Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Jack Flash, White Window, Peacemaker - First indoor - Klikni zde pro originální téma
15.den 18\6
Zdravim všechny growery a growerky!
Není tomu tak dávno, co sem rozjel svůj první indoor, nejdřív sem si nebyl uplne jistej, ale nakonec sem se rozhodl že tu budu celej projekt publikovat. Takze radte a kritizujte, budu vdecnej, kdyz se podelite o zkusenosti :-)
Muzem zacit

Pěstuju v homeboxu XXL (120x120x200), místo slunce sem si pořídil 600W sodik - je to nějaká GIB výbojka, přesně nevim jaký typ, ale v GS mi ji doporučili na růst i květ. Lampa je samozřejmě v CT, chladí ji UFO 365 m3/hod. O ofuk se stara větrák s klipsnou. Na zvlhčovačku čekám, prozatím tam je jednomembránová ultrazvuková, která jede ve dne nonstop a v noci podle vlhkosti (v budoucnu přijde do matkárny). Vlhkost je ve dne teda tak 50 - 60% (občas min tak tam dam rucniky) a v noci to držim kolem 70%. Teplota ve dne 30 - 32°C (s tim ze ufo jede na minimum) a v noci 20 - 23°C. pH (už) měřim a u kytky maj tak kolem 6,8.
prikladam foto
Posádka - Původně sem měl 13 řezů, za které velice děkuji člence Wildě. Klony byly ve výbornym stavu pěkně zakořeněné prostě dokonalý. Jednalo se o 4x Peacemaker, 4x Jack Flash a 5x White Window. Bohužel hned zpočátku sem měl problémy s pH a 2 rostliny to nedali. Nyní mám v boxu 11 kytek, z nichž jedna je fakt zmrd a nevypadá vůbec dobře. Počítal sem s tim ze to napoprve nevyjde na 100% a byl bych rad kdybych to dokonce dotahl alespon s 8 kytkami. Jinak kvuli počátečním problémum sou všechny kytky jinak velky.
Holky bydlej v 11l teku květnících. Substrát - Plagron cocos :-) bohužel sem nejak zapomnel na perlit a keramzit a tak je tam jen kokos.
Krmení - Zatim mám plagron cocos A&B, a čekám až dorazí phytamin, cropmax a blom stimulator od B´Cuzz, dále planuju dokoupit Final solution, B´Cuzz atazyme a hodne možná green senzation.
Kytky dostávaj zálivku 200 ml každej den, dys je substrat nejak moc vlhkej tak samozřejmě vynechám. Dostávaj 1,5 ml od cocos A i B na litr, dávku pomalinku zvyšuju (zacal sem na 0,5 ml). Občas zaleju čistou odstátou vodou.

Takže na kytí sem svítil tejden nějakou 100W žárovkou a teď sou 15 dní pod sodíkem. přepnout plánuju tak za 2 - 3 týdny. většina kytek je už zaštíplá FIMem. Tak to je asi prozatí všechno, jestli sem na něco zapomněl ptejte se, jestli něco vořu vopravte mě .
mějte se :-D :-)

:banana:

1. Fotka - kompletní posádka
2. Fotka - kytka s podivně pokroucenejma listama, vyskytlo se to jenom na tyhle jedny je to tam asi 4 dny a kytka dal roste. nevite nekdo vo co taky sakra de??
3. Fotka - komplet :D
The Chemical
Ta nemocná kytka vypadá na špatný pH, měl jsem to minulej rok u outu...ale pokud se pletu, tak ať mě zkušenější opraví. Mimochodem, pH 6,8 je docela dost, měl bys ubrat ;)
Infiniti
tak tak uber Ph na 5,5-5,8 . Na tu zvlhčovačku si kup ten plovák . nemusíš potom hlídat hladinu vody .
Oukej, už na tom pracuju, u ty nemocny to srazim na tech 5,8 u ostatnich, ktery sou v poho tak o 3,4 stupne. Ja sem to prave nechal takhle vysoky, protoze se se docet, ze se N nejlip vstrebava pri pH 6 - 8. Plovák mam, ale jak sem psal cekam na novou zvlhcovacku (SPS 818A :-D) a tu uz tu mela bejt tak to resim zetim tahle, jinam ta nadoba co tam je zatim vydzi na 16 hodin tak v klidku.
Tak dik a peknej den
16.den 18\6
mensi aktualizace
- pH upraveny. kytky rostou rek bych ze se maj dobre
:frog:
Jinak dneska konecne prisla 125W Nlite blue takze brzo rozjizdim matkarnu ale o tom bude nejspis jinej thread :-)
Fotky:
1 - moje oblibena rostlinka - J.F. vypada moc dobre, ze?
2 - to je taky moje oblibena kytka - PM, krasna
3 -Tohle je moje oblibenkyne - W.W. tady ji to moc slusi
:banana: :banana:
Vsichni se mejte brzo bude aktualizace :-)
Homer Jay
Sakra ty jedou...
19.den - 18\6
Dik Homere. Aktualizace je tu
1. - dneska vypadaj takhle ale zitra to bude vypadat uplne jinak
2. - Peacemaker. Nejvetsi rostlina
3. - pokus o makro. Vysledek FIMu

Kytky se maj celkem k svetu. Nemocna se matori (bylo to opravdu vyskym pH, takze nejvic dik za rady) a zmrd uz nevypada uplne jak zmrd :-). O vejku bude aktualizace. Mejte se
:banana:
strejdaa
Cuss :)
Vypadá to docela dobře a mam prosbu jesi bys nemohl uvíst a psát k tomu jaky den to už je atd .. jinak moc hezký, budu sledovat.
20.den 18\6
Oka neni problem chtel sem to psat az na kvetu. jinak diky tvuj thread taky sleduju :-) K dnesnimu dni jsou kvetiny 20. dni pod sodikem.
Tak dneska kyti dostali plnou davku phytaminu (5 ml na litr)
Jinak se jim dari skvele, zmrd se ma bajecne :) mno posudte sami
1 - tahle vypadaj dneska. provedl sem mensi uklid a trochu prerovnal.
2 - dalsi vysledek FIMu. povazuju to za uspech
3 - zmrd. pomalu ale jiste si rika o prejmenovani :-)

Tak co na ne rikate? :banana:
24.den 18\6
Zdarec lidi
Nová aktualizaceze 24 dnu rustu je tu! Za tu dobu nastalo par zmen : 1. vybojku sem posunul smerem dolu :) ted je tak 20 - 30cm od nejvyssich vrchoku. teplota se ve dne pohybuje okolo 30°C (noc 20-23°C) musel jsem ale ventilatoru pridat naky otacky a tak to ted odsava vic vlhkosti - ta se pohybuje okolo 50% ve dne (noc 60-70%)
2.Zalivka je kazdej druhej den 400ml s plnou davkou hnojiv
3.Zmrd uz neni zmrd ale mala kytka
:banana:
tak a ted naky fota rek bych ze se to odminula colkem pekne zmenilo :)
1 - mala kytka
2 - zadni rada, zprava - WW,PM,JF
3 - komlet

Tak to bude prodnesek vsechno. Mejte se
hanacka
cau kyti se ti nadherne rozjeli a hlavne ten popis dobre rozepsany za to ti patri k+ urcite , to ufo si nechaval ze zacatku na minimum vuli vhkosti ?taky si pojedu za chvilku do obchodu pro ten gs od plagronu letos ho chci vyzkouset na balkone , neprosvita to pres ten homebox ? nekde sem cetl ze to lehce prosvita ale nevim esi to byl homebox nebo darkbox prave. dik a at se dari .) tesim se na pokracovani .)
Zdravim vsechny! :)
To Hanacka : Dik za ohlas, dik za k. Homebox vubec neprosvita a darkbox by taky nemel, to by mohlo narusit cyklus rostliny a nebo by ji to mohlo privodit sresy.. :-) jj na minimum to bylo kvuli vlhkosti. Prvni tejden sem este nemel regulator otacek a tak sem to poustel jen na chvili a okamzite to tu vlhkost stahlo na 20-30% . jasny ja ho este nemam ale moc rad bych do nej zainvestoval. Vysledek ma pak fakt tu hustou skankou chut a rozhodne znatelne zvysuje ucinky :-) Aktualizace bude zejtra

Pridte vsichni zejtra omrknout dalsi vyvoj rostlin.
peknej den
:banana:
27.den - 18\6
Čus
prinasim vam aktualizaci z 27.dne rustu. kytky sou uz moc pekny a ja bych chtel pristi nejpozdeji prespristi tyden prepnout na kvet.
Co myslite? mam sice v boxu jakstaks dost mista ale pocitam s tim ze to po prepnuti este slusne vyrazi a nechci to mit nejak moc prerostli tak dystak napiste co si o tom myslite :) jinak dneska dostali holky 4 ml phytaminu na 0,8 l a jeste ve stredu to samy. Listy sou krasne tmave zeleny :) Konecne prisla zvlhcovacka sps. pres den ji mam zaplou na polovicni az trictvrtecni vykon a vlhkost drzim na 60 - 70% i v noci. to je asi prozatim vsechno piste radte a vychutnejte obrazky. Zatiim

1. Vsechny rostliny :-)
2. Zvlhcovacka s W.W. v pravem hornim rohu muzete vydet malo kytku J.F.
3. Zelenyy
Dalsi fota:
1. List Peacemakera
2. List Jacka Fleshe
3. dalsi zeleny
Pro dnesek vse mejte se
32 den 18\6
Zdravim. Dneska holky rostou 32.dnem a ja vam prinasim mensi aktualizaci. Od te minule nenastali zadne velke zmeny kvetiny rostou a rekl bych ze se jim dari dobre. Mala kytka (puvode zmrd) se silene rozjela a vyskove skoro prerusta ostatni, nejradsi bych ji dopral jeste 14 dni rustu aby byla i poradne dosiroka ale co se da delat (nutno podotknout ze se jedna o model Jack Flash takze spis sativa - hodne se vytahuje.). Jinak zalivka je porad 1x za dva dny a jeji objem samozrejme zvysuju. Ted dostavaji 800ml.
Chtel bych prepnout na kvet tento patek, ale porad si nejsem uplne jistej prosim poradte - je vhodna doba? 600W uz neco prosviti ale nechci aby byly prerostle.
Jeste naky fota :
1. skoro vsechny
2. Leva cast (zhruba uprostred dalsi J.F.)
3. Prava cast
3. V cervenym krouzku je mala kytka :-)
4,5. Dalsi fota
Dnesni aktualizace je u konce preju pekny paleni carodejnic. :banana:
2.den 12\12
Čus.
Tak holky sou od včerejška na květu. Přepnul sem je po 24h tmě a zdá se mi, že se zešílely a začly růst jako o život. Nemam co dodat sou zdravé a daří se jim v poho. Dneska dostali 900ml zálivky. Ta se nyní skládá z plagron cocos A&B - 2,5ml\l, 1 kapka Hensi SuperVit na 4,5l, a bloom stimulator B´Cuuz 1ml\l. GS zatim nemám ale ještě není uplně vyloučené, že ho nekoupim.

Dneska končim. Mějte se
cudas
Máš to hezký ale asi to bude pěkná jumgle .Mám řezy taky od Wildy
a nestěžuji si .Ať ti to roste
Zdarec. Dik jungle to bude :-( bohuzel sem s prepnutim otalel. ale snad to nebude moc vadit 600w neco prosviti. Jo taky si rozodne nemuzu stezovat fakt skvely rezy. tak cus
9.den 12\12
Zdarec!
Dnešní aktualizace z 9.dne květu není tak veselá jako předcházejcí... Ale žádná veklá katastrofa se neděje :-) Akorát mě trochu začali zlobit listy - divně žloutnou (viz. foto). Tohle žloutnutí se vyskytlo na 3 rostlinách sic jen mírně na pár listech (mladých ale i starých), vlhkost je mezi 40 - 60% a když jsem si toho všimnul změřil sem okamžitě ph a zjistil sem že je 7,1 což je divný. pH v květináčích neměřim, protože sem ho změřil a srovnal ze začátku a u každý zálivky ho hlídam (teď 5,8 - 6,0). Tak moc nechápu kde se těch 7,1 vzalo, každopádně teď už budu občas měřit i pH co vyleze z květníků. Jinak dneska sem to zase srovnal. Myslíte, že to žloutnutí bylo ph? Ikdyž 7,1 není moc vysoký nic jinýho mě nenapadá kytky sem prohlíd a žadnej hmyz tam není, a poslední postřik byl Phytamin v úterý a samo za tmy. Lampa je teď asi půl metri nad vrcholky.
Jinak se jim ale nedaří zle rostou jako o život a jiný problémy nemaj.
Prozatim vše. Dik za vaše rady
Pěknej vejk
Nikdo nevíte co by to mohlo bejt? :(
podle me je mas kapet pripalene asi od postriku meris ec na postrik?
m16l1
nemohl by to byt nedostatek fosforu diky problemum s pH?
Vice tady.
Zdarek
Aeroman: ec postriku nemerim. Ec totiz nemerim vubec, ale nedaval sem postrik nikdy vyssi nez dle navodu, pak by to melo bejt v poho ne? jinak voda na postrik je filtrovana takze by mela mit nizkou vodivost. Kazdopadne ted dostanou od postriku na chvili pokoj.
Ja sem ten thread kterej mi posilal m16l1 pročítal ale fosfor sem uplne prehlid (nechapu) jinak to vypada dost podobne sakra.
Ted si ale nejsem uplne jistej na kolik mam drzet ph - v tom dredu se pise pro pudy 6,0 - 7,5 a hydro 5,0 - 6,0 a kokos je neco mezitim takze to budu drzet neco malo pod 6,0 a snad to bude oka co myslite? Brzo sem hodim fotky
uvidis sam jak pojedou ja jim davam 5.8- 6 na kokosa
13.den 12\12
Zdarec
Tak nedavný potíže opět s ph sou vyřešený žloutnutí se nešíří a kytí sou zdravé a všechny už dokonce nakvétají. Zalivku je teď 0,5 l každej den. a přemejšlim že bych přešel na 300 ml 2x denně. Je prej lepší zalejvat kokos míň a často.
1 - všechny pohromadě
2 - pohled ze strany.
3 - makro
cudas
fotečky pls :)
flash.grow
Otázka.. Jak moc ti kytí vyrazili? o kolik se zhruba zvětšily? ;)
Díky za info
19.den 12\12
Zdarec lidi.
Rovnou k veci - kyti po prepnuti az do ted vyrostli priblizne o 150% takze tak tak o 50 - 60 cm. Samozřejmě JF trochu víc.
Tak kytkam se jinak dari v poho minipalicky sou uz na vsech rostlinach. vsechno se zda v poho. Momentalne zalivam 1xdenne po 0,6l a obcas vynecham dys je to substrat moc vlhkej.
fotky
1 - komlet
2 - moje nejooblibenejsi kvetinka - Jack Flash
3 - pokus o makro. Priste to vyfotim lip dneska se mi extremne klepou ruce.
4 - stejnej JF jako u 2)
Pro dnesek vse brzo se zas ozvu. Vsem dekuju za kacka
Mejte se
Spyroo
pekne rastlinky
35.den 12\12
Zdravim a po delší době přinašim novou aktualizaci. Jelikož byl můj thread přesunut do galerie (pohodicka) tak mám pořádně fotek. To hlavní ale přijde vúterý - přijede pořádnej foťák s fotografem :banana:
Jinak nic "zajímavýho" se neděje holkdy dosávaj zálivku pořád po litru obden a akorát jsem se rozhod ze tohle kolo jeste nebudu kupovat GS (snad příště). Ale dostal se mi pod ruku plagron Repro Forte tak to tam leju po ml na l. Máte s timhle někdo ňákou zkušenost? Prý to obsahuje enzymy, který zvyšujou obsah účinejch látek..
Paličky se mě už moc zamlouvaj tak je vobčas trochu pomačkám a sou i celkem tvrdý ale to hlavni jeste prijde.. :)
k fotkám - 2,3,4 fotka od spodu jsou z 31.5.2008 zbytek je dnešní... :winner:
Dik za odpovědi ohledně repro forte (fakt mě to zajímá)
Mějte se
42.den 12\12
Tady mate naky fotky jinak vsechno pri starym.
Stale davam kytkam repro forte a furt me zajimaj vase zkusenosti s timhle pripravkem tak piste :)
Nyc Diesel
Cest... moc pekny kytky. Zajimal by me ten Jack Flash mas uz s tim naky zhusenosti nebo to jedes poprvi? tak zdar at ti to slape!
Zdarec. Jo J.F. pestuju poprvi a sem s nim moc spokojenej :) pekne stavena kytka, sisky skvele kynou neni co dodat. uz se tesim az to vochutnam ale je jasny ze to bude i paradne zhulovat :) rozhodne bych se nebal pestovat ho i dalsi kolo..
45.den 12\12
Fokty:
1-4,6,7 - Jack Flash
5,8 - White Widow
(debilne se to prehazelo)
1,3 - peacemaker
2 - JF
zbytek white widow
Nyc Diesel
no ja ho prave za rok chci asi taky zkusit.. letos to nak nevyslo


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma