Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Philips Master Son-t Pia Plus E 250w - Klikni zde pro originální téma
jurinn
Zdar groweri , potreboval bych poradit s touto sodikovkou PHILIPS MASTER SON-T PIA PLUS E 250W .. jestli s ma nekdo nejakou zkusenost.diky
kolomaznik
Je OK, ale ted delaji taky PHILIPS MASTER SON-T PIA GREEN POWER. Ta ma pridano trochu modryho spektra.
mydena
Na růst opravdu nic moc-kytiz se dosti vytahují,ale při použití silně modrého podpůrného spektra O.k.Nyní jí Prve testuji.V 6-dnu květu.Ale roste to stale jako z vody !
jurinn
jo a ta green je teda na kvet ??a kytky rostou lip v kvetu v tom modrym spektru?to nak moc nvm .tedka mam sodik. vybojku od osramu nat a zda se mi ze je spis na rust nez na kvet .
tomas2pet
Už se to tady řešilo a zatím nikdo nedokázal že byl nějaký rozdíl mezí výbojkami s přídavkem modrého světla a bez něj. Pěstováni indoor ovlivňuje mnoho faktorů. Agro jsou i na květ.
kolomaznik
citace:

jo a ta green je teda na kvet ??a kytky rostou lip v kvetu v tom modrym spektru?to nak moc nvm .tedka mam sodik. vybojku od osramu nat a zda se mi ze je spis na rust nez na kvet .

Hele ta GREEN POWER je na rust i kvet.
Obecne se doctes, ze modry spektrum svedci spis malejm rizkum a matkam, proto se pouziva metalhalogenidova vybojka, ktera ma prevazne modry spektrum. Kytky se po nem kosatej a rostou spis do sirky, kdezto cervena slozka svetla je dobra do palic, pac podporuje tvorbu pryskiric, ale maly kytky by byly z toho svetla hubeny a vytahly. Green Power je jeden z nejlepsich kompromisu. Jinak by bylo ideal na rust Metlu(Metalhalogenid) a na kvet sodik.

Ale mam takovou tuchu, ze Green Power se vyrabeji az od 400W, mozna se pletu..
mydena
Ano,GP se vyrábějí opravdu od 400W.Zatim tedy...Jinak na květ je údajně nejlepší volbou sirná Lampa.Co se týče růstu,vypadlo mi to z hlavy.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma