Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
řizky nebo semena - Klikni zde pro originální téma
vasarya
Dobry den všecky vas zdravim mam dotaz věnuji se indor pěstovani a stale sem neměl čas posoudit zda řizky nebo semen
Čusssssssssssssssssssssssssssssssss.................................................

Rozhodně jsou lepší řízky než semena...................................................

Není s tim taková piplačka jako u semen.Řízky se lépe větvý a jsou dříve zralé,člověk stim nestrávý tolik času jako u semen........................

Ale to by jsi jako pěstitel měl vědět že nejni nad řízečky měj se picccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc:bounce: :wink: :busted:
je to na tobě co je podle tebe plus a mínus. a v čem sou dobrý řízky a v čem semena to asi víš takže vlastně nevíš co je pro tebe lepší?
kdybys napsal že začínáš tak je to jiný. když už to máš sám odzkoušený tak to nechápu proč se vlastně ptáš tady ;)
fenor
myslim ze se indooru moc nevenujes takze pro zacatek urcite snicle ....
nemyslim to zle peace ...
KOČKA
jak je možné se takhle ptát??? zvlášt když autor příspěvku uvádí ,že se věnuje indoor pěstování
Grék
to je pekne. clovek sa Vas tu nieco spyta a hned vsetci hrrrr do neho.. co takto mu len odpovedat a tie poznamky si nechat pre seba? peace
spyrotekk
Nevím nevím moc velkou praxi nemám ale můj názor je že nejni nad semena .. myslím si že ze semena je kytí sylnější a rozhodně větší a palice nani pak vypadají docela znatelně jinak než z řezu :) nevím příde mi že z řízků sou také košťata :):) :) ovšem je to jen můj názor já osobně pěstuji pouze ze semen .
space.pussy
citace:
Původní příspěvek od spyrotekk
Nevím nevím moc velkou praxi nemám ale můj názor je že nejni nad semena .. myslím si že ze semena je kytí sylnější a rozhodně větší a palice nani pak vypadají docela znatelně jinak než z řezu :) nevím příde mi že z řízků sou také košťata :):) :) ovšem je to jen můj názor já osobně pěstuji pouze ze semen .


Nejspíš jsi měl nějakou špatnou zkušenost s řízky, ale já bych řekl, že oproti pěstování ze semen mají klony samé výhody, líp se větví, máš jistotu pohlaví a i genetiky (jaká byla máma, takový bude i řez), můžeš dosáhnout vysoké uniformity osazenstva boxu, což má také nesporné výhody (nic ti neprorůstá zbytek, čili můžeš mít lampu od všech ve stejné vzdálenosti, atd.). Pokud vybereš z kvalitních semen mámu a z ní pak jedeš klony, rozhodně to nebudou žádné "košťata".
spyrotekk
Nooo asi natom nico bude :) dík za objasnění... No jak to tak vypadá tak do řísků asík přístí půl rok pujdu také :) uvidíme uvidíme ...
Mišák
Čus všici,mám skušenosti s venkama.Dělal jsem řízky z rostlin co jsem měl ve foliaku,řezy šli ven.Ty co jsem sadil nejdřív se nejvíc kvalitou podobali mateční rost.pozdější řízky,záleželo na druhu,byli slabší.Samo že indo. není outdo. ale bavíme se semena kontra řízky,já bych preferoval semena,ale na indor je lepší rízek jen kvůli rychlosti,ale kvalita nebude mateční.,,,Aježíši většina píše že se řízky lepší větví,,,,asi ne!
Ignácius_Raily
Pro začátečníka jsou rozhodne nejlepší řízky
pan_slusnak
se semínkama je větší jebačka
QVENTIN
No pro me jsou lepsi rizky,jsou rychlejsi a mensi piplacka.Ale zalezi na modelu,ted jedu Neville haze a Aarjans haze a rizky nesezenes i kdybys ses pos...l.Hold takovy modely jedine ze semen.
Prcek77
Halo kolegove proberte se řízky jsou o hodne snadnejsi ale neni nad seminko přeci jenom je to přirozenej cyklus ne???
Maskach
Rizky supr, jednodussi... nic mene, kytka ze seminka by mela byt ohodne silnejsi nez ''nejaky rez'' :)
Nechci nic říkat :D ale stejnak je to pěkná blbost, pokud pěstuješ a chceš řízky, tak každej aspoň trochu skušenej si přece udělá řízky sám :D takže stejnak začneš u semínek ne ? ? :D já teda zatim jedu semínka a nák mi to extra nevadí :D nemusím sklízet kila :D a baví mě jak se ta rostlinka vyvíjí .. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma