Marselos |
Zdarec mám dotaz vadí hodne když klesne teplota s 28 na 10 skoro o 18 stupnu asi jo co, jaké jsou pak následky díkec.. |
|
|
fiste |
citace: |
Původní příspěvek od Marselos
Zdarec mám dotaz vadí hodne když klesne teplota s 28 na 10 skoro o 18 stupnu asi jo co, jaké jsou pak následky díkec.. |
:D následky jsou takový, že se buď vzpamatujou nebo nevzpamatujou.. :D |
|
|
Marselos |
Jakou vzduchotechniku mám použít na darkstreetII 90x90x160 pacháč si budu chtít vyrobit made in home jak velkej a kolik uhlí na tenhle box poradte pls.. |
|
|
suri |
Chcel by som sa opytat na vsetky priciny preco rastlina nechce zacat kvitnut? Mam dve rastliny ktore neukazali pohlavie ani po 3 tyznoch. Pricom v tom istom boxe ina odroda uz krasne kvitne s palickami nad 2cm. Cize podmienky ako 12/12, uplna tma a pod su plnené a nic ine ma nenapada. Svetlo maju 125w cfl. |
|
|
bezdechu |
Původní příspěvek od suri
Chcel by som sa opytat na vsetky priciny preco rastlina nechce zacat kvitnut? Mam dve rastliny ktore neukazali pohlavie ani po 3 tyznoch. Pricom v tom istom boxe ina odroda uz krasne kvitne s palickami nad 2cm. Cize podmienky ako 12/12, uplna tma a pod su plnené a nic ine ma nenapada. Svetlo maju 125w cfl. |
A je to ten samej model co ty ostatní.. nebo je to odlišná genetika? Všechny přeci nekvetou stejně rychle.. |
|
|
shyk |
Dotaz: vadí moc při pěstování u potoka pokud sem vykopal díru hlubokou asi tak 30cm do hloubky na dně se mi objevila voda tak 10cm mám v plánu tam dát na spodek hnůj a pak zahradnický substrát díky za odpověď. |
|
|
bezdechu |
Původní příspěvek od shyk
Dotaz: vadí moc při pěstování u potoka pokud sem vykopal díru hlubokou asi tak 30cm do hloubky na dně se mi objevila voda tak 10cm mám v plánu tam dát na spodek hnůj a pak zahradnický substrát díky za odpověď. |
Zaprší, zvedne se hladina, shnije to.... nedělat. Ono už takhle by rostlina byla dost omezena. |
|
|
shyk |
dík za info to bylo právě po dešti to sme zapomněl napsat a potok ještě trochu prohloubím. |
|
|
|