|
Zdarec lidičky tak jsem tady s fotečkama jak se vám slýbil tak se kochejte.A konečně holky začnou brzo kvést už se tak začalo oběvovat ve velký míře floveres tak si myslím že do 14 dnů by mohly začít kvést tak uvydíme :love: :love: :love: :shots: |
|
|
|
A tady jsou zase jako obvykle nějaký fotečky pro potěchu oka tak se kochejte.Ten stonek jak je vyfocen tak patří slečně ICE:heart: :heart: :love: |
|
|
|
Jo a tady je zase Ice co mám doma zatim jí dávám Plagron Grow jelikož bloom mě dojde až v pndělí tak to bude ještě muset vydržet chvilku už jí taky moc nechybí aby začala kvést jinak zatim zdarec a zejtra budou další fotky z ostatních políček:punk: :punk: :punk: :punk: :love: |
|
|
|
Zdarec tak jsem tady s fotečkama tak se kochejte a zase někdy zatim pic:leaf: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf: |
|
|
|
Tak aby to tady nestálo tak sem dávám fotečky ICE co mám doma na okně.A také mě dneska došel Plagron alga bloom tak už budem hnojit na květ .A ještě mi přišel pyl Hashberry od marokance a tímto mu děkuji a budem crosit na jeho přání moji ice a peacemakera díky moc.Tady jsou nějaký fotečky:baby:
:drools: :leaf: :leaf: :banana: |
|
|
suri |
Mozno by to chelo lepsie kvalitu snimok ale ked nie je digi fotak tak nist no....Potom ked pojdes tak preskumaj prosimtoho peaemaker zda sa i to alebo mozno chudak dostava viac ako by chcel ale to je asik eln tou foto ......ale pre istobu obri ci ti neschnu spodne listy zo zlotou farbou..... |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Igraczek
Zdarec kolego a možná i sousede :frog: pěkné kyti ale jak na nějaké koukam zvládli by i nějaké tvoje kotátka možná i větší nášup papání sem tam jsou nejaké trošičku zažloutlé aplikoval by jsem jim třeba nějaký postřik mimo zálivky pod kořeny mohu doporučit výborně se mi osvědčil BIOALGEN nebo HYCOL-Z kiti si po takovem nástřiku jenom chrotají blahem :D a hlavně jsou to výrobky na české trhu dotupné a velice levné ( koupíš v skoro každém zahradnictví) To asi vše pěstu zdar budu sledovat BEY BEY. |
Suri tady je to dobře napsáno od igraczech moc jsem je nehnojil a ještě ten co je na poslední fotce tak byl poničen tak jsem rád že vůbec žije víš a všechno fotím mobilním telefonem k800i a když svítí sluníčko tak jsou fotky nejhorší jinak tenhle telefon dobře fotí podle mýho zatim zdarec |
|
|
suri |
No jo kludne to moze byt tim ale tak treba davat na to pozor no ak by nahodou neico sa vykitlo........... |
|
|
|
Zdarec tak dneska jsem byl zalejt a pohnojit holky .dal jsem jim 20ml na 5 litrů Alga bloom ať holky už konečně začnou kvést.Hodně jim chyběli živiny a otrhal jsem pár žlutejch lystů mno ale moc jich nebylo tak jsem jim tetka dopřál holkám.A tak tady jsou nějaký fotečky tak se kochejte zatim zdarec:winner: :winner: :winner: :winner:
A ještě o výkendu čekejte další fotečky z ostatních políček jinak zatim zdarec |
|
|
Time |
mohlo by to začít konečně pořádně kvést... |
|
|
|
Zdarec tak jsem tady s dnešníma fotečkama jak jsem vám psal dřív jsem to nestihl jsem dát jelikož povinosti jsou povinosti tak tady jsou fotečky ze zbylích políček tak se kochejte .A první letošní kytka co mě začala kvést tak je BELLADONA tak se kochejte zatim zdarec:punk: :bravo: :banana: :banana: :heart: |
|
|
|
A tady jsou ostaní fotky z dalšhoí políčka zatim zdarec:frog: :frog: :banana: :banana: |
|
|
|
A tady je naohýbaná white widow vypadá docela slušně:goldcup: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: |
|
|
|
Zdarec lidi tak jsem tady zase s fotečkama .Byl jsem na políčku kde mám 5 kytiček a konečně to pomalu začíná nakvítat počítám tak tejden a už se to pěkně rozjede mno konečně tak zatim zdarec tady jsou nějaký ty fotečky:bravo: :leaf: :leaf: :banana: |
|
|
|
A tady nějaký fotečky jak se holky chystají na kvetení zatim zdarec:heart: :heart: :heart: :crazy: |
|
|
|
A tady je zase ICE co mám doma už aby taky kvetla mrcha jedna.Papání jí dávám 4 ml na litr Bloom a zatim se jí moc do toho květu nechce .Zatim zdarec zase někdy:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: |
|
|
|
Zdarec lidičky tak jsem tady zase s aktualizací po dnešní ranní náštěvě políčka.Tak všech pět holek už krásně kvete konečně jsem se dočkal tak se budeme modlit aby to všechno dopadlo dobře tak tady jsou nějaký fotečky zatim zdarec:leaf: :leaf: :punk: :heart: Jen ať nám holky pěkně kvetou a bez nějakejch potíží :heart: :rasta: |
|
|
|
A tady jsou nějaký fotečky pro potěchu oka a nějaký fotečky z blízka tak se kochejte zatim zdarec:heart: :bravo: :rasta: Fuck off čorkám ať se vyhibaj velkým obloukem :shooter: :smash: |
|
|
|
Tady je taková malá ochutnávka .Je to zase Ice co mám doma ale nějak se jí pořát nechce kvést .Pořát jenom nakvítá ale co nadělám asi nic mno tak tady je fotečka:bravo: :heart: :heart: :rasta: :leaf: |
|
|
cantona9 |
tak preco nezatemnujes ?... staci len niaka krabica a ide sa na vec... |
|
|
suri |
No to neviem ci len krabica a hlavne teraz to uz nema zmysel uz je neskoro neskoro uz len modlit za peknu jesen |
|
|
cantona9 |
to suri: preco by nestacila len krabica co by mal este potrebovat schvoa ju pod krabicu v ktorej je par dier nech kytka dycha a jeto ziadna tazka praca a zmysel to ma urcite ked nechce kvitnut sama treba ju nakopnutk k tomu |
|
|
|
Zdarec oki dám na vaše rady a tak učiním ale až zítra ju začnu zatmívat a budu ju dávat do skříně kde mám místo . Jinak všechny holky co mám venku tak už vesele všechny kvetou tak se jenom budem modlit aby bylo pěkné počasí a krásně to dozrálo.Zejtra sem hodím fotečky jdu do hospůdky zatim zejtra zdarec:punk: :hug::frog: :punk: :punk: :punk: |
|
|
|
Zdarec tak jsem tady s fotečkama jak jsem vám slýbil .Jak už jsem psal víše tak všechno už kvete :heart: tak jsem velice rád.Zatim je to tejden na květu a už to začíná pomalu hezky voňet :leaf: tak a tady jsou fotešky postupně jak mám políčka zatim zdarec a zase někdy :banana::banana::banana::banana: |
|
|
|
A tady jsou další fotečky z políčka kde mám 2 White Widow a 2 Peacemaker :heart: ty už si taky vesele kvetou budu sice pozdě sklízet ale stím jsem počítal :leaf::heart::bravo: |
|
|
|
A tady jsou fotečky z místa kde mám pět holek 2 POG 2 PEACEMAKER 1 ICE tady to taky všechno už krásně kvete tak se budem jenom modlit ať to dobře dopadne :heart: tak zatim zdarec a zase někdy u další aktualizace:bravo::punk::leaf: |
|
|
|
Zdarec lidi tak dneska začínám zatmívat Ice tak uvydíme co to sní udělá tady je fotečka zatim zdarec:love: :punk: :punk: :mutant: |
|
|
|
Zdarec tak jsem tady zase s aktualizací .Holky docela valí nebyl jsem tam 4 dny a docela se hafo rozjely.Jinak jsem dneska udělal včelku máju a opyloval ICE a PEACEMAKERA pylem od Marokance a to pylem Hasberry tímto mu chci poděkovat:punk: tak uvydíme jestly se nám to povedlo necháme se překvapit a uvydíme za pár dní holky už jsou 10 dní na květu:love: a už to začíná pěkně cukrovat až se tomu divým ale to je jedno tak tady jsou nějaký fotečky zatim zdarec :bravo::bravo::rasta::leaf: |
|
|
|
A tady makra paliček 1 fotka PEACEMAKER:leaf: 2 fotka POT OF GOLD:leaf: jo a sory za kvalitu je to focený mobilem:punk::leaf: |
|
|
|
A tady ještě něco foto větviček tak se kochejte a ještě jak je to velký já mám 184 cm tak holky mají něco kolem 170 cm :bravo: 1 fotka PEACEMAKER :bravo: 2 fotka POT OF GOLD :leaf::leaf: |
|
|
|
Zdarec groweři tak jsem tady s fotečkama tak se kochejte.Tady jsou první fotečky.Začneme fotka 1 Makro květu Belladona :leaf: 2 celkový květ Belladony:banana: 3 fotka White Widow celek:bravo: 4 fotka makro květu White widow:heart: |
|
|
|
Tady jsou další holky z jinýho místa 1 fotka Peacemaker:bravo: 2 White widow:bravo: 3 Květ white widow :heart: |
|
|
|
A tetka fotky z políka kde mám 5 holek. 1 fotka ICE celek:punk: 2 fotka makro květu Ice:bravo: 3 fotka Peacemaker celek:punk: 4 fotka makro květu Peacemaker:heart::leaf: |
|
|
|
Tady jsou další 1 fotka peacemaker2 :leaf: 2 fotka Pot Of Gold celek 3 fotka makro květu Pot Of Gold :rasta:4 fotka pot of Gold2 celek:rasta::rasta: |
|
|
|
TAk a tady nějaký fotečky pro potěchu oka tak se kochejte:rasta::leaf: |
|
|
|
Tak a tady ještě BONUSOVKA co se mně dneska povedlo vyfotit:leaf::rasta: |
|
|
|
Jo a sorry za kvalitu fotek je to všechno focený telefonem:jerk:Jinak díky všem za k+:busted::busted: |
|
|
|
Zdarec lidičky tady je jenom fotka ICE co mám doma zatmívám ji už od 9.9 tož je asi 9 dní a holka už konečně kvete:flick: to jí to trvalo tady je nějaká fotka zatim čaoooo.O výkendu čekejte fotky z venku zatim:punk::heart: |
|
|
|
Máš nádhernou zahrádku,jediné,co bych mohl říct,tak změna z kravského hnoje na konský,fakt to zabírá.Já si do toho budu ještě kupovat zeminu s guanem,že se dá použít několik sezon a stojí pytlík max 500?Jo chlape,a na tu skřínku,ze startu máš jakou zářivku? |
|
|
|
toto sem třeba hnojil jen socem z kafého a na konec plagron.Ale nemožu si kafé vynachválit,hlavně ta chut!Rašelina a hašené vápno s nějakým procentem písku a valí to jak ďas.Jde hlavně o kvalitu hliny,kamarád to ani nehnojí,má to ve vinohradě v řádku,ten se každý rok obohacuje hnojem z prasečího chléva a musím říct,že větší knedle sem ještě venku neviděl. Nafotím a pošlu ti to. |
|
|
|
Zdarec gevarusi jo třeba příští rok to udělám a dám tam koňský hnůj ono každý si mýchá zeminu tak aby mu vyhovovala víš.Tak se postupně budu učit víš jak a co do zeminy přimýchat aby to holkám chutnalo jinak tu skříň kde mám tu kytičku tak používám na zatemňování holky která si vegetí na okně a bude si vegetit pořát až do konce kdy holka dojede víš zatim zdarec a pic.Dneska čekejte fotečky z políček oki sice venku chčije ale to nevadí já tam dojedu :angel: :angel: :angel: :angel: |
|
|
|
Zdarec lidi tak jsem tady s aktualizací po tejdnu .Holkám se zatim daří dobře akorát jim trochu žloutnou listy ale to nějako neřeším.Tak tady jsou fotečky z dneška tak se kochejte zatim zdarec..:punk:1 fotka Belladona1:heart: 2 fotka makro belladony:heart: 3 fotka belladona2:leaf:4 fotka makro white widow :leaf:5 fotka roztažená white widow:winner::winner: |
|
|
|
A tady jsou z dalšího místa fotečky peacemakeru a white widow..:winner:1 fotka Peacemaker celek 2 fotka makro Peacemakeru:leaf: 3 fotka White widow celek:leaf::leaf::smash: |
|
|
|
A tetka holky kde jich mám pět na jednom místě tak se kochejte... 1 fotka Ice celek:smash:2 fotka makro ice:bravo:3 fotka Peacemaker1 celek 4 fotka makro peacemakera1 5 fotka Peacemaker2 celek:heart::banana: |
|
|
|
A tady ještě další holky..:banana:1 fotka Pot of Gold1 celek :winner:2 fotka Pot of Gold1 makro:flower: 3 fotka Pot of Gold2 celek:dance: 4 fotka makroPot of Gold2:rip: 5 fotka celek :cox::winner::leaf: zatim caooooo jestly máte nějaký dotazy tak se ptejte zdarec |
|
|
|
Zdarec tady je ICE co mám doma dneska ju přestávám zatmívat a už ju nechám ať si kvete na okně:bravo:a třeba jí tam bude dobře v květu zatim zdarec a mějte se:heart::heart: |
|
|
|
Zdarec lidičky tak jsem tady s fotečkama jak jsem vám slybil .Prvně budou ty menší holky a potom budou ostatní holky.Holkám ten hnusnej tejden nic neudělal žádná :slizoun:Plíseň se zatim neoběvila ale to může časem přijít až budou holky zvětšovat svůjoběm to asi vše.Byly pohnojený zase bloomem a guanem tak uvydíme co to sněma udělá:mutant:.TAk tady jsou teda nějaký fotečky.1 fotka Orange bud :rasta: 2 fotka Belladona1:rasta:3 fotka Belladona 2:rasta: 4 fotka květ belladony1 :rasta:5 fotka květ belladony 2:leaf::rasta::rasta: |
|
|
|
Tady jsou další holky tak se kochejte.:leaf:1 fotka white widow naohýbaná:busted:2 makro White widow:busted:3 fotka Peacemaker:busted:4 fotka makro peacemakeru:busted:5 fotka white widow:busted::banana::winner: |
|
|
|
:leaf:Tady jsou fotečky kde mám pět holek.Tak to vypadá docela slušně hodně slušn´tak se kochejte
.1 fotka ice:winner:2 fotka ice makro:winner:3 fotka Peacemaker1:winner:4 fotka makro peacemakeru1:winner:5 fotka Peacemaker2 celek:winner::flower::leaf:Dejte si makra na plnou velikost vypadá to fakt dobře :leaf: |
|
|
|
A tady poslední fotky.:heart:1 fotka Pot of Gold 1:heart:2 fotka Pot of Gold2:heart:3 fotka květ Pot of Gold 1:heart:4 fotka makro Pot of Gold2:heart:5 fotka celek holek tak zatim zdarec a zase za týden čauvec zatim čussssssssssss:heart::bravo::shooter: |
|
|
|
Tak tady je zase Ice:bravo: co mám doma na okýnku holka je na 11 dnu květu neberu dobu co jsem ju zatmíval .Tak tady jsou nějaký fotečky zatim zdarec :heart::leaf: |
|
|
|
Zdarec lidi tak jsem tady s aktualizací.Stalo se toho docela hodně.Tak Začnem místem kde mám 2 Belladony a 1 Orange Bud jednu beladonu jsem opyloval samcem belladony a semínka se tam začala tvořit a když jsem došel holky zkontrolovat jak na tom jsou tak jsem tam našel samčí koule takže hermáč:grrr: jak vyšitej a šla hnetka pod nůž takže semena by zdědily sklony k hermováňí fakt mě to sere tady jsou nějaký fotky:grrr::grrr: |
|
|
|
TAk jedeme dál tady je naohýbaná White Widow:bravo: ta vypadá docela slušně tak tady jsou fotečky:leaf:a ještě její makro:leaf: |
|
|
|
A tetka místo kde mám 2 Peacemaker:leaf:a 2 White widow:leaf:tam to je všechno v pohodě:dance::winner: 1 fotka White widow celek:winner: 2 fotka makro White widow:leaf: 3 fotka Peacemaker celek:winner: 4 fotka makro Peacemakeru:leaf: |
|
|
|
TAk a tetka místo kde mám 5 holek tak to vypadá docela špatně zasáhla mě tam brutálně plíseň:grrr::grrr:.Musel jsem odstrˇaňit nejmíň 15 paliček s plísnňí a ještě jednu vrcholovku tu jsem taky musel kousek odš´típnout jelikož tam byla taky plíseň mám strach aby to vůbec stihlo dozrát a něco z toho aspoň bylo docela mě to kurva sere ale co nadělám musím sní bojovat až do konce jinak holky jsou na 35 dnu květu takže aspoň aby to vydržely 15 až 20 dní a holt v tom rákosí to půjde pod nůž jestly to počasí dovolí:smash:.Tak tady jsou fotečky 1 fotka Ice:leaf: 2 fotka Peacemaker1:leaf: 3 fotka peacemaker2:leaf: 4 fotka Pot of Gold1:leaf: 5 fotka Pot of Gold2:leaf: to zatím všechno zatim čaooo snad to vyjde nějak a dotáhnou to semnou do konce.Už nebudu holky hnojit dostaly tetka poslední pořádnou dávku hnojiv a tak za 10 dní už budu prolejvat jenom čistou vodou :rejp::rejp::rejp: |
|
|
|
Tak tady je fotka plísně:grrr::grrr: jak ta sviňě utočí docela mě to kurevsky sere ať táhne doprdele a jde si někam jinak :grrr::grrr::grrr: |
|
|
|
TAk a tady je ještě Ice co mám doma na okně:rasta: .Tetka je momentálně na 17 dnu květu tak uvydíme jak si povede:rasta::rasta: |
|
|
DooMer |
taky me postihla plisen vcere sem si ji vsiml a musel odriznout kus vetve s palkama pac plisen byla na stonku, byl sem fakt hodne nasranej tak te chapu. Co sem vypozoroval ze se ta plisen tvori od listu , pac tam byl zdechlej list a od toho plisen. Takze sem otrhal vsechny listy, ze kterych hrozilo potencialni nebezpeci ( jako suchy list, nebo s nakou mensi vyrazkou) . Zustali tam jen krasny zeleny listy. Taky sem pokacel vsechny rajcata v okoli, ktery taky uz jen plesnivy a rajcata nedaji. Preji hodne stesti v tomto nerovnem boji .GL D. |
|
|
|
Zdarec jo plíseň je sviňě to máš pravdu doomere.Taky dneska byly skoseny:chef: na tom prvním místě belladona a 1 orange bud už to mají za sebou jelikož to nehorázně začalo plesňivet:girldevil tak už se nedalo nic dělat lepší než přijít o všechno a nemít nic sice to byly takový malý mrzáci ale aspoň něco bude na špeka:rasta: .Belladona chtěla ještě tak týden a bylo by dozrála ale za to Orange bud by chtěl minimálně ještě 3 tejdny a byl by zralej ale nedá se svíťit zatim čao:smash: tady jsou nějaký makra |
|
|
|
Zdarec tak jsem se byl podívat na holky jak jich tam je pět.Tak jsem musel oba dva Pot of Goldy skosit:chef: plíseń byla tak rozšířená že bych je zachvilku mohl vyhodit ůplně celý takhle aspoň něco bude:rip:sice nezralý lae nedá se prostě nic dělat:titanic: tak tady jsou nějaká fotečky už ostřihaného matroše:winner: |
|
|
|
Zdarec lidi tak jenom chci říct že to zase už odnesla ICE a ujeden PEACEMAKER šly pod :chef: jelikož plíseň se začala hafo ají na nich ukazovat tak jsem je radši sejmul .Jinak white widow a peacemaker na jiným místě zdárně bojují a plýseň se na nich oběvila jenom na jedný paličce tak tam je to zatim oka:leaf: |
|
|
|
Zdarec tak jsem tady zase.dneska šly další dvě holky pod nůž:chef:a to jeden Peacemaker a jedna White widow už se na nich taky oběvila :injured:plíseň ale nedá se nic dělat.Jinak mi ještě zůstává venku ty nejlepší holky který nechám co nejdýl jen to půjde a je to 2 Peacemaker a 1 White widow:leaf:stěma to skusím dotáhnout co nejdýl jestly to počasí dovolý tady jsou nějaký fotky z dnešný stříhačky holek:leaf::leaf::leaf::leaf: |
|
|
|
A tady ještě na ukázku ICe:leaf: co se doma válí na parapetu tak doufám že zní aspoň něco dobrýho bude.A ještě bylo opylováno pár větviček pylem Hashberry tak uvydíme když se to nepovedlo venku tak doufám že aspoň doma se to povede:shots: |
|
|
|
Zdarec groweři tak dneska padly poslední holky této sezóny:flamer:.Tak tady jsou fotečky více se nebudu rozepisovat .Rozepíšu se až to bude všechno suchý tak podám smoke report:rasta:.Jinka můžu říct že tyhle poslední holky co padly pod kudlu:chef:tak budou asi nejlepší v tomto roce.Salámky pěkně tvrdý a kor u pana PEACEMAKERA ten je fakt luxusní škoda těch co byly brzy skosený ale plíseň byla a vždycky bude sviňě:starwars:pořát sní budem bojovat.Tak a tady jsou nějaký fotečky:banana::banana::banana::banana::banana::banana:v:banana::banana::banana::banana::banana::ban
ana::banana: |
|
|
|