Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
ph+ec - Klikni zde pro originální téma
jeryko
Ahoj kamardi!!!! mam takovou otazecku, potreboval bych poradit. pustil jsem se do hydra.... Jenze nastal takovej problem, jeste nez jsem si stihnul vse projit tak mi dorazili kloniky. takze bych potreboval poradit, jakym zpusobem se da zvisovat a snizovat ph+ec. Urcite to tu nekde je, ale bohuzel nemam ted moc casu nato abych to prosel. Tak mi prosim nekdo poradte. Diky jsem dluznikem!!!!
mydena
Ph-snížiš kyselinou citrónovou.Někdo dává dušičnou v růstu a v květu foseorečnou.Zvyšovat asi nebude třeba.Ale dělá se to např.Hydroxidem draselnym,ale tyto chemky nedoporučuji.Pouze odpovídám na tvoji otázku.EC se dá snížit různými enzymy,bakteriemi nebo filtry,ale to lze taky obejít.
citace:
Původní příspěvek od mydena
Ph-snížiš kyselinou citrónovou.Někdo dává dušičnou v růstu a v květu foseorečnou.Zvyšovat asi nebude třeba.Ale dělá se to např.Hydroxidem draselnym,ale tyto chemky nedoporučuji.Pouze odpovídám na tvoji otázku.EC se dá snížit různými enzymy,bakteriemi nebo filtry,ale to lze taky obejít.

Jak chces snizit ECcko enzymama atd...? Eccko snizis jedine doredenim vodou. Mnoo a kyselina citronova taky neni nejvhodnejsi. Na rust dusicnou a na kvet fosforecnou. Phcko se popripade na kvetu zvysit taky PKckem. Toz se mej a ty mydeno si ztlum vybojku a nerad picoviny
grizly
to mydema:to se mi snad jenom zda?!!!kdyz nic nevis tak nic nepis!chudaci zacinajici groweri akorad v tom budou mit bordel......
mydena
Hoši,čtete víc a především pěstujte.Nebudete pak plácat,že co jsem napsal není pravda.Tak aby bylo jasno:EC lze enzymy snížit neboť tyto rozkládají h..na.Filtry jsou pokročilejším jasný.Přidáním kys.Citronové ti klesne jak ph tak spolu s 3sl.AH také EC.Si to zkus a přemeŕ než začneš pochybovat.BTW.Disaster: nereaguj a o te regulaci si něco zjisti.:-):-):-)
grizly
ale jdi ty brebto.:-):-):-)

nema cenu se k tobe vyjadrovat...
diky za K- :-):-):-)
Mydeno vole ty snad regulujes i vykon svojeho mozku, krome vybojky. Vis co je Ec? V podstate jsou to soli rozpusteny ve vode. A ted mi prosimte laskave vysvetli jak pridanim enzymu snizis Eccko v roztoku? Jestli ty chlapce zlata,6 ti nasobny mistre ceske republiky v thaiboxu si to nepletes, ze kdyz pridas treba do svych slavnych bublaku ve kterych neuchladis roztok pod 250w ty enzymy, tak pak kytky zacnou vic zrat a proto se snizi Eccko. Zkus si ty chytraku pridat treba enzymy jenom do hnojek v kyblu a treba za den premerit, Nooo co nameris? Spravne, stejny Eccko. A filtry na Ec? Muhehehhe ty sasku vic pestuj a nepis picoviny.
ganja-steve
,, ... zltum si vybojku'' dobra hlaska:D
grizly
Tak se podivejte co mi chytreho napsal do PMka pan nebo spis nejakej patnactiletej smrad mydena-Ten Předřadník ti odešel...víš proc,že?Za ty blbé kecy,cos psal a dělal se mne vola,mladej.Vše se vrací a tentokráte to odesral jen Předřadník,ale neměl už sračky a zkus ho rozebrat a vyměniti tepelnou pojistku,či co tam je.Příště si dej bacha co a komu napíšeš!

mel by si se nad sebou vezne zamyslet.......HOCHU!!!a bud tak hodny chlapce a nepis nesmyslne PMka.
lamater
OT
Mydena je proste nevycvalanej pubertacek, co dela chytryho a mysli si jakej je borec. Marne kolem sebe kopa, aby zakryl svoji neschopnost. Jediny co mu jde je sbirani zaporny karmy za svy nejapny prizpevky a nadavky ostatnim v tomto ohledu je fakt prvotridni borec :)

smazu
mydena
Promiňte kluci,jestli jsem se někoho dotkl.Já to tak nemyslel,ale jsem strašná lama a puberták a 15-letý smrad,který je tu z vas nejdýl:-( k tomu.Kourim technicky konopí a pak melu píčoviny.Já totiž pěstuji poprvý v životě,ale pokud se vám to nelíbí-ty ménesmyslné kecy,rád je smažu.Jinak je jasný,že EC lze snížit i dolít vody.Ale proc bych to dělal,když dodržují dávkování hnojek?Protože jsem asi lama..:-(
Ses lama. Howqh
jj jsi lama


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma