Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
další začátečník - Klikni zde pro originální téma
LoSo
Dobrý den jsem začínájící indoorista (nedělal jsem ani out) chtěl bych především vědět jestly bude květinám stačit to že je budu nechávat na sluníčkua po západu je budu nechávat na Pc neonech modré barvy které vydávají přibližně 40w. a naále jsem nechtěně ušmikl kusek děložního listu muže to poznamenat kvěětinku?
děkuji za brzké odpovědi
Mr.MEN
Mno ty jo takovou prkotinu jsem ještě nečetl.:D Mno tak že jestli myslíš studeny katody v PC tak ty rozhodně nemají 40w ty myslím nemají ani 5v:D teď nevím na kolik je ta koncovka v kompl mno nic to je fuk. Ale prostě ne! Ale na sluníčku je klidně nech jestli ti tam svítí skoro celej den jinak to nemá cenu! Jinak:faq:! A docela by mě zajímalo kolik ti je že je chceš dát k studeným katodám:D...
LoSo
dik za odpověď. je mi 18 no a jsem fakt začátečník. to s tm výkonem jsem četl někde na netu tak dik za poučení a nevíš co s tím děložním listem?
kaktusx
no tak ťa vitam ako prvy:)...môj pohľad na vec: nechceš najprv skusiť outdoor?...tedaa nechcem ta prehovarať ale myslim že by si mal nazbierať zakladne vedomosti a skusenosti niekde vonku a najprv vidiet ako sa rastlinka správa a až tak sa pušťať do indooru (môj nazor)...a ešte k tomu neonu: ak som spravne pochopil tak chceš cez deň mať rastlinku za oknom a na noc ju dať pod neon že?...to zrejme nieje najlepšie riešenie lebo kvetinka si musi aj pospať-musi mat určity počet hodin tmu...teda buď zvoľ pestovanie len za oknom a na neon sa vys*r alebo si postav growbox a pestuj vkuse pod sodikom...v každom pripade si preštuduj FAQ a thready ktore sa zaoberaju podobnymi témami a čerpaj z nich cenne informacie (ja sam indoor nepestujem a ani sa nechystam tak počkaj ešte na rady skusenych indooristov)
Ten ušmiknuty listok by rastlinku poznamenať nemal (ak nieje porušeny vršok rastliny alebo stonka)...tak veľa šťastia pri pestovani:)

PEACEandLOVE

edit: sakra tak to je teda čudne:D...ked som pisal tak tam bol len prvy prispevok a teraz su predomnou uz 3:D:D:D...no tak nesom prvy ktory ta vita:D...a inac nevsimajte si to prosim asi som toho do bonga natlacil moc:D
LoSo
super někoho jko jsi ty jsem potřebival. FaQ mám saozřejmě několikrát projitý ale při outu se obávám čorek a policajtu a taky neměl jsem v plánu na květinku svítit non-stop ale abych to dohnl na těch 16/8 no uvidím květinky mají zatim 2cm tak bych je mohl skusit šoupnout vn diky moc.
fenor
hoj ... a Vitam te ... jestli
uz mas precteny fag tak si ho precti znovu .... at se dari:p:
Mr.MEN
Ty jo já jsem taky neměl moc dobrý out taky čorky a to jsem to skoro nepěstoval já ale brácha:D. Jsem to tehdy nehulil ale vždycky jsem to chtěl pěstovat nevím proč:). Aji teď se i koukám že to raději pěstuju neš kouřim:D. Mě se to kvítí vždycky líbilo:). Mno nic hele jestli chceš vypěstovat aspoň něco a nechceš se zbytečně unavovat tak di rovnou na skříň aspoň 400w jako já, rozhodl jsem se proto že 250w neni vo moc levnější a na takovou místnůstku co mám já se to teplo krásně rozplyne a je tam pohodička. A doporučím si sehnat dobry seeds fakt dobry abys nedopadl jako já jsem z 12kytek měl jen 3holky a z toho jedna měla koule:D. A připrav si docela hodně peněz na začátek je to fakt docela dost náročné:). A na okno se vykašli. Toť vše co ti můžu doporučit.
LoSo
jj dík
možná by fakt bylo protebe nejlepší si tu rostlinu zkusit pěstovat jen tak za oknem at chytnes trochu představu protože pokud vlítneš hned na větší vatáž tak musíš počítat stím že se to třeba nemusí povést a zbytečně prosereš elektřinu :rasta: osobní zkušenosti jsou nejlepší :) faq je jen pro inspiraci jak bys co měl dělat a dodržovat zhruba ale nemyslím si že jsou tu lidi kteří se řídí přesně podle něj


at se ti daří teda:)
JAHmaican
LoSo, tak já lžu když říkám, že nejsi plnoletý???

A co pak znamená tenhle úryvek z tvých www stránek http://www.unicycling.estranky.cz/stranka/aboutme

Moje jméno je Jiří Losovský je my 15 let jsem z Ostravy a taky tady žiju, na jednokolce jezdím od 7/2007 a je to můj nejoblíbenější sport.Mezi moje oblíbené jezdce patří Dan Heaton,Sabin Arditty a Kris Holm, moje nynější jednokolka je qu-ax standart 20 ale už škudlím každou korunu na cross20, zatím zvládám skákání a taky už něco ujedu dozadu ale jenom o stěnu,na nynější jednokolce tak akorát jezdím ale až budu mít cross20 tak bych rád jezdil terén v lese :-)
:confused:
fenor
....... jestli to tak je tak SMAZAT nebo se pletu ??


:baseball::baseball:
:D:Dtak tohlenc me fakt pobavilo :Dje vidět že agentům z groweru nic neunikne:D:rasta:peter falk by čuměl:Dkolik vás platí chlopáci:D

EDIT :LOSO to tě nenapadlo podminky registrace byli věk 18 let a ty si daš do profilu odkaz na stranku kde ti je 15:D
Mr.MEN
:D :rip:!
LoSo
jo tak aby bylo jasno to není můj web ale to je stránka mojeho kámoše a já jí tam uvedl protože jsem jí dělal sním. a přezdívku LoSo jsem si vymislel ještě dřív než jsem Losovského poznal tak mě už neobtěžujte jsem plnoletý a tim končím tyto hádky o mojem věku.
děkuju
JAHmaican
Kdybys alespoň napsal, že je to tvůj brácha.

Ale ok, už neřešim. :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma