Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Tráva a trombóza - Klikni zde pro originální téma
AndreWWW
-
m4uL
No co já vím tak marihuana, způsobuje horší sráženlivost krve, takže by to mělo být prospěšné.
junfun
ty vole, zeptej se normálně doktora, dyt ti de pomalu vo kejhák
ona
nehul ani cigarety, hodne pij a cvic. embolka zabila dost i mladych lidi. zdar
demonickej
Jak řiká junfun, neni to sranda. Sám sem v říjnu prodělal trombózu mozkových žilních splavů a několik týdnů sem si v nemocni poležel. Buď rád že máš ty prášky jen na půl roku, já to mam na celej život nejspíš... Ale v žádnym případě to nepodceň. Podle mě nemá na trombózu kouření trávy žádnej zásadní vliv.
AndreWWW
-
AndreWWW
-
demonickej
AndreWWW: Je to na dýl, ale... No prostě že se mi ucpaly žíly v mozku. Ani si už nepamatuju jak mi to vysvětloval doktor... Stalo se to díky několika věcem. Nejvíc na to měla vliv ulcerozní kolitida (střevní nevylečitelny onemocnění, něco jako crohn), kterou mi zjistily v srpnu 2007. U mě má docela těžkej průběh, moc toho dělat nemužu, takže sem měl málo pohybu. Pak sem musel několikrát za den na WC, tim sem ztracel plno vody a krve, no a taky sem bral silný prášky (=kortikoidy) ktery na to měli vliv taky. Podotýkám že jsem nekuřák, vážil sem v tý době nějakejch 64kg na 181cm, o obezitě řeč být nemůže:) a ani hormonální antikoncepci sem nebral:) - to sou jedny z nejčastějších příčin. Několik dní před tim než na to přišli mě bolela hlava a bylo mi mizerně. Když už mě naši přivezli na pohotovost, tak už sem skoro nemluvil, rozeznával sem jen světlo a tmu a nebyl sem schopnej žádnýho složitějšího pohybu. Nejdřív si mysleli, že sem na drogách, ale pak udělali nějakej rentgen a jel sem hned sanitou do Prahy.

Tohle už je nějak tak v pohodě, jen chodim pravidelně na kontroly k hematoložce, na odběry a každej den si píchám injekci na ředění krve.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma