Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
snow white - Klikni zde pro originální téma
hellspawn
Zdravím všetkých,
mam tu zopár foto snehulienky tak ich sem dám. Ako som hladal tak som hladal, ale našiel som len málo odkazov na snow white..
ozaj frčal som na AH plus niečo od Plagronu počas a na konci.Bol to Phytamin a Green Sensetion. A ešte som dával aj Darinu4 keď som prepol na kvet. Mal som 400W sodík od 3.týždňa kvetu..Na začiatku som išiel 400W metalhalogén..
hellspawn
Tie predošlé foto sú z prvých dní, sú ešte miestami povednuté asi šok z presadenia.Potom som to prepol na kvet 12/12 a potom sa to celkom pekne rozbehlo..
hellspawn
zopar info:
semienka od nirvany a je to mostly indica, aj ked jej otec bola sativa.Pridám ešte zopár foto, lebo to sem dávam s nejakým oneskorením.Patrí do bielej rodinky z toho aj názov snow white.Vlastne je to hybrid bielej vdovy ževraj..
hellspawn
Krásne sa to rozfrčalo, takže ešte nejaké fotečky..
hellspawn
Tak po dlhšom čase som tu znova, zopar foto k tej snehulienke, len nemam žiadnych trpaslíkov..A k tomu aj smoke report. Je to dobreeé, odpal je fakt hustý, dokonca som s tým prevalcoval odpaly čo som zahúlil pred tým. Je to super.Ani trochu som sa nesklamal, účinok je na celé telo a high je silný až narkotický..
hellspawn
Zdravím všetkých,mám tu foto zo 48.dňa kvetu. Ako som písal vyššie, dávam to sem z nejakým oneskorením, rastliny sú už dole a mám aj prvé testy za sebou. Ozaj teraz rastiny sú na EC 2,2 - 2,3 a ph sa drží okolo tých 5,8 +- 0,2 hore dole. K hnojkám od AH dávam ešte aj Green Sensation a striekam to Phytaminom. To EC pojde dole. A vlastne čo sa týka tejto Snehulienky, tak pestovanie ani tak náročné, presne ako sa uvádza v popise tejto odrody od seed banky. Takže ju vrelo odporúčam, lebo tiež nie som žiadny macher v pestovaní len taký experimentátor..
pestouniii
hehe:) pekna jungle, dej tam jeste nakonec kvetu final solution pac ti pekne nafoukne palice i kdyz mas green sensation... aspon ja s nim byl vzdycky spokojenej, jinak pekny
hellspawn
to pestouniii

další grow by som chcel zakončit s final solution, už ho mám vo výbave takže uvidíme..Green sensation teraz vypustím, som zvedavý či dosiahnem aspoň tolko čo teraz. Od AH mám kompletnú sadu suplementov tak teraz budem experimentovať s nimi...
hellspawn
O dva dni neskor..
hellspawn
Týždeň pred "zberom", EC je okolo iba toľko, koľko má voda. A tá má okolo 0,7-0,8. Je to dosť tvrdá voda. Ph je upravené na 5,8-6,0. Lejem do vody kyselinu fosforovú, lebo sama o sebe má tá voda veľmi alkalickú reakciu okolo 8,0 a viac. Pre ďalší grow chcem zohnať vodu čo z najmenším EC. V jednom nemenovanom markete som vyčíhal najlacnejšiu vodu a tá má EC iba 0,2 a to je pre mňa ideálne. Aspoň možem dať do nej viac hnojek. 2 litre stoja iba 4,90 , čo je ešte prijatelné . A Ph je okolo 5,2-5,6, to neviem presne lebo na zistenie ph používam kvapkový test. Takže budem to riediť vodou z vodovodu..Pohoda nie..?
hellspawn
To všetkym

Dakujem za Vaše komentáre, ešte len teraz som akosik natrafil na ne. Pokusím sa odpovedať na zopár dotazov. Tak prvá otázka či je to z semien alebo odrezky. Tak sú to odrezky a mám ich tam 19-20, neviem presne. Z toho asi 4 alebo 5 boli také slabé a dal som ich do stredu, ale statné susedky ich prevelcovali, takže bol z nich dosť slabý výnos.Tých odrezkov som mal akurát, tak som ich nemohol vyberať. Takže ďakujem za všetkú karmu, čo som dostal. Na budúce chcem rozbehnúť NEBULU zo feminizovaných semienok, krvopotne som na to šetril tak uvidíme čo ma prekvapí. Vlastne už ich mám zasadené a pomaly rastú. Ako dokončím túto snehulienku, dám sem foto tej nebuly..
hellspawn
Konečne som si dal avatara, ale akosi je to slabo vidieť..Tak dám sem foto pre lepšiu predstavivosť..
hellspawn
Postupne sa to rysuje, je to krajšie a tvrdšie z jedného dňa na druhý. Buds sú tvrdé, že sa nedajú ani stlačiť. Samozrejme tie čo sú najvyššie a majú dostatok svetla. Z tých spodkov nebudú žiadne tvrďáčky, ale už ich mám otestované a treba s nimi určite rátať..Teraz to preplachujem a už nič na ne nestriekam, aj keď phytamin je čisto na biologickej báze. Takže v týchto chvíľach ( myslím tým vtedy, v tom aktuálnom čase ) už začalo odpočitávanie..A tešenie sa na výsledok..zostáva im len 6 dní slnenia..
hellspawn
Len 4 dni a je to hotovo..Už nie je vidieť žiadne veľké zmeny, toto je len pre potechu oka. A vlastne chcem poďakovať všetkým z toho serveru za hodnotné informácie a rady, ktoré ma dostali až sem a k takému výsledku. Vždy keď som niečo nevedel alebo som mal problém, tak tu som našiel kopec rád a vychytávok. Thanks to all..
hellspawn
2 days to go..Detaily na kvietky, pekne orosené a biele..Snehulienka je verná svojmu menu, čo k nej dodať, je ozaj krásna je ozaj biela ako v rozprávke..
hellspawn
A ešte trochu fotiek..

K údajom:

rast 12 dní
kvet 60 dní
genetika Snow White z odrezkov / Nirvana/
lampa rast 400W Philips Master HPI-T Plus
do 21. dňa kvetu 400W Philips Master HPI-T Plus
od 21.dňa 400W Osram NAV-T Super
vlhkosť rast 75-85%
začiatok kvetu 50-65%
kvet 25-35%
ec rast 1.-6. deň 0,9 / 1.týždeň/
7.-11. deň 1,2 /2.týždeň/
ec začiatok kvet 1.-7. deň 1,3 /3.týždeň/
8.-14. deň 1,5 /4.týždeň/
15.-21. deň 1,8 /5.týždeň/
ec kvet 22.-28. deň 1,9 /6.týždeň/
29.-35. deň 2,1 /7.týždeň/
36.-42. deň 2.3 /8.týždeň/
43.-49.deň 2.3 /9.týždeň/
50.-53.deň 1.9 /10.týždeň/
54.-60. deň ec vody okolo 0,8
cykly 1.týždeň - 2
2.týždeň - 3
3.týždeň - 10
4.týždeň - 12
5.týždeň - 16
6.týždeň - 6
7.týždeň - 6
8.týždeň - 6
9.týždeň - 6
10.týždeň - 6
teplota rast okolo 25 °C
začiatok kvetu 27-28 °C
kvet okolo 27-30°C
výška lampy rast 105-120 cm
začiatok kvetu do 21. dňa 80-90 cm
kvet 40-45 cm
lampa cooltube
odťah lampy 2x150 m3 ventilátor
1x cirkul. ventilátor
grow frčal v zime tak preto tak priaznivé teploty
Ako hore je vidieť, na začiatku kvetu som to pokazil. Myslel som si, že kokos je celkom vzdušný a kvietkom to urobí celkom fajn taký vysoký počet cyklov. Opak bol pravdou. Mal som velký odpad a z toho som vydedukoval, že korienky to nestačia absorbovať a stráviť. Tak som prešiel na nižší počet cyklov. Na g som zistil, že rastline úplne stačí 300-350 ml zálievky na deň v čase kvetu. Mysleť sa niekedy nevypláca.Tak sa učím na vlastných chybách..
hellspawn
A je tu harvest day, finally!!Posledné chvilky snehulienky pred jej večným spánkom..
hellspawn
a ozaj posledné ..
hellspawn
Výnos bol celkom fajn, pre mňa určite. Celkom 270 g + nejaké riedke spodky. Na to že som to pokazil na začiatku kvetu som veľmi rád. Podľa výpočtu efektívnosti som sa dostal k číslu 0,68. Tak neviem či je to good alebo dá sa. Ja som rád aj za to, mám toho kopec a s kamošmi to vyhulím za nejaký ten "mesiac".Takže všetkým držím palce, nech to vám dopadne lepšie..
hellspawn
Zdravím všetkých,

po dlhšej prestávke opäť som rozbehol grow. Tento krát to bude vlastný hybrid snow white x blue mystic. Experiment, ktorý bude mať možno aj zlý koniec, uvidíme. Obidve odrody sú od Nirvány, otec - snow white a matka - blue mystic.

Osvetlenie : rast 400 MH
koniec kvetu ( od 3. týždňa kvetu ) 400 HPS

Ventilácia : Odťah CK 125C ( výrobca Ostberg ) z výkonom 122 l/s, čo je 440 m3/h. Pasívny príťah.

Substrát : 50%cocos, 30%perlit, 15% vurmhumus, 5% premix ( podľa návodu na stránke Bio-bizz-u )

Zvlhčovačka : SPS 808

Zalievanie : prvé dni ručne, a potom drip

Ak som na niečo zabudol v priebehu doplním..

Obrázok č.1 - 2 : rezy
č.3 : 1.deň ( na obrázku je označenie 1/12, pomýlil som sa )
č.4 : 4.deň ( to isté ako v predošlom obr. )
č.5 : 6.deň
hellspawn
Vďaka za podporu panstvo,

zabudol som ešte na

Hnojivo : AH, na začiatku v kombinácii so Start up, aditíva od AH, Phyt-amin, Crop max

Lampa : CT s tienidlom z kladivkového plechu

Meranie : ph - kvapky, ec - truncheon blue lab

Obrázky: 7.deň

Detail tých listov ma znepokojuje. Trochu je vidieť žltnutie rastlín. Premýšľal som čím to mohlo byť. Hodnotu ph stále sledujem a je v poho. Nedostatok živín to asi nie je, lebo už som mal problém s touto genetikou a pri nedostatku boli stonky a listové stonky fialové. Pozeral som ich teraz a sú zelené. Takže nedostatok živín to asi nebude. Ale ked som pozeral 1.deň a potom tie dalšie, tak sa to zhoršovalo. Neviem či to nebude tou zvlhčovačkou, mal som ju pustenú na plno a myslím si, že tá hmla sa mi zrážala na substráte. Nakoľko koreňový systém nie je plne rozvinutý, nebudú tie koreňe náhodou utopené? Ten substrát oproti minulajšiemu razu som " upgrejdol" o vurmhumus a premix. Či tie nedržia vlhkosť v substráte. Pri tom polievam raz za deň a to 50 ml. Ozaj neviem. Ešte pre istotu som zdvihol lampu na 40 cm od vrškov a znížil výkon zvlhčovačky na 180 ml. Ak niekto tam vidí nejakú inú chybu, prosím dajte to sem.

Tak nech sa darí..
jaid
mohlo by to byt malinko prehnojene ,podla konceku listu na druhej foto
hellspawn
Thanx Jaid za postreh. Tak som trocha pátral tu na g. Zmeral som ph odpadu a ph bolo vysoké. Tak som to prepláchol vodou s upraveným ph 5.8. Odpad bol mierne zásaditejší po preplachu, okolo 6.5. Uvidím ako sa to bude vyvíjať..

Obrázok : rastliny dnes po včerajšom preplachu..
Čau, prosimtě jak si to měl dlouho na květu, jak velký tam máš květináče a jestli si stříhal listy, bo mi to na předchozích fotkách příjde málo listnatý?
hellspawn
to ludík

kvet bol 60 dní a kvetináče majú 3,5 l. Listy som dával 2x dole, prvý krát okolo 28. dňa ale len trochu aby sa to presvetlilo a druhý krát tuším 11 - 10. dní pred koncom. Už si to podrobne nepamätám..veľa zdaru..
hellspawn
zdravím všetkých,
je tu 11.deň a kvietky pomaly rastú. Rozmýšľal som či ich mám zaštipnúť alebo ich nechať. Neviem ako sa to bude chovať potom, ale vychádzam z predpokladu, že blue mystic bola oproti SW vyššia. Je tam cítiť prítomnosť génov zo skunku. Tak som sa dočítal ,že blue mystic je blueberry x skunk?. Aký, to už tam nebolo uvedené. Ak to nechám tak určite sa to odrazí na výške..uvidíme..

teplota : 25-27 stupňa C
vlhkosť : 65-75%
ec : 0.8
ph : 5.8-6.2 (nie je je to presné - kvapky)

Obrázok č.1 : celok 11. deň
č.2 : detail jednej stonky
Moc krasne kamo:-) držim palce at je to xkrat lepsi jak SW...budu sledovat...PeAcE
hellspawn
Tak opäť všetkých zdravím,

je tu 14. deň môjho snaženia. Dnes som chcel prepnúť na 12/12. Už som nainštaloval aj drip. Ale neprepnem, na kráskach si pochutnáva pleseň. Vlhkosť som zrazil na čo najmenšiu možnú mieru, ofuk ide nonstop a zajtra kúpim nejaký fungicíd, aby sa vysporiadal s tou plesňou. Neviem či mám sa pustiť do kúpy systémového alebo kontaktného prípravku. Ale každopádne niečo spraviť musím..hurá do boja.. a veľa zdaru vám ostatným


Obrázok č.1: foto z tmy
č.2: nainštal. drip a pohľad na obraté rastlinky od chorých listov
č.3: foto chorých listov ( iba zopár)
č.4: detail na listy s plesňou
hellspawn
Deň po postriekaní prípravkom Dithane DG, širokospektrálny fungicíd. Dúfam že pomôže v ťažení proti plesni, uvidíme..Ešte pred striekaním som otrhal napadnuté listy, dnes som tam našiel ďalšie na ktorých sa podpísala pleseň. Neviem či to je ešte zotrvačnosť alebo pleseň úraduje v plnom prúde. Ale nie je tak zle aby nemohlo byť ešte horšie..

Vlhkosť je okolo 25 - 30%
Potrebovali by vyššiu ale účel svätí prostriedky..keď človek si už myslí že všetko ide ako má, musí sa niečo stať aby to nebolo také ľahké..čo už

Obrázok č.1: po postreku
hellspawn
Prichádzam z aktuálnym fotom z 18. dňa na raste. Je to trochu viac ako som chcel. Problémy z listami pretrvávajú, ukazujú sa mi nové a nové..Súdim z toho, že ak by to bola pleseň tak už je preč. Ale mám tu dáky iný problém. Pátraním po nemociach rastliniek som zistil podľa listov, že budem mať problém z vápnikom. Aspoň symptómy a porovnávačky fotografií mi to dosvedčujú. Vodu mám kupovanú, takže budem musieť prejsť z vodovodu..A dalšia vec, ph odpadu mám stále vysoké, aj keď som to preplachoval čistou upravenou vodou. Tak neviem, asi risknem výmenu substrátu, pretože mohlo sa stať že som ten lisovaný kokos namočil do neupravenej vody a ph tejto vody je ozaj vysoké ( vodovod ). Tak uvidím, či sa to potom zlepší a či nie..



Obrázok č.1: celok ( menej zeleného a viac a viac žltozeleného )
č.2: začiatočné štádium
č.3: a nedostatok v plnom prúde
no parada vyzera to super
hellspawn
Po dlhej odmlke tento pokus aktualizujem.. Kde by som začal, no po dosiahnutí skoro ideálnych podmienok som usychanie listov na koncoch nezastavil. Urobil som aj výmenu substrátu, ale nijako som tomu nepomohol. Ph, ec, vlhkosť , výška lampy a zavlažovacie cykly nemali ani najmenší vplyv na môj problém. Začal som sa zamýšľať nad hnojkami..Pátral som v mojej pamäti a zrazu som to mal. Druhú zložku Bloom som mal na balkóne celý rok, kde sa vystriedali rôzne teploty od nízkych po ozaj vysoké (leto..) A ešte k tomu aj to, že boli staré, obstaral som ich asi dosť dávno na to aby ešte fungovali..Teraz neviem, keď sú to anorganické hnojky či to má na ne negatívny vplyv. Ale z mojej skúsenosti asi áno. Ale ešte nemôžem nič hovoriť, keď so nedal do placu nové, ktoré mám objednané. Nakoľko v poslednej dobe nemám na nič čas, tak to zatiaľ vykrývam z Darinou 4, čo je ozaj drahé hnojivo na takéto účely. Zatiaľ tak idem od pondelka a dúfam, že nové hnojky dorazia čoskoro. Prvé zmeny po tomto nestarom hnojive sú zatiaľ celkom dobré a rastlinky vôbec neprotestujú. A strašne zavoňali ale brutus..Asi budem musieť nahodiť uhlíkový filter.



Obrázok č.1 - nové výhonky a staré listy pod nimi so zmrzačenými okrajmi
č.2 - celok
č.3 - fešák na kontrolované opelenie
hellspawn
ešte info
ec - 1.2
ph - 5.8-6.2
vlhkosť 45-65%

rastliny vôbec nerástli, rast bol ako zaseknutý po prepnutí..neviem ako to bude ďalej napredovať keď už teraz stratili pár týždňov( samozrejme mojou BANÁLNOU chybou so starými hnojkami)..uvidíme
hellspawn
Je tu 21.deň od prepnutia..od minula, tak pred týždňom, som vymenil hnojky za nové. Prvé známky výmeny boli dobré. Len mi to pokazilo ohrievanie roztoku. Zistil som dnes , že ohrievanie je nedostatočné, roztok bol studený. Asi tam je zlomený kábel alebo už pomaly odchádza. Stále volačo..Na začiatok 4.týždňa kvetu je to slabé, keď to porovnám s minulými kolami. Nezostáva mi nič iné ako to dobojovať so cťou..veľa zdaru



Obrázok č.1: 16 12/12 celok
č.2: 21 12/12 celok
hellspawn
zdar,

tento thread som nedokončil, ale grow ano..:(

bolo to velmi ale velmi zlé, tak som sa rozhodol až po dlhej dobe, že to sem dám možno pre vyvarovanie sa chýb, ktorých som sa dopustil..

takže všetky parametre som dodržal skoro na chlp presne, ale aj tak bez výsledku..ked som to celé preberal tak som prišiel na dve veci a to:

1. zlá genetika

alebo

2.SAVO!!!

Skôr sa priklánam k tej druhej variante, lebo som si tu na G vysledoval thready, kde som natrafil na podobný, ak nie úplne rovnaký problém s listami..a za tým všetkým bola moja základná neznalosť, že SAVO je na báze chlóru!!! Išiel som v priestore, ktorý bol kombináciou miestnosti a drevených stien a tam, kde bola najnižšia teplota sa mi zrážala voda a kedže som mal v blízkosti aj drevenú konštrukciu, začala mi tam šarapatiť pleseň..a zo strachu, aby mi neskočila aj na kvietky tak som ju poriešil s tým Savom..a výsledok bol drtivý, pleseň išla do chlpov ale odniesti si to rastlinky, zasekli sa a listy boli v prdeli a bolo vymalované..

!!!SAVO nikdy!!!

obr. krátko pred kosou


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma