Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Indoor 125W Nlite Round (2) - Klikni zde pro originální téma
jelen666
Tak a je tu druhe kolo!!!

Svitim: 125W nlite RED

Osazenstvo: 3x K2
3x SWK

hnojiva: Plagron- alga grow, alga bloom, Phyt amin

Zemina: Plagron royal mix

ventilace porad stejna 2 PC vetraky!

Rezy sou opet od guerilla...doporucuji!!!

jinak rozmeryy atd vse zustava stejne jako v predeslim kole
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
jelen666
Pridavam fotkyyy
jelen666
Kvalitní úsporná lampa vyvinutá speciálně pro pěstování rostlin. Červené spektrum s teplotou světla 2700°K předurčuje tuto lampu k použití v období květu rostliny, ale lze ji použít pro celý pěstební cyklus. Spektrum je upraveno tak, aby rostlinám poskytovalo potřebný komfort pro zdravý a vytrvalý růst. Má zabudovaný předřadník, takže stačí jen našroubovat do objímky E40 a můžete svítit. Na plochu 30x30 cm je optimální svítit 50 W. Díky nízké teplotě i na povrchu lampy je možné nechat lampu svítit pár centimetrů od vrcholků rostlin, aniž by je vyšší teplota poškodila.
jelen666
Aktualizace: za ty 4 dny celkem vyrostli :-)
jelen666
Aktualizace: zadni rada K2 bliz sem Sweet Killer
vypadaji zatim zdrave!!! zadne komplikace nic!!! sem plne spokojen!!!
od pristiho tyddne jim zacnu davat krmivo od plagronu!
lamater
IMHO mas to pekny jelene, ja si ve svych threadech taky pisu vecne sam:) Problém bude asi v tom, ze to v zasade nicim nevycniva, neni na tom videt nic spatnyho a ani nic extra dobryho, zaroven jsi ani nepolozil nejak zasadni konkretni otazku, na kterou by se nekdo chytnul, proto to lidi nenutí reagovat a psát. Tuto degradaci pozoruju na sobe taky. Otevru mikropesteni, kouknu na vsechny novy prispevky a vetsinou nenajdu nic co by me vylozene donutilo zareagovat.

Jak dlouho to jeste chces mit na rustu? Neuvayujes o scrogu??? A co lampa jak ji mas vysoko nad kytkami. Jinak good-luck i kdyz nereaguju tak tvuj thread sleduju, preci jen jedes pod stejnym osvetlenim tak porovnavam jak to roste ostatnim a doufam, ze se mezi nama nlitkarema konecne objevi nekdo kdo vypestuje vice gramu ( alespon kolem 80)a ukazeme sodikarum, ze i pod nlite se da vypestovat vetsi uroda. Jen ty nase pestovaci techniky a prostory musime lepe odladit, protoze svetla z toho opravdu nejak extreme nejde. Kdyz uz nic jinyho tak nas zatim muze tesit vynikajici chut kuriva a nadherne okrystaleny palicky.
jelen666
JJ mas pravdu!! nic extra zvlastniho ani nic extra spatnyho!!! no na rustu uvazuju jeste tak kolem tech 14 dni a pak prepnu na kvet!!! o scrogu no uvazoval sem ale nevim nevim nevim!!! asi az dalsi urodu ted jeste pojedu bush! jj chtelo by to ale nevim nevim vypestovat pod timhle vic jak 80g no ale tak motivace je to dobra!!! na tvuj thread koukam taky :-) hodne stesti!!!
jelen666
Takze pridavam nove fotky!!! K2jky sem podlozil aby byli ve stejne vyssce jako SWK pac ten se trochu tahne!!! budu je ted zastrihavat!!! jinak kytickam se dari!!! uz sem nasadil hnojivo takze se maj k svetu!!! uz nevim co vic k nim napsat!!! :-)
jelen666
Aktualizace:-)
jelen666
takze davam posledni fotky v rustu! a od 1 dubna prepinam na kvet!!!
1.foto- komplet
2. foto- sem si udelal jen tak pro radost rez z Sweet killera
3. foto - K2
4. foto- sweet killer
5. komplet :-)
lamater
Ahoj a nebojis se, ze ti to preroste? preci jen 14 dubna je az za 19 dni!!! IMHO 19 dni to je skoro bych rekl optimalni vegetacni doba, ale od doby co mas zakorenenej rizek, ale kdyz jsou kytky uz takhle pekny jako mas ty. Ta nlitka do spodku neprosviti, to uz urcite vis, tak se me zda ze 19 dni navic v rustu ti na urode urcite neprida. Hlavne kdyz si clovek uvedomi to, ze
1)Kykty se po prepnuti na kvet obvykle zdvojnasobi
2) chces jet bush a to neni zrovna pro nlite dobry kdyz efektivne prosviti tak max 15 cm a tobe tam vznikne hodne husta bush

Fakt bych ten 14. duben jeste zvazil.
Bejt to muj grow tak nasadim scrog, necham tak maximalne tyden na rustu a prepinam na kvet.

No a pokud z toho 14 dubna ustoupit nechces, tak opravdu jeste zkus zvazit ten SCROG, to by mozna smysl melo, ale pro bush pod nlite je to podle me zbytecny prodluzovani growu a plytvani prostredky


Mno co jsem napsal je muj osobni nazor. a neznamena, ze je nutne spravny, jen v to jsem presvedcen :) Kytky mas kazdopadne pekny a je videt ze se o to dobre staras ode me leti K+
jelen666
sry sry ja sem se prepsal melo tam bejt 1 dubna :-D
jo efektivnost a dosah svetla je kolem 20-30cm ;)
ale stim 14 dubnem sem se fakt prepsal to by bylo moc to fakt ne!!! :-)
;-)
jelen666
tak uz sem pro jistotu prepnul na kvet vcera abych se vesel do skrine tak behem tydne dodam novy fotky jak to probiha... jinak zatim zadne komplikace kytky jsou zdraveee a krasneee :-) tak uvidim jak bude probihat faze kvetenstvi!!!
jelen666
takze pridavam nove fota 7 den v kvetu, jeste to neni moc znat, ale uz zacinaa!! zadny komplikace, vse je v pohode!!!
jelen666
13 den kvetu... kvet zatim probiha bez komplikaci!!! hnojim plagron alga bloom + phyt amin! a premyslim o tom ze bych koupil final senzaci :-) no uvidime! jinak pridavam nove fota!!! tak uvidime jak to dopadne drztemi palce ;)
jelen666
tak aktualizuju... Kvetinkam se dari mozna sem mel prepnout trosku driv ale zatim se tam vejdu takze v pohode! jinak uz palicky pekne vonej! a vypadaji zdrave!
jelen666
23. den kvetu uz se zacinaji zbarvovat a trochu mohutnej :-)
jelen666
teplota je kolem 26C a vlhkost 40% takze v pohode!!! :-) zadny problemy jo a diky :-)
Jablko
Moc pekny grow na 125w usporku:)! Sem zvědavej jakej matroš sklidíš, ale jestli ti to pojede takhlen tak si zahulíš luxusně!! Přeju štěstí a k+ už letí!!!
jelen666
Ou diky moc! jako sklizen predtim byla taky moc pekna :-) a pokouril sem si rekl bych dost :-) jinak diky za K+ :-)
Dukarin
vypadato velice pekne . Jsem zvedav co mi pod tim samym slunickem vyroste . :) K+
jelen666
tak jen tak z nudy pridavam nove fota
1 foto- Sweet killer
2 foto- Sweet killer
3 foto - K2
4 foto- K2
jelen666
tak jen tak z nudy pridavam nove fota
je to 26. kvetu a vypadaji celkem obstojne! tak uvidim jak se to bude vyvijet zvysil sem davky Plagronu a zrejmne se jim to libi :-)

1 foto- Sweet killer
2 foto- Sweet killer
3 foto - K2
4 foto- K2
5 foto- K2
jelen666
jj peknee :-)
jelen666
to je mnoho veci co to muze zpusobit! a kde ti zloutnou dole nebo i nahore? bud to muze bejt prelitim, malo svetla dej lampu niz, nebo prehnojenim
jelen666
vypada to jako preliti
cudas
žloutnou jak nahoře tak i dole .Přelitím? asi ne zalývam tak jednou za tři dny
substrát mám od plargonu a vždy to zaleju když je substrát suchý a hnojku dávám jednou za týden. 4ml na 1.5L (Plagron alga bloom) což je málo. lampu mám teda až do dnes cca 10cmm ani ne nad vrcholky .dnes jsem ji dal víš . spíš si myslím že to bude teplem,Nemám teploměr :( ani větráček na ofuk rostlin. Mám v boxu jeden na přítah a dva na odtah
jelen666
No tak porid teplomer ale nevim ofukem je to mozny ze to tim muze byt ale ja mam jeden na pritaha jeden na odtah a bezproblemu nic nezloutne! mozna malinko ale jenom uplne ve spod ale to je tim ze tam nejde tolik toho svetla!
ANUBIS
Nechci delat naky rozruchi ale je to asi nedostatkem dusiku nema to ziviny hnoj castej cca 1x za 3 dny
jelen666
Rozruch delat nemusis mas pravdu ale nemusi to byt dusik ale muze to byt i sira...

Nedostatek dusíku
Při nedostatku dusíku budou rostliny slabé, budou pomalu růst a budou zakrnělé. Kvalita a výnos sklizně budou významně sníženy. Staré listy žloutnou (chlorotisis) díky nedostatku chlorofylu. Kytky trpící nedostatkem dusíku jsou světle zelené až žluté, starší listy mohou odumřít a opadnout. Lemy listů nemusí být znatelně zkrabacené. Chlorosa se může rozvinout na celé rostlině. Stonek, stopka listu nebo povrch nižších listů může zfialovět.

Nedostatek síry (S)
Iniciální symptomy jsou žloutnutí celých listů včetně žilek, které obvykle začíná u mladých listů. Cípky listů žloutnou a ohýbají se směrem dolů. Nedostatek síry se projeví světle zelenými palicemi nebo mladými listy, které navíc nejsou dužnaté. dalším symptomem jsou protáhlé kořeny a dřevnatý stonek. Je to velmi špatně patrné na obrázku, horní stonky kytky jsou fialové. Mnoho odrůd sice má fialové stonky, ale tento trend se projeví na celé kytce nejen na horních stoncích (jako v tomto případě).

skopiroval sem to z threadu- vzhledove zmeny na kytkach! a oboji je celkem podobny!!!
guerilla
Zdar,

jestli to je u SWK, je to nedostatkem živin. SWK pije více než K2 a i více sežere.

Měj se,
g.
jelen666
nene ten problem neni muj ale cudase! ja mam krasny kyticky! bez problemu! jo Guerello heled nedavno sem ti psal PM ??? slo by to???
cudas
Zkusím to prubnout a uvidí se .jinak díky za radu.Mimochodem se omlouvám Jelene666 za vstup i s foto do tvého threadu.Ať ti to roste.A ještě lepší kouří :)
jelen666
Zdravim vsechny! pridavam par Photos ze spanku kyticek!!! :-)
jelen666
tak co na ne rikate?:-)
ANUBIS
Ze ti to nejak prerostlo az nad lampu jak to zvladas?
jelen666
Jj trochu mi to prerostlo ale je to v pohode vlastne je to postranne a nevadi to! mel sem takhle i minulej grow a v klidku! svetlo sem vyuzil dobre
jelen666
New photo jen tak z nudy
Pěkné, pěkné :) Koukám, že už začínají krásně hnědnout pestíky :drools:
Z kolikátého dnu květu jsou ty poslední fotky???
jelen666
je to fotka z 33 dnu v kvetu :-) zatim se dari! palice pekne mohutnej! Sweet killer dozrava driv jak K2 tak uvidim jak na tom K2 bude noo
Fikus obecny
Zdárec,chtěl sem se zeptat.Proč tam dává ten předřadník,když úsporká svítí i bez předřadníku.Díky.:rasta: :leaf:
jelen666
ja tam zadnej predradnik nemam :-D :-D
do_0b
Moc pekne kytizz na jak dlouho to jeste tak vidis ? a kolik myslis ze z toho bude ? kamos mel Envirolite 125w red a jakoze vynos z pod toho nebyl nejak moc ale za to se to projevilo v qalite :) .... tak hodne stesti a at to roste :)
jelen666
zdravicko... no vidim to jeste tak na 14 dni max. a pak to skosim! no a vynos? vidim kolem tech 40-50 vidim to lip nez predeslou sklizen tak uvidime! :-) a jinak diky
jelen666
tak zejtra nebo pozejtri to skosim! a jeste dodam fota!!! jak kyti vypadaj
jelen666
Tak sem je posekal! pridavam fota! tak uvdime kolik z toho bude! kvet probehl bez problemu! vse jak sem ocekaval

:rejp: :jerk: no jakmile to doschne hodim smoke report a vynos!!! jinak co na to rikate?
brin
Máš to pěkný, moc by mě zajímalo kolik toho bude, momentálně kupuju nlite 125 blue a nlite 220 red. Obě s integrovanym předřadníkem. Tak sem zvědavej jestli mi to půjde tak jako tobě:) Jinak přeju hodně G:) Pěstu zdar!!
brávooo
fakt pěkne!!tak super pokouření a k+
jelen666
Dekuju za kladneodpovedi! diky!
takze! celkovy vynos po uschnuti byl 39g plus neka drivejsi ochutnavka nedovolim si rict kolik to bylo ale bylo toho dost! Sweet killer byl vynosnejsi oproti k2! :bong:

Jinak SMOKE REPORT Sweet killer- nabuzijici High pocit! a zadny extremni vytuh! proste hyper! no a K2 ta je klasicky zhul! ke konci celkem vytuh! jinak oboji je moc fajn a jeste jednou diky guerillovi za kvalitni rizky:rasta:

FOTO: 1. SWK a K2
FOTO: 2. sweet killer
FOTO: 3. K2 :-):bong:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma