Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Kolik lidí ví že máte políčko či kytí VENKU? - Klikni zde pro originální téma
mott
Zajímá mě kolik lidí ve Vašem okolí ví že pěstujete venku ...
Složení: rodina + kamarádi/dky + náhodní známí a neznámí
smokiee
To, že pěstuju o mě ví dost lidí, sou to většinou mí známí a kamarádi, ale nevěděj, kde, kolik, co a nic jinýho. O skříni ví jen uzavřenej okruh lidí celkově asi 10 nejlepších kámošů.
K rodině sem naprosto upřímnej, takže od tetiček až k babičkám všichni věděj a berou to celkem v pohodě.
Jinak náhodní známí a neznámí nevěděj nic. Radši se nikde moc nezmiňuju, protože člověk nikdy neví.
xhtml
To , ze pestuju doma vi cela rodina a snad vsichni kamaradi , ale ze pestuju venku (nemyslim na balkone) vi jen jeden kamarad.
Albi
Že pěstuju venku vědi skoro všichni vymaštěnci z mýho vokolí,ale nikdo z nich neví kde - tagže pohodička
jjja
to že pěstuju na zhradě ví celkem dost lidí, doufám,že z toho nebude nějaká polízanice, nedo ještěhůř. že mi to někdo předčasně nesklidí. Samozřejmě to pak ví celá rodina( včetně psa snad mi je nubude ožírat). Je to docela těžký udržet je na živu, když je kolem tolik predátorů:(
Dude
Albi, přesně tak.
Haman
Paradoxně že pěstuju venku neví nikdo (kéž by to tak bylo i s mojí skříní).
drevonos
Ja mam venkovni policko u teticky, z cehoz se uz stal pojem, takze to vzdycky jako odpoved staci. I kdyby se nekdo dovedel, kde moje teticka bydli, myslim ze krast se k nekomu na zahradu je uz trochu drsny. Navic verim, ze by to z mejch kamosu nikdo neudelal.
Bojim se ale trochu kvuli skrini, protoze ji mam bohuzel tak blbe postavenou, ze sousedi od naproti maj krasnej vyhled na to jak se tam nakej manik kazdej vecer hrabe v zarici skrini a leje do ni vodu.
OK

Venku pestuju uz 5 let a vim, ze nejlepsi je, kdyz to vite jen VY SAMI. Pak nemusite obchazet vsechny kamarady, kterym jste to vykecali s dotazy, jestli NAHODOU nevi, kam zmizelo 20 vasich krasnych kyticek. Takze vzpomen me jedno prislovi... mlceti zlato... :)
bmj
O tom, že pěstím ví hodně lidí. O tom kde pěstím ví asi 3 nejlepší ale stejně zase budu mít 3 pole a dvě mi někdo vybere, protože u nás na to jsou experti a vyložení tzv. "vyhledávači políček". Jejich výzbroj je dalekohled a dobré uši aby věděli kde se co šustne či povídá. Ale nevadí.
Sun in your minds.Rastafari
BMJ
Wampyr
To ze pestuju doma ve skleniku vi jenom par kamaradu. A to ze pestuju venku taky vedi, ale nevedi kde.O tom mistu vi pouze jeden clovek a ten to se mnou sazel.Mame to spolecne. Takze je vse OK.

Good Luck
cHLeBiK
No že pěstuju venku, to se ví dlouho a ví to moooře lidí, KDE pěstuju víme 3 kámoši, kteří se více-méně podílíme na všech políčkách a kdo se zastaví, tak zaštípne, zaleje, območí. :) a že je něco ve skříni.... původní plán byl, aby se to nerozneslo, bohužel rozneslo, ale i tak to ví cca 10 lidí, kteří jsou všichni DOST DOBŘÍ známí.... méně lidí co VÍ.... menší nebezpečí... vždycky se najdou závistivci... a prece jen je to DANGER...
Motal
O mojej zahradke vedia rodicia a dvaja kamarati, ktorym tam pestujem zopar kuskov. Som ale prekvapeny, ze zopar krat som si nasiel cerstvo poliate policko aj ked vody u nas je pomerne malo. Popri paradajkach a mrkvicke mi maminka vzdy fukne nieco aj na policko.

Niet nad dobrych rodicov ;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma