Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
bio filtr - Klikni zde pro originální téma
Hola prave sem si koupil pro muj aeroponi system tento filtr kvuli neustalim problemum s koreny
http://eshop.klecka.cz/growshop/Hno...H-BioFiltr.html
mate stim nekdo skusenosti? vse je v zabehu postupem casu dodam foto korenu jak se budou vyvijet
instalace probehla na amazon s mensi upravou konstrukce amazonu nasipan bio magix cca 5g na 50litrovou nadrz a spusteno
Ignácius_Raily
Vypadá to zajímavě otázka je jestli se ti tam nebudou chytat hnojky.
WAMParjan
čau...
jo jeto šupa já a kámoši to jedem všichni a jeto bomba....ale myslím že to spíš bude tím obsahem toho malého sáčku než tím plastovým heblem :) .....
plísen celkem odpadá i ty teploty kořeny lépe snáší....
jednoznačně mohudoporučit všem hydro manííkům :)
Mr.MEN
Můžu se zeptat co to přesně filtruje? A co je v tom BioMagix jestli je to někde na obale napsané?
no filtruje to usazeniny a zbavuje to vodu diky bio magix nebezpecnejch patogenu atd dal ti to okyslicuje rostok diky neustale cirkulaci vody pres filtr hnojky to nechyta naopak ti to rostok cisti s ph ani ec to nic nedela
tady je strucnej preklad meho prekladace s eurohydro stranek

BioMagix
Chraňte vaše kořeny z hub a další patogeny

Už jsi někdy slyšel o "Pythium, Fusarium, Verticillium", a všechny tyto jména v "ium" to vytvoří zmatek a zpustošení v plantážích a roste místnosti? Ve všech obdobích, a zvláště v horce, nejvíce hydroponie pěstitelé mohou zažít houby zamoření v jejich rostlinách kořeny. Pro zbavit se nich, nějaký společnosti budou navrhovat UV sterilizační zařízení, enzymy, trichoderma prachy, atd s nějaký, málo, nebo žádný úspěch vůbec. Samozřejmě, že vy můžete použít fungicidy, které vy najdete v nějakém zahradničícím skladu. Ale my všichni vědí ty fungicidy jste škodliví pro vás, a samozřejmě pro životní prostředí.

Jak experti a konzultanti v hydroponii, otázka kořenové hniloby a houby je často směnová nám, a předmět jistý byl velký znepokojení z nás … až teprve dnes! Po několik let vskutku my jsme zkoumali konečný způsob jak odstranit patogeny z výživného řešení, při zůstávající přírodní, a tak ekologický jak je možné.

BioMagix je prospěšná směs kratičkých- organismů které chrání hmotu kořenů z patogenu houby prostředím kořeny s ochrannou zábranou, a inhibiční růst, propagace, a tak pozůstatek po jejich dravcích.

Jak to pracuje?
BioMagix pokrývá celou hmotu kořenů s ochranným podhoubím které zdržuje patogeny z krmení a pěstování, tak propagující, a nakonec přežívající.
BioMagix má sekundu a stejně základní funkci:
Tato specifická směs bakterií rozebírá organickou hmotu a trosky ve výživném řešení a transformuje tento potenciální zdroj onemocnění do doplňku kamenných solí pohotově k dispozici pro rostliny.

Kdy a jak to použije?
BioMagix je přírodní 100% biologický ochránce.
V půdě a v kokosovém vlákně to bude reprodukovat sám snadno, a jednoduše může být přidaný ve vodním roztoku.
V hydroponii, použijte to s BioFiltre, zařízení to vytváří nezbytné podmínky pro jeho reprodukci díky malý Stars kde BioMagix chce hnízdit, a která dovolit držet to na živu a zdravou pro dokud možná.

Jako preventivní, stejně jako léčivá aplikace.
10 g/150 L – každých 6 týdnů:
BioMagix je užívané jako namočení při sázení semena, ve vašem vodním roztoku v půdě, nebo přímo v BioFiltre pro hydroponii.

BM a BioMagix jsou dva různý produkt. BioMagix je užívaný pro odstranit patogeny v kořenovém prostoru, a pomůže prvotní porucha organické hmoty v řešení. BM je jen užívaný pro organickou hmotu selháním. Jestli vy již užíváte BioMagix, vy nepotřebujete BM.


Hvězdy

Stars jsou pórovitý substrát. Oni jsou křížem krážem velkým množstvím minutových kanálů přesně navržený k tomu, aby nechaly kyslíku, voda a netečný složky cirkulují volně, tak, že životní prostředí zůstává zdravé a čisté.

• Vy potřebujete 7 hvězd k tomu, aby daly BioMagix adekvátní lokalitu kde dařit se.
•Oni jsou samočisticí jak mrtvé složky v zastavení jsou snadno vyhozené ven zatímco novorozené buňky vymění je přirozeně. Oni nepotřebují žádné zvláštní údržbu. Vy můžete vypláchnout jim příležitostně. To je nejlepší k tomu, aby vyměnilo je o polovinu každé 6 měsíce.
• Jejich černá barva předchází růstu řas.



a jeste preklad bio filtru :rasta:

BioFiltre
Oživte vaši vodu !

Koncipovaný, testovaný, a vytvořený v našich kukaň, BioFiltre je dlouho očekávaný klíč k patogenu- volné řešení. To je konečný nástroj úspěch pro všechny pěstitele, hydroponie a půdní zahradníky stejnou měrou.

BioFiltre přináší život vaší vodě díky BioMagix. V hydroponii a ještě víc tak v půdě, symbiotický vztah mezi hostitelskými rostlinami a organismy ustanoví, a pomohou přestavět věci v snadno dostupných potravinových zdrojích pro oba entity.

BioFiltre je biologický filtr to čistí, detoxikove, čistí, a okysličuje vaši vodu - a vaše výživné řešení !

BioFiltre má pětinásobnou akci:
Mechanický
1) vnitřní houba udržuje veškeré plovoucí trosky a organické hmoty,
2) klikatá čára bleu vodopád podporuje obsah kyslíku, a detoxikove vaši vodu vyloučením veškerý škodlivých těkavých kyselin vydávaly kořeny,

Biologicaliol
Díky BioMagix, který:
3) jemně kolonizuje kořeny tvořit ochrannou zábranu tu potláčí patogen přežití a propagace,
4) pomáhá rozebere organická zbytková množství do elementů pohotově k dispozici pro rostlinu, která zvyšuje množství výživných solí v řešení,
5) usnadňuje pohlcení kamenné soli rostlinou.

Užívej BioFiltre oživit vaši vodu a předejděte vysilujícím efektům stresu na vašich rostlinách: například kdy teploty jsou vysoké nebo substráty uboze provzdušněný, kdy větrání je nedostatečný nebo oběh nepřiměřený, vaše rostliny budou postrádat kyslíku v kořenu úroveň a stane se zranitelná.

Uživatelsky přívětivý a čistý, rychle shromáždit a snadno udržovat, BioFiltre je odpověď na veškeré kořenné problémy. V půdě a v hydroponii, pro nezávislý na počasí a ve všech obdobích, to přidává novou dimenzi vašim rostoucím odvážným podnikům. A to je 100% sejf. :eek: [to sem teda zvedavej]
po 24 dnech na rustu pod 150cfl koreny nejsou nic moc ale kytky vypadaj zdrave teploty jsou kolem 28 stupnu ec 0,9 osmozovana voda dnes prepnuto na kvet pod 600w vycerpano trictvrte nadrze doplneno o novej roztok priobjednan bio magix


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma