Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
prosím o pomoc - Klikni zde pro originální téma
Moltres
Ahoj gruwři, pustil jsem se do hydra, pokud se tak dá nazvat drip. Hned ze startu mě kyti zlobí. dnes je to přesně týden od zasazení řezů do velké rw kostky. Když jsem přivezl řezany, byly krásně zelené, se silnýma kořenama. Ale jak jsem je včera viděl, měly povadlé, nažloutlé lístky, stonky do fialova.. Tohle se mi u hlíny nikdy nestalo. Chtěl bych co nejrychleji zjistit, co jim chybí nebo vadí, protože to na ně peru 6ti kilem a ta spotřeba je celkem moc, když spočtu i ventilaci.. Ph držím na 5.6, ec 0,4, přidal jsem tam jen kořenový stimulátor. Předevčírem dostaly už trochu A+B složky od bcuzz + hydro stimulátor+root stimul, ec 0,7. Napadlo mě taky, že kytky jsou vlastně pořád v mlze, díky zvlhčovačce, do které ph vubec neupravuju, takže ph té páry je 7. No, a když se ta pára nasaje do rw kostek, tak to má asi trochu vliv, podle mě by to i mohlo ph rw zvedat. Kostky jsou už prokořenělé, takže je dám na rohože. Kořeny jsou krásně bíle, takže přehnojené to asi nebude.. Nevím, co s tím.. Tak snad mi poradíte, vaše zkušenosti s dripem budou určitě bohatší, já ho jedu prvně.. A ještě dotaz, rockwool by měl taky vysychat, aby se zajistily suché a mokré cykly, které kytkám vyhovují, že? To jsem asi trochu podcenil, rw kostky jsou díky té zvlhčovače pořád nasáklé, když je zmáčknu, kape z nich voda.. Jak to řešíte vy? Přikládám i ilustrační foto, měl jsem jen mobil, tak jsem to vyfotil, ale byl jsem po vikendu ještě moc:eek: tak jsem si nevšiml toho malého formátu.. hehe:D Zatim hoj.
Machoman
Čus,jaky ph ti teče ztěch rohoží?
FrYnK
V DRIPU se zalejva v urcitejch intervalech tudiz rw je furt mokrej. ph tim to taky neni, osobne si myslim ze jsou pekne podviziveny, stav tomu odpovida ikdyz z fotky je videt h...o !! osobne bych zvysil davku hnojiv. Mely by zvladnout EC 1.2 Ja osobne davam klonum hned po trech dnech co vylezou koreny plnou davku od ah a jedou jak o zivot. vlhkosti to urcite neni tu radsi uber ponevadz ona mhla kterou tam vytvaris by ti mohla zpusobit vyvoj plisni a to je pak celej grow v pr....
nakrm je a za tejden dej vedet jak sou na tom zdar...xD
Moltres
Dík chlapi, dneska to pořeším, už mám spravenou zrcadlovku, tak to zkusim pěkně nafotit. Ph odpadu jsem ještě neměřil, ale proměřím to a dám vědět, no a ohledně toho ec, zkusim jim trochu přivalit, měl jsem strach, aby to rozdýchaly.. kořeny už prolezly všechny kostky a už rostou do rohoží. Myslíte teda, že ec 1,2 dají v poho, jo? Za jak dlouho poznám změnu? V hydru by to mělo jít rychle, ne? Zatim.
Machoman
Čau to ec 1,2 při správným ph zvládnou.Pokud máš ph moc vysoky(nebo nízky) tak se ke kytkám nedostanou živiny,tak jak mají.Na jaky ph jsi napouštěl ty rohože?

Pokud je ph vpohodě,tak přidej na žrádle.Za pár dnů se zase budou zelenat.
hydromen
zdarec moltres ec 0,4 nema skoro zadne ziviny dyt jen cista voda ma ec 0,3 a rw take zadne ziviny nema tak zvis ec na 1,2 vem si injiekcni strikacku a jehlu nejlepe kanilu a odebirej vzorky primo z korenoveho prostredi pro mereni ph a ec odpadni roztok neni uz tak presny zdar
Moltres
Takže jsem to dneska všechno proměřil a udělal jsem důkladný proplach vodou s ph 5.6 a s ec 0.4, pak namíchal nový roztok a tím to znovu prolil, ale ne tak moc.
ph zálivky 5.6
ec zálivky 1.2

ph odtoku 5.8
ec odtoku 0.7, ale to se bude asi ještě trochu zvedat, protože je tam už roztok s ec 1.2.

vlhkost 80%
teplota 26/18

postřik phytaminem.

snad se to dá za pár dní do kupy, protože tohle je dojeb. Když to roste bez chyby, hned mě to pěstování víc baví.. Zatím dík za rady hoši, oba máte k up.
Enj0i89
zdar skus je nechat vic vysichat páč ten rw tu vodu drží fakt dobře
snad mas vychytanej odtok aby vtruhlikách nezustavala voda mohly by ty kořínky uhnivat
popripade jakou mas teplotu vody na zálivce a ve zvlhčovačce
skus je tak dva dny zalivat jen tim stimulátorem na kořeny a pak jim přidej AB a dopřej jim hnojivo i postřikem na list (dle návodu)
Moltres
Tak teplotu vody neměřím, ale může být tak okolo 20°C. Odtok mám vychytaný, odtéká to všechno jak má. No, a zalívat je teď budu už tím výše popsaným roztokem, protože už jsou 8 dní jen na kořeňáku a asi jim to vůbec nesvědčí. Ted tam je A+B+Hydro booster+ ata clean+root stimul, s ec 1.2.

Jak s tim rockwoolem teda? mám ho nechat proschnout a pak zalít nebo má být furt mokrý?
helios
2Moltres.Rohoz ti nesmi nikdy vyschnout.Takhle malym kvitkam staci zalivka 1x za den zatim.Jinak drzim palce at se lepsi
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Moltres
Tak teplotu vody neměřím, ale může být tak okolo 20°C. Odtok mám vychytaný, odtéká to všechno jak má. No, a zalívat je teď budu už tím výše popsaným roztokem, protože už jsou 8 dní jen na kořeňáku a asi jim to vůbec nesvědčí. Ted tam je A+B+Hydro booster+ ata clean+root stimul, s ec 1.2.

Jak s tim rockwoolem teda? mám ho nechat proschnout a pak zalít nebo má být furt mokrý?


Čus,teplotu vody ted neřeš. Pokud ty rohože ted mají ec 1,2 tak to zatím stačí a nech je nějakou dobu bez zálivky,stejně ted skoro nežerou..Jak se začnou zelenat máš vyhráno.

Snad to pomuže,ale určitě ještě napiš jak to vypadá.Na 100% je dáš zase do formy.
hydromen
ty korinky nejsou zatim moc rozjete proto ty povadle listky ¨rw musi byt neustale mokry vubec neposlouchej ty reci ze je to prelity rw- se prelit neda a rikal sem nemer odtokovou vodu ale vodu kterou primo odebiras od jednotlivich rostlin z korenoveho prosredi protoze rohoz je docela dlouha a ph v ni muze byt nestabilni tz ze treba u odtoku ma 5,6 jelikoz je tam nejvice vody a vzadu u posledni rostlinky kde neni prilis moc vody muze byt treba kolem 6 ten roztok kdyz odteka se v cele rohozi promisi a vyledny ph je velmi nepresne kdyz si chces byt opravdu jist ph udelej 10-20l roztoku na jednu rohoz se spravnym ph a rohoze zalivej od zadu smerem k odtoku jedine takto si muzes byt opravdu jist ze po cele delce rohoze je spravne ph...... vem a udelej postrik s ec 1,2 a ph 6.......postrikej pri vyplem svetle az se znova zapne listy budou vzprimene a kvetinkam to prospeje zatim zdar
Moltres
čau všichni, díky moc za rady. Hydromene, přesně jak píšeš, ke kytkam se dostává různé množství vody. Jde to na nich vidět. I to ph bude u každe kytky jine. Pořád to vychytavam.. Ale musim říct, že se vzpamatovaly. Pokud bude zájem, hodim i foto, jak to vypada ted. Pomalu se chystam na přepnutí.. Holky roztahuju, přivazuju, at co nejvíc zaplním prostor. Tenhle gen je zatim nejmeně se větvicí řízek, co jsem měl.. Výnosově to bude asi nic moc, ale překvapi snad chutí a účinky.
hydromen
vyfot jak vypadaji radi se juknem mozna bych zkusil fim zastip at se trosku rozvetvi
Moltres
Tak tady slibované foto. Myslim, že se mi podařilo celkem vyplnit plochu a to vhodným ohnutím. Holky se mají k světu... Však jukněte;)
Machoman
Čus,ono to vtom dripu vydží i celkem velky záhuly:teef:

Jak dlouho si to měl nakonec na růstu?

Každopádně zase vypadají k světu;)
Moltres
celkově byly na růstu cca 30 dní. Z toho prvních 7 vubec nerostly diky tomu nizkému ec.. Teď to je uplně jine kafe. nemužu se dočkat šišek pod tim 6kilem. Jedu prvně takovou wattáž i hydro, dokonce i ten model jsem nikdy neměl, tak jsem zvědav na šišule.. Teď už mě snad nečeká žádné nepříjemné překvápko a budu jen pozorovat, jak mi jedou salámky:frog:
hydromen
tak to ti fandim:) at se to nepokazi
Moltres
Tak takhle to dopadlo:-)
Moltres
Ahojte lidi, po dlouhé době jsem se rozhodl rozsvítit. Myslel jsem si, jak to nemám všecko v merku a celý natěšený se pustil do growu. Ale nedaří se mi. Kytky žloutnou, jakoby nežraly. Ph metry mám 2, oba jsou kalibrované jak mnou, tak pak i kolegou z gshopu.

Ph Vstup 6,0
Ph Výstup 6,2
Ec vstup 2,0
Ec výstup taky 2,0

To mě trápí, nechcou vůbec žrát.

Používal jsem Trojsložku AH, myslel jsem, že je to tím. Přešel jsem na můj osvědčený Bcuzz a furt to žloutne dál. 3 z 25 holek už to nedaly a seschly. Kostky i rohože jsou však vlhké. Nevím si rady, nesetkali jste se někdo s tím?

Napadá mě ještě teplota, která když je teď venku horko, jde i na 30 stupňů. Svítím v noci. Ale takovýchhle kol jsem odjel X, i s vyšší teplotou. Budu vděčný za každý nápad, připomínku. Teď jsem 10.den na květu, mají toho ještě hodně před sebou, tak snad je zachráním.
zdravím, co to je za strain? ec dovnitř 2,0? od malých kytek? Nebude to tím?
Bárt
Čau, po předešlém problému na startu bych to viděl na stejný problém. Dokud kořeníš v těch velkých kostkách, tak pokud Ti vznikalo tady žloutnutí, tak to bude nízkým EC. U klonu používám EC 0,6-1,2 a jsou krásně zelené, PH musí být ovšem 6-6,4 , až to prokoření, tak už standard EC do hydra a bude to ok, protože ta voda cirkuluje. Na klon mám odzkoušené i EC 2 a nepálí se, ale nesmí být PH pod 6, jinak začne žloutnutí listu a fialovění stonku z deficitu dusíku. Předpokládám, že jsi dal zelené klony do kostek a ty napustil nižším EC, tady bude problém. Je to jasný problém s výžívou a pokud máš na prokořenění silnější světlo, tak k tomu je třeba i potřebné adekvátní EC. Předpokládám, že kostky jsi zase napouštěl tím nizkým EC kolem 0,3 ?
Moltres
Je to Ultimate. Při Ph 6,0 jsem kořenil, EC 1,0.
Dobře Bárte, zkusím zvednout Ph, na 6,5. Trochu ještě přidám EC. To by mohlo něco změnit. Je to zvláštní, nikdy jsem se s takovou genetikou nesetkal, co má ráda vyšší Ph. Uvidíme, co to zrobí :-)
Jdu na to.

Podívejte se, jak to vypadalo při přepnutí viz foto.
Bárt
To PH 6 je v normě, ale pokud ti klony po čase žloutnou, tak to bude podvýživou, nízkým EC. Čím svítíš v této fázi?
Moltres
Ec 2.0 je podle Tebe malo? Svitim 600W. Vubec se to za ten vikend nezlepsilo. Jedna to navic zase nedala a uschla. Je to dojeb. S takovou nema cenu svitit :(
WAMParjan
jaký hodnoty vykazuje odpad ? nemáš to uplně přelitý / utopený ?
Časlove
Nedokrmený kytky vypadaj jinak, ty maj světlejší výhonky než zbytek, tyhle jsou jakoby "popálený...
Změř ten výtok jak řiká Wamp. Kolik máš zavlažovacích cyklů? A poslední co je to za box?
LonGermaX
Dvě věci si pohlídat, PH a EC odpadu, když to bude OK řešil bych další varianty, jako jestli je nepřelejvám, teplota atd... Takovýmhle prckům bych nedával víc jak ec1,2.

Jinak bych řekl, že jim drabet hnijou kořeny + popálením vysokým EC
Moltres
No to je prave to, panove, co nepobiram. EC vstup/vystup je stejny. Momentalne 2.1. Vubec nechcou papat. Co se preliti tyce, tak myslim, ze ne, drip prece neprelijes, ne? Zalivka jede ted 3x denne po minute. Teplota je jak pisu vyse.. Ve slunecnych dnech jde ke 30ce, ale svitim pres noc, tak to neni tak zle. Zkusim lip vyspadovat truhle, zdaji se mi tezke. Jinak kua nevim. Ma vubec cenu to jeste nechavat?
Časlove
A kolik máš EC kohoutkový vody?
Já osobně bych takhle malejm dal tak 1,3...
Zálivka 3x denně na min se mi zdá uplně v cajku, možná zkontrolovat jestli to pořádně odtejká a nějakym stylem se tam nedrží hladina vody. Pokud je to tak těžký, tak bych tam dal třeba jen 2x za den a počkal jestli se něco nestane.
Ještě jedna věc mě napadla, co používáš za hnojky?
Mně se stala podobná věc s dýl otevřenejma metropy, pak jsem změnil hnojky a jelo to jak má....
HelpYeHard
Nebylo by řešením zapnout čerpadlo na celou periodu 12 hod denně?
Okysličenou vodou přes kameny, udělat z toho recirkulační systém s 1.0EC ...
LonGermaX
Ten odpad ph nevim zda si ho zde psal...děj jim tak ec 1.2 a pores zalivku ať se trosku nadechnou.
Moltres
Ph odpadu pisu vys, Ec jim dam teda mensi. Ec zdrojove vody je 0.1. Hnojkama to neni, taky me to napadlo. Zacal jsem na AH a zloutlo to, tak jsem presel na Atami a zloutne to stejne. Mozna vim, kde se stala chyba. Kdyz jsem poradne vcera nahnul truhle, tak z nich vyteklo skoro 20 litru vody. Pravdepodobne v dome, kde bydlim, neni podlaha v rovine a proto nevyteka vsecka voda ven. Jestli to takhle bylo cele 3 tydny, tak koreny budou pekne ve srackach. Ted jim nedam den vodu a lip vyspaduju truhliky. Pak namicham novy rozumejsi roztok a uvidime. Dik za tipy.
LonGermaX
Taky tak vypadaj chudery maly. nech je vyschnout a pak bych namicha vodu + e a prolil koreny at vsechno svinstvo vytece pak bych namichal novy nalev a modlil bych se. ty koreny musi bejt nasrac, ale snad to rozdejchaj drzim palce,)
Bárt
citace:
Původní příspěvek od Moltres
Ec 2.0 je podle Tebe malo? Svitim 600W. Vubec se to za ten vikend nezlepsilo. Jedna to navic zase nedala a uschla. Je to dojeb. S takovou nema cenu svitit :(

No EC 2 je určitě dost , ale to EC 1 je na prokořenění málo, pokud ti to zežloutne při zakořenování, tak se to spravuje celkem dlouho a kostky musí být stále vdušné, pak se dusí kořeny. Na kostky bys měl mít 1,3 klidně.
Moltres
Pánové, po delším cyklu bez vody jsem přišel na zajímavou věc. Truhlíky byly dlouho nahlé tak, aby vytekla všechna přebytečná voda. Voda už neteče cca 4 dny a pořád je RW vlhký. Chtěl jsem proto vytáhnout rohože a umožnit přístup vzduchu i zespodu tak, aby vyschly více.

Při odpojování kapilár mi zůstala kostka s holkou v ruce! Vůbec teda nezakořenily do rohoží! Přitom z kostky čouhá kořínek, který je fajn bílý. Vůbec to nechápu. Rohože jsou sice vlhké, ale ne tak, aby do nich nemohly prokořenit z kostek. Všechny kytky vlastně nezakořenily vůbec do rohoží a sekly se.

Navíc to ještě více zežloutlo. Přikládám foto kořenů pro ilustraci. Teď jsem z toho teprve jelen :D
Grazzl
čuz nechci ti do toho kecat pár dripů už máš určitě ojetých ale právě proto mě zaráží že nenecháš kostky plně prokořenit než je vůbec položíš na rohož viz. tohle foto
http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=460651
Moltres
A co by se tim zmenilo? Koreny uz vylezly ze vsech kostek. Chtel jsem hned prepnout na kvet, nemohl jsem cekat, az budou tak krasne zakorenene, jako na fotce. Myslite, ze kdyz je prepnu v takovehle fazi, ze by uz nechtely koreny dal rust? Dalsi vec je, ze zloutly hned po presazeni do kostek. Pritom PH i EC byly podle me OK. 5.9 a 1.1 priblizne. Napada me, ze tahle genetika je citliva a narocna. Neumim si to ku*va nijak vysvetlit.
HelpYeHard
citace:
Původní příspěvek od Grazzl
čuz nechci ti do toho kecat pár dripů už máš určitě ojetých ale právě proto mě zaráží že nenecháš kostky plně prokořenit než je vůbec položíš na rohož viz. tohle foto
http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=460651

Šance, že je polámeš a budeš čekat na rozjezd, je v mým případě docela vysoká, nevím jak u vás ostatních... ale kostky na rohože, jen co vidíš vylejzat první silný roots..

citace:
Původní příspěvek od Moltres
A co by se tim zmenilo? Koreny uz vylezly ze vsech kostek. Chtel jsem hned prepnout na kvet, nemohl jsem cekat, az budou tak krasne zakorenene, jako na fotce. Myslite, ze kdyz je prepnu v takovehle fazi, ze by uz nechtely koreny dal rust? Dalsi vec je, ze zloutly hned po presazeni do kostek. Pritom PH i EC byly podle me OK. 5.9 a 1.1 priblizne. Napada me, ze tahle genetika je citliva a narocna. Neumim si to ku*va nijak vysvetlit.

Podle mě jsou prostě utopený hned z kraje... To, že žloutnou není hodnotou živin v médiu, ale tím, že není čím ty živiny vstřebávat. Navíc pokud bylo startovaní EC 2.0, nejdřív jsi se spálil. Pak jsi ty kořeny hned odjebal znovu tím, že byly rohože plný vody, nemá to šanci prosperovat. Žádný ani polozdravý kořeny, se nevyvynuli, nebo snad ano? Chce to čistou vodu a hlídat tu vlhkost RW, pro růst kořenů... což je mimochodem, to nejtěžší na celým RW DRIPU. Není tak?

Ec vstup 2,0
Ec výstup taky 2,0
Je jedno před jakou dobou to bylo, podle mě, je to hlavní důvod + moc velký množství zálivky.

Chce to pěstovat kořeny, listy jsou jen indikátory, toho co se děje s kořeny, big healthy roots = výnos... To je priorita.
Bárt
Jj, ty kosky jsou velké a dokud to pořádně neprokoření, tak se při nacucání udusí kořeny a potom se snaží znovu prokořenovat, ale to se už vysilují. Pokud je to moc mokré, tak to ani neprokoření, to chce nasadit nové a držet RW jen vlhký a vdušný, pak to prokoření za pár dní. Jistě to znáš ze sázení do hlíny, pokud je hlína mokrá, tak to nejede.
kalimist
Čest, měl bych pro tebe pár postřehů jak se vyvarovat nadcházejících chyb.

Po přesazení do RW kostek zalívej 1x za 1-2 dny naprosto to stačí.Kostky musí proschnout vůbec se toho neboj. Zalívej ec 0.9-1.2 + kořenák, pokud kořenák nedáš nevadí. PH výstupu moc neřeš, ale PH vstupu ze začátku radši více 6-6.2 po pořádném zakořenění můžeš jít níže 5.8-6. Dokud velké RW kostky neprokořeníš pořádně ani je na rohož nedávej špatně prosychají a natahují vlhkost z rohoží a je to nanic. Po 2-4 dnech ti to prokoření pak to dej na rohož cyklus zapni na 30 sec 1 maximálně 2 za den.Až budou holky větší cyklus můžeš prodloužit dle potřeb.Když jsou holky malé pít tolik nepotřebují je to spíše na škodu. Před tím než položíš na rohož oveř zdali máš dobrý spád a nezůstává ti v rohoži voda.

Ps: na těch tvých posledních fotkách je vidět jak jsou kostky totálně přecucaný.
Moltres
Dík za postřehy hoši, dneska jsem je pochoval :-(
Nemělo to smysl, tohle se mi nikdy nestalo.. Mám odjeto dost dripů, vždycky jsem to udělal tak, že jsem namočil kostky do roztoku a nechal je nacucnout, upravoval PH kolem 6,0. EC na 1,0. Nikdy z nich nechalo, byly prostě nacuclé a ani jsem je dodatečně nepolíval.. Vždycky to bylo OK. Jak říkám, udělal jsem všechno stejně.

Matkář mi řekl, že tohle není moc povedená várka.. Třeba to mohlo být i tím. Když jsem je ale sadil, nevypadaly zle. Nevím prostě... Příště to vyjde.
Moltres
citace:
Původní příspěvek od Bárt
Jj, ty kosky jsou velké a dokud to pořádně neprokoření, tak se při nacucání udusí kořeny a potom se snaží znovu prokořenovat, ale to se už vysilují. Pokud je to moc mokré, tak to ani neprokoření, to chce nasadit nové a držet RW jen vlhký a vdušný, pak to prokoření za pár dní. Jistě to znáš ze sázení do hlíny, pokud je hlína mokrá, tak to nejede.


Korenil jsem tak, ze jsem kostky napufroval v roztoku, nechal je okapat a zasadil prcky. Vlhke kostky jsem polozil do libra truhliku a cekal na vylezeni korinku. Uz tehdy zacly zloutnout. Pritom prebytecna voda mela kam utikat. Stale se neumim dopidit dusledku tehle spouste. Cim dal tim vic si myslim, ze to je genem. Tys nemel nikdy zadne problemy s Tvym Ultimate?
Bárt
citace:
Původní příspěvek od Moltres


Korenil jsem tak, ze jsem kostky napufroval v roztoku, nechal je okapat a zasadil prcky. Vlhke kostky jsem polozil do libra truhliku a cekal na vylezeni korinku. Uz tehdy zacly zloutnout. Pritom prebytecna voda mela kam utikat. Stale se neumim dopidit dusledku tehle spouste. Cim dal tim vic si myslim, ze to je genem. Tys nemel nikdy zadne problemy s Tvym Ultimate?

Ne, problem jsem s tím neměl nikdy, že by chtěl Ultimate nějaké jiné podmínky a nebo hodnoty. Jednou jsem prokořenoval do velkých kostek známému, ale asi za 4-5 dní to bylo prokořeněné, dal jsem vlhké kostky na tácek a pod světlo a nebyl problém. U klonování ovšem , pokud kostku s malinkým kořínkem, co ještě neleze ven, stačí namočit do roztoku a RW si nasaje víc, tak do dokáže zapříčinit zhnědnutí kořínku a nové projedou až po částečném vyschnutí kostky, tam je vidět, že čím vzdušnější, tím lepší. Takže pokud musím navlhčit takovou kostku, tak používám rozprašovač, ale lepší je počkat den, až vylezou kořínky ven, pak už se to neudusí. RW je na nacucání citlivý, musí se s ním opatrně a u velké kostky to platí dvojnásob. Je to jak u malých, až lezou kořeny ze spod květináče, pak to ani nejde utopit. Ty když prokořenuješ pod 600w, tak je to vyloženě plýtvání, příště je dej třeba na tácek a až máš pořádné kořeny ze spod, tak to snese všechno, prostě neuspěchat to. Když si dal klony do kostek a měly dobré hodnoty, tak to zanamená, že to zežloutlo z duvodu udusených kořenů a následném vysílení, (pokud máš měřáky v pořádku) . Jo a jak pišeš, že jsi dal kostky okapat, to je stále málo, to chce vodu vymáčknout ven, ještě toho dost vyteče. Osobně už dlouho RW kostky nepufuji a jen rychle namočím a rychle ven a nebo namočím jen část a voda se rozleze sama, takto si natáhnou jen tak akorád, když jsem je namáčel, tak do bylo moc mokré a to občas vede k těmto problémům, prostě vzdušnost kostky je strašně duležitá, tady platí, méně je více.
Moltres
Takze shrnuto: Tenhle strain je nachylny na vlhke kostky pri prokorenovani. Souhlas, Barte?
Bárt
citace:
Původní příspěvek od Moltres
Takze shrnuto: Tenhle strain je nachylny na vlhke kostky pri prokorenovani. Souhlas, Barte?

Ne, tos mě nepochopil dobře, není náchylnější než jiné modely. :-) .
Moltres
Jak rikam, korenil jsem timto zpusobem xkrat a vzdycky to slo jedna basen. Vsichni koreni tak, ze napufrujou kostky, nechaji je okapat a jede to v poho. Dal uz jsem nepolival. Takze podle me jsem od vas dostal na hovno klony. Priste to snad bude cajk, nerad bych vyhodil do luftu zase 4 litry a hovno z toho :-(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma