Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
150w Osram 1st in-room - co nejvíc v malinkém(snad) - Klikni zde pro originální téma
FREEDOMmorava
Zdravím..

tenhle 1st indoorek bude takový fakt mini pokus..

rozměry roomku: š-h-v- 45cm-35cm-50cm
vrchní část : š-h-v- 40cm-35cm-35cm

Ofuk - PC vetráčky 4 + Aluflex 102mm

Sluníčko: 150w Osram Red sodík =/ nic jinyho neni

Půda: Lignocel+ keramzit

hnojky : růst - Plagron Alga Grow
květ - zatím neřeším.. příkůpíme ;)

Osada : do mesice budu shanet rizky tak jestli by nekdo z moravy prodaval tak bych se rad domluvil.. jinak reseni ze semen z Nirvany Papaya.. ta to bude jistit.. .. jinak ted to bude trochu rozepsany :::

pro začátek než začnu přidávat fotky, tak jen aby všichniu věděli tak tahle mini-in-room půjde uplně od začátku-- mini to bude v tom, že celé se to bude skládat ze dvou mini skřiněk.. původně to vše mělo byt jen v té jedné.. š45cm/h38cm/v50cm ... tohle mělo být i pro světlo kytky.. a to by fakt bylo hodně malé.. ikdyž o to šlo aby to bylo malé tak přece jenom sem chtěl prostor rozšířit aspon o to světlo.. ikdyž 150w sodík není žádná F1 mezi výbojkama.. takže malá skříňka je nastavená jednou š40cm/h35cm/v35cm - tohle bude pouze na světlo.. takže malá skřín bude pouze na kytky.. jasný že se bude zastřahávat a zastřihávat aby se to co nejvíc využilo když už je tak malý prostor ( pak hodím photoZz pro lepší představu, ale tak snad každý mý FantaZzíí )

Plán je takový ... 4x4ks malé truhlíky 7x7cm asi litr objem.. takže 16 rostlinek.. které budou asi tak 1 měsíc na růstu.. nějaké střihnutí taky dostane svůj čas.. no a pak si je vyskládám a budu pozorovat pozorovat.. podle odrůdy a podle stavu 4 rostlinky hodim zpět a zbytek půjde o dům dál po kamarádech na zahrádku a jednu nebo dve si hodím taky do skleníku¨.. jen aby nešly zbytečně do koše.. ale hlavni prioritou pořád bude skříň(ka) =) ale než se všechno postaví do konečné fáze tak to tak měsíc trvat bude, takže osazenstvo eště není hlavním předmětem řešení..ale jsem rozhodnutý, že bych rád mel Papayu.. takže asi semínka z netu..Nirvana.. zbytek co se najde.. ale kdo by plánoval dobré řezy( kdyby Papaya tak sem nejradši) tak za měsíc tak se pls ozvěte.. nějakej bych určo bral..at to stojí za to.. ale spíš jen Indiky.. do takévého prcka se musí aji dobře vybrat at to k necemu je.. takže tohle by bylo asi jen o tom jak to bude vybadat ve spodní části .. ( samozřejmostí je, že 4 kandydátky budou přesazené do velkých květináčů na co nejlepši využití místa [o zbytku ani nemluvím] )

dále trochu vzduchu.. ( teď jen popis fotky fakt až večer ) takže první skřín na kvítka bude ofuk normal PC vetráčky z leva a z prava .. jsou připojeny z venku.. a ze vnitř bude krycí mřížka (pak viz foto) , která reguluje vháněný vzduch buď nahoru, nebo dolů podle toho jak to tam dám. takže na příhon vzduchu bude otočená průtokem dolů, takže vzduch pujde pod kytky a na kytky.. a odtah bude otočený nahoru..takže co bude brat tak pujde krásně ze spodu přes kytky..eště se protočí a powalí pak provonět pokoj ;) .. a ve vrchní časti, v které bude na míru stínítko.. bude pc vetráčkem a potrubím Aluflex 102mm odváděno teplo od stínítka.. pak budou nějaké testy na teplotu tak uvidíme.. já myslím že trochu problém bude.. ale stínítko je zatim ve formě nákresu a za kamarádem se pujde během týdne tak podle rad přibude eště to sáme, jen na ofuk výbojky.. .. tak uvidíme..

Jinak skříň bude obalená černobílou folií.. kdy při zavřených dvířkách fakt bude snaha tu spodní část skříně obalit co nejvíc aby se z toho stal takovej inkubátor... aby trochu vlhkost měla šanci.. jinak je koupenej digitální teplo/vlhkoměr tak něco poměřit půjde.. vrchní část bude asi akorád vycházet a navazovat na spodní čast.. teda z vrchní části jen to stínítko.. takže asi mezi spodní a vrchní částí mezírka skrz plech nebude..

Půda: Lignocel.. snad i optimální Ph.. jen na tohle asi budu doplácet.. není PH metr... tak snad budou stačit ty korpusové papírky.. no jinak to má dobrou vzdušnost.. jen přidám trochu keramzitu na dno..

Hnůj: no tak to fakt né.. na růst to bude Plagron Alga Grow .. este snad Pythamin.. .. na květ času dost.. ten se přikoupí =)

co dál.. jen už asi to.. že na přípravu indoorku bude tak 14 dní.. pak 7dni testování teplot,vlhkostí atd atd. takže do měsíce sehnat řezy,nebo semena.. a pak snad začne sranda.. jen na konec, že tohle je pro radost.. na zkoušení co to dá.. prostě starat se jako o své dítě.. tak pls rady rady.. kritiku kritiku.. a NAPOSLEDY fotky budou z přípravy.. večer ;) - jen kdyžtak napište jako HELP, kdo by měl zájem do téhle skříne mi prodat nějaký řezy.. DikZz a zatim CuZz all GrowerSs
Hy3nA
čus, enchci strašit, ale myslim, že budeš mít problémy s teplotou a výška je taky jako mini, když třeba 15 cm budou květníky a 15 cm lampa, tak na kytky nic nezbyde, jestli mužeš, zruš přepážku a měj výšku těch 85 cm ;)
masum
já mám na výšku stejnej názor jako Hy3nA, celkově je ta skříňka na 150W sodík malá - teplota bude velkej problém
FREEDOMmorava
ale ne-e.. Hy3nA - tam neni prepazka.. prave ze kazda je mala tak z tech fvou je udelana jedna..asi sem to tam blbe popsal.. ale v te vrchni bude sodik a pod tim v te spodni kytky ;) .. ale uz sem tohle jednou zkousel jen v té malé.. no a teplotu sem drzel 28°C .. jen ted to bude vic izolovane.. no uvidime.. kdyztak zpusob na uchlazeni se najde ;) ale dik.. krom výšky nic?
FREEDOMmorava
tak nějaké ty fotky.. jen pro začátek.. nic není v provozu.. jen přípravy.. a pro představu ;) .. takže ta skříň je dohromady.. 1. s dvířkama a to na tom je ta druhá-- a obě jsou spojené.. pak příjde na řadu utěsnění.. jak jsou tam ty díry.. tak jasý že tam nebudou =) a co ten alobal :D nj pokusy za mlada =) to půjde ven, hned jak dojde balíček z growshopu.. kde bude ta černobílá fólie.. no a eště dvě fotký krásky Osramu 150w ;) .. v té vrchní bude světlo.. a ta s dvířkama bude vyhrazená jen pro kytky.. není to největší..ale na nějaký pokusy to je dobrý.. třeba něco z toho bude.. jen se pls nekdo ozvete, jewstli nevíte o nějakých těch řezech ;) tak CuZz .. a zase nějaký rady pls.. ;)
FREEDOMmorava
ted open
FREEDOMmorava
prostě dneska sem kámošovi na icq půl hoďky vysvětloval jak mi má na mašině udělat to stínitko..jako rozměry.. no a ještě na kraji výřez půlkruh na odsavani tepla.. od sodíku.. tak a nakonec to skončilo u malování :D
FREEDOMmorava
tak dneska sem si koupil jen takovou drobnůstku .. protože ve spodní části kde budou kytky je ventilace rešena asi za zhulena a dírky a větráčky jsou přímo na proti sobě..takže vzduch by ve skříňce moc dlouho nepobyl.. tak sem koupil tyhle mřížky.. u větráčku pro přítah vzduchu bude mřížka regulovat vzduch dolů pod kytky a na ně..a pro odtah bude směrem nahoru..takže bude akorad tahat vzduch od lampy a pěkně se to tam promíchá.. tak myslím že tohle by bylo.. v pondělí dojde fólie a ostatní poslední vychytávky z growshopu.. no a už půjdeme do finále příprav a za 10 dní příjde start pro pěstování.. takže pls někdo s těma řízkama?.. mini indoor neni nejlepsi se semínkama..ale tak asi nic jinýho nezbyde..
ptchj
jsem zvědavý jak si poradíš s malou výškou a objemem a z toho plynoucím problémem s teplotou(jak už psal Hy3na).

sám mám kyti ve 2. týdnu růstu pod 150w sodíkem ve skříňce cca 40x60x120 a nemyslím si že tam budu mít nějaké místo nazbyt
skood
zdravim , ja mam skrinku VxSxH 70x55x55 a svitim 150W sodikem v pohode se to da uchladit, mam 3 pc vetracky. mel sem tam 6 kytek a ted to budu opakovat. drzim palce, budu sledovat:):popcorn:
FREEDOMmorava
jou jou.. presne tak.. dneska došly věcičky z growshopu.. no tak jen sem to trošec neodhadl s černobílou fólií a jako teď jí mám tak na skřín 3mx3mx3m :D ale jako tak po tohle se půjde trochu na větší =) tohle at vim jestli mám pro IN vlohy =) no ted nejaký fotky.. takže spodní část je hotová =) teď ve vrchní příjde to.. že pro odvod vzduchu ze stínítka se bude muset na stínítku zvetsit díra(viz PhotoZz) no a pak už jen zapojit sodík.. nastartovat větráčky.. a hurá na 3 dny testování světla a teploty.. a pojede se ScroG ;) 20.4. začne slavnostní zahájení =) ne tak až tak ne.. toho 20. bude první den na 18/6 =) tak teď fotky z přípravy a za 5 dní už začne ródeo 1st in-door growerovááníí =D
avonex
tu 150-ku uchladis iba v pivnici kde bude cca 12-13 C
a ked zase pustis ventilatory na plne gule stratis na raste vela vlhkosti
FREEDOMmorava
jsem rád za názory.. ale myslím že na tohle budou vyhrazeny ty 3 dny testování ;) kdybych byl presvedcen, ze to uchladim..tak hned jak bude sestavenej sodik tak hned začnu sázet.. to prave ne.. s problémama od začátku počítám..ale je este v zásobě dost nápadu a různých alternativ jak si počít s teplotou ;)
FREEDOMmorava
no tak teď je hotová vrchní část roomu.. je to přidělaný už na pevno.. aji vylepené fólií.. takže teď bude následovat kopletace sodíku.. pak půjde na pevno stínítko se světlem.. pak přijde protáhnutí trubice na odtah vzduchu kolem stínítka od lampy nahoru kde ve stropu bude navázaná na dalsí větráček na odtah uprostřed desky ;) tak tu je nějaké foto ;)
FREEDOMmorava
tak ted se dovršila poslední objednávka z shopů ;) .. to jest :
ventilátor na odtah z vrchu od výbojky ;) - VENTILÁTOR, VÝROBCE SUNON 120x120x38mm. Air flow : 85-105 CFM (144-178m3/h) , Speed : 2550-2900 RPM... to se snad o teplotu trochu postará ;)
pak hnojky Phyt-Amin od Plagronu.. pak Aluflex 102mm... trubec na odtah k tomu SUNONU ;) od výbojky =) pak perlit... 6litrů na trochu promíchání s tím kokosem ;) no a pak doplněj k sodíku..new keramickou objímku, ptz u te stare je rozmlácena tak abych zase endostal kopanec =) tak v pondělí to dojde.. pak se to vše zapojí..nastaví stínítko..odtah vzduchu.. nasadí se strop.. a jedeme pár dní testů.. pak nasadíme posádku seeds a pojedeme..takže start cca za 10 dní ;) už se nám to krátí =)) překvápko bude co v roomu bude růst za osazenstvo ;) to bude zveřejněno cca do dvou dnů ;) či-li bude znám i konečný počet pěstovaných kytek..což do ted je prozatím jedním velkým ?otazníkem? =) tak kdyztak nějaký připomínky k nákupu, treba jestli si myslíte, ze bude teplota trochu lepsi.. ;)
FREEDOMmorava
tak ted nákup te Alu flex trubky na odtah od lampmy pres ten Sunon.. no a este sem koupil ph testy.. jak sem psal tak na nejaky ph metry za litry nezbyde.. prozatím.. tak sem shanel ty papírky.. ty sem ve meste taky nesehnal, ale za to sem sehnal tenhle ph testr.. AKVIN Rataj Test PH.. máte s tím nekdo zkusenosti jak s tím co nejlíp měřit? jako návod je.. zkouska taky problehla..ale rada jak nejlíp to ph odhadnout by se hodila.. ptz kdyz neni digital tak se budu muset spolehnout na chemii a tenhle roztok.. ;)
FREEDOMmorava
jak to tak vidím tak tu na groweru dokud tam neporoste zelená a nebude svítit už sodík..tak do té doby se žádné odezvy nedočkam.. nj.. tak mam to hold blby ze tu zařínám upe od začátku přípravy a né hned od prvního dne růstu... tak dik no.. ;)
Hy3nA
Čus, hele vono aky neni, krom tý teploty, nic na komentování. Až zasadíš, určitě se něco najde.

Snad jen bych ti doporučil, ale je to fakt jen kosmetika:D, abys trochu líp ožužlal tu folii okolo tý nasávací díry.;) nebude stát v cestě nasávanýmu vzduchu...
FREEDOMmorava
ten jde ven.. ale jako bylo to trochu narychlo a trochu sem byl jinde :rasta: =D no ale tak este si s tim pohraju.. jen jak najdu zalamovák =)
kolomaznik
Vypadá to pěkně, ale ikdyž nejedeš velkou watáž, tak počítáš s dost rostlinama a ty budou potřebovat dost vzduchu, aby nechytaly plíseň a v květu tě odměnily bohatými plody :)
Takže si myslim, že ty axiální větráky je nebudou dostatečně zásobovat čerstvym vzduchem.

Jinak to vypadá pěkně a za snahu máš karmu..
Ať se daří!
FREEDOMmorava
konečně zajimavý poznatek ;) jj to se pokusím vyřešit podle situace.. nevím kolik kytek necham IN v květové fázy.. pár se jich rozkouskuje na řízky a velká část půjde do světa =) na outdoory a skleníky.. vevnitř počítam na SCroG tak pak nejsilnějsích 4, nebo 6.. ale určitě na to budu myslet.. dikZz za Ká + =) ;)
FREEDOMmorava
Svolávám moravský lid =)

jelikož VÁS těch co prodávají řezy tím, že pošlou na dobírku expres aby to na druhý den došlo moc není .. tak bych tu chtěl požádat o někoho z Moravy kdo má pár kousků na prodej.. jako na tu dobírku by to bylo nej kdyby byl nekdo ochotnej poslat treba 4 ks aspon.. ale tak takových vás moc opravdu není co by začínajícímu growerovi v indoor pěstování podali pomocnou ruku abych to měl trochu jistšjší na začátek.. AAAALE TAK :rasta: takhle pořád na něco si stěžovat... =D takže kdyby náhodou se mezi VÁMI našel někdo s este nezkaženým srdééčkem, tak pls napiste PM.. jakoukoliv odezvu přijmu rád a s mírně otevřenýma očima =) :rasta: nice =) CuZz
FREEDOMmorava
jejda jak si to takhle po sobě čtu to vypadá fakt jak kdybych nikoho neměl rád a pořád si na něco stěžoval :D nee tak to opravdu není.. jen hecuju, že by si třebas někdo řekl.. :,,Jo tak ty si myslíš že sme SOBCI? Tak já ti hned teď pošlu 6 řízků Papaya =)" néé však se nad tím pousmějte.. Sem člověk který rád ví na čem je, ale příjmám realitu ve správný čas.. a v tento čas, kdy do víkendu končí vystavba a začne asi výsatba jsem smířený s tím, že 1st GROW bude odkázán na seeds =)
Do večerních zpráv naviděnou milý posluchači ;)
FREEDOMmorava
tak od dnešních 23°° je rozhodnuto i o tom co ve skříni bude růst =) pro rozměry pěstírny se musela vybrat genetika co v co nejmensím provedení je schopná mít co nejlepší výsledky.. takze nejakou převažující indiku.. a nejlím mostly indiku =) kdyz uz tak uz :rasta: no a po tomto omezení výběru mi padla do oka odrůdka Aurora od Nirvany ;) coz bude 8semen.. z kterých pak až do konce growu budu počítat jen s 4 až 6ti kusy.. zbytek skleník ;) a pak podle toho co tu udela bude este jedno seed Durbanu ;) podle toho jakou to na mini prostor bude dělat neplechu.. pak skončí ve skleníku nejspíše ;) tak Aurora není zas tak komerčním zdrojem rostlin a moc sem tu toho za tu dobu nenašel o tomhle zázraku =D tak bych byl rád kdo už zkousel menší watáž na tuhle odrůdu ;) tak dikZz za případné ohlasy ;)) čawes =) ...::gagaga::...
FREEDOMmorava
ou ou dneska přišly ty dva Sunony =) jsou moc pěkný až sem to tak moc nečekal.. =) přede pěkně =) tak zítra zbytek z shopu.. a půjdem do finále příprav =)
FREEDOMmorava
DOTAZ PLS ;)

kdyz kupuju od MANDALY seminka a platim v eurech hotovosti.. tak do obálky stačí dát jen eura presne za semínka plus 3 eura postovny nebo do obálky mám přiložit nějaký eura navíc za dopravu? Blbej dotaz ale než něco budu posílat tak bych chtěl vědět přesně jak to u mandaly chodí.. tak díky moc.. fakt někdo hodte radu at můžu začít co nejdřív ;) dik moc
FREEDOMmorava
:rasta: pllls budte trochu prejici a poradte jak to probihalo u vas platba v hotovosti pres postu k MandalaSeeds .. dik moc..do te doby se to nemuze rozjezd tak bych byl vdecny za jednoho kdo ztrati tu vterinku sem neco napsat na tuhle dementni otazku ;) diks
FREEDOMmorava
tak nic no.. na grower nic davat nebudu..dal sem to do tohodle fora ze sem myslel ze sou tu lidi co poradijou.. tak nic.. za par dni dojdou ty seminka a budu si to delat uz jen tak pro radost a sem to davat nema cenu.. tak se loučím.. a ČuZz
Cerda
zdarec,
podle mě si tak trošku lenoch co se jen ptá a málo čte :). Např. ohledně mandaly...kdybys hledal, určitě bys narazil na tenhle thread
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=27754
když zrovna tam nebo v jiných threadech nezjistíš co potřebuješ, tak písni všem lidem, kteří se k tématu vyjadřovali a třeba uspěješ.
To stejný i s těma řízkama... si myslíš, že matkaři pročítaj fora a hledají někoho, kdo by od nich nějaký vzal? :D
Sám musíš v bazaru hledat a oslovovat (teď to bude asi těžší, když je velká poptávka na out) ale dá se.

Tak si to prober

abych nebyl úplně OT... nemyslím si, že je moudrý jed scrog ze semen. Pohlaví poznáš až v době, kdy budeš mít pletivo propletený a když se objeví samec, tak ho budeš muset zrušit...
Takže buď zkus sehnat řezy a nebo pořádně roztahuj (bez pletiva) a nech kytky mírně přerůst...když pak vyhodíš samce bude to v cajku
FREEDOMmorava
jee dik moc.. no ja sem toho procetl dost, ale co se tyce tech eur to sem nenasel nikde.. ale tak v pondeli uz se to posila tak dobre.. no a s tema rezama.. bude to asi tak ze si tam dam dve seminka na zacatek.. z tech dvou tu lepsi pak ostriham na rezy a pak az pojedu SCroG.. ale dik moc.. hned mam lepsi naladu =) a vic chuti zase zacit neco delat.. ale jako s tim mas pravdu ze sem moc lenoch..moc pohodlnej =) trochu to rozhybu..tak cuZz =)
FREEDOMmorava: Jo, jedu teď svůj první indoor a pH měřím tím AKVINem. Digitální pH metr by byl asi lepší, ale jde to odhadnout. Vždy si připravím 8 litrů změkčené vody, 5ml odleju do těch odměrek, co k tomu byly a přidám tři kapky "toho roztoku" (viz. klasický způsob použití, co je napsaný v návodu, který k tomu byl, pozn. roztokem myslím AKVIN, ne pH7). Trochu to rozmíchám a podívám se na zabarvení, ze kterého odečtu hodnotu pH, pomocí přiloženého "vzorníku barev". Snažím se to držet okolo hodnoty 5.8-6, což je barva něco mezi zelenou, žlutou a jde to až do oranžova ... Pokaždý se mě nepovede to namíchat stejně. Je dobrý, aby hodnoty pH moc nekolísaly, mohl by jsi tím kytičky stresovat, ale tohle všechno určitě už z FAQ víš :)

EDIT: Nevšiml jsem si druhý strany tohoto threadu :smash: Stejně jsem ale nikde nenašel žádnou reakci na jeho dotaz ohledně toho měření pH, tak snad nebude na škodu, dyž to tu nechám. Kdyby to někomu připadalo jako OT, ať napíše a klidně to smáznu.
FREEDOMmorava
tak skoro už 2 měsíce ve skluzu.. ale dočkal sem se ;)

1.den 18/6.. od vyhození klíčku a vypuknutí z hlíny =)

dokud nezacne kolem 14°° do oken pařit slunko tak se při světle drží teplota na 27,5°C (bez zapnutýho SUNONU) jen s PC větráčky.. od 14°° se zapíná i SUNON a teplota s od fukem se drží na 29°C.. bez SUNONU to jde nejak na 31-32°C... ale vlhkost budu muset eště pořešit.. teď se to drží jen na 60% =( .. ale tak dokud tam jsou jen 3 kytky ze semínek tak eště se s tím trochu bude hýbat.. eště tam třeba není stínítko.. to se tam šoupne do 3 dnů.. a do 10dnů budou řezy..do té doby už to snad bude optimalizovaný ;) .. tak jen tak foteny z provozu =)
FREEDOMmorava
spokojenost spokojenost =) teda aspon, že vlhkost je na tom lépe =) ve skříni 58% a v pařeništích 80% .. na semínkách se ten testovací týden celkem daří.. teplota i vlhkost dobrá... za 3 dny 3cm venku ;) tak teď se už jen čeká na ty řízky..jestli zase nevyjdou tak já už nevím =( kdyby náhodou jen tak někdo měl nějaké řezy navíc tak nebudu se zlobit.. ale tak snad tyhle už konečně výjdou ;) .... tak jdeme do toho =)
spector
chlape pis semka kazdej postup kterym projdes, taky mam mini skrin momentalne cekam az typek posle seminka, sodik 70W visi na vrcholku skrine coz je bohuzel jen asi 60cm vysoko, pred par dny jsem koupil zvlhcovacku vzduchu tu tam pak bodnu a tedka musim vymyslet cim udelat diry do ty skrine pac nemam zadnou vhodnou pilku premyslel jsem nad vrtackou a proste vyvrtat mrte malejch direcek a pak to je vyrazit, ale urcite je i nakej inteligentnejsi zpusob, pls poradte pokud muzete.

Za tenhle topic K+ ... at se dari.
to specor: do vrtacky existuji kulate nasadky - vykruzovaky:)
spector
jeee a zvladne to i aku vrtacka nebo ta je moc pomala?
FREEDOMmorava
cuZz... aku to zvladne.. no já sem to tady na ty pc vetracky dělal bohuzel hafo malejma dirkama vedle sebe.. prvni sem zkousel ty nasady, jen sem v tom baleni mel nejvetsi porad tak o 1cm mensi nez sem potreboval.. a chtel sem kutit tak sem to bral takhle slozite.. no ale jako kdyz nekomu neni prace cizy a ma doma i pak na upravu pilnik na drevo tak neni pak problém ;) Spector : budes to tu rozjizdet i na groweru? =) cim vic mini projektu tim lip ;)
spector
urcite si vytvorim svuj vlastni topic aby mi to tam lidi zjebali jak se patri :D stejne budu behem toho growu potrebovat hafo radit. nicmene momentalne me vlastne zajima jen jedna vec: da se kytka prepnout na kvet i kdyz ma treba jen 30cm? proste potrebuju se vlezt do nakych 60 cm i s palicema... tzn prtavy kyticky, ale netusim jestli to vubec jde, jestli to ta kytka proste nevzda kdyz bude tak malinka....
Hydrotekk
citace:
Původní příspěvek od spector
urcite si vytvorim svuj vlastni topic aby mi to tam lidi zjebali jak se patri :D stejne budu behem toho growu potrebovat hafo radit. nicmene momentalne me vlastne zajima jen jedna vec: da se kytka prepnout na kvet i kdyz ma treba jen 30cm? proste potrebuju se vlezt do nakych 60 cm i s palicema... tzn prtavy kyticky, ale netusim jestli to vubec jde, jestli to ta kytka proste nevzda kdyz bude tak malinka....

ahoj
jasne ze to de proč by to jako nemohlo jít...
zalezi jen na tobe jak to chces mit velke a kdy prepnes na kvet :)
spector
wow, supr, jen se chci ujistit pac po precteni par topicu jsem ted trosku zmateny: rustove obdobi by melo byt 18/6 a obdobi kvetu 12/12 je to tak? aspon tohle jsem si teda precetl ve faqu...
Hydrotekk
citace:
Původní příspěvek od spector
wow, supr, jen se chci ujistit pac po precteni par topicu jsem ted trosku zmateny: rustove obdobi by melo byt 18/6 a obdobi kvetu 12/12 je to tak? aspon tohle jsem si teda precetl ve faqu...


ano je to tak.........
kdys prepnes na kvet tak to jeste trochu roste ale to zalezi co je to za model
spector
ja povalim tyhle ctyri kytky:

arctic sun x chronic
white satin indica x chronic
white satin sativa x chronic
the pure x chronic

vzhledem k tomu ze je to vsecko krizeny s chronicem tak ocekavam mensi kosaty keriky... kazdopadne se tesim na seminka jak malej kluk, jdu tedka premerit skrin abych mel presnou predstavu kolik ma...
lamater
OT: Spector pekne to tu zas....s vecma lehce vyctitelnejma z FAQ, popripade si projit par veci pres vyhledavani, nebo projit nektere thready, chce to vic cist, min ptat. Kazdopadne pestu zdar a at se dari GL
FREEDOMmorava
v tomhle jednoduchá rada.. v malých prostorech je proste nejlepsi začít s řízkama.. nechat 10 dni na růst... pak přepnout na květ a když ti to nepřeroste tak budes mit nadherny keříky co vyplní tvůj malej prostor nadherne.. a urcite wal SCroG ;) tak zatial čus ;)
spector
jj hodne nad SCRoGem premyslim... asi to tak i udelam... nic, uz ti nebudu spammovat tvuj topic a az prijde cas tak si zalozim svuj, zatim se mej a at se dari..
Damien
zdravim.-...No podla mna zo semiacok to je fakt maly priestor pre to...no uvidime ako to vynde.....Teraz nemyslim len tu teplotu, proste to udrzis v pohode, ale ta vyska tych rastlin bude strasne mala...no ved uvidis sam....K tym dieram, ja som to tiez robil vrtackou, proste vela malych dier...neskor som si zohnal taku pilku presne vysita nato:D...ide to aj vrtackou alebo nejaku podobnu frezu keby mas....
MedvedBrtnik
Ze semen bych to fakt nejel. Kytky ti vyrostou víc, než by bylo milé, budeš je muset stříhat, chvíli taky trvá, než dospějí a celkově je lepší si počkat a koupit řezy. Na ten prostor bych dal 4 kytky, které se pořádně větví, dobré zkušenosti mám např. s chronicem. Jak říkáš, 10 dní růstu a pak hurá na květ. Píšu tohle z vlastní zkušenosti.. Měl jsem skříň cca 70cm vysokou a s kytkama ze semen je jen trápení na tak malou výšku. Pokud nemůžeš sehnat řezy, napiš mi PM, ale na dobírku to fakt nepůjde :)
FREEDOMmorava
tak nevypadá to nějak špatně.. lístky jsou pěkně zelené.. sice se vytahl stonek pár cm.. ale patra se tvoří pěkně po max.1cm nad sebou.. už sem zalil i trochou hnojivem..ale jen 1ml Alga Grow na 2 litry.. takze dost zreděné jen tak pro začátek.. a dnes příjde první postřik Pyth-Aminem.. až se vyplne osramka.. ( normální dávku mám naředit do rozprašovače? nebo taky trochu víc zředit? no jinak teplota 27°-29°C .. vlhkost kolem 50% ve dne a ve tmě to jde na 60%až 70% ..
FREEDOMmorava
...
FREEDOMmorava
dnes je za mnou 1. měsíc.. jede to pomalu.. za 2 týdny řezy tak pak se to snad pohne ;)
spector
nazdar chlapaku, tak jsem rozjel ten grow co jsem ti sem kdysi psal ze rozjedu: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=36708

Jinak koukam na tvoje kytky, pocital jsem ze jsi zacal nekdy 22. 6. takze uz mas skoro 8 tydnu stari... tak jak to vypada? uz kvetes?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma