Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
dnešní PES - Klikni zde pro originální téma
Maggie
Ahoj, na http://.pes.eunet.cz je článeček (odskok z hlavní stránky) o drogách. Sám článek je vcelku blábol, ale koukněte na debatu k němu, to je teda počteníčko!
Maggie
Ehm, mám tam tečku navíc.. http://pes.eunet.cz.
hnut
maggie, jak ty to děláš, holka zlatá?
ale vloudila se ti tam maličká . tečka
http://pes.eunet.cz
hnut
ehm, maggie ... a ke všemu jsi ještě i o pár vteřin rychlejší... to je prostě k sežrání
Maggie
Hele, moc chvály škodí...:-))) abych nezačala bejt nafrněná.... :-)
hnut
ale potesil me ten pan ... kyncl, myslim /adresu ma na cvut a si uz to bude starsi pan, povida, ze zna nejakou ulici a lidi v ni uz od valky... :) /, pise tam tohle: Znam jednu ulici v jednom okresnim meste...vim, cim kdo byl za jakych rezimu v podstate od valky vcetne a co kdo dela ted...vzdycky posvecene rezimem prave panujicim a ve vsi pocestnosti. Ten kluk s jointem je jediny kdo, pokud da praska kamaradovi ci kamaradce, jediny pacha trestny cin a v ty ulici je podle meho nejslusnejsi ze vsech... jsem rad, ze to i starsi pan je schopnej videt /samozrejme kolega hh-top... je z toho mala zcela se vymykajicich... :) /
Maggie
Názor jednoho "všeználka" . Doporučuji POZORNĚ PŘEČÍST :-)))

Nelze srovnávat účinky alkoholu a THC, protože působí na odlišných principech. Trochu fakt:
Účinná látka jak u hašiše, tak u marihuany je tetrahydrocanabinol (THC). Jeho koncentrace je u marihuany přibližně desetkrát slabší než u hašiše. Při soustavném a dlouhodobém kouření marihuany je však možno dospět k obdobným poruchám, jako při užívání hašiše. Projevuje se to povahovými změnami, apatií, ztrátou pravidelné pracovní schopnosti, agresivitou, která může vést až k vraždě, nebo autoagresivitou, která může v extrémních případech směřovat k sebevraždě.
Kromě uvedených poruch hrozí kuřákům marihuany, že zatouží po silnějším prožitku a sáhnou po tvrdší droze.
Doufám, že jste si také přečetl srovnávací studii co provedli britští vědci několikaletým sledováním vzorku pravidelných kuřáků THC a vzorku lidí, co drogy (mimo alkoholu) neužívali...
Legalizace drog by přinesla postupný rozpad společnosti. Viz historie, například Egypt, Jihoamerické civilizace. Proč například v tak svobodné zemi, jako je USA, se ustoupilo od de facto volného používání drog k tak tvrdé represi?

frexam
Ach jo

(to se proste moc komentovat neda)
marc
k+
pro meggie za boj za prava kuraku travy !!
Maggie
Díky, taky už mi bylo na psu řečeno, že jsem pí.... :-))
Al-Ban
Ahoj Maggie, dovol, abych ti taky udělil jedno K :). Nemůžu si pomoct, ale ten pán zjevně zaměnil alkohol s travkou, protože komplet všechny ty příznaky jednoznačně sedí na alkoholika.

Jinak bych se vůbec nezlobil, kdybych u tebe pod jménem místo "Stálý člen" viděl něco jako "Grower zpravodaj" nebo tak něco. Ten titul bysys určitě zasloužila ;).

P.S. No zkouknul jsem tu diskusi a byla na mě dost hustá :(. Brr, některý lidi tam jsou fakt exoti. Přemýšlím, jestli nemám změnit svého závěrečného smajlíka, aby si někdo nemyslel, že se poťouchle usmívám a nemyslím své přání Maggie vážně :).

[Edited by Al-Ban on 25-04-2002 at 05:51 PM]
debil
Je to tam teda pekny maso,lidi sou porad stejne blby.Hlavne me dostava,kdyz tam napise nejaka zena,ktera je uplne mimo misu(drogy sou spatne anoo).
Ale jedno se me docela dotklo,zacali se tam objevovat veci,jako tak at ty fetaci vychcipaj, tak jim budem sekat ruce(singapur)....Tohle je ale asi presny zrcadlo nasi spolecnosti,zadna tolerance k necemu neznamymu.
Prece si o tom nebudu zhanet zadny informace,kdyz sem to videl v televizi, nebudu poslouchat lidi,kteri maji nejake zkusenosti,kdyz v televizi rikali....
Myslim si ze televize je fakt pruser,vis co ne tady na inetu pustis nejakou zpravu a za chvili te s ni 50 lidi vyfakuje ze to je blbost,kdyz zapnes TV a uvidis kdejakou blbost, hned je to hotovka bez jakykoliv reakce ci debaty.
Proto se mi libi tyhle diskuze,kde muzou i jednotlivci reagovat. Myslim si ze kdyby to umoznovali tisneny noviny nebo TV, sli by brzo do hajzlu.

No nic to sem si trosku nasrane ulit po tech represivnich pitomcich

Jak ja nenavidim

Du si dat speka

P.S. Nebojte se nas podporit na tom psovi,prece mame na intetu zdaleka nejvetsi zakladnu,at alkoholici videj ze uz sou za svym zenitem
Era
Maggie, děkuji za Tvou práci na Psovi.
K+ (a dal bych i 3, kdyby to šlo!)
Jirka1802
Dneska jsem ten odkaz z hl. strany už nemohl najít, po chvilce se zadařilo, tak pokud by se chtěl někdo podívat, tak tady je přímo link na článek:
http://pes.internet.cz/hyena2002/cl...1181_0_0_0.html
:D
hnut
maggie, drzis se statecne - ale posloucha te tam jeste nekdo? nu, jeste se tam podivam, ale kolegu pice bych nekdy rad videl, doufam, ze vypada jako slizka obluda se spoustou fialovych chapadel... jinak jsem zase jednou smutnej z lidi
Maggie
Hnute: pič mi nestojí ani za to, abych ho poslala do paďous. Je to určitě takovej ten NIC NEŽ NÁROD, takže jsem se jeho "fundovanými" příspěvky nezabývala. Hlavně se mi líbí, jak se tam všichni navážej do ganji, jako by v ní byla prapříčina toho, že mladý fetujou a když jim napíšeš, že alkáč je horší, je to jako bys píchnul do vosího hnízda...
Mr.Mates-CrazyHorse
A s tebou i ostatní myslící přispěvatele.
Přečet sem to skoro celý a z názorů některejch lidí se mi udělalo vážně zle! Obzvláště Fenixe a Píče. Neměl sem sílu na to reagovat a bylo by to asi zbytečný. Voni si tu svojí lahvinku kvalitního vína k večeři obhájej tak jako tak.
Všem přispěvatelům káčko poslat nemůžu, tak ho pošlu aspoň tobě za tvojí neutuchající vervu.
Zdravim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma