Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Co policie ví (tuší) - Klikni zde pro originální téma
smokiee
V souvislosti s případem ze 13.4.02 mě napadá (dez)informovanost naší policie. Vzhledem k tomu, jak to líčily v naší veřejnoprávní televizi, se zdálo, že policie byla celkem udivena tim co viděla. (i když média to dost nafukujou) Ony "profesionální hydrosystémy" a "speciální osvětlovací technika" mě opravdu rozesmáli. Ve skutečnosti to je "obyčejnej" bubler nabo drip systém a sodíkový komplet. Když se to tak vezme, tak odhadem 80% uživatelů groweru má doma "profesionální pěstírnu(y)". Docela by mě zajímalo, jak by se na tento fakt policie a vlastně i "široká veřejnost" tvářila. Máte někdo nějaké přesnější informace? Díky za info.
Tim
Nevim jak se stalo a co se delo, ale z vasich prispevku mam dojem ze na to urcite povolaly pyrotechnika specialistu, elektrikare, doktora a zahradnika. Jen aby zjistily jestli neco nebouchne kdyz na to sahnou, nebo jestli se ta zakerna "Marihuana" nedostane nekomu pod kuzi pri dotyku a infikovany nasledkem neumre.
Jeste navrh bych vsadil trencle za to ze tam byla jednotka chemickeho nasazeni a odnasela zakernou rostlinu nicici nasi populaci v gumovych oblecich s dychacimi pristroji.
smokiee
Chemický obleky? :confused: A já myslel, že na to maj roboty (takový ty na kolečkách, na dálkový ovládání s kamerou), který to uzavíraj do hermeticky uzavřenejch kontejnerů. :D To mam s těch americkejch filmů. :p:
P.S. Ať žije "Policie České republiky". :slizoun:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma