Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Výroba foliaku - Klikni zde pro originální téma
tekken
Zdar tenhel rok by sme chtěli z kamošema zkusit postavit nakej malej folijaček.Tak jestli máte náký rady ,nápady,a tryky na výrobu foliačku tak pište pište diky moc pěstu zdar :D:)
lubik
No to bi som bol aj ja zvedavy:)
Hy3nA
Hele chlapi, co ježký na tom pořídit si pár latěk, sbouchat to do nějaký konstrukce a přituknout k tomu fóliák? nebo to můžete svařit z nějakejch trubek nebo tak...
tekken
Tak ale rady se hoděj :) ja sem taky myslel že by sme nějaký laťky daly do země kolem toho namotali folii ale zase jak pořešit výko když to musime zalejvat... no jestli mate náky napady tak pište děk
tekken
Čus groweři dneska sme s kamošema poslavili konstrukci foliaku je to řek bych celkem vychytaný až tam pudu příště tak to zkusim nafotit a hodit sem naky foto..
BuBu
zdar,no ja nechcem mudrovat, ale taketo thready tu uz isto su,napr
http://grower.cz/forum/showthread.p...ht=%2Bfoliovnik
staci dat do vyhladavania foliovnik.......
tekken
mija-m : zdar to jo ale tam není výroba já sem se zajímal o výrobu ale děk
do_0b
skus http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=34323 ... dneska nebo zitra zacinam stavet ;) ... mozna ti neco pomuze nwm ;)
M.a.a.x.
zdar, tady to je o šikovnosti člověka, stačí fakt pár latěk natlouct do země a nějaký sbít, sehnat igelit a udělat to z jedný strany odklápěcí, stačí to přidělat kamenama, prostě primitivní fóliáček máš za 10min hotovej a když tam budou dirky, tak to aspoň bude trochu větrat, taky o tom přemejšlim a nezapomeň v jednoduchosti je síla .)
do_0b
s tim primitivni foliacek je to zas takove ze treba kazdy nechce mit na zahrade nejakou obludu ktera sice splni jaks taks ucel ale bude to vypada strasne :D ... jinak jako taky se da ze kdyz nejde nejak o estetiku :)
replay
dúfam že niekoho tým inšpirujem:

http://www.casopiszahradkar.sk/zahr...y-material.html
Prdelac
No rychle a efektivne postavis foliak z palet (vesmes vsechny steny) a jako igelit muzes pouzit na omotavani vyrobku takovou tu folii. - idealni pokud mas nekoho kdo dela ve skladu.
Jo a predminuly rok jsem zjistila, ze citlivejsi, ale ve stejnych podminkach je rad bananovnik. Takze pokud sezenes bananovnik a das ho do toho foliaku ke kytkam zjistis na nem velmi rychle jestli mas dobre klima a tak.
tekken
jojo díky všem za rady už mám koupenou folii takže pohoda a budu stavět
do_0b
odkud jsi kupoval folii ? ja budu kupovat nejspis z bauhausu 5x12m a tloustka 0,1mm se mi zda ... jak jsem to skousel "osahat" tak to je pevne dost :)
tekken
Ja sem kupoval v takovim velkym zahradnickym centru FLORA a koupil sem asi 13 metrů dlouhou a nevim kolik širokou :D stalo to asi 600 kč ale je pevna a neni uplně pruzračne pruhledná takže pohoda ...už sem měl postavenej velkem obrovskej foliak ale kuli jistým duvodum sem ho musel zbourat..:( ale tak nevadí ted už vim jak na to a tak nebudu stavět nějakej vohromnej ale jenom takoví meční a třeba jich udělám víc a až se tam kyti nevejdou tak to sundám... a juchu:D
M.a.a.x.
já jsem měl u babičky banán ve skleníku a rost tam výborně, pak už se o to nechtěla starat každej den tam chodit atd. (kvůli okurkám a rajčatum) tak ho nechala zbourat :( ... luxusní skleník to byl, stěny nebyli igelitový ani skleněný, ale takovej měkej plast, co se používá na velký montážní vrata a železná konstrukce, jinak z těch palet ... to bude docela malý ne ? A když člověk chce ušetřit pár kč, tak ty palety prodá za 100Kč jednu, no ale jestli je to dobrý tak co by se pro kitičky neudělalo
Kumar
Ja to udělal takhle a bylo to O.k


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma