Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
OuT 08 by FaLda (NN, EM, MK, DPxEM, PapxWW) - Klikni zde pro originální téma
FaLda
Tak panové a paní groweři, nadešel nový rok a s ním na povrch země vylezl zelený list. A tímto začalo mé + Selfikovo období growření této překrásné, zkuřující květinky!

Genetika:

  • Early misty (díky Scotty Cameron)
  • Master Kush (díky Squirrel)
  • Durban PoissonxEarly Misty (díky Squirrel)
  • PapayaxWhite Widow (díky De la Vastierre)
  • Durban poisson (díky BBVlada)
  • No Name

Vše je F2 ze semen.

Hnojky:
- Kristalon Start
- B-cuzz A soil
- B-cuzz B soil
- Final solution

Hlína:
- perlit
- černozem ze zahrady
- hlína pro nekyselomilné rostliny (ph idealní 5.0-6.5)
- trocha písku pro průtok vody

Místa:
- 6.7 - které znáte z minulého roku
- 6.6 - což je nové, za to prostornější, slunnější a celkově výhodnější

Tak přeju tímto všem, co nejlepší výsledky!:afro:


BlackStar
Zdar, taky mám něco od Squirrela, tak jsem zvědavej. Pak můžem porovnat. Měj se
FaLda
Tak jsem zde s mýma 3-týdenníma dorostencema. Zatím nehnojím, počkám ještě tak další dva tři týdny a pak nastane doba Kristalonu Start. Jinak kitiny se kazdy den pecou na oknu na jizni strane baraku. Celkově mám 24 prcku. Tady je zatim také mini vyčíslení:
  • 1x Durban poisson
  • 1x Early misty
  • 3x DPxEM
  • 4x NoName
  • 7x PapxWW
  • 8x Master Kush
Zde je pár kousků na ukázku:
1.Master kush
2.PapxWW
3.DPxEM
4.EM - je nejak pozadu. Ale ona to urcite dozene v kvetenstvi!
5.DP - Nejhezčí květinka, netahá se za sluncem a má zatim největší listy:bravo:
6.NN - dva nounejmaci, mam pocit, ze to bude parecek. Sry, jeden z vas bude muset zemrit.
7.Cela armáda spásy
FaLda
Zdravim,
Zde jsou poslední fota kytek doma. Daří se dobře, akoraát DP a EM byly samci, takze holt smolda. Venku se dělá hezky, takže kyti poputují ven. Venku teplota v noci neklesne pod 8 °C, takže není co řešit!

1. foto: Nový přírůstek od Selfika, jedná se o dvě Blueberry, jenž mají nepopsatelný růstový potenciál, za půl tejdne přerostly mé ostatní kytky!...neuveritelne
2. foto: Zřetelné samičí preflowers na EMxDP
3.-4. foto: Dva Mástři svého oboru:D...po zastřihnutí
pajloo
Ahoj mas ich pekne no stim ze tie Blueberry sa rzchlejsie vyvijaju moze byt to, ze boli zasadene neskorsie ako ti prve.Ked doma predpestujem tak tie posledne su vzdi o nieco rychlejsie v raste ako tie prve asi preto ze uz je slniecka viacej ako ked som sadil prvu varku to je moj nazor......
FaLda
Konecne přišel ten den D, kdy jsme otevřeli své peněženky a zpečetili náš letošní grow, pár kytiček je už na místech. Počasí bylo víc než přívětivé:D..až na ty komáry svině!:flamer: zatím neni co moc fotit, ještě jsou to prckové. Slunko na ně praží skvěle od 2 hodin, ve 4 na full až do osmi, v létě to bude mnohem lepší!...zatím jim to stačí.






1. foto: Osááádníci 6.6, full loaded
2. foto: Master kush po zastřihnutí ve své sluneční kráse
3. foto: EMxDP..s ní to de
4. foto: Celá 6.6, netřeba popisovat!
5. foto: :D...naše hromádka substrátu
6. foto: Zcela zaplněná kárka, za níž mohu být vděčen velice! bez ní bysme zdechli pod návalem horka a hlíny na zádech...i tak v tom terénu utrpělá pár válečných zranění:injured:
7. foto: Po cestě vyhodil jakýsi kůn své "nepořebné"...v zivotě jsem neviděl tolik brouků pohromadě:Dmňamka!

PS: Omlouvám se za kvalitu fotek, já k*k*t jsem tam nastavil malý rozlišení:smash:
FaLda
Zdarbuh pestitele!
Počasí je na ho*no...a to doslova:flamer:...slunko asi porada nahore orgie a kreje se mrakama a na nase kitiz prdi!...Pole 6.6 obsazene 16 kytkama je zaplneno do posledniho místečka, tak i 6.7 je přemrskáno nounejmy!...

- Master kush mi dělá radost, větvičky na všech rostlinkách krásně vyjížděj, bez problémů se větví a nějak ho nepáčí, že se neopaluje.

- PaPxWW, tak to byl dnešní poslední můj příspěvek do banku, chudák trochu zkleslý po cestě (no problem, uvidí se), navíc mi na jednu najelo nejaky prase, či co..kelímky byli pryč a kytky nejak nakrivo:D..tak prezily, tak snad pohoda!!...pockej prasecaku!! :rocket:

- Blueberry :D...no tak to je případ, dole stoneček jak špejli, uprostřed jak basebolka a nakonci zas jak špejle:D...obrovskej rustovej potenciál..jedou obě jako šílený..jeste k tomu nepovedenej FIM:D...no sem to umelec!

- EMxDP obě hnedka ukázaly preflowers a zastavily rust..pls nevíte někdo čim to je?!:confused:
FaLda
Dnes, za zatazeneho pocasi...lec za hicu jak svina a komaru jeste vic sme se vydali na pravidelnou tydenni objizdku:winner: ... Vsechno de jak ma, pri kazdy navsteve vochcavame predek pole:D...dnes sme to tam prosekali aby jim ta trava nelezla do zeli, nekdy to bude treba zas...jinak dostali dve davky srackovyho hnojiva aby pak az dostanou kvalitku nedostali sok jak svina...mnoho se mi to libi...vidim to na krasnya leto:afro:...jinak neni co rict, kochejte se samy!
FaLda
Zdar..jsem zde s ápdejtem za krasneho pocasi. Prijdu na pole a cucim jak pes, dari se jim skvele..jen jednu papxww budu nucen vymenit, okousal ji slimak a je znacne zaostala. Vse se vetvi, kosati a hustne podle meho gusta. Pristi navsteva by mela byt uz konecne s poradnym hnojivem. Vse jsou samice, zbyva uz jen urcit pohlavi u BB!
FaLda
Dnes sem k nám dostaly hnojiva, jedná se o:
Atami B´cuzz A + B soil
Ah Final solution 0,25l

už se těšim na první odzkoušení a následný výsledek, snad to budou dobrý hnojky
Malá otázka, myslíte, že ten flushing bude stačit na všechny kytky?

*EDIT* Tak dnes jsem byl zalit prvni varkou new hnojiva, zda se velmi vyzivne:sun: uz jen uvidime co udělá s kytkama!!...Nevite jestli je b´cuzz soil A primo na rust a B na kvet??? v navodu pisou pouzivat pouze dohromady!:help:
FaLda
Uběhla zase nějaká doba a nás nečekalo nic jiného než za fatálního pařáku, kdy by se i katktus vcucával do sebe, vyjet checknout ganjos! Není co komentovat, je to krása, všechno žije a zatim většina samice...víc není třeba vědět!
FaLda
A trocha nekonopníků, které vytvořila matička příroda:heart: + Moje Blueberry + Selfikova Blueberry v pozadi
FaLda
No tak takovádle parádní babka nám roste u Master Kushe!...Krása:D...asi jí chutná ta mnamka, co dopravame kytickam:D...sem zvedavej do jaky velikosti se dozene!!

Je videt ze matka priroda si dokáze poradit se vsim.
FaLda
Zdarbuh pestitelum!

U nás jsou hici jako prase. Tak raci jezdim kontrolovat kytky, jestli sem jim nahodou nedela mdlo z tech paraku! Stejne bych se jel projet, kdyz je takto krásne v prirode, vsechno kvete:flower:...je to proste nadherny obdobi!

Ale i todle nadherny obdobi ma sve spatne chvile!!:grrr:...Potreboval bych poradit, jestli je todle (foto 1.+2.+3.) už květová fáze nebo jen preflowers. Uz je to moc velky, nevim nevim. Ale prece jenom je moc brzo aby Early MistyxDurban poison kvetla ne?!..sice je early, ale ma zacit rozhodne pozdejc nez ted!

Jinak se kochejte photama!

Díky Všem za Káčka
FaLda
Nyní se Selfikem vládnem už i tímto stuffem! ... Velice se těším na zdárné květenství!

Keep growin´ felazz
FaLda
Tak a je tu poslední červencový neslunný ápdejt!

Kytkám je dnes přesně 15 týdnů = 105 dnů růstu. Vede se dobře, akorát to slunce musí každýho growera sr**! Furt jen zataženo, žádný sluníčko, pofukuje, neustále prší..co co to je?..globální oteplování?...tak to teda rači studenějš se sluníčkem. Abych to nějak shnul, dnes bylo dovezeno na pole vonavé potěšení:D v podobě výkalů. Snad to odvratí loňskou nepřízeň srnek!!! Mě to obrátilo dostatečně:frog:

Dodávám poslední fotky před dovolenou, pak už budou nejspíše jen v květu...uvidíme, snad bude hezky na pořádný salámy!
FaLda
EMxDP

  • Jako první nasadily preflowers, v nynější fázi se docela domnívám, že i začíná kvést.
  • Zatím moje nejkeřovitější kytky.
  • Bez zastřihnutí rostou stejně á la jehličnan.
  • 2x
FaLda
Master Kush

  • Prckové, který skrývají ohromný větevný potenciál:D...todle mít i růstovej, tak nevim nevim, kam by se to na poli dalo:rip:
  • Dělaj hrozně malý lístečky, maximálně po třech. Preflowers maj sotva viditelný, taková miniaturní kytka...řekl bych, že by se vyborně hodila do skleníku! tam by se z ní dalo vytěžit mnoho!
  • Poslední foto: Třetí MK, kterej lehce pokulhává za svýma bráškama
  • 3x
FaLda
PaPxWW

  • Todleto sou mrňata letoška. Jaksi se zastavili a řekli si, no co růst nebudem! a na truc
  • V posledních dvou tejdnech začal náznak větvení, tak snad...uvidíme
  • To nejmenší je na 6.6 nejkratší dobu, byla převezena jako náhradnice za (dej jí THC věčnou slávu) jinou papayku, kterou sežrali slimáci:rocket: sou největší kurvy!
  • Poslední fotka je záběr na stoneček u "čtyřlístku"
  • 3x
FaLda
Blueberry

  • Ojoj...největší mackové, obrovskej růstovej potenciál! Nezastavitelně letí vzhůru. Ted ještě co předvede v květu!!
  • K nim není zatím co dodat! Voněj nejlíp!
  • 2x
Nawy
mas to pekne ;-) k poletí
FaLda
Blueberry´s death

Dnes utrpěl samec Blueberry#1 pár ran nůžtičkami a šel do "kytek" doslova...byla to moje nejvzrostlejší kytka viz příspěvek č.20 foto 2, no jo, měl kule a v tédle situaci kastrace nestačí, tak mám ještě jedno BB, tak to snad už bude samice! hope so:satan:

EMxDP´s flowering

To co jsem so myslel, se nakonec potvrdilo...ostatně jako obvykle!:teef:
Je tady 5. týden kvetení obou EMxDPnů. To bude asi první co letos dozraje!...Zatim nevypadají špatně, uvidíme co z nich vyleze za nadheru:leaf:

Jinak dnes nebyl moc úspěšnej den, nejen že jsem musel vytrhnout samečka, ale při cestě na pole jsem viděl stát auto skoro u políčka, tak jsem jel jinudy a při rutiním zalévání slyšel kroky, je velice pravděpodobné, že to byly srnky, potkal jsem jich nespočet. Ale dal bych cokoliv, že jsem slyšel někoho pískat si, ikdyž jsem nikoho neviděl. Buď mám haldy nebo už nevim, ale každopádně každej den a každou noc se budu modlit, aby mi tam rostlinky zůstaly!....při cestě zpět jsem se jel podívat na auto, byl to jen páreček cumlající se v káře, ale kdo ví!!....Však jestli tam kohokoliv načapu jak mi olizuje ganju:shooter:!!!!!
FaLda
My legal love

Letos vysazeny v dubnu:










O 2 roky starsi brachove:
FaLda
EMxDP

Už to vypadá moc kvalitně!...kvete to co to da...je uz nejakej 7 tyden kveteni, nelepi, ale voni to dobre..velikost je taky zatim znacna.

Enjoy
FaLda
Master Kush

Nejmenší a nejmín zatim kvetouci kyti. Ale pryskyrice maj zatim nejvíc!
Uvidíme co se z nich vyvrbí.
FaLda
Takej mini ganja koutek!

+ kamosovo samec! perficto
Zlosin*
Zvlastni ty papáje to sou fakt mrnousi, me se teda tahnout líp (taky od De la Vastiera)

ale i tak k+ za ty ostatni kytky, ty jsou hodne dobré
FaLda
...
FaLda
....
čaues
u tý papaye od DLV bych řekl že maj málo místa pro kořeny. já to měl úplně stejně než sem přesadil. potom se rozjedou ;) jinak mě naznačily kvetení když bylo počasí na draka, potom se sekly, tedka ještě trochu rostou a chlupy sou tam furt. do dvou tejdnů by měly kvíst doufám. tedka maj vrchní listy trojcípý
FaLda
citace:
Původní příspěvek od MIRIS
čaues
u tý papaye od DLV bych řekl že maj málo místa pro kořeny. já to měl úplně stejně než sem přesadil. potom se rozjedou ;) jinak mě naznačily kvetení když bylo počasí na draka, potom se sekly, tedka ještě trochu rostou a chlupy sou tam furt. do dvou tejdnů by měly kvíst doufám. tedka maj vrchní listy trojcípý


Zdar

Dyt jsou v zemi, mista by tam melo bejt dostatek ne?!...me zatim akorat dve naznacily samici prefl., ale ta nejvetsi jeste nic...modlim se aby nebyla samec!!!..fakt skoda?...ty je jedes letos prvne? sou zatim posledni co nezacly kvest!...ale tak do konce mesice to prijde urcite!
jo mě už začínaj neboj. sou v zemi? v tom případě bych jim příště dal pořádnej kus kvalitní hlíny, sou fakt malý :rolleyes:
FaLda
Myslim ze ted uz to stejne nedozenu, kdyz zacinaj hnat do kvetu!...akorat bych potrhal korinky a kvet tak jeste oddalil. Ale kazdopadne pouceni na pristi sezonu!...a hlavne pozorovat, koukal jsem k tobe a tobe uz nasadily, tak nekdy sjedu a dam report! bye
FaLda
PaPxWW



Tak jen tak pro kontrolu sem davam posledni fotos jak se jim dari!:bounce:
FaLda
Dnes jsem byl se podivat na ty papaye a vypada to ze nasadily do kvetu mam tam i makro!...zatim bezkonkurencne nejlepsi paldy maj MK...vonavy lepivy plny pryskyrice!
FaLda
PapxWW
FaLda
Master Kush


  • stale vonave kousky!...parada
  • kvetou co to da...ale nejdou moc do objemu kvuli malo slunci
  • lepi jak herkules:D
FaLda
EMxDP

Pocukrovana lady:bravo:
FaLda
Blueberry
FaLda
Pár foteček MK
FaLda
Pro změnu zas PaPxWW
FaLda
EMxDP
FaLda
1. foto: MK
2. foto: BB
Trawa.cz
K+ za krásný kyti.
Mám na zahrádce taky Master Kush a taky mi nejde do objemu. Pryskyřice má mrtě a hodně lepí, ale pořád to má obvod jako dvacetikoruna bez listů.

Trochu sem se bál, že to blbě pěstuju, ale když i ty máš malý paličky, tak doufám, že další moje kyti budou pořádný macci

peace..
FaLda
No ja bych se toho moc nebal...podle popisu je mas stejny uplne jak ja...jeden je peknej, ale ostatni dva sou mrchy malicky...zatim!!...sak oni jeste pujdou do objemu to se vsadim

Chce to ale nakonec final!!...jinak to bude soda s hnojkama v nich!
Trawa.cz
To každopádně, nebo kyselinu citronovou.

Prodavač v growshopu mi to doporučil, že to skoro stejný. Neověřoval sem to, ale docela mu věřim, když on je ten co má nabízet final solution
FaLda
Master Kush #1

Tady máte fotky Master Kushe zatim nejzralejsiho ze tri. Ma sice nejmensi palicky, ale lepi dobre a zkuruje taky. Vsechny blizny jsou uz hnede a cukrovaty dosti!

V utery ji ceka setnuti, dostala davku final solutionu a pude!...tu druhou zralou si jeste ponecham nejakou dobu a treti nejmacatejsi to jeste potrva...moc se na ni tesim:leaf:

Pokoureni je to luxusni:rasta: a to byla jen testovacka!
FaLda
Tak a tady mám takovej mini zbytecek, par fotek ostatnich ganjos!
U EMxDP si dovolim hadat tak jeste tri tydny! Zatim ma strasne tvrdy velky palice!...to bude kvalitni kurba! voni krasne! jemne
FaLda
Fialka PapxWW

Jedina ze tri co je fialova!...krasa..az budou velky palice, to bude slast..moje jedina fialka, bude bohuzel jako posledni, takovech 5 tejdnu jeste minimalne!
FaLda
Blueberry

Joooo ta se mi zacina libit cim dal tim vic..strasne ji zacaly macatet salamy!...a hlavne ta vune....uplne citronova! svezi a zalezajici az za nehty!...to bude velmi nezne pokoureni:rasta:
FaLda
Sklizeň 1. a 2. Master kushe

Tak sli prvni dva pod kosu...ty nejmensi, nejzralejsi!

Jsou to opravdu minipalicky, ale co...neco bude...
FaLda
Hmmm..tak vcera sem byl nucen odebrat diky plisni dve palicky emxdp..zbyvaj ji dva tejdny, snad to dojde v klidu!
atcq
ahoj neber to špatně...ale ten tvůj masterkush mi nepřijde jako masterkush ....
FaLda
Si vyrid s dodavatelem semen!
Slick-ace
citace:
Původní příspěvek od FaLda
Fialka PapxWW

Jedina ze tri co je fialova!...krasa..az budou velky palice, to bude slast..moje jedina fialka, bude bohuzel jako posledni, takovech 5 tejdnu jeste minimalne!


Paráda :bravo: to já měl od něj zas pouze jednu bílou kytku, jinak všecko fialový :frog: (číhni do podpisu) a tendle fialovej cross si chci zachovat na další sezóny.
K+ leti
FaLda
Zde obohacuji svuj threat o night photos!!!!
FaLda
.
FaLda
..
FaLda
...
FaLda
No jo plisen utoci svina!...Uz mi stacila napadnout obe EMxDP a zabiji pomalu ale jiste nejmensi papxww, ktera se zrovna vyklubala jako fialka! je to svinarna..snad se nestaci moc rozsirit.

Planuju v pondeli skoseni obou EMxDP + posledniho MK!! tak snad do ty doby to vydrzi, dostavaj final uz tejden, dve davky!

Uz jen bude zbyvat 1xBB a 3x PaPxWW, u tech to vidim na dyl!
FaLda
Sklizen MK #3 a MK #1 a #2

Dnes jsem je utnul, nejen z duvodu pocasi, ktere ve vyhledu ma byt spatne, tudiz plisen neci! Pod kudlu sel posledni MasterKush, ktery uz na to cekal tyden..trochu mi mozna prezral a navic obe EarlyMistyxDurban p.

Po prevozu mi to dalo 0,8kg mokryho + se stonky, uvidime kolik bude suchyho materialu, necham se prekvapit!
FaLda
Pár maker ze sklizenych Early misty x Durban poison:
FaLda
+ pár maker pořízených z 1. a 2. Masterkushe!
FaLda
+ makra ze tretiho MK
FaLda
PapxWW - bile pheno

Zacina tak nejak zvlastne sednout!...myslim palice..jeste bude zajimava barva..ale jsou to pidipalicky..nesviti vubec slunko!!..stezuju si panu bohu co to da!

Hrozne listnata odruda snad pul hodky jsem ji strihal!
FaLda
Blueberry

CITRON CITRON CITRON:D

Vonavy az to obraci nos vzhuru nohama!
To bude posusnani, uz dostava final tak tyden a pul a ceka na kosu..vidim to na max tyden a pude..podle pocasi!
FaLda
PapxWW - fial pheno

Je rychla..vidim to tak na dva az tri tydny a bude!...krasna kytka, vonava, lepiva....ale maly palicky!

Stale hnojena PK + A+B
Squirrel
citace:
Původní příspěvek od FaLda
Si vyrid s dodavatelem semen!


Pěstu zdar,já psal na začatku meho growu že sem prohodil MK a DPxEM popis u semen tak jsou možna jen prohozene i v tvem threedu, i by to odpovidalo MK ma větši paličky a zraje brzo což u tebe ma DPxEM, Jinak moc pěkný. Ty si vubec nazaštipoval za cely rust?
FaLda
Ahaa..tak timto se vse vysvetluje!!...byl jsem trochu oklaman:D...uz kdyz sem koukal do tveho pestu 07, tak sem byl ohromen, ze u emxdp si mel tak male palice a ja taky macky!..ale nekladl jsem tomu nijak velky duraz. Koukal jsem tam znova a je to stopro obracene!

Zastipoval jsem snad kazdou kytku jen jednou...nejak si to extra nevyzadovaly..tim padem emxdp byly keriky sileny (puvodne znacene jako MK), MK jsem nemusel zastipovat vubec...tvorili si vanocni stromecek samy! a Zbytek (papxww a BB) byly zastipnute jednou a stacilo jim to...

Jinak dekuju vsem za K+´s ... ohromna odezva na fialku:D...je k nakousnuti!! kazdopadne ji jeste zbyva tak 3-4 tydny zivota!!...uvidime jaky bude vubec pocasi..zatim stoji za starou backoru!
FaLda
A je tu podzim!!

Zima, chlad, pochmurno, zatazino, para nad zemi, kapicky ve vzduchu
Vlada plisne:(...Des bes

Preju vsem growerum at dojedou v klidu!!
FaLda
Pár paliček z mých dvou sklizni nejblizsich kyticek!

Jinak ta filka je hardcore koureni!
FaLda
pokrac
FaLda
PapxWW
FaLda
Blueberry
FaLda
PapxWW
FaLda
Zajimavy co dokaze udelat prst pres blesk + kour:D
FaLda
V utery de BB pod kosu!!
FaLda
Vidite to stejne jako ja?:D
FaLda
Sklizeň Blueberry + PapxWW (fial)

Dnes byla na programu kompletni cirkumcize Blueberry, byla již tejden zralá, ale nebylo moc času na jeji oholení. Dostvávala už pěkně dlouho davku finalu a akorat se dosmažovala na posledních paprscích!

Jenže co mě nečekalo za milé překvapení, když si řítím vstříc políčku!...z dálky nebyla moje fialka vidět, jen jedna kytka z celého pole (první myšlenka => čorka:grrr:)...avšak při prvním "ohledání" bylo nad slunce jasné, že jakési srnce se zalíbilo moje zboží...člověk tři tejdny nejde chcát na pole a jak to dopadne

Už měla max tyden...víc určitě ne!!..jediná útěcha!! Tak šla též. Teď se obě krásky smažej na topení!!
FaLda
Tak a máme todle pod střechou!...můj letošní grow se blíží ke konci a já už mám konečně pořádný kuřivo!!

MasterKush-tak todle byly moje dve nejlepší kytky, skoro je člověk nemusel zastřihovat, větví se suprově samy! Už při náběhu na květ bylo jasné, že na nich budou salámy jak pes! Nakonec obě dostaly final dvou tejdnovej a sly dolu! palice na rostlině voněly hrozně zemitě! půda jak na chmelu:D

Tvoří krásné, tmavé, tvrdé palice. Slušně pocukrované. Při kouření je chuť taková nijaká, ale má trochu nadech skunku! Stav ale přichází až po nějakejch 10 minutách:D...když už člověk dohulí špíčka, takže se snadno člověk zhulí nad míru než chtěl:D...stavek je takovej těžší, ale docela high, bez total zavřených očí, neni to otupovací, ale řekl bych, že docela i intelektuální kuřivo:D
FaLda
ouch..velmi zajimava rostlina, ktera potrebuje mnoho kvalitni hliny aby vubec vzrostla, na zalivku neni narocna, ale zase slunce hafo aby vytvorila vubec nejaky palice...hrozne listnaty palice, ktere jsou nahore da se rici nejake, ale vespod kytky az nijake!...u tohoto druhu opravdu obrat vse co je dole!!..nechat jen vrsky. jinak zadna sance:baseball:

Ale co nema v palicich ma v sile kuriva, brutalni kurba:rasta:...mooooc korenena vune! silnej zapach, az mozna stiplavej, pri koureni je to nahorkly, ale stav nachazi po chvilce! a je hrozne opojnej, skoro jako by byl clovek opilej. minule kdyz sem sel domu, tak sem nachytal jak si sam pro sebe mluvim, ale tak nahlas, ze se za mnou lidi otaceli:D...!!vynos z fialky neni moc znacnej, je to hrozne vzdusnej matros, jeste je venku jedna, pak uvidime:chef:
FaLda
Malickaty kericky tvorici jeste miniaturnejsi palicky, za to dosyta potrisnene THC krvi! po ususeni vzniknou palicky jak tuzka silny! ikdyz z jedny kytky byly docela slusny...kurivo vhodny do bongu, na kybl...asi z nej udelam hashish..moc to nenaklada chutove nic moc!

Vidim to jasne, hashek bude!:rasta::chef:
snek
pěknéé taky něco připojím
vinczenzo
proč si neuděláš vlastní galerii?? a cpeš sem fotky někomu kdo o ot třeba vůbec nemá zájem...
FaLda
Už sem si to s nim vyridil přes pm, nechci tady dělat komedii! ci drama:D
FaLda
Tak a tu mame fotky posledni zijici papayixwhite whidow, mrazem krasne zfialovela!!...timto uzaviram letosni grow podle Faldika!

Mej se lidi, at lepi po celej rok!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma