Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Marijuana Prohibition - Klikni zde pro originální téma
Sagara
Ked som tak behal po nete nasiel som zaujimavy odkaz

http://www.youtube.com/user/brwndirtwarrior

Je to o typkovy ktory natacal cely priebeh Outdoor pestovania od zaciatku az po koniec a celkom zaujimave cim si musel prejst.Ako si to vsetko vlastne zariadil.Pozrite celkom v pohode ale tiez to tam nemaju v kanade lahke..
Slick-ace
Zajímavé, 11dílů, postupně to zkouknu. Místa má ale totál dobře skrytý. :D
TouchWood
to musí bejt total hardcore sázet v kanadě - tam tě může cokoliv zabít :D - jdu na kytky - plác, dostanu jí od grizzlyho a nazdar
Sagara
keby namna z kraku vyskocil nebolo by mi vsetko jedno :D
Najhorsie/najzaujimavejsie je to v 10.diely tam sa to zhusti ked si ide typek zkosit rastlinky, skurveny policajty s vrtulnikom nadnim zacnu lietat svine.Ten typek ma umna respekt :bandit:
Rhino
Jo videa pěkný.. Týpek postarší, vůbec nevadí :D .. Myslim, že na konci mu to sebrali policajti - díl předtim tam lítala helikoptéra.. Ale neni mu moc rozumět s tim maskováním hlasu. Ale pěkný stromky měl, to se musí nechat :) Dal bych mu K+ :p:
Smoked
Hodně drsně to ma ten chlapák vychytaný neříkam nic ten přítok vody bych taky tak chtěl mít na svej políčkách!Njn aspon je inspirace z Kanady:D:D už jenom ty medvědy a bude to!:D
TouchWood
zajímalo by mne, jak to dopadlo - když vidí ten polic. zátaras
Soul Rebel
Ja si osobne myslim, ze to je sehrany, ale hadat se o tom nebudu:)
Nepripada vam divny, mit teasery na svoje pestitelsky video?:D
Pochopil jsem spravne, ze to pestuje, aby si mohl koupit tu motorku?:D
Sagara
no aj mne to ku koncu uz prislo divne ze typek ukazal svoju tvar a potom nabura auto a take celkovo ale ten grow mal dobre vychytany to sa musi uznat.
Soul Rebel
Jo a jeste - neni nahodou v Kanade castecnej legal nebo nejak jinak ,,uvolneny pomery''? Nejsem si tim jistej, ale mozna jsem to nekde slysel.
crackonos
soul rebel: kámoš byl v létě v kanadě u známých a říkal, že i v některých barech se prodává weed (a prý docela solidní). V kanadě je hulení hodně populární sport, hulí tam i starší lidé. Ale zase je tam větší problém (pro nezletilé) sehnat alkohol než fuko. Od 18 let se tam v některých městech může pít jenom pivo a víno, tvrddé až od 21 let.
ty voe...sám sklízet tolik materiálu..mě stačej dycky 6 kytek a sem hotovson a on celý pole.no nic..fandim mu borcovi.:teef:
Slick-ace
Tak jsem shlídl zatim dostupný videa a musim říct že je fakt asi nějakej divnej.. pěstuje aby si splnil svůj sen a koupil si motorku :rolleyes: (zvuk cinkání pokladny) - pěkný vztah to ke kytkám. Jinak jsem skeptik, ty majáky nakonec klidně mohla být nehoda - přiklepává si friends na profilu a u videí odpovídá na commenty :flick: .. Ty poslední díly s helikoptérou jsou totál stíhozoidní. Jeho Darthwaderovský hlas přerušovaný funěním a hekáním jakožto postaršího chlápka ve mě prozměnu vyvolává pocit zvracení - no zkuste si to se sluchátkama na hlavě.

Dávám (jako na csfd :frog: ) ** dvě hvězdičky za vymakanej grow a za kamarády v seedbankách a ganjashopech po celym Vancouveru.
Lowrider
podle me je to fakt master. Tomu rikam brutalni outdoor :D
jude
no je to zaujimave.....mna by tiez zaujimala pravda :)
_Chronic_SVK_
V kanade maju prisnejsie zakony alebo nieco podobne ako tu?
TouchWood
citace:
Původní příspěvek od _Chronic_SVK_
V kanade maju prisnejsie zakony alebo nieco podobne ako tu?


myslím si že v provincii ontario je to legální
Santha
Tve to je DUKE NUKEM bezprdele. Zkoukl jsem všech 11 dílů, no musim říct, že todle už je jiný level growu, tzv. SURVIVOR GROW, teda pokud to není jenom vyhrocené kvůli sledovanosti. Co ty vrtulníky? mě se to nějak nezdá :D
Mishelou
Neznáte někdo tu písničku co začíná cca v 1 min 10 s ? http://www.youtube.com/watch?v=BXHf...feature=related díky
Pflusik
No myslim že u nás byse plac kde se schová takový množství kytek těžko hledali :D jinak kdybych hodnotil čistě jen grow tak všechna čest
Damien
Fakt po pici videjko....akurat som to dokukal cele, vsetky casti.....Perfektny grow...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma