Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Venkovní prasárna 2008 - Klikni zde pro originální téma
Ortaniel
Takže to shrnu. Po celkem mordózních indoor seancích , jsem se rozhodl rozhodit genetiku i do českých polí a políček a tedy sesmolit nějaký ten outdoor. A jelikož to bude běh na dlouho trať (je začátek března) tak asi budu smolit nějaký ty updaty čas od času.

Takže asi materiál:
Himalayan Gold feminized z GREENHOUSE
moje vlastní oprc sémě z indooru, kříženci AKxIcexWWxJH (bohatý mix :D )
možná nějaká fialka od týpy z práce

Hnojka:
chci zavalit komplet AHoH ... grow,bloom,micro + doplňky(enzymes+, growth+bloom acceletator...Advanced Naturaql Power z dílny AHoH), navíc Root Stimulator(AHoH), phytamin na postřik a do finále Final Solution (není lepší Ripen, nemáte zkušenosti ?)

Půda:
nejlíp kvalitní hlína z obchodu, s přidaným guanem, prostě něco lepšího do začátku, žádnej ošis ..v množství větším než velkém :)

Postup:
předpěstovat pod lampou půl metrový děla, ty pak prát ven
venku hnojit dle potřeby a veškerou péči tomu věnovat, ať to sype :)


Takže suma sumárum, uvidíme co z toho strýček Ortaniel vytříská :)
bomboliny
To ja si taky predpestuju do urcity velikost kiticky pod lampou a pak to hodim ven ad se ti dari.......
Zlosin*
uz se tesim, zvlaste na to jak ti pojede ta Himalaya :)
good luck
Happy_Mirec
AHoj. No tak to bude zajimavej krizenec. Fakt smesice vseho na co narazis.
Co se tyce ripenu, letos sem ho koupil poprve, tak sem taky zvedavej. Ale myslim si, zes koupi final solution neprohloupil. Nekde sem tady cetl vetu......ripen je levnejsi obdoba final solution. Newim co do ucinku, ale co se tyce ceny.....ripen 1L....278Kc, final solution...845Kc, tak rozdil je hodne znatelnej. GL
Wertes
Cus posloucha se to pekne chci taky davat letos ven a taky si to chci predpestovat ale nevim jak to bude az to dam ven. trochu se toho bojim ze se to spatne chytne protoze prece jenom je to velky skok od lampy ven. mas nejaky plan jak si to nacasovat?

-Cus posloucha se to pekne chci taky davat letos ven a taky si to chci predpestovat ale nevim jak to bude az to dam ven. trochu se toho bojim ze se to spatne chytne protoze prece jenom je to velky skok od lampy ven. mas nejaky plan jak si to nacasovat?
Čussssssssssssssss

2Wertes:toho bych se nebál že se to nechytne musíš to hezky vytáhnout z květináče abys neporušil kořínky venku si připravyt díru dát ji tam a dosypat nějakou kval.zeminou...................

Poté taky pěkně hnojit.....................................

A myslím že to bude v pohodě.......................................

Tak ať seti daří pěstění zdarrrrrrrrrr..................................:D :jumper:
mrak xXx
Zdárek, myslím že to je dobrej nápad, ale ve skříni ti nefouká vítr a je tam krásná stálá teplůtka a vlhkost, per tam na ně hodně větáků, at se ti potom nezloměj, to by byla vela škoda:) jinak jsem zvědavej no.....něhjakej stres to pro ně asi bude, ale snaž se jim to co nejvíc ulehčít:D oni tě holky odmění;) měj se bejku
Ortaniel
Díkes všem... no tak zatím vylezlo z hlíny 12 ze 13 semínek, poslední se ale jistě brzo (dneska :D ) vyklube taky :)

Dávám to v poměru 8x Himalayan, 5x MIX tak uvídme, jsem na HG zvědavej. Ale tak snad i mix překvapí :)

No jako měl jsem to vymyšlené pěkně, 3 týdny pod lampou do 40-50cm, ofuk samozřejmě, nejsem blbej, abych je cpal pod lampu a pak šup do 10stupňů ven že :)
Ale realita je jiná, ve sklepě je nějaká pojebaná elektrika, nejde to, ani elektrikář to nepořešil, zřejmě prdl ve zdi kabel, je to uplně mrtvý. Ach jo.

Takže prostě klasika, nechat trochu vyrůst za oknem a prát ven, chtěl jsem jim trošku pomoct a nic, no nevadí :D

Z 30 semen (9HG a 21mixu) vylezlo 8HG a 21 mixů :)
Tak aspoň maličký úspěch na začátek. Snad není poslední.

Políček budeme mít asi 3-5, tak snad nám nevykradou všechno. Ale počítám i s touto variantou :(

PS: nejhorší je to čekání na podzím :D
Ortaniel
Tak nic, udělal jsem si improvizovanou skříňku doma :)
A jedééém :))

Já sú tak rád :-D
Ortaniel
No tak vypadá to dobře, kytky už se chytly, největší má zatím 8 listů, vcelku se rozjíždí, tak to vypadá na dobrej grow. No ale nebudeme předbíhat, není ani květen :)

Kua já už chci sklízet :-D
Ortaniel
Tákže na první máj radostně jest, neb kytky jsou velmi v pohodě. Ta největší a nejčilejší má tak 15cm a řekněme 20listů, počítat se mi to nechce a foťák nemám. Ale beztak brzo seženu ať je aspoň něco. I ten provizorní boxík bych vyfotil.

Jen se jim kroutí některé listy, nevím čím by to mohlo být, suchem ne, je tam kolem 60-80 vlhkosti, podle toho, jak osolím zvlhčovačku. Teplota kolem 25 stupnů.

A po jedné noční, když vylezla jedna kytka, tak měla úplně žlutý první dva lístky a hnědej stonek. No než jsem usnul, tak jsem viděl v představách různé věci :-D ... A nakonec se dobarvila na zelenou. tak nevím co to bylo :D
Ortaniel
Zdařson přátelé pěstu :D

Včera po odpolední jsme se s kámošem sebrali a odnesli na pole 4x20l hlíny s guanem, 10l substrátu na kaktusy a 2 pytel perlitu (bude potřeba ještě jednou to samé). Byla tam všude tma jak v pytlu, ale byla prdel :) Jsme si pak sedli, buřili kabičák a koukali na hvězdy. Krásná noc. No ale popojedem :D

Dneska jsem si vzal kytky do parády, zastřihl 6 kytek (měly od 35-25cm) FIM metodou, tak uvidím, jak se to vyvine. Nejvyšší 3 jsou všechny z mých MIX semen (možní rodiče pouze ICE x AK47 x JH x WW - kombinace neznámá :) ), zdravé listy, je jich kotel (už se asi těší ven) a stonek tlustý jak tužka. Další 3 vysoké (25-30cm ..nemám metr po ruce tak tipuju) jsou zbylé Himalayan Gold. Vypadají prakticky uplně stejně, jak vzhledem tak výškou. Jen jedna má pár vnitřků listů žlutějších. Dalších 5 kytek(MIX) je kolem 10cm vysokých(sazené do hlíny minulý týden) a poslední kytičce(MIX) leze děložní dvojka.

Chce to už jen 2 věci: natlačit zbytek hlíny na pole a pak už tam ty krásky přenésti.
Chtěl bych vám slíbi fotky, ale nemohu. Snažím se sehnat, ale málo :D

PS: pomůže, když to zechčiju kolem pole proti vykradačům ? :D
Ortaniel
Tak jsem si půjčil foťák, protože řádnej grow potřebuje i nějaký ty fotky krasavic ne ? :P

Takže začneme od začátku:
Celý box











Jedna z MIX kytek









Další z MIX kytek








3 největší (nejstarší spolu s HIMALAYAN GOLD) kytky








Největší kytka (MIX) ... pracovní jméno - zelí :D
Ortaniel
Pěstu zdar!

Tak už mám 4 kytky venku, 2 ve čtvrtek (15.května) a 2 včera(17.května) a zítra snad konečně pojedu vyhodit další 3 na jedno pole a 2 do vany na další flek. Bude to stát tak 250l hlíny + nějaký ty perlity a substrát na kaktuse. Ale snad to bude stát za to :)

Na tom prvním místě je přeci jen méně světla, protože se tam okolní stromky ukázaly jako velmi vitální. Takže to vypadá na nějaké řezy větví. Ale všeho s mírou. Hehe :D

Uvidíme uvidíme, ale zatím to vypadá dobře :)
Ortaniel
Tak nějaké fotky, focené z mobilu, takže nic moč ... ale lepší jak nic :)



Pracovní jméno: Queen Mary :) (MIX semeno)








Pracovní jméno: Crazy Jane (MIX semeno)









jedna z Himalayan Gold (feminizované semeno)
Ortaniel
To je fajn, že tak pěkně prší :)
Ještě jeden dva dny, pak pěkně sluníčko, 30 stupňů a můžeme se těšit na veselé podzimní radovánky :D

Buhehe, tak je vidět, jak to je paráda s FIM ... nestřihlé kytky mají 1-2 vrcholy, střihlé 3-6 a Queen Mary má asi tak 10 vrcholků, všechny skoro stejně vysoké. Z fotky to moc vidět není, ale ty topy tam nějaké jsou :D

Teď budu asi tak 10 dní trnout doma a pak se tam půjdu podívat, jak se chytly ... kočky moje :)
Ortaniel
Upgrade z míst nejvyšších, a to ode mě :)

Dnes jsme byli vysadit:
já Himalayan Gold a 2x MIX
kámoš 2x NO NAME, nicméně prej dobrý model ...sa uvidí

Je to tam luxusní pole, už je tam loni sazené (káma vypěstil 2,2m fialku, bohajeho, radši nevzpomínat :D ) a nyní se zvedla kapacita.... už je tam 11 kytek a to tam ještě nemá jeden z nás. No je to tam brutální plantáž :)

Akorát pan B. si koupil pytel rašeliny a Krystalonem start to prolel, ale myslím si, že v rašelině to nebude žádnej vývar. Máte někdo zkušenosti čistě jen s rašelinou ?

No a jako bonus mám epesní 90l vaničku, ve které dlí 2 kytičky z MIX semene, kde podle všeho to bude podle listů WW(takové obloučké) a vrcholek zase fialoví, to by ukazovalo na AK-48. No, nechám se překvapit, ale už teďka sliním :D

D.
pestouniii
taky pekny policko:) hele s raselinou bych to nezkousel pac je dobra akorat k tomu aby jsi ji promichal s normalni zeminou a pak to bude v cajku. PH ma kolem 3-4 takze je to i na ganju moc kyseli ale pokud budes hnojit raselinu tak ti to tam urcite poroste...
Ortaniel
No jako mě to je jasné, že rašelina je ošis, protože v tom nejsou živiny a je to kyselé jak sviňa (ph 3-4 se mi zdá moc málo, spíš 4-5 ... 3 je už dosti kyselina :) ) a já bych stejně rašelinu nepřidával do kupované hlíny. Ale tak on si poradit nenechá :D

Já si míchám vlastní hlínu s perlitem a pískem na kaktusy. Poměr je tak 80:10:10 - hlína:perlit:kaktus a klidně bych to viděl i 60:20:20, ale bohužel, pole už nesneslo odklad (teda hlavně kytky, už měly přes 35 čísel všechny) a v květinářství jim perlit a písek došel (resp. jsem ho vykoupil na to první pole :D )
Ortaniel
Tak jsem tu s "novou" várkou fotek, v uvozovkách proto, že jsou 6 dní staré :D
Bohužel to nešlo dřív nahrát, neb zádrhel se stal na kopčení fotek z mobilu. Nu ale nezdržujme.

Klíčení 14.dubna
Semínka nacpány do hlíny 17.dubna.
Obě MIX kytky byly sazeny do přírody 15. května a obě Himalayan 18.května.

Slimejše nemusím řešit, máme na poli mravenčí stezku (lesní + obyč.) a ta nás ohlídá :)

A fotky ... 1) MIX alias zelí alias Queen Mary :) ...dělá mi radost

2) Queen Mary zblízka








3) Queen Mary zvrchu - FIM zapracovalo jak mělo :) ... 10 vrcholů













4) MIX alias Crazy Jane











5) Himalayan Gold











6) Himalayan Gold







Obě Himalayan nasadily překotný růst a za 14 dní od vysazení nabraly tak 70% výšky navíc. No uvidíme co z nich vyleze :)

edit: Jo, okolní půda je v listnatém lese. Takže pH snad zlobit nebude ...nicméně bych pro sichr koupil dolomitickej běs :D
Ortaniel
Sice to sem nepatří, ale tak aspoň ať je něco k počtení, když venku tak pěkně prší :)

Moje úpravy :D
Ortaniel
Tak jsme se byli s týpkem podívat po noční na pole a hrůza! :(
Za 10 dní dokázalo kapradí okolo vyrůst v hojném počtu okolo kytek a některé byly popadané na holky moje nádherný. Odneslo to pár zlomených větví a hlavně Himalayan, na kterém bylo hodně kapradí, takže teď vypadá dost smutně :(
Svinský kapradí :(

MIX č.2, tedy Crazy Jane, jediná nebyla v ohrožení, tak se jí podařilo vytáhnout už na nějkých 90-100cm, mám ji pás. A vypadá čile k světu.

PS: nu co už, tak jsme to tam posekali a bud mít teda aspoň něco listí. Voní to sakra dobře :D
PS2: Queen Mary a Crazy Jane už ukazujou,že to budou holky :) ... ale pro sichr ještě počkám, až to bude jistější.
Ortaniel
Tak jsem byl poprvé od vysazení i na společném poli alias plantáži, kde je nyní 11 kytek. Bylo 12, ale pan L. vytrhl jednoho kulovníka.

Tak abych se rozepsal, fotky nebudou.

Můj "semafor" (kytky jsou pod sebou, jako světla na semaforu)
Horní kytka je MIX, 70cm a je to košatý keříček,má asi 10-12 vrcholků.

Prostřední kytka je taky MIX, jeden hlavní vrchol, tak 65-70cm. Zřejmě prclá AKčkem, protože má střed vrcholku pěkně fialovej.

Spodní kytka je HIMALAYAN GOLD, má 3 vrcholky. Každý ten vrcholek má tmavě zelené okraje a do středu světle zelenají až žloutnou. Ne, není to "schnoucí" žlutá, je to prostě zdravá barva do žluta se zabarvující kytky. Zajímá mě, jak se to vyvine :)


Pan L.:
Měl 4 kytky, 3x moje MIX semeno a 1X Holland's Hope z minulé sklizně.
Bohužel ta HH se ukázala jako samec, takže nás opustil. Ale smrděl v batohu fakt festovně.
Všechny jeho mají 95-105cm, parádní kočičky, jsem hrdý otec a on jejich otčím :D
Hlavně jedna vypadá jak brutální palma, ma snad skoro všechny 8-listy, takové masivní (kolem 25cm). To zase bude masakr :D ... přezdívá jí White-Iced Jack :D

Pan M.:
Taky má moje MIX semeno, dostal ode mě 2 předpěstěné kytičky.
Jedna je fakt krásná, pěkně větvená a zdravá, 90cm.
Druhá je menší, 80cm a má jen jeden vrcholek. Ale rozhodně už teď lepší než to co měl minulý rok při sklizni.

Pan G.:
Ten má svoje semeno, ani nevím co to bude, snad Shaman ?
Má tak 40cm, sadil jako poslední. 2 pěkné vrcholky.

Pan B. alias rašelina:
Nerad to říkám, ale jsou to fakt chcípáčci. Mají tak 10-15cm, vypadají jak zubožené řízky, no bylo mi jich vcelku líto :(
Ach jo.


BONUS aka VANA:
No, napřed jsem ji ani nemohl najít :D ... Zavedl jsem nás kdesi jinam, a nemohl to tam najít ...no když to nenašel ani sám vlastník, tak by nemusely ani čórky :D
Ale k věci, vana mi fakt vyrazila dech!
Na to, že jsem kytky jen zasadil a nechal napospas osudu, protože jsem neměl ani vodu na zalití, tak mě překvapily, jak zdravé a pěkné jsou.
Jsou tam dvě, podle všeho obě samice. Ta nalevo má fakt MASITÝ stonek, no jak palec minimálně, přezdívám jí bambus, to je peklo.

Škoda, že jsem nevzal foťák, ale jednak nemám a pak jsem v batohu vezl 3flašky s hnojivem (vodu jsem naplnil až ze studánky, asi 300m od místa) a nebyl prostor. Ono taky stoupat 5,5km do solidního kopce na kole je vcelku makačka i bez pičovin navíc. Snad příště, jestli půjdeme pěšky.

D.
Ortaniel
Tak a je to tady

Po dnešní ranní skoro-pravidelné obchůzce na pole, vyzbrojeni různýmy proprietami, jsme v dobré rozmaru došli, očekávaje všelicos, a byli mile překvapeni.

Nejen, že po kapradinách nebylo moc stop ..jen pár naokolo ... ale kytičky se vesele hřály na dopoledním sluníčku. Radost pohledět, však pohledíte taky

První je Queen Mary, radost nám dělající. Myslím, že by mohla mít tatu Jock Horrora, protože má takové užší listy jako on. A vůbec je taková vitální a veselá

Foto č.2 ukazuje pana D. s Queen Mary u těla. Ta mu ale sluší co ?
Fešanda s 10 vrcholky.











Foto č.3: několik hezkých vrcholků. Rukulíbám milostpaní :-*












Foto č.4 ukrývá Crazy Jane, rostoucí až do nebe. Má našlápnuté aspoň k Měsíc










Top pálka Crazy Jane











Tohle je Himalayan z lepšího místa pro 2 Himalayan.
Tahle má lepší přístup ke světlu po celý den, kdežto HG2 má horší místi, spíš stín
Ale tak minule jí zavalily kapradiny a ani jsme nečekali že se vzchopí.









HG1 isometricky ?








HG2 alias Přeživkyně (Surviror )
Nevypadá tak zle, minule byla na odpis!
Ortaniel
Jak jsme se byli dívat, tak bylo nádherný počasí, skoro jsem se utopil v potu na políčku. Dusno jak kráva ty vole :D

Tak přihodím i nějaký ty fotky navíc .. prostě jen tak.

I s naším hlídačem :D

Okolní příroda a tak jinak :)
Jack_Herer
2 Ortaniel: A nebojíš se, že když sem budeš dávat fotky okolní přírody, někdo vyčmuchá, kde to pole máš?
Ortaniel
No tak zrovna toho se nebojím :D ... jelikož ty fotky jsou pár km od pole :D

A když tak co už, mám 3 místa, tak snad vyjde aspoň jedno :)
Ortaniel
Hm, mám trošku bobky po té předvčerejší bouřce. Popadalo tady mrtě stromů a byl to fakt vichr. Tak mě zajímá, jestli kytky neutrpěly nějak škody.
Ale snad ne, co je nezabije, to je posílí :)

Go go go!!!
Ortaniel
No takže jsem tu s nepravidelným updatem našeho pěstebního snažení.
V neděli po Rock For People jsme se vypravili podívat na naše SPT pole, na kolech, protože se zpátky dobře fičí :D

Ale k věci.

Napřed jsme se stavili k mojí vaně, kterou jsem zase napoprvé nemohl najít :D ... O to větší bylo překvapení, když jsem spatřil masivní kytky, nahusto listím obalené vrcholky (fakt nářez, místo obvyklých třeba 10 listů jich tam bylo tak 30-40) a stonek tlustej jak palec, možná víc. A dole už je dřevěnej.
Nicméně :teef: po příchodu jsem si myslel, že tam někdo byl, možná prase a vysralo se tam. A za mnou kámoš na mě: ty sis zasral ? ..Tož říkám že ne, že to hledám co kde je ... no hovna okolo nikde tak jsem čuchnul ke kytce a to smrděla ona! Kua tož nevím co si o tom myslet. Je to jak kdybyste stáli u septiku. Tak jsem trošku vyplašen co z toho bude. Jako plánuju samozřejmě Final Solution, ale tohle nevím jestli FS zázrak spraví :D ... Jako kytky jsou jinak krásně zelené (ale nevyfotili jsme je, já blb) a vůbec vypadají mrtě živě. Se uvidí.

Ale taky jsme tam viděli dva další borce, co šli na svoje pole asi 100m od nás. Tak jsme chvíli koumali a nakonec se k nim vydali a pokecali jsme. No tož snad jsou fér a nevyberou nás, protože my nemáme důvod krást jejich. Tak co už. Se taky uvidí.

A pak už jsme šli na hlavní plantáž.

A tam nás čekal (příjemný) šok. Kytky pana L. byly 170-180cm vysoké a plné elánu do života :) No kurfa :)
A to jede čistě Krystalon Start, nyní povalí Květ a Plod. A pak že je Krystalon pičovina. No není tohle políček do tváře odpůrcům ? Je! :teef: (foto č. 1)

Dále tu máme kytky pana M. v jednom společnm místě. Jedna je takový klacek, z čehož bude jedna velká pálka a ta druhá bude o dosti lepší :)
Úplně nalevo je moje kytky s fialovějícím vrcholkem takže zřejmě AK48xněco ... (foto č.2)





Toto jest můj keř MIX semena, který má asi 10 vrcholků, má zhruba 1mx1m takže pořádný keřík :) (foto č.3)







Toto by měl být VOODOO od pana G. Šedá čára ukazuje, kde byla +- výška před 3 týdnama. Hodně hodně se vytáhla, skoro o metr, což je potěšující. A pěkně voní. Let's grow!







Poslední slečna na hulení :D je Himalayan Gold. Jak jsem již psal v minulých postech, je vidět jak je pěkně tmavě zelená na kraji a směrem do středu "žloutne". Pravděpodobně ji zlomil vichr, protože u kořene je ohlá a vůbec je kvůli tomu dost rozhozená. Má tam bohužel asi nejmíň světla, tak nevím co zní bude. Snad aspoň pár gé na chuť :)


PS: zítra se jdeme na naše druhé pole s panem K., a bude i foťák, tak jsme zvědaví, jestli to kytky přežily ve zdraví a čím nás rozveselí nebo rozesmutní :)

PPS: samce jsme zatím žádného dalšího nenašli, ale ještě je plus mínus čas. Do třetice uvidíme ...

D.
úrodu budeš mít velkou :)
kristalon na růst píčovina neni ale na ten květ jestli ho chceš tak dej pořádnej flushing - až při kouření zjistíš jakej je to humus...hodně lidí říká že wuxal super a podobně levný hnojky sou lepší než kristalon
Ortaniel
MIRIS: aby nedošlo k mýlce, JÁ o Krystalonu rozhodně nic špatnýho neříkám. Sám jsem ho jel doma ve sklepě pod lampou :D

Nicméně hodně lidí ho nemá rádo. Navíc ho nejedu já (já jedu komplet AH) ale pan L. a krom toho, že to není amatér, pěstí už pěkných pár let vždycky s Krystalonem. Loni jeho Holland Hope byla nááádherná a chutná! Předloni Purpurea ticinetis dokonce psychedelik, ale to sem nepatří :D

A navíc mu poskytnu Final Solution v množství větším než malém :teef:
Ortaniel
Takže jak jsem říkal, vesele jsme vyrazili vstříc očekávání a jak uvidíte, je se na co dívat.

QUEEN MARY alias MIX semeno (neznámý kříženec z rodiny AK48 x Ice X JH x WW)
Zde je vidět pohled na celou již jistou samici.









Tady je nějaké to makro vrcholku. Možná si všimnete blizniček, ale možná taky ne :D
Ale na živo tam jsou.












Kousek Queen Mary z vrchu.












Queen Mary vs. 190cm
Ortaniel
CRAZY JANE alias MIX semeno (neznámý kříženec z rodiny AK48 x Ice X JH x WW)

Pohled zepředu, flaška pro provnání.











Dajaké makro samici usvědčujících blizniček.
Leč jsou trošku hnědé. Že by už byly zralé ? :teef:











Tohle je moc pěkná fotka. Moc pěkná fotka moc pěkné slečny a pejšiše :D












Tady opět Crazy Jane vs. 190cm.
Ortaniel
Tady je první HIMALAYAN GOLD. Zatím nejistá samice/samec.
Pohled z boku.











Tady pohled z vrchu.














Iso pohled.
Ortaniel
Druhá z HIMALAYAN GOLD. Nejistá samice/samec (i ta třeti HG na jiném poli zatím není jistá)
Pohled z boku.










Pohled z vrchu.








No a protože má nejmíň světla i fotek, napíšu aspoň složení hnojiva.

Na 2L vody:
6ml AH grow
3ml AH bloom
3ml AH micro
4ml AH enzymes+
4ml AH growth/bloom excellarator

Zatím si nestěžujou :)
Ortaniel
Tak jsem koupil dolomitický vápenec, nějaký drcený, vypadá to jak cukr krupice. Akorát že hnědší. Tak to hodlám aplikovat, nicméně nevím kolik toho vyexpedovat na políčko :D
Nerad bych to tam nějak extrémně zavápnil :D

Byli jsme se tam včera podívat a nevím jestli to je tím, že pořádně nesvítí, ale spodní listy vcelku žloutnou(možná nižší pH ... nepřijímají některé živiny?). Řekněme 10-15 na největší kytce.
Nedostatkem živin to nebude, dostaly minule solidní nával hnojiva a spálenina vypadá jinak.
Ortaniel
Takže opět updatík, tentokrát z úterý 22.7.2008
Jedna moje kytky byla hermáč, tak nás opustil ... a tak jsem si vzpomněl, že ho mám vlastně doma ...v igelitce ...už 2 týdny ... a teď jsem se tam byl podívat a plesnivej. Nu což ... ta moje hlava ...:teef:

Kytky pana L.











Kytka pana G.













Můj keřík ....













Keřík zvrchu ...












Pan M.













Himalayan Gold zvrchu











Himalayan Gold detail
Ortaniel
No a konečně mám i fotky koček z vany, čili první představení modelek. Snad se budou líbit lepé tvary :teef:

Vana double grow :)









Větvení












Top vrcholek













Vana z vrchu
Ortaniel
Větší množství uschlých a žlutých listů si vysvětluju nedostatkem slunečního svitu, protože z posledních cca. 20 dní svítilo Slunce asi tak 3x .. a to podle mě kytkám zrovna neprospívá a musí si brát živiny z listů a proto hodně žloutne .... mohlo by to tak být nebo je to v něčem jiném ?
Ortaniel
No nicméně jsme včera byli s panem K. na našem společnm poli a při opětovném nočním výšlapu (po odpolední) jsme byli instalovat klacek a provaz na 2 Himalayan Gold ... tedy techniku super cropping (supr kroping alias super úroda).
Obě kytky jsme ohli pod 45-50 stupňovém úhlu. Takže doufám, že jim to pomůže :)

No a po dobře odvedené práci, při zewlení s pivem, jsme viděli padat asi tak 20 meteoritů za 2hodinky. Fotky příště :)



"Tak jsem ti to promazal
Disaster:-)"


Díky za promazání těch dvou chatařů ... :leaf:
Ortaniel
Tý jo, tak je to skoro měsíc od poslední návštěvy.

Jako tradičně jsme se stavili po odpolední podívat na naše pole co mám s panem K. a konečně už je to nejen nakvetlé, ale už to má i malíčké paličky plné květů :)
Sice jen to moje MIX semeno, čili Queen Mary a Crazy Jane, ale aspoň že tak.
Zcela nečekaně obě HImalayan Gold ještě ani neukázaly první blizničky, což je dosti zarážející když by to mělo být indikoidní a rychle kvetoucí a dozrávající. Hlavně že Greenhouse. Šméčko na lidi to je!

Tak už jsem zvědavý na společné megapole a na vanu. Ta bude snad luxusní jak cip :)

PS: fotky nebyly, byla tma ...

PPS: supercropping vyšel bezvadně, tvoří se spousty paliček rostoucích kolmo vzhůru čili plán splněn na 135% soudruzi :teef:
Ortaniel
Tak jsem se byl projet na vzdálenou plantáž a vanu.
Ve vaně už to decentně kvete, paličky už vykvétají (tipuju tak 15.října bych to sejmul no ...). Tak jsem to pro sichr zalel 5l vody s hnojivem.

Na plantáži už horní MIX semeno krásně kvete, nádherně ovocně voní, no prostě lahoda. To bych viděl že už 1 října by mohlo jít pod kudlu, ale zatím nepředbíhám. Taktéž zálivka 5l hnojiva.

Na Himalayan se na stonku objevila zřejmě plíseň, takové cosi do černa zbarvené, tak jsem to nožíkem oškrábal a uvidím co bude. Ale radost z toho nemám. Jo a HG nekvete. Nečekaně.

EDIT: na plantáži už kvete všem, jen pan G. ještě s VooDoo nemá nic.

Pan B. má nejvíc zralou kytku, taky má jen 15cm :) ... A navíc ji má oprcanou :teef: (ale krásně skunkově voní ...)

Pan M. má taky pěkně nakvtající, maličké paličky. Moc toho sice nebude, ale tak 20g z obou dvou dohromady určitě. Taky tam byl pouze 1x. A kdyby jsme mu to občas nepohnojili, tak má prd. Inu zdechlost je největší nepřítel pěstování.

Pan L. má krásné kytky, sice nejvyšší, ale do 70-100cm nemá ani lístek, je to takové holé.
Ale jednu má krásně zbarvenou do jahodové. To bude krása. I když tipuje, že se nakonec zbarví do fialova. Uvid9me, ale už teď to je nádhera :)
Ortaniel
No, byl jsem se psem na společném poli s panem D., jenž tentokráte nemohl, neb mu přijel děd. Nu vzal jsem 5l hnojiva a 9l vody z řeky. Takže prolití proběhlo ve velkém.

Queen Mary má už pěkné paličky, trošku se barvíc do fialova vevnitř, takže asi opravdu prclá AK-48. Uvidíme co udělá nášup hnojiva (2x dávka oproti etiketě .. pro hydro, čili 4x pro půdu).

Crazy Jane je na tom podobně, a taky dostala 2x (4x) tolik hnojiva.

Jedna Himalayan už nakvétá trošku víc (ta co dostala v růstu těžké kapky od kapradin a má málo světla), druhá jen decentně. Takže půlka října snad zajistí všem zkosení tak jako tak, zralé nebo nezralé. Nečekám, že z HG bude nějaký vývar nebo že to bude zralé. Bude to asi jen tak na chuť, příští rok s nima nepočítám. Běs.

Fotky asi až za 2 týdny. Mobilem jsem to ani nezkoušel. Stejně nemám kabel :teef:
Ortaniel
Nu, tak jsme vzali zase 14l a zašli na pole s panem K. A rovnou i foťák, už to tu potřebuje nějakou tu fotku.

Vezmeme to od začátku a tedy QUEEN MARY (MIX semeno)
Prováděna metoda super cropping na jedné větvi, plus dvě tak trochu přivázané, ať na ně víc svítí.
Pravděpodobně ošukaná AK-48 protože začíná fialovět, viz obrázky.
Hnojivo již jen na konečnou fázi (AH Bloom + AH Micro, AH Excelerator, AH Enzymes+)






Top pálka













Boční knedlíček :)














Makro paličky
Ortaniel
Další slečna na holení(hulení) je CRAZY JANE (MIX semeno)
Taktéž sex nějaké kytky s AK-48, fialoví neméně jak Queen Mary. Naštěstí je AK-48 odolné jak cip, což jsem vyzkoušel již při indoor seancích. A taky dobře zvládá plísně, což snad ale nebude třeba zkoušet.










Top pálka













Boční pálka
















Detail paličky ... kočička
Ortaniel
Dále tu máme obě HIMALAYAN GOLD, už konečně kvetou. Jedna míň (ta na lepším místě) a jedna více, na tom horším. Zajímavé :teef:
HIMALAYAN GOLD na lepším místě













A detail (nic moc detail no ... sorry :teef: )















HIMALAYAN GOLD na horším místě, vypadá ale líp no.














Detail HG2 (kvete líp jak HG1, jsou tam vidět krystalky ...)
Ortaniel
Tak jsme byli včera s panem L. a panem Aahz na naší plantáži se podívat co se změnilo za těch asi 10 dní.

Začněme zvrchu pole:
Pan L. má 3 sestry (MIX semeno) a přitom je každá jiná jak uvidíte.












jedna fialovovláska(zove ji BLACK JACK)












jedna rusovláska, krásná barva ... no ni ?














třetí je blondýnka :teef:















Pan M. má tady tyto dámy, jedno koště a jednu slibnějnější (v dolní části napočítáno 18 paliček)













Pan G. a jeho nekvetoucí VooDoo.
Ortaniel
A tady jsou moje holky.
První na řadě je FRUIT CAKE (mix semeno). FRUIT CAKE proto, že voní jak košík plný ovoce, no prostě nádhera. To bude lahoda ... už teď sliním :drools:











Tady makro pálky, má asi tak 25-30cm. Takové mívala ICE .. že by tedy matička Ledovka ? :teef:













Tohle je NAGA (HImalayan Gold semeno), jež začíná pěkně kvést a paličatět. Plíseň na stonku se už nešíří, z čehož mám radost. Snad né dočasnou. Tohle bude asi jen tak na chuť. Moc toho nebude, tak snad aspoň chuťově vynikne.







No, pohled na kytky vaně byl žalostný, celé to bylo proschlé, tak jsem tam pro sichr nalil 6,5l vody s hnojivem a 6,5l jen vody. Ta je braná ze studánky asi 300m od polí.
Jako vzpamatuje se to, ale nebyl jsem rád :(










Tenhle chumel mi připomíná Jock Horrora, protože ten měl taky takovou anomální knedli ... foto je v threadu co jsem měl indoor. Tam ale nebyla tak masivní.









No a tu je nějaký topík z vany. Vcelku pěknej, na to jak to je zplihlé.
Ortaniel
Díky všem za K+ už od začátku threadu.

Snažím se dělat to co nejlépe, je to můj první outdoor čili teprve hledám ty správné cesty k tomu ideálnímu pěstu.
Největší potíže budou určitě s pH, nějak to neměřím (no doma jsem měl kolem 6,5 z vodovodu odstátou), je to voda z vysoko položené studánky, tak snad to nebude tak zlé. I když možná je :teef:

Dále by určitě bylo lepší používat hnůj/kopřivy/slepičince ..ale vrozená a lety zdokonalovaná lenost :teef: mi nějak brání. Až budu bydlet ve svojem za pár let, určitě si na zahradě něco vykutím a budu tomu moct věnovat péči mnohem větší.

Nejvíc se teď bojím čórek, nastal pomalu jejich čas takže to teď bude kruté. Rád bych ochutnal aspoň něco ze svých výplodů a né že to bude zkuřovat nějaké ještě víc zdechlé prase než jsem já sám. A najít ho tam, tak neodejde zdravej. To samé ale přeju i vám, aby jste sklidili, co jste zaseli.

Let me cut down my beauties by myself ..... please.
Aahz
V te studance jsem nameril kolem 6 :)
Ortaniel
No tož kamarádi byli opět na poli se podívat, tak přihodím i nějaké ty fotky navíc, ať tu je aspoň něco :)

Tohle je FRUIT CAKE ...z toho bude hustý knedlík.











Pan M. top pálka lepší kytky ...














Pan M. top pálka koštěte ...















Nakvétající VOODOO pana G.














Pan L. a jeho BLACK JACK










Ortaniel
Blondýnka pana L.













Zrzka pana L.















NAGA (Himalayan Gold)
Orty,to není konopí,ale kaštan!Pod to listí bych se mohl schovat co máš v té skřínce. Neuvěřitelné,těším se na další fota! Vzhůru kouřem!
PuP z5
Cau peknej pest drzim palce! V tom PH bude hrat roli aji to ze to podle fotek valis nekde mezi jehlicnanama tak tam nejspis bude moc kyseli ph.
Ortaniel
Gevarus: no ve skříňce to dostalo do začátku leccos k dobru :)

Pup z5: mno, na jednom poli je okolo jen dub, líska a nějaký listnáče takže tam nízké pH nehrozí.

Ale na té plantáži je to treošku horší, tam je to ve smrčí. No jo, nacpal jsem tam dolomitckej vápenec ale moc to nepomohlo. Velké kýble by byly fér ... něco jako mám v té vaně :)
Ortaniel
Mno, tak jsme se byli i přes nevlídné počasí za uplynulé dny podívat na plantáž a vanu.

Vana byla minulou návštěvu v tragickém stavu (viz foto v č.50). Kytky poschlé, nic moc ... a nyní ... uáá :)
Z vany jsme vylili nekecám tak 20l vody. Tolik tam bylo nachcané.

Jedna kytka začala barvit listy do tmavě fialové a proto dostane jméno DARK MISTRESS ... překvapila mě už zdálky, jak brutálně za 16 dní zfialověla.




















Další je taky prasakr jak jsem tipoval. Jock. Jock Horror přátelé, kolosální hlava :teef:
Takovejdle hybrid mě mile, ale opravdu velice mile překvapil touto vskutku prasečí knedlí. Top vrcholek je k neuvěření - je tam něco jako siamské trojče(čtverče?) z paliček. Jménem bude tedy HYBRIDONNA.





Další fotky sem necpu, už tyhle jsou nic moc a tamty jsou ještě horší. To víte, mobil. Ale díky aspoň za něj :)
Nooo neviem či ta fialovost nebude od zimy takze to nieje moment pre radost ... mne sa robi to iste na MAZARe a ten fialove listy urcite nema ....

inak krááása halvne ta zrzka!!! K+
Ortaniel
Jestli mohu přidat svůj postřeh, tak nemyslím že to bude od zimy. Přeci jen mám tam ještě další kytky, a ty rozhodně do fialova v listech nejdou.
Pokud to je nějak geneticky řešené, tak samozřejmě nevím, že.

S tím MAZARem můžeš mít i nemít pravdu. Může to mít nějaké starší pheno (děd, praděd, babka, prababka) a nebo třeba fakt od zimy.
Dracula
zdravim, mel jsem stejne starosti s fialovou barvou - moje kyti a nektere o mam s kamosema dohromady jsou taky cely fialovy, akorat u palek maji mensi listky zeleny, zalozil sem thread kde se vyjadrilo nekolik lidi a asi ti to nmusi delat starost, doporucuji shlidnout http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=37591
Ortaniel
Oukej, je krásně tak jsme si zašli s přítelkyní a psem na vycházku se podívat co dělají kytičky a rovnou jsem udělal nějaké ty fotky. Čili tedy první je QUEEN MARY a její vrchní knedlík, alias ciment.












Následuje tatáž kytička, jen jiná palička.













Zde je již vrchní pálsa CRAZY JANE, jež se tyčí nad 2m zcela hravě.













Na tom, že ze zbarví do temně fialové, jsem ani nepomýšlel no a hle. Je tam :)
Krásná kytka.











První z Himalayan, nic moc nakvetlá. Má ještě mrtě času.






Ortaniel
Druhá Himalayan, ta má hezčí paličky a vůbec vypadá líp.










Detail.
Ortaniel
Tak QUEEN MARY a CRAZY JANE to už mají za sebou :)
Ortaniel
Tak jsem byl včera s panem L. a panem K. na obchůzce vany a plantáže a při té příležitosti (krom fotek) jsem sejmul asi tak 8 palic a zbytek tam zatím nechal. Takže FRUIT CAKE je již načnut a půlka se suší.

Zde jsou fotky a tu přesněji FC již po seknutí.











Foto pálky co tam ještě zbyla.














A tatáž s bleskem.










PS: už jsem dosušil QM a CJ .... QM bylo 33g a CJ 25g. Rozděleno poctivě na půlky :)
Smoke report zřejmě posléze, bude-li se mi chtít ::D
Ortaniel
Mno, tož byl jsem se podívat s panem G. na vanu a plantáž.

HYBRIDONNA začinala plesnivět na několika místech, tak jsem odstřihl ten mutatní top, který je zde na fotce ... nakonec se z něj vyklubal 4-top-vrcholek. Zbytek jsem tam nechal ještě na 14 dní + prolel Finalem.

Dark Mistress byla bohužel napadena plísní asi tak z 80%, takže jsem pobral domů to, co napadené nebylo. Škoda no, jinak by to bylo luxusní pálo.





No a tady je Himalayan Gold, plíseň minimálně, ale má málo světla, takže taky jen FS a za 2 týdny šmytec.
Ortaniel
Tak jen textový update.

O víkendu na moje narozky jsem sejmul Hybridonnu a Himalayan z horního pole čili přežívají pouze 2x Himalayan na poli s panem K.

Něco suším doma (na piču, 70procentní vlhkost :( ) a něco ve sklepě.
Je to bída s tím sušením. A to ještě máti mumlá cosi o tom že to smrdí po bytě... :teef:
Ortaniel
Ááá stále mám mrtě materiálu :)

Vcelku povedený rok.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma