Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Kdy je nejlepsi zacit s GS - Klikni zde pro originální téma
Blackfire
Zdravim..mam svoje kyticky 9den na 12/12 a hnojim je 4.5ml /1l Alga bloomem a 1ml repro forte..ale ve skrince uz se mi blyska i Green sensation..rad bych vedel kdo taky vlastni GS kdy s tim zacinate hnojit..pisou asi posledni 4tydny v kvetu ale ja bych s tim i zacal driv at to tam nemam jen na vystavu..myslite ze to tem kytkam pomuze?kdy si myslite ze je nejvhodnejsi nasadit GS?a kdyz pak budu delat flushing posledni 2tydny(prolevat vodou)myslite ze mam pridavat GS a nebo jej vysadit a promivat ciste jen vodou..myslim ze pisou ze nezanechava stopy v hulu..kdo s tim mate jake zkusenosti at vim kdy s tim zacit a skoncit..Diky
Steewosh
Jaho celkem pouzivam a hnojim s nim 4 tydny pred sklizni, nepisou to tam pro srandu. Pak uz davam jen tyden flush cistou vodou
Ono
2Blackfire:

Keď chceš robiť flushing, čo znamená zbavenie rastliniek zvyškov hnojiva a prečistenie, predsa tam nebudeš pridávaš ďalšie takéto látky, nie?;)

S Green Sensation-om nemám skúsenosť, ale držal by som sa plánu hnojenia od Plagronu. Ako píše Steewosh, asi vedia, prečo to tak napísali.:)
Blackfire
Ono:
No jo flushing..ale v i v katalogu od plagronu pisou ze nezanechava stopy v rostlinkach(chutove)..
A jinak asi vedi co pisou ale castejsi hnojeni si myslim ze neni naskodu jako napr Alga bloom tam pisou 1x tydne 4ml..a pritom vice lidi hnoji kazdy 2-3den a dostanou se postupne i treba na 8ml..Tak sem chtel vedet jestli nevite jak je to s GS...jestli se muze hnojit casteji jak 1x tydne a jestli nechat porad jen 1ml na l...moje zalivka tvori v 10dnu kvetu 4.5ml Alga bloom+1ml repro forte a to kazdy 3den..az nasadim GS tak myslite ze nebude problem kdyby kazdou druhou zalivku (hnojeni) pridal 1ml GS...tzn ze bych pouzival GS kazdych 6dnu..jednou bych ho do zalivky proste nedal a pak jo..tak to stridat..co myslite?
Ono
Najlepšie ti asi poradí niekto, kto ho používa. Každopádne ja som tiež hnojil Plagronom Alga Grow a Bloom častejšie, ako je uvádzané v tabuľkách, ale to hlavne kvôli kokosovému substrátu, ktorý udrží hnojivá kratší čas ako hlina.

Pozri thread v odkaze, možno sa tam niečo dočítaš:

http://grower.cz/forum/showthread....9048#post289048
Blackfire
Ono:
j toz uz sem si davno cetl:)...prave hledam lidi co s tim maj zkusenosti:)
Steewosh
Ja nevim no, ja si docela davam zalezet na tom, aby ty kytky nejak taky chuttnaly a hnojim presne podle tabulky. Kdyz si prectete umeni hnojit na mandalaseeds, tak tam doporucujou hnojit jeste o pulku min nez radi vyrobce.
Blackfire
Steewosh :
Ale to nemuzou rict o vsech hnojivech...kazde je jinak koncentrovane a tak..POkud by to tem kytkam pomohlo tak bych klidne hnojil GS spolu se zalivkou kazdy 3ti den a a aj 2ml/l..ale zase jim nechci ublizit..tak to nezkousim..ale pokud by s tim nekdo mel pozitivni zkusenosti.....
wind
zdravím.peru green sensation od 24 dnu květu keždý druhyý den tudíž při kařdé zálivce,protože mi květníky proschnou zhruba za 40 hodin.hnojím už druhý týden a kyti jsou zdravé a palice nabírají na objemu.v kombinaci s alga bloom a amino bloom si myslím že to nemá chybu.sice kyti jsou dost přeroslé asi 60 cm nejvyšší kyti,ale je to power plant a u této odrudy je to typické,takže bych gs valil každou zálivku a po finálním flushingu by s chutí kuřiva neměl být problém.
Blackfire
wind :
Cau..no ja bych byl jedine rad kdyby mi poradne vyrostli..mam kyticky asi zatim 40cm a 10den kvetu..prostor mam ze by ta kytka mohla mit i neco pres metr..No ja mam zalivku alga bloom+repro forte kazdy 3ti tak k tomu asi po 2tyxdnech pridam to GS
wind
ted jsem četl navod na gs.a je tam psano pouzívat při každé zálivce
Blackfire
tak jasne no ale vyrobce pocita ze zalivka(hnojky) je 1x tydne..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma