hudba-tanec-breakdance....napadaji me docela prapodivny pohyby...dale me baví malovat, či něco zapisovat(ted me nejlepe bavi zapisovat si veci o Outdoor2005:-))...Pes...no třeba cvičit ho...Až zhulenej sem si uvědomil, že psi jsou vlastne strašně chytří, a mají každej svůj osobnost...takovy nemluvici lidi...heh...no a mnoho dalších věcí, ale už mě nebaví o tom psát...jdu zahult:-)peace
tak ked som sam tak si zapalim cigosku a dost dobre si to uzivam. Najradsej a odporucam to aj vam, si lahnem niekde v lese na nejaku deku alebo co a divam sa pomedzi stromy dohora, ked je pekne tak je to fuckt super........ked som s kamoschmi tak ten joint koluje a preto sa bali este jeden hehe. Neskôr sa daju aj nejake tie natahovacky. Ked nas uz naozaj zacne švácat tak do seba rypeme ale len tak zo srandy.:rejp:
herb,mrs. herb
se dá dělat všechno,aspoň 100x prožitější...Miluju jentak se válet aspoň na zahradě,nebo v lese, někde u vody,bejt tam s lidma který mam ráda,kreslit si,milovat se,vzít psi a jít se podívat na kytky,nebo jít jenom do večerky pro cigára a víno, sednout si dom,vzájemně si opečovat dredy,a pak hupky do pelechu...baví mě cokoliv,hlavně když je nám fajn...a halvně mam dycky takovou tvůrčí náladu, ráda hraju na bonga, didgeridoo,vyřezávam nebo modeluju...zajímavý výtvory....to pak má tvořivost nezná mezí....
HALUZAK
v poslednej dobe chodím najradšej na moje políčko a starám sa tam a obdibujem mojich 12 detičiek:love:
durike
ja si zahram heka,alebo robim nejaku muzicku(trip-hop),alebo sa na to dobre ozerem a popripade sfetujem z beloby,a ked uz som nafetovany tak si este 5krat zakurim
TOXIC...SG
no to ja po jointiku delam ruzny kraviny ale jednou to stalo za to sla jsem za matinkou a zacla si na nich ulitavat nepobirali me ... a jeste znam hustyho typka a ten kdyz si zahuli tak vyklada furt o stavbach ( on dela stavbivedouciho) no ale to je pak masager nebo jedeme na jednu vyhlidku a cumime na krasny mesto Hradec...a kdyz je s nama ten kamos A_X tak to cumime na stavby a na jeraby .... no a nejradsi se zasekavam na need for speed underground upravuju si autiska miluju auta ... no ale ja zas kecam kraviny
TOXIC...SG
nebo co sem jeste zapomela ... to me bavi vlastne nejvic ucit se hrat na gramce vypalena to je masakr to se zaposlouchata do ty hudby a nic jinyho vas nezajima krasne srovnate desky a pohodicka ...
[walrus]
no tak po speku je najlepsie ist sa niekam prejst, v lete ku vode ;) mnaaaaam... pohodicka najvacsia... za kompom sa da ale to dopadne vacsinou tak ze beham mysou po ploche presuvam okna a som uplne mimo z toho ze to vobec funguje take daco :))) huste je to v nakupnom stredisku jak tam ludia chodia a seci rozyslaju pozeraju ceny, nakupuju a tak - medzi nimi si vypaleny pripadam jediny normalny ktory sa nikam nezenie ;) smoke & peace...
Marv
docela rád si po špíčku povídám sám se sebou:sun:
moswa
poslední dobou děláme furt to samý. zahulíme, pak sme zkouřený a smějem se . dáme si cígo. pak hrajem takovou hodinku dvě karty, pak pár her fotbálku a pak zas joshe... a tak dále:vampire:
BADBITER
pokud je nás víc,tak si jdu zabubnovat na djembe,nebo darbuku,nebo čumíme na domácím kině na nějakej pořádnej psychothriller:)
Nebo se taky s kámošema spukám a jezdíme downhilly přez město na skejtu.jinak sex je určitě nejlepší věc na to,jak se dostat z mocné překouřenosti....
Medvidek Pu
...co me tedy dost po speku na party bavi je vyhlidnout si okolo nejsympatictejsi neznamou slecnu a jit za ni zjistit zda je taky mila a inteligentni :slizoun:
katuš
zabava s kamosema, kytara, poslouchat muziku.................
zalezi na situaci, nekdy clovek pekne vykydne a neni schopnej niceho:D
Shamy
zpukany jezdit na ctyrkolce v lese je taky dost v pohode .. ovsem nesmi se clovek seknout a naprat to do krovi jako ja ... ;-)
Ježíš
nejlepsi je si potom poradne za****t;) ale abych pravdu rekl nejradsi se venuju cinnostem vyzadujici minimalni fyzickou namahu-valet se u vody na slunicku, obcas si zaplavat, kecat, vyvalit se v gauci a proplouvat hudbou jo to je fajn. to vareni durazne nedoporucuji, pouze v lehcim stavu. jednou sem takhle hulil s kamoskou desny mazce a ve dve rano me napadlo ze si udelam prosty michany vajicka. nejak jsem neodhadl silu a vajicko sem nerozklepl ale primo rozdrtil a pak sem to musel uklizet.
PigiBoy
já byl tudleVÁ na houbách v lese a našel sem praváka . . . a to je asi tak jediný, co si pamatuju . .
UrbaN
Best je zpukat se a jit jen tak wen...bydlim v malym hezkym mestecku,takze vyjdu wen z baraku a po par krocich uz sem v krasne prirode a tam se zpukanej citim nejlip:jumper: ...to je tak do pohody,ale kdyz chcu nejakej ulet,tak to je nejlepsi si sednout s kamosema a jen tak kecat blbosti--dost casto to konci pulhodinovym smichem :D
Salieri
po jointu se skamosem bavíme o holkách a je ceůlkem velka sranda
Po hulení něco dělat? hehe :D Ale můžeme tomu tak říkat :)
khook
Já se rád v intoxikaci starám o moje nejmilejší ;) ¨Vyjíždim si je do posledního detailu :popcorn:

Někdy i vymyslim ňákej "zlepšovák" :punk:

No a někdy to dopadne katastrofou , jako dyž sem po "osobáčku"
postříkal kytky přípravkem na okna :eek: Splet sem si rozprašovače:mutant: :mutant: :mutant: :mutant: :mutant: :mutant:
hanzator
nejlepsi je bzt u vody lehnout si na vode jen tak na zada a splyvat
zaya.cz
brcko vodnice lezet na posteli koukat na svou milou...
bavit se s kamosema pit pivko..
stolni fotbalek..je toho mooc
hm, já bejvam po jointu většinou akční, nebo děsivě vypeklej
Protiva
Jdu vymlátit nějaký luxféry :D
Jurasek
mozno to tu bolo spominane ale ja odporucam jojo :D v hrackarstve to kupite za par supov a fakt ze sa pritom da zabavit....

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma