Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 3 
sluneční lázně-sadhu,white satin,gg,sensiskunk,ruderalisindica,durbanpoison,jackherer - Klikni zde pro originální téma
papaja
našel jsem informace k auroře
http://www.growhigh.co.uk/catalog/p...roducts_id=1538
Aurora Borealis -je- Northern Lights
jak jednoduché:sun:
1.fotka a už jsou vidět hlavičky:banana:
2.fotka zkusím uchovat tuhle genetiku přes zimu
řízl jsem dva klony a už si tak 10 dní zakořeňují:baby:
papaja
během posledního týdne zrychlily holky růst-zatemňování se projevuje
Problém je, že ty květinky zatemňuju u sprchového koutu a ventilace musí být nulová, abych sousedy neobtěžoval
A kytky to dávají

1.northern lights
2.exbg
3.sensi skunk
4.jack herer
papaja
první fotka květu jack herer
Trafo
Zdravím

Do jaký doby kytky zatemňuješ??
Nevím jestli ty svoje už mám nechat nebo pokračovat v zatemňování....

Trafo
papaja
počítám až do září
papaja
přibylo dalších 6 sazenic ..mezi nimi i jack herer ...tři samce jsem vytrhnul..
Je to takové políčko plné menších kytek-i podle nové úpravy zákona by to bylo na kriminál-je tam tak 35 kytek...
tradičních 10 litrů hnojiva cca 6ml/l biogrow+fishmix
papaja
u nás stále jen prší už aspoň týden
u jednoleté rostlinky-1.8.2007 sázená-egypt x boogle gum se projevuje už třetí náběh na růst chichi je to fakt mimozní kytička
některé paličky trochu zplesnivěly tak jsem jí zbavil od plísně a může vesele růst dál
papaja
1.sadhu
2.zespoda
asi největší krasavice:goldcup:
papaja
1.guerilla gusto
2.sensi skunk

Snad už přestane pršet:megafon:Když jsem jel domů, tak se ukázala duha.
papaja
...
:angel:
papaja
po týdnu opět přináším foto z balkonku
zatemňování pokračuje dál , nicméně asi s tím přestanu ..důvodem je absence ventilace vzduchu v místnosti....a to je problém
budu volit menší zlo a to je přehození na normální cyklus v přírodě uvidím , co to s nima udělá...kdyby k tomuhle někdo měl něco k věci, budu rád, když mi tu napíše
1.jack herer
2.sensi skunk
3.nl
4.egyptx boogle gum evidentně více k boogle gum než k egyptu...
5.white satin-ta nakvítá nejpomaleji...jupozorňuji, že jacka zakrývám o takových 10 dní déle než ostatní
Přeji vám pěkný počasí a ať nám to pálkuje
papaja
toto jsou kytičky sázené 5.6.2008 tuším
takhle mladý kytičky mají k růstu lepší podmínky než v dubnu či květnu a dělají mi radost...
půlku pošlu do týdne do přírody, půlku si schovám na podzimní balkon, až skončí zatemňovaný kytky
je jasné, že z nich kilometrovýho jointa neubalím...ale to nevadí išluk mi udělá mnohdy velkou radost..
Trafo
Zdravím Papaju :)

Hele k tomu zatemňování ---- už nemusíš :)

Já už to docela dost dlouho nedělám a kytky normálně kvetou :heart:
Zítra hodím update tak se o tom budeš moci přesvědčit.....

Žádný zhermování nebo jinej defekt jsem nezanamenal (teda ta jedna kytka hermila už při zatemňování, ale jen jednou koulí a tu jsem odstranil).

:banana: Trafo :banana:
papaja
díky Trafo
končím tedy se zatemńováním
Svahadji
já bych teda ještě pokračoval..
Taky bych jeste zatmival bo je jeste stale perioda kolem 15,5 -16 hodin svetla coz je dost :)
papaja
edit po 1 měsíci...
nakonec jsem se na zatemňování vykašlal aspoň uvidím, co se bude dít a příští rok budu zas moudřejší:D
edit po 3 měsících:
při dalším zatemňování je třeba vydržet až do konce , ale zase z toho vznikly zajímavosti-začalo to zase jít do růstu a po měsíci zase na květ-nakonec z nich bude víc než, kdybych jen zatemňoval-musel jsem je stejně nakonec odvézt do přírody
Papaja : tak za tyden bude jeste 15 hodinnovy interval, coz je taky jeste dost..mysli ze zatmivat bys mel alespon do periody 14-14,5 hod. svetla coz je 1-2 tyden srpnovy...nech sa dari....... :rasta:
papaja
poslední výsadek! 6 sazeniček přistálo na poli v rákosí
to jsem si oddechnul
další 2 samci skončí v mléku
3 fotka je egypt -ten má vlastnost, že nakvítá první a končí poslední:heart: je to taková minibonsai

díky všem za napsané řádky...vážím si toho:mutant:
papaja
Cíl je jasný-přechovat genetiku do jara..rozsvítil jsem 70 w a umístil pod něj 4 kytky
vepředu je boogle gum ze semínka vlevo-tady jí chci jen narůst a dát ven- a vepředu vpravo je klon northern lights vzadu klony vlevo white satin a vzadu vpravo sensi skunk..ještě asi přibydou hempstar a jack herer
uvidím , jak se bude kytičkám dařit...
tímto bych chtěl poděkovat tgm.masterovi, který mi pomohl rozchodit toto světýlko...;)
edit:
zhruba po týdnu jsem se na to vykašlal...když vidím, jak je 70 w na p. bez pořádný ventilace, tak jsem se rozhodl kytky netrápit a nechám je vykvést:sun:
edit č.2: nakonec jsem neodolal a dal je pod lumino 15w a jedou si...sensi skunk, nl, ws a přibyde hempstar a jh možná i jiné genetiky...sadhu, durban poison??
Hyde
Koukám že jsme včerejší den strávili částečně stejně. Šmiknul jsem z OUTu osm šniclů (na jaro) než půjdou venku do květu a nastalo teprve dilema - dělat z nich matky na jaro = hloupost(z klonů)
mít doma 8 sativ/8měsíců na růstu = hloupost(kde bychom bydleli?)
zavolat známým jestli nemají flek pod lampou = c) je správně:D

Jak to vidíš ty?
H.
Hyde
..čichám dobře..myslíš Vlastu(Montyho) s jeho Kamilem?

No u mě je celkem problém že už jednu matku pod lampou mám. Ale kdybych měl tu možnost (prostor) tak si na zimu udělám taky nějakou radost. H.
papaja
ne Montyho neznám myslím zřejmě uplně jiného člověka byl to dobrej kluk a zabil se na motorce...byl to Pan pěstitel-nejlepší, jakého jsem potkal...
:angel:
ještě k matkám-je to takový experiment a v podstatě když se nepovede, tak se zas tak nic neděje..:banana:
Ruprecht
K těm matkám - nechápu proč by se to nemělo povést...já budu udržovat přes zimu 6-8 genetik na out dalšího roku pod 150w...když nebudu moct matky v pěříňáči ukočírovat, tak udělám řez z řezu a pojedu nanovo...možná genetiku trochu potrápím, ale venku se to zase rozjede parádně...kumpán loni udržoval kytky po úsporkama a teď má kytky jak prasnice..je to furt lepší než vyhazovat prachy za semena už osvědčené genetiky ze kterých pak půlka nevyklíčí a z druhé jsou samci (stalo se mi to mockrát)....a pyl na semínka se často dá vychytat tady přes G..takže absence samců na křížení mrzet nemusí...důležitější je, že příští rok už přesně víš co od kytek můžeš očekávat , protože přesně víš co za fenotyp jsi jako matku udržoval...
a velkou výhodou je i to, že pokud valíš indiky, tak můžeš z matek v zimě párkrát udělat řezy, ty nabídnout přes G. a vrátíse ti náklady a můžeš si za utržené peníze koupit další genetiku do sbírky, protože co chcou za prachy v těch seedbankách to je hnus :-)...tož tak..
papaja

1.sensi skunk tak krásně voní jsem z toho opravdu unešenej a chci ho pěstovat příští rok..
2.northern light
3.egyptxboogle gum
4.jack herer detail
5.jack herer
6.white satin začínající květ
už 5 dní nezatemňuju a kytičkám to svědčí...a je tu konečně slunce
papaja
1.balkonek slunce je tu po 10 dnech vepředu egyptxbg uplně vzadu white satin
2.za hodinku už zase pršelo
northern light
3.sensi skunk
4.egyptxbg
5.white satin
6.jack herer
papaja
asi poslední zálivka růstová
10 litrů/60 ml biogrow
je to malinko na takový počet kytek
1.fotka je klon jack herer z matky , která zrovna kvete měsíc na balkoně-tenhle teprve nabírá sílu a roste
2,3,4 pohledy na políčko
5 tohle jsem potkal při cestě z pole-Memento mori

a sedm samců šmik šmik dnes končí jejich putování na této zeměkouli
papaja
proběhl první pokus získat svoje semínka
díky dwarfovi jsem získal dva pyly thaihaze a belladona
rozhodl jsem se opýlit samici northern light samcem thaihaze
a samici jack herer belladonou
jeden večer jsem nanesl na paličku pyl a byla to rychlá soulož označil provázkem a nechal na noc doma
ráno jsem je vytáhl už na balkon a odjel pryč..večer jsem se vrátil a kytky byly mokrý doma pršelo ...tak doufám , že stačil jeden den a semínka snad budou..
dnes počkám až uschnou a zítra pokračuju díky ruprechtovi jsem získal pyl erdbeer a ten nanesu na sensi skunk na zřejmou favoritku mého balkonku a zřejmě i letošního pěstování vůbec
pokud ještě trochu pylu zbyde chtěl bych opýlit i sadhua , ale ten zatím ještě nekvete
Děkuji výše zmíněným...
pokud to tedy vyjde budou semínka
jack herer x belladona
northern light x thai haze
sensi skunk x erdbeer
[sadhu x erdbeer]
howgh
papaja
...
papaja
....
papaja
...
papaja
...
papaja
a white satin ta tedy s květem nepospíchá...
přestal jsem se zatmíváním před 10 dny..zatím to kvete sice pomaleji ale kvete to mi stačí..cíl je splněn kytky nepřerostly zábradlí
Trafo
Zdravím papaju :)

Zatemňuj dokud můžeš!

U mne už to zhremilo a to to bylo dost nakvetlý.
Takže pozor na to....

Trafo
papaja
prdim na to zatim se neukazala ani samčí kulička když tak to budu otrhávat
papaja
vitejte v konopném království
první fotka je sadhu
na tomto království už dostávají květovou nadílku-60 ml/10 l biobloom a 30 ml/10 l biogrow
jsem spokojen
papaja
konopné království podruhé
omlouvám se , ale nepopisuju každou fotku až to bude v květu tak budu dávat i popisy kytek
good day boys
P.S. všechny kytky už jsou jistý samice :leaf:
doufám , že nebudou hermafroditi:cox:
Trafo
Jo mne se taky žádná neukázala a pak jich tam bylo ranec

Koule útoční rychle a z nenadání :david: :frog:

Trafo
papaja
koule útočí heh to je jak název nějakého katastrofického filmu...budu je prohlížet každý den slibiju čestný pionýrský
Měj se trafo ať se daří..
šuk proveden
sensi skunk x erdbeer
a provedu white satin x erdbeer protože takovou sladkou ovocnou chuť , jakou má ws si pamatuju z ovocných žvýkaček -tak doufám, že kříženec ws a erdbeer s největší pravděpodobností bude taky ovocňák
.....
papaja
po 6 dnech jsem zpozoroval první změny na větvičce, jež byla opýlena
dělají se na ní semínka...
northern light x thai haze skunk 1 je na světě
1. opýlená palička
2., 3. neopýlené paličky
papaja
a máme tu další děťátka
sensi skunk x thai haze skunk 1

1.opýlená palička
2.neopýlená palička
nejdřív jsem si myslel, že je to zkřížený s erdbeerem , ale větvička označená po opýlení erdbeerem semínka nemá, tak to vypadá na thaiskýho koně , poněvadž nl opýlený thai haze je hned vedle... každopádně mám ošukanou třetinu kytky...no nevadí bude co sázet...
počkám si ještě na tu větvičku s erdbeerem doufám, že taky oplodní...
1.fotka opýlená palička
2.fotka bez semínek palička
tady jsem našel jednoho typa na icqmag, co jel thai hazex skunk 1
5 měsíců květu huh
http://www.icmag.com/gallery/data/500/6216HPIM2904.JPG
papaja
snad nikoho neurazím
dnes bylo pěkné počasí
paličky pěkně cukrujou a na fotkách jsou vidět i začínající semínka
doporučuji zvětšit:teef:
papaja
northern light
ahoj, pěkně to cukroVATÍ
sleduju už delší dobu
ať to kvete a následně pěkně chutná

ps - víš že kvůli tvýmu nicku (ne přímo kvůli němu, spíš sem si prohlížel tvoje věci tady...) jsem se začal zajímat o indiku papayu a od tý doby se snažím mít v každý sklizni ovocnou chuť :)
papaja
díky taky sleduju tvoje pěstění
příští rok papaju musím mít ...mám na ní zálusk, co ji nirvana začala nabízet a taky stará aféra se semínkama od semtamtuka..blb jsem starej, že jsem od něj semínka tenkrát nekoupil:busted:

fotky:
1. new purple power F3 od standy se soškou spasitele- tuto sošku jsem kdysi dostal darem je z Řecka a celá zezelenala..tato kytička byla sázená hodně pozdě a je celý den ve stínu
2.boogle gum je stará tak měsíc
Pan Teeny
klobouk dolu pred tvou zeleni mas to moc pekne jen tak dal tesim se na dalsi fotky jiank ta papaja je vazne tak dobra??Premejslim uz ted co si na priste sehnat mam mensi predstavu ale papaju neznam:(musim prozkomat co je to zac:)
papaja
papaja je indica od nirvany
chtěl bych vychytat jejich fialový pheno, to se mi líbí..
tady je odkaz na papaju
http://www.nirvana-shop.com/papaya-p-74.html
Bulb
Ahoj, sleduji uz delsi dobu a mas opet krasne keriky jako vzdy... drzim palce, aby se neukazal zadnej hermac...
K te papaye od nirvany... letos ji jedem taky a zatim muzu rict, ze u nas jede zatim nejvic ze vsech kytek a hned za ni khola od DP... na tyhle dve se tesim nejvic ze vsech a doufam ze budou fialove obe dve...

Mej se a at se cukrovati :leaf:
papaja
další návštěva až v půlce září
tyto kytky chci nehnojit
jsou to tři samičky egypt x bg
papaja
2 den po říznutí
nl, ss , ws
archivační dokumentace
papaja
vytrženo 8 samců ..huh už by mohly končit doufejme , že jsou poslední
1.celek
2.celek2
3.jardové
4.egypt x boogle gum
5.jack herer
papaja
tento model má jistě geny ruderali-autoflowering
už kvetou 2 měsíce a jak znám egypt , budu je sklízet poslední...
2 kytičky:sun:
papaja
na balkon mi lozi mladí zloději zmizela větev opýlená jack herer x belladona tak tenhle kříženec svět neuvidí a rozlomili mi white satin, chtěli ji utrhnout, ale vyrušil jsem je stačili utrhnout větev a opět tu opýlenou erdbeerem
ani tenhle kříženec už nebude...
Co dělat musím skončit s balkonem a povezu je někam ven...ještě nevím kam ...
přitom bylo rozsvíceno okolo půlnoci...museli vědět, že jsem doma...
Byli dva s kapucema na hlavě...
Ať se ti daří líp čtenáři mého threadu:guitarist
zvláštní je , jak si člověk za několik minut zvykne na realitu-byl jsem zrovna na výletě z konopného mléka z letošních samců..Docela mne to probralo..
Kupodivu se mi ulevilo..ten stres mi za to nestojí-všechny je odvezu a budu mít klid:winner:
Policie mi už neublíží, sousedi nebudou mít problém s vůní a třeba to venku dojede bez čorek
Legalizuj!

white satin rozlomená
Trafo
Zdravím Papaju

Další ukázka lidské demence. Vlézt někomu na balkon a olamovat mu tam nezralé rostlinstvo to je moc.
Doufám, že venku už budou mít kytky klid.

Co zbylo oprcaného??

Trafo
papaja
zbyly nl x thai hazexskunk1 a sensi skunk x thai haze xskunk1 ty si nechám za balkonovými dveřmi a nějak je už doklepu nechci přijít o semínka asi to nebude uplně ideální pro květ, ale nějak to dojedu
to co zbylo z ws, kterou jsem musel svázat, protože mi rozlomili kytku, tak tu odvezu ke kamarádovi a jacka herera bez opýlené větve taky...
boogle gum odvezu na pole
Co je to za svět?
:devil: :angel:
nic novýho pod sluncem..
smutný je, že pyl z erdbeer a belladony vyšel na prázdno...
Trafo
Myslím, že i tak ti zůstali velice zajimavé crossy :) :wink:

Osobně je pro mne zajímavější NlxTh, ale sensi skunkXTh bude asi lepší :leaf:, protože když si mám představit NL protáhlý šišky a do toho ještě haze geny :mutant: no už jsem zvědavej až ty semena uvidím v akci :)

Trafo
papaja
citace:
Původní příspěvek od Marokanec

Tak tam zkus dát minialarm co mám já v kuku. 150 není taková pálka a sousedům to vysvětlíš,že vám někdo krade na balkoně,kdyby je to někdy vzbudilo,až tam zase polezou.Když ho dobře nasměruješ,tak si myslím,že by měl zachytit nejdřív ruku ,takže ho to vyplaší dřív než stačí něco udělat.Jestli chceš,doma vyzkouším a dám vědět

kašlu na to to bych nechtěl an sousedům říkat...
sensi skunk -banka uvádí 45-50 dní květu a jak vidím kytku ss, co mám na balkoně -tak asi mají pavdu-už v podstatě dojíždí-dávám mu tak 3 týdny maximálně
nl uvádí 7-10 týdnů
tyhle dvě nechám doma za balkonovými dveřmi vevnitř...
zbytek odvezu
Show must go on..
Ke křížencům
thai haze x skunk 1 doba kvetení až 4 měsíce...
jsem zvědavej příští rok, jak pokvetou...ssxthxs1,nlxthxs1
asi něco mezi tím...;)
papaja
zvonek zazvonil a dole pošta a přinesla mi zásilku od marokance a tam pyl z hashberry heh díky a hned mi to zvedlo náladu..
fotka: snad nerozbijou dveřní skla:punk: tady je vidět jak chybí větev u jh a ws jsou to spodní kytky
Dwarf Vingette
Ahoj,Pájo:)

Je to to hrozna skoda..
Pokud chces tak ted mam dostatek pylu z Belladony co jsem mel doma v pokoji za oknem,tak bych ti ho jeste dnes odeslal...

dwarfík
papaja
Dwarfiku
asi bych se na belladunu vykašlal-ty paradise seed ti prodali podivný semínka...nechci je hanět ale fuck
thai samec se ukázal jako silnej jedinec a semínek bude dost a určitě ti pošlu pokud se nestane zase nějaký ten renonc-taťka jsi ty tak se snad postaráš o dítka;)
papaja
ws, jh a exbg odvezeny
už tu zůstavají jen sensi skunk a northern lights
budou pěkně v pokoji i tak na ně slunce svítí tak4 hodky
semínko se tvoří a krystálky září:p:
papaja
2 samci, 1 hermafrodit vytrženi
1.new purple power
2.jiná new purple power
3.jardové
4.exbg
5.jack herer
papaja
1.část políčka
2.bonusová fotka: třetí měsíc květenství egypt
s Breinwolfem už hnojíme na květ
Legalizuj!
papaja
některé krystálky žloutnou většina jich zůstává čiré
papaja
Nl a ss mají málo vzduchu -jsou na čerstvém vzduchu jen tehdy, jsem-li doma..projevuje se to světle zelenými vršky je to vidět na 2 fotografii
papaja
...okolo 40 dne od začátku zatemňování
papaja
...taky 40-42 den na květu
papaja
všechno samičky
papaja
měsíc květu
tenhle fenotyp má rychlý nákvět-exbg je směs několika typů kytek:frog:
papaja
ze 3 semínek 2 samičky, 1 samec
1.první sadhuvpravo, vlevo sensi skunk
2.druhý sadhu
první má fialový stonek druhý jen zlehka
papaja
sázená 6. června
fialový stonek
papaja
egypt x bg
má právě za sebou 376 dní života
svýho času největší kytka letošního ročníku kde ty časy jsou?
papaja
s bédou trávníčkem jsme se vypravili vyrýpnout boogle gum z díry v lesním království
proč? viz
http://grower.cz/forum/showthread.p...3428#post703428
a ejhle nakonec tam byly tři kytičky..dvě egypt x bg + bg
třetí malinká exbg přežila pád stromu a obrazila dvě malé větve
to bylo překvapení!

omluvte sníženou kvalitu fotografií...
fotky dokumentují tuto akci
vyrýpnout
přesadit
zlámat a do auta
poté cesta na jiné místo

čeká je biobizz:einstein:
papaja
zatím jen preflowers
i vzadu je kousek druhého durbánku -ten byl zaštipován

dole jeden rok stará exbg

papaja
sensi skunk už bych sklízel-je na květu 48 dní a je téměř hotový...Musím ale počkat na semínka -ty ještě hotová nejsou
Po opýlení už paličky tolik netloustnou-co se dá dělat je to taková moje semenná banka..
papaja
palička ss
papaja
vytrženi 3 samci
některé květiny jsem vyvázal...
pomalu to začíná nakvétat..
nerozhodná je už jen jedna květina, ale tipl bych na samičku..
konopný kabaret pokračuje
Legalizuj!
papaja
1.fotka new purple power-oba fenotypy
2.egyptx boogle gum, jardové
papaja
před měsícem jsme zasadili s kamarádem do kukuřice
po vytržení samců zbylo asi 10 samiček
po pravdě si myslím, že to sklidí spíš kombajn...
papaja
new purple power zelený feno vpravo vlevo egyptxboogle gum
jsou v 4 l květináčích a hezky kvetou
papaja
květiny jsem měsíc zatemňoval celý červenec a potom byly na balkoně tedy návrat na přirozenou peridu
na vrcholcích palic se udělají takové výrustky včetně jednolistých lístečků-zde je to hezky vidět
dodávám, že holky jsou týden za balkonovými dveřmi bez pořádné ventilace díky zmatencům, co mi lozí na balkon
sensi skunk 52 dní od začátku zatemňování
papaja
to samé u nl
těchle semenných bank je mi opravdu líto-prostě to už nějak doklepou bez dobrých podmínek- dal bych je ven do přírody , ale bojím se o semínka..že mi je někdo ukradne..:rolleyes: tak je trápím doma
papaja
mikrosvět konopného květu sensi skunk ukazuje skutečnost, že sensi skunk ještě není úplně zralý:guitarist
je tam spousta nezakalených kuliček
papaja
kupodivu pět samců a po pečlivé prohlídce hotovo-už jen samý holky
příští týden dostanou biobizz bloom
egyptxbg už všechny pěkně kvetou, další pomalu nakvítají, jen jack herer, bg a jardové zatím jen blizničky..
1.jack herer
2.boogle gum
3.new purple power-npp- zelený feno
4.npp fialový feno
5.exbg
papaja
pohled na rákosí
suri
Nekne pekne pekne ,..Chlape inak pocuj ides na tom misete prvi rok>>>lebo ako si hovoril o to rakosi a vode tak ze ci sa nebojis ze na podzim ta voda dojde az moc vysoko to by bola teda skoda a poriadna....dufajme teda ze sa nist nestaen a ench to rastie .....Gl ....
papaja
vody bych se až tak nebál-spíš vlhkost bude problém-plísně a tak uvidíme
další kytičky
papaja
jardové od května mají preflowers a zatím žádný květ..
papaja
díky kamarádovi z www.growplanet.cz mám doma biobizz bloom a ripen od GH
Pokud někdo má zkušenost s ripenem, napiš je prosím sem ..díky
papaja
semínko první vypadlo sensi skunk x thai haze x skunk 1
nebylo ještě úplně zralý tak jsem ho sněd..
vypadá jako vetřelčí vejce:p:
casmirek
zdrawim, ty kytky od toho jardy to je Durban??
papaja
ne není..nejspíš je to kříženec himalaya gold či jak se to píše s něčím jiným no dneska už těžko říci..
papaja
......
casmirek
fakt máš moc hezký kytičky, zajímá mě ten Durban páč ho chci příští rok taky pěstovat (asik od Nirvany) ,seš a ním spokojenej?už ti zraje?vím že si kdo si stěžoval že mu začal zrát moc pozdě...
papaja
guerilla gusto hermik takže vytržen...
zbytek začíná nakvítat
exbg obě krásně kvetou
pár ilustračních fotografií...
durban mi ještě nekvete...:mutant:
EXODUS
citace:
Původní příspěvek od papaja
Pokud někdo má zkušenost s ripenem, napiš je prosím sem ..díky

Zdravím, :rasta:
já dával čtyři dny Ripen, ale potom následoval 10-ti denní flushing čistou vodou, protože Ripen obsahuje (aspoň píšou) P2O5-6%, K2O-5%, MG-2,5%, S-2%.
Rozhodně bych ho nepoužíval 10 dní před sklizní, aniž bych neprolél čistou vodou !!!
Ripen je u mě lepší než Final solution od Advanced Hydroponics.
papaja
rychlík bude posekán tak do 14 dnů
papaja
...pomalu už kvete
papaja
durban poison
papaja
jiný egypt x bg

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma