Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
DRACULA OUTDOOR 2008+balkon - Klikni zde pro originální téma
Dracula
Tak, jelikož jsem se nomhl dočkat až bude venku teplo na výsev, zasadil jsem někdy kolem začáktku března 5 kytii, a hodil to na okno. Ze 2 se Vykulili samci tak sem je ihned zabil :-D. Když venku bylo teplo a svítilo tak sem to vždycky hodil na balkon a potom na večer dom. :-D zajimavý je ze sou všechny skoro stejne starý a sou mezi nima takový trochu vííc rozdíly:-D viz foto.


Semena balkónu : 1x Noname-Nejvyší kyti-valí perfektně- listy náádherně voní pryskyřicí :leaf: ,stačí prějet prstama a pak me voní půl dna :-D
1x Noname-semena ze skleníku-větvená střední kyt.-tahle kytka me trochu zmrzla a začaly bělět listy, tak jsem je ošmikal, a ted ma 7 cm dřevnatej stonek ze ketrýho valí 3 větve.

1x Noname-zakrsla kytí-ma 9 pater a 4 cm:-D :-D Tahle kytí je úlet, taky me trochu zmrzla na začátku , zbělely listy a zastavil se růst. Potom sem to přesadil a pohnojil a kyti se vzpamatovala, a začaly růst 5 cípý litsty.


Hnojivo balkón - Kristalon Start


OUTDOOR


Semena OUT na zahradě: 1x White Widdow[/I]
1x no name- z toho 2 rizky-papaho semena
1x peking-viz niz

Semena OUT školka-12 kytek- 4 modely - 2 nonamy, bila vdova a moje rizky z kyti z otcovich semen.-taky noname


Hnojivo: - Kristalon Start, Kvetouci sativy zatim Pražskym hnojivem, az budou kvest vsechny asi biobizz
lukedes
muzu se zeptat jak jsi poznal samce pred kvetem?..protoze ja to nepoznam....omlouvam se za trapnou otazku
Dracula
no ja to taky nepoznam ale vetsinou to de videt po par tydnech, samice ma mensi mezery mezi patrama, neni tolik vytahla, hodne se vetvi a ma hodne rychle 5 a vic cipy listy, napr. u samce zacaly rust teprve 5 cipy listy az tak na 6 patre:-D. Proste kdyš to shrnem tak samice vypada lip , kdesto samec je vetsinou takovy vytahly koště. Samozrejme se na to neda spolihat ale ve vetsine pripadu sem samca poznal jeste nez mu zacaly rust koule :-D odpoledne sem hodiim fotos, kyti perfektne vali , jedna dokonce zacala kvest:-D
mno to je zajímaevj risk podle vzhledu to trhat ... počkat si a máš jistotu ne?
je pravda že to tak často bývá jenže se na to nemůžeš spolehnout, mě vylezly samice z kytek o kterých sem si myslel že musí bejt samci ...
jinak na tý jedný fotce jak jde žlutá od středu - postřik hořkou solí .)
Dracula
diky za rady,a tady tady je dalsi photozz, navic uz me na fleku vyrostli 3 kyti , bohuzel romazany tk omluwte kwalitu :-D
Dracula
jojo ale bohuzel palicky zatim vubec nevoni , nevite cim to muze byt? jinak hnojim Pražským hnojivem na kvet.
lukedes
me letos taky zacali kytky kvyst ...pac jsem zasadil predcastne....co s tim hodlas delat?
Dracula
no asi nic, jelikoz me kvete jenom jedna tak ju necham dokvest, sice sklidim tak 2g ale jenom tak pro poteseni...
Dracula
jinak k tem nakvetlym kytim,nemusi to byt marny,ono urcite neco dopestujes ale bude toho malo ja bych ale to nechal dokvest a sklidit treba 10 g zhulujiciho zeli.Kamosovi vykvetla taky jedna kyti a zatim to ma maly palicky ale sou docela pocukrovany a hodne voni. photozz jeho kyti
Dracula
Taak dlouhou dobu sem tady nebyl ani nic nedaval. Takze aktualne :
Ta nejvetsi kytice (kdys sem ju vyskubaval tak byla asi 3x vetsi:-d) se projevila v kraasneho (skur-veneho) samca, tkze uz je davno dead. Kvetouci kytka zacala schnout-asi sem ji prehnojil prazskym hnojivem-nevadi. No a ta nejmensi co byla zluta od stredu je ted nejlepsi:-D sou to nekolik let stary semena myho otca takze chchu videt co to udela, jinak tahle odruda se neuveritelne moc vetvi, stonky sou obsypany malyma vetvema, jinak kyti dorostla v kulatej kerik, bohate vetvej , udelal jsem z ni 2 rizky, ktery uz sou ted docela rozrostly

Nove osazenstvo:- 1x WW rizek, stejna genetika jako ten samec
No a nejlepsi na konec-1x Peking -(od kamosa sem dostal kyti , ptoze mu to zdechalo v kysele pude v lese , tak to mam, kyti ma dlouhy stonky, rychle roste) Je to vypestovany ze seminek dovezenych z pekingu, kdys si prejedu rukou po stonku tak to neuveritelne voni jako lampa, budu delat rizky.

Jinak mam na jednom fleku 1 kyti,gen. ww-samec

No a s kamosema naaas brutalni OUT 12 kytic moc krasny kere, nizky , siroky a hodne vetveny. 2 kytice nam zacaly predcasne kvest - 2 sativy-maji obrovske sativove listy a kvetou tk zme zvedavi co to bude.

Takze ted povalim pro hlinu, presadim vsecky kyti ptze je mam v hline ze zahrady-fuj, kamos me nedal RW takze rizky zabodnu rovnou do hliny.a taky se du zhulit na balkooon:D

AZ VSECHNO UDELAM TK SEM NAHAZU FOTO (po dlouhe dobe:D)
Dracula
Taaakze tady sou ,je to foceny pred presazenim , proto tak hnusna hlina, ale vyrostli v ni docela dobre:d

TAKŽE: 1- papáho sémě :-D -tak to je ta co byla žlutá od středu
,hrozne se vetvi a moc olistěná, kdyš
ošmikám listy, tak to nejde za týden
vůbec poznat :-D
2-taky
3-též-makro , bohuzel rozmazany.
4-řízek ze stejné rostliny
5-řízek číslo 2 , taky ze stejné kyti :-D
6-řízek z White widow od kámoša, stejna gen. jako ten
samec
7- Peking-neska jsem z neho udelal 2 řízky
8- MY GREEN FAMILY :D
Dracula
Je to past, rizky udelany z pekingu uz taky kvetou, snad zakoreni, kamos zabodl do hliny nakvetlou vetev a na konci se ji udelala takova drevena bambula ze ktere rostly koreny:-D neska se pudem podivat na flek budou to kruty kere , sem nahazu fotky ;-) :leaf:
Dracula
Takze,tady sou photozz nasih kytii sou to uz pekny keře.Gen. je nekolik WW,a potom asi 2 no name, jednen ale model je uplne typicka sativa a tak ji rikame proste sativa =) vsechny sativy, -sou 3, nam ale zacaly kvest, jedna je uz pekne obalena palickama, palicky sou zatim maly , jeste rostou a listy kolem nich sou krasne pocurovany a taky cela kyti krasne voni :-)

Jinak ale mame problem- kyti sou zakopany v substratu v dirach tak 30 cm do hloubky, ale je to v lesni skolce takze nemohly by koreny prorust do kysele pudy? kyti sou totiz takovy svetle zeleny a veci listy zloutnou. Je naka moznost ze to je vodou kterou to zalivame, je z takovyho lesniho potoka a je to vzdycky zakaleny, nemuze ta voda byt kysela?

za odpoved budu rad´=)
palinoch
no je mam WW a tiez su listy svetle, ale asi to je tym ze je to biela odroda. mne uschli splodne listy na kazdej rovnako a prisiel som na to, ze mali malo vody. sadil som 1 juna kvetinace, a teraz maju vysku skoro 30cm rastu pomali. tato odroda nerastie velmi do vysky.
Dracula
no, je to mozny, protoze ty sativy nejsou nijak svetly.. snad to je tak jak rikas :-D ale problem je taky ze ja nevim jestli to je WW na 100% a mela by byt, jako nemam kupovany semena. to huleni, vozi totiz kamosovi otec ale takovy venky sem vzivote nevidel, on vzdycky ze ma naky hnusny listicko, my sme dali s kamosem 3 skla a smali sme se jak divi:-D a to bylo listicko :D_
palinoch
tak pozeral som na tvoj predposledny prispevok tak ta svetla a mala je WW a ta dalsia sativa. WW vyzera zravo a listy nelam nechaj nech same uschnu mozno spomalis ten schnuci proces. aj mne listy schnu ale pomaly.
Dracula
ok diky za radu , skusime to , jinak taky budem zalivat cistou vodou -viz. prisp 13.

Jinak ke genetice a kytim- je jeich tam 12
zapomel sem jeste sou tam moje 2 rizky z kyti z papaho semen - ty 2 kyti vedle sebe
Dracula
taaak neska sme se byli podivat na pole , uz nam kvetou 4 sativy, bohuzel me pri foceni zdechl mobil, tkze sem vyfotil jenom tu kvetouci:
Dracula
Tak je tu nake Photozz , sice sem to zase nestihl vsechno nafotit, ale aktualne: jeden keř , o kterym sme si mysleli ze zacina kvest , nas docela prekvapil protoze byl obsypanej kulema,- zavražděn-viz.photo

jinak jedna mala sativka vyhodila blizny i kule takze hermacek, zatim sme ho nechali ,co udela, ale asi priste pude.

Sativa co kvete ma krasny paldy, jeste ale musi zrat,ale tak 1-2 tydny a pude sklidit :D

Dalsi co nejvic kvete-ta s ruzovyma bliznama taky se slusne rozrusta-phota

jinak ostatni vali, nejvysi Sativa co kvete je hoodne vysoka =D
Dracula
tak tady photozz i mich co mam doma + 3 kyti na balkone z risku, ty dva maly sou rizky z pekingu , jenze sou nakvetly, zatim rostou, jeden je zpomalenej ptze sem mu urval koren :-( ale co jenom tak pro oko..
Dracula
tak phota, jinak sou tam i moje a risky co mam na balkone, sice jak sem je urizl tak uz zacinaly kvest , jedne ale je zpomalena protoze sem ji pri presazovani urval jedinej koren,ale co jenom tak pro poteseni, a treba i z toho sklidim naky to gcko.
Dracula
JInak muzete me nekdo rict, jestli to mam spravne ohly?nikdy sem to nedelal...za odpoved budu rad
Dracula
taak po dlouhe pauze fotozz, jinak sme KONECNE KOUPILI BIOBIZZZ-BIOLOOM inak 2 kyti sou uz sklizeny 1 sativa-ta byla nic moc , ale ted sme dosusili tu s tema fialovyma bliznama a je to solidni plastelina a hafo to zpukkava. potom dam i phota kyti u baraku -peking je neuveritelne pocukrovanej.

Problem: hodne kytek fialovi , jedna uplne extreme, nevite nekdo cim to muze byt?
Dracula
a dalsi
Dracula
a dalsi:D
Dracula
a ete naky a sou tam i barevne odstiny ,sem si hral :D
Dracula
Tak po HROZNE DLOUHE dobe sem se odhodlal prebrat phota , a nahazet sem nejaky, jak dopadla sklizen...nejsou tam uplne vsechny, nebo jeste pred sklizni, dve kyti byli samci, jeden hermous, a taky sme meli problemy s plisni- ja i na polu na nejvetsi kyti. Byl to ale prvni grow, a vysledky nebyly spatny - hodne veci sme podelali- brzky vysev, neosetreni plesnivych palek , brzke oholeni listu na palkach takze vsechny kyti maji listnaty paldy ad. coz se podepsalo hlavne na kvantite , ale kvalita docela dobra- zkourilo nas vzdycky z brcka i ze skla. Co se tyce mych kyti tak sem mel dohromady asi zavarovacku a pul, a nejlepsi kvalitu mel Peking - nejvic pockurovany, zborila me jedna sklenka :D, dalsi taky nebyly spatny, spise takovej prumernej venecek. Co se tyce chuti tak ta byla mizerna :D - coz je urcite zpusobene listnatosti.

Na 1 GROW docela vpohode, pristi rok se vyhnu vsem chybam kerych sme se dopustili , a myslim ze to dotahnu na vpohode sklizen.

Co se tyce urody , je daavno spalena :-D
Dracula
1-peking palka
2-peking makro
3-peking
4-peking
5-noname ze semen od papaho :D -zluta od stredu na zacatku
6-noname paldy
7-noname makro
8-makro paldy z velkyho keru- napaden plisni-
9-palda na bedli :D
10-cela mini kyti :D ae kvalita vyborna
11-rizek z gen. velkyho keru-paldy
12-mala fialova kyti
13- Tulipan z urody
14-Plakat na zastavce :D je to mazly ale ta marka ma v hube pripendlenyho speka z novin a listi a nad tim Směr pro Jižní moravu:D
Dracula
...
Dracula
muzu vedet kam zmizelo tech 5 prispevku?
EXODUS
citace:
Původní příspěvek od Dracula
muzu vedet kam zmizelo tech 5 prispevku?

Asi myslíš těch 5 zbytečných příspěvků, tak ty sem smazal. Stejně tak jak smáznu tyhle poslední dva. :D

Pěstu ZDAR !!! :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma