Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Arjan’s haze #3 – max. 65 cm - Klikni zde pro originální téma
Modrák
Zdravím čtenáře Groweru.
Rozhodl jsem se publikovat výsledky svého pěstitelského snažení.
Už dlouho jsem toužil vypěstovat nějakou haze odrůdu, ale jsem dosti omezen velikostí skříně, tak jsem zvolil Arjan’s haze #3, což by měla být “short sativa“.
Takže k věci. Světlo 250W v cooltubě - bubler cca 35 litrů – 6 x Arjan’s haze #3 – 3ří složkové AH, Phytamin, Enzymes+, PK13/14, GreenSensation, Final Solution – vzduch HAILEA ACO9610 10L/min.
Skříň tvoří horní část špajzu velikosti 70x50x90 cm (š,h,v). Max výška kytek je 65 cm, to je prostor mezi dnem skříně a spodkem světla. Bubler je umístěn pod skříní.
Více viz foto.
Modrák
Semínka jsem dal klíčit kolem vánoc a z 10 jich vylezlo 7. Na to , že jsem je koupil asi před rokem a měl je celou dobu hozený jen tak v šuplíku, tak to je myslím celkem úspěch. Ta roční pauza byla způsobena nedostatkem času na pěstování a dostatkem kouření z minulé sklizně. Zapomněl jsem zmínit, že jsou feminizovaný. Světlo jsem rozsvítil na Silvestra 2007. Na růst svítila 250W Philips Master HPI-T Plus, později nahrazena 250W sodíkem, označení si už nepamatuju.
Kytky rostly jako z vody, až na počáteční kolísání Ph to bylo bez problémů. Bohužel jsem jedné kytce spálil kořeny kyselinou, když jsem dorovnával Ph přidáním koncentrované kyseliny přímo do roztoku. Kytka se dosti zabrzdila a už nedohnala ty ostatní. Možná jenom dobře, neboť mi to stejně přerostlo a měl jsem trochu potíže to celý ukočírovat. Na fotce můžete vidět spálené kořínky.
Modrák
Díky velké nestabilitě ph a vysokému EC vody z kohoutku jsem si pořídil reverzní osmózu. Původní EC vody bylo tak 0,7 – 0,8, s RO je to 0,02. Takže pohoda.
Na ofuk tam je klipsňák a přes cooltubu to odtahuje nějaký větrák umístěný v tý rouře co jde ven ze špajzu. Už nevím co je to zač, ale pasoval tam na milimetr a nebylo potřeba ho nijak upevňovat, stačilo ho tam narazit a pridělat tu hliníkovou flexi rouru.
Modrák
7.2. jsem přešel na 12/12. Dlouhých 14 dní jsem netrpělivě čekal jestli se objeví samičí květy, jak by se od fem. semen dalo čekat a nakonec jsem se dočkal. Všechno samice, žádní hermouši. Dvě kytky měly trochu širší listy a po tom co začaly kvést se zastavil i jejich růst. Ostatní rostly pořád dál a muselo dojít na lámání, aby se to tam vešlo. Zhruba po dalších třech týdnech se začaly palice pěkně nafukovat, možná díky podpoře PK 13/14 a zelené senzace od Plagronu.
Modrák
Doba květu je udávána 10-11 týdnů, takže mi do konce ještě zbývají asi 3 týdny, pokud to počítám od doby přepnutí. Zdá se mi, že už to nijak dál nenabývá. Kytky už ani tolik nechlastaj. Dříve jsem doplňoval tak 10 – 15 litrů roztoku 2x týdně, teď to je tak 10 litrů za týden a přijde mi, že ani nepřijímají živiny, protože mi EC stoupá třeba až na hodnotu 3,2, kolikrát dolívám jenom čistou vodu, abych to EC srazil dolů. Pokud máte někdo zkušenosti s nějakými Haze modely, poraďte, jestli má cenu čekat nebo to už mám připravit na kosu?
Svahadji
to vypadá ještě tak na 5 týdnů.
Chuck Taylors
Update?
jak to vypadá?
Modrák
Vypadá to docela dobře:) Přikládám nějaký fotky.
Modrák
Ještě jsem zapomněl ukázat jak jim doplňuju palivo.
Hnojivo namixuju ve velkým kýblu od Primalexu a přečerpám do bubláku. Používám na to zahradní čerpadýlko s výtlakem do 2,2m. U bubláku mám rychlospojku, takže se to jen zacvakne, strčí do zásuvky a za chvíli je hotovo.
Modrák
Přidám ještě pár fotek.
Jak už jsem zmiňoval, tak dvě kytky byly se širšíma listama a ty už vypadaj, že by se měly sklidit. Nemaj tak dlouhý palice a tak polovina trichomů na nich je už do hněda. Vzhledem k tomu, že to je všechno v jedný nádobě, tak to budu sklízet naráz. Příští víkend dostanou Final Solution, pak vodu a pak už se budu jenom těšit až se to pěkně pomalu usuší.
Modrák
A tak jsme dosli do finale ...
Kytky dostali na 5 dnu Final Solution a pak 3 dny cistou vodu.
V nedeli 11.5. si pro ne prisla Zubata.
Posledni fota pred odchodem na onen svet.
Modrák
Nejvetsi palice, nejvyssi vynos, nejsativovejsi pheno. Kvuli ni jsem cekal tak dlouho, jinak bych to zkosil uz driv.
Modrák
Druha nejvetsi, taktez vice sativa.
Modrák
Treti ucastnik zajezdu.
Modrák
Na tyhle kytce uz toho tolik nebylo.
Modrák
Tady uz to je celkem bida.
Modrák
A tady je ta s popalenymi koreny. Byl to pouze stonek bez jediny vetve a na vrchu tato palicka
Modrák
Mel jsem strach jet ze semen v hydru a jeste k tomu v jedny nadobe, ale i pres pocatecni potize to dopadlo celkem slusne. Urcite se z toho dalo vytahnout vic, ale nebylo na to tolik casu, jak bych si predstavoval. Snad priste. Palice maji lehkou citrusovou vuni a na 250W se celkem vyvedly. Ted uz jen pockam, az se to ususi a zkusim sem hodit nejaky smokereport.
Trafo
Zdravim

Zajimavej grow. Myslim, ze ses toho nemel bat a poradne to odspoda oskubat...

Trafo


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma