Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Začala kvést, co s tím? Nechám to být ?? - Klikni zde pro originální téma
John.Mall
Jelikož jsem blb a zasel jsem na začátku března, začalo mi moje kiti kvést na začátku dubna. a tak se ptám co teď s tím?

První foto je před týdnem, kdy jsem to zjistil a zaštípnul v naději že zpomalím růst a už bude dost světla na přepnutí na růst.


Druhý je z dneška :-(
niemand007
teď to buď necháš tak jak to je a budeš čučet jak se s tím ta kytka vypořádává a nebo zasadíš něco novýho. každopádně ta kytka bude zblblá a zřejmě se nebude vyvíjet úplně tak, jak by měla. bych to vyhodil a sehnal klony. hodně štěstí
Nesss
Loni jsem mel stejny problem...nedockavosti jsem zasel v breznu, kytky daval ven touhle dobou a nektere zacali kvest...zacnou delat palice, ale pak zas spadnou spatky na rust, palice budou ridky spis z nich bude jen listi , a z kytky nebude skoro nic, jen degenerovanej mrzak....
John.Mall
ook zavraždím je. a dám nový, akorát nemám semena, ale nějaký tu snad seženu. Dík, moc jste mne nepotěšili.
Pokud ji necháš tak bude zakrslá, takový malý bonsajik :) ....
R3dm4n
Ja by som ju nevrazdil,nechal by som to na svetle 12 hodin a potom to dat niekde ,kde je tma,alebo ju niečím nepriesvitným zakriť?!Ja by som to spravil tak ,možno dokvitne a bude z toho tak na brko,alebo je to blbost ?:wink:
John.Mall
Díky všem.... zrušeno jedu znovu, lépe a radostněji.
Nesss
spravná volba....at se daří.............
Cicmon
John.Mall: nenech se tu zblbnout :cool:, pokud sezenes novy osivo/rezivo, tak dobra varianta, kazdopadne tyhle bych nechal zit.
Vloni jsem byl svedkem toho, jak nakvetly rezy ST#3 dany ven, ostrihaly se jim kvety a vyrostly na 1,5m kere, sice mely na zacatku jednocepelny listy (IMHO dusledek stresu kvet->rust), ale nakonec to byly pekny keriky ;)
Slick-ace
Přesně tak, nechat jen zaštípnout a odstranit květy fakt že z ní o slizni budeš mít malej keřík/ tůji :)

// edit .. aha tak to vypadá že už jsi ji zabil :(
Brise
Cus, je mozny ze by me kytky nakvetly ted?Rostou me od pulky dubna a na zacatku kvedtna sem objevil bliznicky..
wilda
Čau, blizny jsou normální i u rostliny, která je na růstu - dává tím najevo že už je něco jako pohlavně zralá - dospělá. takže když jich tam máš pár (standardní jsou 2 blizny u každého patra rostliny nebo bočních výhonů) nemusíš nic řešit. problém je když vidíš, že jich přibejvá a že se formujou hlavně na vrcholku rostliny a chystaj se tvořit palici. To máš pak na výběr, buď to necháš vykvýst a budeš z toho mít tu bonsajku a sklizeň v červnu, nebo to ošmikneš a dáš tomu dobrý podmínky na růst pak by to ta kytka jestli neni nakvetlá hodně měla zvládnout a obrazit znovu do růstu, nebo jestli to neni nijak masivní starala bych se o ni normálně, aby měla dostatek světla a hlavně nerušenou fotoperiodu a měla by to zvládnout. Mě blizny v nějakym masivnějšim množství vyhazujou hlavně čistý indiky - newberry a lebanese, myslím si že jsou díky krátký době květu náchylnější k tomu startu, přece jen v přírodě na to maj krátkou chvíli tak musej bejt připravený, dělali jsme i pokus - z jedný jsme blizny otrhali a nechali růst - kytka zůstala malá ale v klidu dokvetla, druhou jsme nachali bejt a vyrostla naprosto normálně a byla lepší než ta otrhaná. Takže jestli se ti neformujou palice (to by znamenalo že měly špatnou periodu nebo nějakej stres), nech je bejt a jen se postarej aby měly dobrou světelnou periodu. w.
Green Fantom
Souhlasim s Wildou. Minulej rok jsem měl to samý, že mi začaly kvést už v květnu, a kromě toho že se trochu spomalily na růstu nebyl žádnej problém. Kytky jsem normálně na podzim sklidil a výnos nebyl nejhorší. Ještě bych možná souhlasil s tím že možná trochu zřídnou ale myslim si že to nemusí bejt pravidlem
tomassss
Mě začaly některé kytky (samozřejmě jen samci) kvést v pěstírne kde svítim 18/6....čumim na to jak vůl a nechápu.....ostatní kytky v pohodě, zda se mi že to je nejspíš semínkama (kvetou kytky ze stejnych no name seminek), ale i tak, JAK JE TO MOŽNÝ???


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma