Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Co dělat když se rostliny spálí od slunce? - Klikni zde pro originální téma
cannaba
Mám spálené rostlinky od slunce. Lze tomu zabránit aniž by sem je dal do stínu? Existuje na to nějaký prostředek? Omlouvam se za banalitu otazek, ale nikde jsem to nenasel a nemam s tím moc velkou zkusenost. Dik za pochopeni :-)
Lowejoy
Prijde na to jak moc jsou od slunce spalene. nevim jestli slunce spali rostliny,ktere maji vlahu a jsou zdrave. Spise bych rekl,ze to bude necim jinym,pokud nad tim nemas lupu nebo si to nekropil kdyz byli rozpalene.
Ujoo
mne sa tiez jedna rastlina spalila (aspon tak vyzera), ved poslednu dobu bolo dost horuco. no ale mozno to nie je od slnka. cim inym by to mohlo byt?prehnojenie?
berrea
tak prehnojeni to urcite bejt muze, hlavne pokud je hnojis uz malinkaty (viz. muj prvni pokus - smrt)
iceCube
tak slunce rostliny nespálí teď na jaře určitě ne hledal bych chybu jinde, přehnojení nebo špatné ph, když budeš kropit a zalévat co 2-3 dny problém se sluncem by neměl být a kde máš rostliny? Balkon? nebo příroda?
iceCube
Pošli foto, s fotkama ti každý hned poradí;) Připadám si jak debil každému to psát zvlášť :david:
cannaba
kytky jeste nehnojim ... takze problem jinde
Mr. Figaro
No nesmíš mít na kytkou velkou lupu, pak ti jí slunce spálí, to se nediv :D ...
rofl, prej spálilo slunce :D ...
Soul Rebel
Me se kytky od slunce palily, kdyz sli primo z pod zarivek na slunce, kdy navic bylo hoodne slunecny pocasi vloni.
Takze bud to prezijou a samy se zotavi, nebo mas po kytkach.
Ujoo
nooo ... ja som ich dal s pod ziariviek hned do zeme vonku. hnojil som ich len asi 2x 3x za mesiac. zatial co su vonku som ich este nehnojil, takze myslim, ze to nie je prehnojenie.
kupil som si aj pH test, ale je to cista picovina! nic mi tam neukazuje a pochybujem zeby mala voda alebo nejaka poda vyssie ako 10 alebo mensie ako 3 !
este ma napadlo, ze by to mohlo byt s korenmi nieco ... je tam dost vlhko a poda je taka udusana trochu. skusam tam davat stimulax II na korene a skusim este prekopat koli kysliku ... peroxid je nahovno, lebo zevraj nici pôdne bakterie ci nieco take.

tu je foto
http://img144.imageshack.us/my.php?image=p1300030li1.jpg
mě se letos taky kytiz lehounce připálily...jak byly ty vedra, na balkóně to smaží jak sviň tak se ani nedivim:D zalejvat a zalejvat, vo-vo tom to je, pak zůstanou hezky zelený neožehnutý:D
Ujoo
ale mozno to nie je spalene od slnka ... podla mna je blud zeby Slnko spalilo nieco ... to by bol svet a hlavne priroda dost dojebana. nevim cau
jestedman
spálení od slunce bych u outu viděl tak u nějakých stínomilných rostlin, ganju spálíš ve skleníku, možná ještě přes kapky vody. Hlavně ne ale na jaře. viděl bych to jako kolegové na spálení chemkou, popř. problémy s kořeny.
Ujoo
chemka to nemoze byt, lebo som to moc nehnojil ... zacal som tam davat stimulax II tak uvidim jak sa to vyvinie :) ale co som tam bol naposledy, tak sa mi zda, ze je to uz trochu lepsie ...
dodomar
já měl spálený kyti skoro celý až do bíla ale za par týdnů obrostly a byly zase v cajku
Renus
Sice už je "malinko" pozdě na reagování, ale stejně mi to nedá a snad si to tu někdo někdy přečte. Malé rostlinky konopí lze spálit od sluníčka v prvních 2-3 týdnech růstu, nebo po prudké změně intenzity světla. U starších rostlin spálení nehrozí. Takže s malýma rostlinkama opatrně. ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma