Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
trainwreck na out? (greenhouse seeds) - Klikni zde pro originální téma
Spsemi
Ahojte.

Pri vybere modelov na tento rok (njn neskoro no... ale co uz) mi padla do oka tato californska specialitka. Asi den a pol som presedel za netom a nenasiel som skoro vobec nic.. Par ludi si to pjesti v kalifornii a inak som toho vela nenasiel (asi neviem kde hladat).

tu je link na greeenhouse + popis + video -> http://www.greenhouseseeds.nl/shop/...s&product_id=32


TrainWreck ® (Feminised) (5 semien za 25EUR, 10 za 45 mylsim)

Awards:

Not introduced to competitions yet.

Genetics:

Original clone from Arcata, USA. Reversed 100% feminized.


Effect:

Like the name suggests, a real blast. It hits fast, and it hits hard. Stoney on the body, confusing and trippy on the brain. A truly powerful smoke.


Flowering indoor:

Ready in 8 weeks, expect a lot of resin and tower-like calyx formation deforming the buds in the final stages of ripening. Production up to 500 grams per square meter.


Flowering outdoor:

Ready beginning October, with stretchy branches and long shaped colas. Production up to 700 grams per plant.

Chcel by som Vas vsetkych spytat, ci nemate nahodou skusenosti s pestovanim tohto modelu out, resp co si myslite a jeho pestovani out.

Spsemi

Vsetkym vela zdaru a vela stastia pri kliceni semien

-chvala ohladom medicialneho vyuzitia: http://thefreshscent.com/2007/03/09...oor-trainwreck/

čau.no hele já bych ho klidně i vzal...z toho co sem vyčet by měl u nás v našich podmínkách dojet v pohodě.a podle toho co Arjan s tím typem říkali by se mělo jednat o slušnej mazec:Dje to na tobě...mě osobně se velice zamlouvá El Nino...:)
Mr.MEN
Mno hel podívej se sem nějak moc dobře tam nepíšou o seeds z GreenHouse. Podle mě má nejlepší seeds SensiSeeds
Storm
Arjan toho namele spoustu, nebude ti tam povidat, ze je to prumernej model, to by ho nikdo nebral.ze o nem napisou, ze dojede out neznamena, ze opravdu dojede, ale zvysi to jeho prodej.nejdriv bych si nastudoval growreporty lidi co ho jeli.jestli nikdo takovej neni, tak mas sanci bejt prvni..
Spsemi
dakujeme vsetkym za nazory.

2:Mr.MEN> TW chcem, lebo je neopozerany, mozno bude fajn vynos, fajn high, je to out zo severnej kalifornie, myslim (trosku mi vadi ze je to female) ... sensi su mozno fpoho.. ale zda s ami ze su predrazeny... Semena su sice kvalitne,.. ale z jednej rastliny ich vytiahnu mozno tisice,.. a potom to predavaju za tazke tisice 10Ks... Samozrejme nic proti... za kvalitu s adnes plati.... no...

2: Storm> To video som videl len bez zvuku a aj to len tak zbezne. Arjan je cudak.. videl som ine videa greenhousu .. a keby ho clovek pocuval... neviem co to bolo presne, ale tvrdil tam, ze je to najlepsia rastlina na svete.... to hovori samo za seba...

Pisal mi jeden clen co TW piestil von (SVK) ... poslal som mu link na tuto temu, ale zatial sa tu nevyjadril, a skusenosti popisane v PM bez jeho suhlasu zverejnovat nechcem (zverejnovanie obsahu PM je nejak postihovane, ci co...)

zatial sa majte pekne
Mr.MEN
Jen k tý ceně kdyš si představíš že asi 10 nebo dokonce i více let šlechtíš kytku k dokonalosti a pak bys to měl prodávat tak to taky nedáš zadarmo ne:). Ale jak jsem se díval na GH tak jako taky nejsou moc levní:)...
Spsemi
este raz nazdareq.... Tak som dostal povolenie uverejnit skusenosti jedneho clena co mi pisal.

toto mi napisal clen snow1:
citace:

outdoor.....ucinky - vysoke high, ze sa neves prestat smiat, mas kopu energie a toto high je striedane chvilkovymi utlmami. asi tak vo vseobecnosti. fajcivo je prekvapivo silne, na to ze je stav high. chut nevem......nieco ako ihlicnaty citronovnik trosku dosladka, pre mna velmi dobra chut aj vona, ale to je individualne

vynos nebol 700 g, povedal by som ze taky normalny priemer. cca 400, nepamatam.

nevyhody: dost neskoro dojde, ale do zaciatku novembra ju mas 100 percent dole :-) a najvacsia nevyhoda je ze nerobi klasicke palice ale v podstate take gulicky, nieco ako strapec hrozna, takze kym to postrihas, tak mas vikend za sebou. ale podla mna sa oplati. ak ta bavi pestovanie a nie samotne hulenie, tak urcite, ak si ju nemal, tak budes prekvapeny vyzorom, silou a chutou.

aby som to teda zhrnul, he: velmi silna s dobrymi ucinkami, vonou a chutou, strasne zaujimavo sa sama tvaruje. jedina nevyhoda je to strihanie ;-)


Tak asi tak.

jj a k tej cene, SS niesu jedina seedbanka, ktora venovakla vzvoju kvalitnej genetiky dlhe roky.... A ako som pisal, za kvalitu sa dnes plati... no... a zadara semena nedava nikto... Ale ludovejsie ceny by neboli zle... :)

majte sa pekne
snow1
spravime spolocny grow report tento rok? ;-)

greenhouse je velmi spolahliva a kvalitna seedbanka podla mojho nazoru. stejne tak medzi ne patri sensi seeds a hlavne dutch passion. trainwreck z greenhouse seeds je F2, je to v podstate ten isty model aky zozeniete v inych seed bankach, ked scete seeds. original fici iba klonovanim, ale zas asi z kalifornie nik nedovaza klony ku nam, vsak? cize podla mna to bude fajn aj tento rok aj buduci, aj potom..........
IqTyq
Trainwreck od GH není F2 ale S1, čili samosprášený (selfed).
Spsemi
2:snow1... jj s tym reportom suhlasim... mozme to hadzat sem.. nech to ludia nemusia hladat

2:IqTyq... A co si myslis o TW na out ty???

Thx za reakcie
snow1
je f2, napisali mi to zo seedbanky :-)
snow1
trainwreck je velmi dobra odroda, tohoto roku som vsak bral od greenhouse seeds a z 15 semien vyklicili vsetky v poriadku, po zasadeni do zeme vysli von ale asi po tyzdni sa zastavil rast a to znamenalo koniec rastlinam. ostala jedna jedina ktorej sa dari dobre( kuk niekde v out a sklenikovych galeriach thread jungle brothers). takze na jesen poviem vysledok. osobne by som to uz nekupil, aj ked je to lahoddka, alebo aspon nie od greenhouse, aj ked s nimi mam celkom dobre skusenosti
odkial to chcete objednávať ? bo na GH webe je "Out of stock"
edit: Radva> hups :D
Cpt: uz koupil ;) a je i vysazena :)
jakakoli jina seedbanka nez GHS chlapi..arjan je peknej podel jeho SSH se s mr.nice's SSH neda srovnavat neco jako trabant a ferari :D trabant samozrejme arjan :mutant: a rekl bych ze tezce trabantovy budou jeho genetiky v naproste vetsine :rolleyes:
Storm
souhlasim s dethem.arjan je obchodník a ne breeder.Už jenom když napíše, že Nevilles haze je vhodnej i jako outdoor... neřikam že je to úplná píčovina, ale kolik lidí, co čte jeho stránky, pěstuje v zeměpisnejch šířách kde NH v klidu dojede...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma