Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Rokycany :( - Klikni zde pro originální téma
Era
Tak školy v Rokycanech si sand prej pozvali policajty psamas, by vočichali tašky parchantum a ganju a další nalezli!

Kuuuuuuurvy zasraný, jak si něco takovýho mohli dovolit? (školy i poliši)
Čtěte lidovky 20.4.2002!

[Edited by Era on 20-04-2002 at 09:42 PM]
Al-Ban
Jo to jsem taky četl, ale prej se proti tomu staví i někteří ti učitelé a já se jim ani nedivím. Tresty se pak údajně budou udělovat podle nalezeného množství drog. To mi taky nějak uniká, jak si to představujou-tam za gram budou klečet na hrachu, do pěti g jim přidaj na ruce třídnici, deset g - 20 ran holí...?

Co takhle občas dělat "preventivní prohlídky" u náhodně vybraných občanů v bytech? Já v tom žádnej rozdíl už nevidím :(.
Dude
jsou celý nějak na houby, minulej rok tam kamarád by se školou v planetáriu, pak si už někdy večer dali na nádraží špíčka a šup dva policajti. Zabavili marihuanu, šlukovku, voba chlapíky naložili do auta, vodvezli na fízlárnu. Tam se do nich fakt ZHUSTA pustili, jako kdyby byli ukrajinský mafiáni, drželi je tam asi do tří...

Pro kámoše musel přiject otec (průser navíc), marihuana (asi tak gram) byla odeslána na expertízu expertům, kteří po měsíci zkoumání přišli na to. že má THC asi jako kopřivovej čaj:)(prostě málo) a kámošovi ještě přišla složenka na 3.500 KČ, no výlet za všechny prachy. Jo a šluknu mu sebrali, lumpové.

Doufam, že ty preventivní prohlídky jsou pouze lokálním experimentem osvícených Kocourkovských a nejsou první celorepublikovu vlaštovkou...
maslox
he pres Rokycany jezdim na chalupu
...
nechapu jag do skoly muzou nabehnout s psama a fsechno tam vočmuchat to je proste divny


no u me na skole zase fsem hrozej protidrogovejma testama. Gdyz se jim nejak nelibis nebo delas bordel tag si te vemou do reditelny a nutej te tam abys jim tam nachcal. potom se kouknou co si mel a cao....
jinak ganju celkem tolerujou...
Era
No jo, jednak i množství menší než malé je přestupek, jednak to zakazuje třeba školní řád. Takže do školy to fakt raději netahat, zvlášť, když je blbec direktor.

To maslox: Jak NUŤĚJ? To je šikana! Napiš, prosím podrobnosti (třeba i soukromě na muj mail, zkusil bych vedení té Tvé školy "eliminovat" :) Prostě je prásknout třeba na ministerstvu. Nemají právo vymáhat Tvou moč!
maslox
no na nasi skole byl tag pred 2 mesicema problem s drogama [dcera jedny herecky zacla smazit a napraskala par lidi] a tag zavedli tyhle testy. me je to uplne jasny ze nemuzou chtim vod nikoho moc. ale jestli nenachcijes tag te asi vyhodej nebo neco takovyho. mozny nasledky nenachcani jsem jeste nezjistoval jelikoz me jako zaka jiz zabehleho berou celkem kladne :)
marc
Tak si sebou musis nosit pravidelne moc sveho detoxikovaneho kamarada. Prece to musi jit ochcat :), nerikej mi, ze to tam vypoustis za kontroly riditele :)

Nebo treba rici, ze ses z pobytu v reditelne tak vystresovanej, ze je pro tebe tezke se soustredit na vypousteni moci do uzkeho otvoru zkumavky.

Nebo ze nemas 3 ruce :-)

Myslim, ze v podobnem tematu se fantazii meze nekladou, kdyz uz nekdo zacne s takovou nezakonnou blbosti, tak se musi proti nemu bojovat podobnym zpusobem.



[Edited by marc on 24-04-2002 at 11:51 PM]
nemo
To je přesně ono.
Vrcholní představitelé protidrogové politiky státu nerozlišují mezi nebezpečností konopí a heroinu, tak proč by si měla dělat policie body na dobře organizovaných dealerech tvrdých drog, kde je větší nebezpečí, že dostanou přes držku (nebo kde jsou dobře uplacení), když si může bez problémů udělat body na lehce dosažitelných uživatelích konopí.
Nakonec novináři to taky nerozlišují a tím pádem ani veřejnost. Takže: Vlk se nažral a koza zůstala celá.

Zásah jako zásah. Na to, že jsme trefili myš místo slona se už nikdo nedívá a peníze za to máme stejný.
Podpis
Policie ČR
MR.GRASS
Jasně že to de obchcat! Stačí když to zředíš vodou a už ti nic nedokážou. Výsledky budou nepoužitelný.
Taky se můžeš domluvit s kámošem aby ti nachcal do sklinky a každý ráno ti dones novou. :sun::sun::sun:
Era
2 maslox
Zatímco za držení tě buzerovat můžou, za pouhý důkaz (mimochodem pochybný) požití THC nemůžou postihovat ani poznámkou! Není-li to zakázáno školním řádem (přečíst doporučuju :) ), který by to zakazoval i mimo školu. Požívání THC není ani přestupek (nedržíš, jen hulíš :D)
Takže klidně bych se ve škole přiznal, že hulím.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma