Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Skrvrny na listech - Klikni zde pro originální téma
cHLeBiK
Mame s kamosem ve skrini par kraaasnych kyticek ale tak od jednoho mesice se objevuji na listech svtle hnede skvrnky, ktere se vzdy (nekdy drive nekdy pozdeji) rozsiri na cely list. Vim, ze fotka by byla lepsi, ale neda se svitit (sviti se kytkam :). Spodek listu vypada v pohode a na parazita to nevypada. List je nakonec nutne odstranit,.... Newite nachodou nechdo co by se dalo delala s kytka nestastna (az na toto rostou krasne, ale rostliny to brzdi v rustu). Jinak je to Indica sativa - Maple leaf. Muze-li kod poumuze?
danielf
hele, hledej mas tady o tom plno.Ale osobne si myslim, ze to bude budto tim, zes to prelil a pak to chytla plisen nebo prehnojenim.Zkus to postrikat nejakym pripravkem proti plisnim.Treba kuprikolem.
smokiee
Nevim, čim to je, protože si toho napsal málo, ale podle co tady píšeš to budou asi jenom spodní listy a to je způsobeno nízkym množstvim dusíku nebo fosforu. Napiš jaký máš hnojiva, koncentrace atd. a pomůžu ti víc.

[Edited by smokiee on 19-04-2002 at 11:34 PM]
danielf
no s tema spodnima listama sem mel stejnej problem,ale bylo to tim, ze kytky mely jenom samotnou hlinu pro kaltusy a sukulenty, ktera v sobe nemela zadny ziviny, takze jim chybel dusik.Ted sou presazeny v nekolika slozkovy hline a fakt si chrochtaj.Tak to zkus pohnojit nejakym vicedusikatym hnojivem anebo to hod do jiny hliny.Doporucuju ten svetle modrej(obal ne hlina)substrat od Agro cs a do toho prihodit dolomitickej vapenec, vermikompost, perlit a muzes taky trochu pisku.
cHLeBiK
Problem se skvrnama na listech byl vyresen :) Diky za napady. Kytky jsem presadil, nechal chvili zvyknout, pohnojil a rostou "jak z vody :)))". A protoze je klidek a pohodicka, tak pujdu na speka. Jeste jednou diky :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma