Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Dotaz ohledně řízků - Klikni zde pro originální téma
S.M.O.K.E
Zdravím měl bych dotaz používal jsem možnost HLEDAT ale bez úspěchu... myslím si že to i na foru bude ale nemohu to za boha najít.

Moje otázka zní ač možná někomu připadne hloupá... vždy jsem pěstoval ze semen.

Ale nyní jsem si sehnal řízky a k nim se vstahuje i moje otázka.

Řízek tedy klon té rostliny normálně zasadím do dejme tomu kelímku od jogurtu(tzn hlína hnojivo) a pak to hodím po nějakém(JAKÉM??) čase ven ? chci jet outdoor... a z řízků jedu poprvé. Moc děkuji za odpovědi a rady.
BOLD
Ahoj,podla mna je este dost skoro davat nieco von,,este je dost casu na vysev semen alebo na predpestovanie sadenic,, v tvojom pripade by som ich zasadil do mensich kochlickou a udrzoval by som ich vo vegetacnom stave az ked bude vonku idealnejsie pocasie ako je teras. A az potom by som ich isiel vysadit von...ale ak nemas moznost im niekde doma posvietit nejakou lampou tak je ich asi skoda no :(
S.M.O.K.E
Já jsem je přešoupal do jogurtovejch obalů s květinovým substrátem ... a trošku nakrmil kristalonem startem... uvidím jak se to vyvede..
Hanyz
Ten krystalon rozhodně nebyl dobrý nápad...
smoke4ever
když máš řízky, tak je dej klidně do kelímku od jogurtu do kvalitní zeminy, hlídej vlhkost, správnou zálivku a žádný kristalon ! věřím že se to na nich negativně projeví
berrea
ven to můžeš dát v zásadě kdykoliv, jenom neni vhodný to přesazovat čerstvě po zastřihnutí a před tim, než je dáš ven, je dobrý je na pár dní strčit za okno, aby si zvykly na venkovní klima... kdy je vysadíš, je na tobě, prostě v době, kdy už ti nezmrznou, ale že by jako po druhym, třetim, šestym patře... to je jenom na tobě
mirosk
No a ešte nezabudni na drenážne dierky, prebytočná voda pôjde do pYče..
kouba
bacha ne vec takove rizky zhyckane lampou a 18/6 hodinovou periodou rady nakvetaji a pri brzkem vysazeni kde třeba sviti min se zasekavaji a apd...
S.M.O.K.E: kdyz si sezenes prokoreneli rez v RW tak to muzes dat podle me hned ven ale sezen si kvalitni hlinu vykopej jamu a dej to tam a zacni to hnojit az rizek trosku odroste v kupovany hline mas ziviny na par dni ci tydnu..
Calzone
kouba:
to máš pravdu, pro kytku to pak musí být docela šok. Ví někdo jaká je perioda v dubnu a v květnu venku?
Časlove
Calzone:
tady je stranka kdy zapada a vychazi slunce behem roku-http://www.shaman.cz/praxe/vychod-zapad-slunce.htm
zizala75
Dočetl jsem se tu někde, že optimální doba sklizně je 45-50 den (pěstuji doma). Můžte sem někdo napsat kdy přestat svítit světlem domodra a kdy zhruba začít svítit na květ a kdy a jak snížit dobu svícení? Nikde jsem tu nanašel podobné téma, tak se omlouvám zda to tu někde je.
P.S: : pěstuji z řízků
berrea
to bude v faq... ale... záleží na tom, jak je chceš mít velký, dost lidí je nechá jenom zakořenit a hned přepínaj... tohle je jenom na tobě, podle prostoru, podle času a tak... to bylo k začátku... jak snížit dobu svícení? otočíš kolečkem na časovačkách nebo pokud máš digitální, tak to reprogramuješ, co bys k tomu chtěl víc? :)
zizala75
S tím svícením mě spíse zajímalo jestli čas svícení zkracovat postupně (třba po hodině týdně), nebo najednou a na jak dlouhý čas to zkrátit.
Celller
zizala75: Cau, par lidi to tak dela, ze zkracuje periodu postupne, kytky tak mozna prechazeji lip do kvetu, ale je asi zbytecne, staci prepnou ze dne na den zrovna na 12/12, modre a cervene spektrum, at uz u nejakych usporek, nebo u vybojek soda a metal, modre spektrum muzes jeste nechat treba dva prvni tydny kvetu, pak vymnenit za cervene, prepinas kdy chces, jak uz psal kolega vyse, podle toho, jake mas prostorove moznosti, kvuli zaplneni plochy, nebo kdyz si omezeny vyskou boxu, nebo podle toho, jaky styl chces pestovat, jestli myslis, na jaky cas zkratit, jak dlouho kvest, ridit se da podle infa u seedbanky k danemu modelu, i kdyz to mas z rezu, ale jsou ruzne dlouho klvetouci phena, takze to nech kvest a koukej se na barvu pryskyrice, az se bude pryskyrice zakalena do mlecna, je nejlepsi cas klizet, aby to nebyl unavovak, zbytek by si mel najit ve FAQ, informace tam, jsou dostacujici, tak at to jde:)
Karloz
když si z rosliny odstřihneš řízek, tak je nejlepší dát ho do rockwoolu, a když se ti tam udělal kořínky tak ho dát do supstrátu do kelímku,, a pak už je na tobě kdy to dát do země,, podlě mě, čím dřív tím líp:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma