Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
ohrožování mravní výchovy mládeže - Klikni zde pro originální téma
sybot
Zdravim,
stala se mi taková nemilá věc.. vyjeli jsme si s kámošem (kterýmu mimochodem nebylo ještě 18náct) k jedné chatce na kopci, vylezli z auta a začali hulit špeka a k naší smůle u nás zastavilo policejní auto a provedlo běžnou kontrolu, dali jsme mu občanky (já teda + ještě řidičák a techničák), on si zapsal ňáky údaje a pak na nas rozjel jestli jsme kouřili trávu, že to cejtil jen prišel, tak jsme se přiznali, že jsme teda něco zkusili, na to odpověděl, že mi doporučuje abych do auta minimálně 12 hodin nesedal a že jelikož jsem poslal jointa osobě mladší 18ti let, tak jsem se provinil ohrožováním mravní výchovy mládeže, ..pak teda ještě něco řikal kámošoj jestli to u něj doma vědí a že se o tom bude muset informovat rodiče, pak se odporoučel do auta.. tak bych se chtěl zeptát vás, co s tim máte zkušenosti co od toho mam od toho přestupku ohrožování mravní výchovy mládeže čekat a nečekat.. možná to jen moc hrotim a nic z toho nebude, ale chci se ujistit.
vzhledem k tomu, že je tvůj kamarád neplnoletý, záleží na jeho rodičích jak se k tomu postaví, až (pokud) je bude policie informovat

osobní zkušenost nemám...

good luck
guerilla
A to tě policista viděl při předávání jointa nezletilému?

Jinak zkušenost nemám.
Mr.MEN
Mno něco málo jsem o tom slyšel a myslím že můžeš dostat pokutu za přestupek nebo něco takového...
sybot
mno když se nad tím zamyslím, tak on nás vlastně neviděl.. příjel až když už jsem kouřil cigáro po jointu, ale pak se nas ptal jestli jsme kouřily trávu, že nemáme lhát , že si to klidně zjistí podle přístroje, tak jsme se teda přiznali a pak teda rozjel na mě ten přestupek ohrožování bla bla bla... tak by z toho snad víc bejt než jen ta pokuta neměla.. každopádně díky za vaše příspěvky, docela mě to i uklidnilo !
Celller
A psal si neco? Nebo nekam volal, byl tam sam? Treba si z vas delal jen srandu, normalne vam zkontroloval obcanky a zeptal se vas a nebude to resit, maximalne bych rek, ze pokud nebudou problemy ze strany jeho rodicu, tak max. prestupkove rizeni, i kdyz si podaval drogu nezletilemu by to mohlo byt horsi, nikdo vas ale nevidel, kamarad mohl mit travu svoji, preci nevidel, jestli si mu ji podaval, jestli je to kamos, tak at to rekne rodicum sam, treba uz to ted vedi, a vysvetli jim, ze travu mel treba svoji, a ty za nic nemuzes, jinak nevim no, bud v klidu:)
Roman Dirda
Je to nějaká haluz, tvoje jednání jednoznačně spadá pod úplně jiný zákon: Nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek..kdo vyrobí, doveze, proveze, JINÉMU OPATŘÍ nebo pro jiného přechovává omamnou nebo psychotropní látku.
Podle dosavadních zkušeností podání jointa kamošovi spadá pod chování - JINÉMU OPATŘÍ - když to bylo nezletilému, tak za to můžeš dostat pár let natvrdo, navíc by ti mohli přišít Šíření toxikomanie - kdo jiného svádí ke zneužívání jiných návykových látek než alkoholu, bude potrestán...
Asi se ti nestane vůbec nic, ale pro příště, když si nejsi jistý co říct - NEVYPOVÍDEJ ! - je to tvoje právo, výpovědí - a dokonce přiznáním - si můžeš hodně pohoršit, navíc když to podepíšeš, pak sice můžeš říct, že to bylo pod nátlakem a tak, ale lepší se problému vyhnout než ho řešit..
KOČKA
přiznání je možná "polehčující"okolnost,ale také JISTÝ TREST.....§§§. myslím,že to s tím přiznáním bylo příliž uspěchané.jestli jsi přiznal,že si umožnil NEZLETILÉMU kouřit trávu, podat jointa lze podle zákona kvalifikovat jako distribuci. mladistvému? MOJE HESLO:NIC NEVIM, NIKOHO NEZNÁM A NIC SI NEPAMATUJU. - tedy nic nepřiznat. proč taky,
sybot
jediný k čemu jsem se přiznal, že jsem kouřil trávu, totéž udělal i kamarád, ale o tom, že jsem mu to poskytnul JÁ, ani slovo.. navíc to bylo jeho hulení, sehnal si to sám... ani nevím kde !
jo a ještě jste mu měli ukázat, kde budete letos pěstovat :rolleyes: :D
KOČKA
citace:
Původní příspěvek od VoidMAN
hehe proste nemohl nic ale udelal na mlady fakany bububu a oni aby se nepodelali tak mu rekli i to co nevedeli :D:D:D - tak presne tak se to stalo ... procs mu ukazoval technicak a ridicak vole, kdyzs neridil auto. Co je mu do stojiciho auta a typka co stoji vedle :D (a to je jen to nejmensi). Cejtit mohl co chtel - to byl jeho subjektivni dojem.
Proste si vas hrozne dal :p: :p:
naprosto souhlasim.
Erixon
Souhlas s voidmanem, nezapomeň že jako důkaz je použitelnej krevní test, kterej nemaj...

Důležitá věc - podepisovals něco?
Našli u vás hulení? Byl jeden nebo dva(botičkáři)?
crackonos
já nechci sýčkovat, ale jestli tě obviní a odsoudí za distribuci drogy nezletilému, tak můžeš vyfásnout 2 až 8 let natvrdo, nebo taky podmínku
sybot
4Erixon - ne, nic jsem nepodepisoval a byl sám.. už to nechte bejt voidmen má pravdu, navíc ma na mě hovno nic mi nemůže dokázat..
tomas2pet
Už Švejk říkal: „Jakékoliv přiznání, stěžuje pozdější zapírání“.
sybot
ja nemam co zapírat, kouřil jsem trávu, kdyby něco ten kámoš řekne, že kouřil taky ale ne se mnou !


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma