Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Squirrel 2008 - Klikni zde pro originální téma
Squirrel
Zdravím všechny kdo jste přežili zimu a letos jsem se rozhodl o včasnější výsev vzhledem k výsledkům z loňska.

Semínka jsem použil z loňské sklizně
Master Kush, těch sem dal více, Holands Hope a DPxEM

27.2.2008 ...výběr a namočení semen, na ubrousek jsem dal seminka přeložil dalšim ubrouskem a zalil vodou aby byli oba vlhké, je to lepši než vata, z te se pak nakličena semena huře loví.

29.2.2008 ...první seminka praskají a ukazují klíčky, dávám je do hlíny asi do 4 cm vrstvy do hloubky kolem 1cm.

5.3.2008 ...většina semínek již vystrčila první lístky:) myslím že už si zaslouží první foto

DPxEM zatim 13 rostlinek
Holands Hope 10 rostlinek
Master Kush 21 rostlinek
TwEEty
Cau.. Modely to sou dobry ale neni skoda ze si je zasadil do jednoho ''kvetinace'' ? pozor na to za chvili se ti propletou koreny a newim jestlibude lehke jen tag je od sebe oddelit...taky letos planuju zasadit driv ..tag v pulce brezna...ja bych to sam osobne co nejdriv presazel do samostatnych kvetinacku..... a taghle uz asi ani nepoznas co je jakej model :P jinak peace GL
Squirrel
TwEEty, mam to takhle na prvnich par dni pak je proberu a dam do kelimku solo, jen sem musel v patek odjet a nebyl čas je davat každe solo když začaly kličit. Mam je v řadcich a mezi odrudama velke mezery tak vim co je jaka kytička. Jinak dik za pozornost:)

Ještě bych se rad pozeptal kdo ma zkušenost s častym zaštipovanim v prvnich měsicich? Tim že jsem vsadil brzo, tak chci aspon 2x štipnout a udělat keřičky než pujdou ven aby byli košatějši, neni to ale potom v letě na ukor rustu?
hele díval sem se na minulej grow a docela povedený až se divim proč to sázíš tak brzo a tak blbě - na zkoušku? neni to škoda
Squirrel
MIRIS, neni to na zkoušku, loni sem mel problem s dozravanim a myslim že i rostlinky mohly povyrust kdybych je sadil dřiv, ale nebyly dřive seminka. Několik let zpět sem vždycky sázel rovnou ven koncem března, ale myslim že po loňske zkušenosti je předpěstování lepší aspoň na spotřebu semen. Brzy sázím taky proto že část kytek chci hodně zaštipováním rozkošatět a ono každé zaštipnuti mě bude stat nějaky ten tyden než se zas rostlinka rozvětví. Jak vylezou posledni seminka dam je hned do většího, v tehle fazi utrženi kousku kořinku při přesazování zas tak neva, spiš to podpoři rozvětveni kořenu.
AHM4D
čau, hele k tomu zaštipování, já loni taky nedočkavě dal klíčit už někdy na konci února, pak to za 3. patrem zaštípnul, nový výhony ohnul do 90 stupňů, nechal vyrůst patro, zaštípnul, ohnul...takhle asi 5x, když jsem je dával ven tak to byly asi 30 čísel vysoký keříky..bohužel jsem pak podcenil pár věci takže nepřežily ale že by to mělo nějakej špatnej vliv na růst se říct nedá...jako každopádně budou menší ale budeš koukat jak se přes léto rozjedou;)
jináč při pohledu ven se mi zdá teďka předpěstovávat (za oknem) fakt brzo, ale je to jen tvoje věc..
hodně štěstí
Hulda22
cau co takle naky novy fotky:afro: :bandit:
Šudo#2
Ja by som už tiež asi predpestovaval ale rodičia mi do toho pičujú :-(
Budem asi čakať na teplo... Inak som mal tiež HH,DP,MK,EM-všetko popič len ten MK bol nejaký slabší.
TwEEty
j moji rodice taky dycky pi*ovaly ale tet uz to je fklidu....dokonce mi matina platila na poste seminka :D ...a skus sem prihodit nejake nove foto ...sem zvedavy :D
Squirrel
13.3.2008
kytičkám se vede dobře, nakoupil sem jim květináčky z rašeliny, takže je čeká nový domov:)
zatím se snaží i při tomhle počasí růst a sílit. Přesazení jsem nedělal dříve, protože byly stonky příliš křehké a nedaly se vzit ani mezi prsty.
aktuální počet:
DPxEM 12ks
Holands Hope 10ks
Master Kush 18ks
já si nemůžu pomoct - tohle je zlo :) vsadim se že bez ztráty to nebude. ono se to nezdá ale už ted je kořenová soustava určitě propletená. proč jsi si prvně nepřipravil všechno bylo by to 100x lepší než se s tim srát. a ještě u značkových semen :confused:
jinak hodně štěstí
StrycekFido
kamoš dává už několik let semínka klíčit přímo do hlíny a dává je po 2 do květináčků, takže většinou v tom květináči má 2 kyti a za těch pár let se ještě nestalo, že by to rozsazení nějaká nerozdejchala a to byly mnohem větší... neříkám ale ani, že to je dobrý řešení, jelikož pak nějakej čas a energii ta rostlinka stráví na obnovu těch kořenů, takhle by po přesazení určitě rychleji a líp rostla, ale nijak drasticky to nevidím ;-)
Fantasie
no ja to vidim hodne drasticky... uz ted jsou vytahle ... a ta "hlina" to je co
Mihauek
mne nejak nejde dohlavy tvoj minulorocny out.Vsetko perfekt a toto ?!
uvidime co z toho bude :)
Spsemi
Ahoj

ja davam 2-3 naklicene semienka do 2dcl teglika od kyslej smotzany.. a aj ked sui tam tri, tak to stale rozdychali (pri presadzovani). Tam je ich asi vela... Ono ich to presadenie dost spomali, podla mna

2:Fantasie: dovolim si odvpovedat za skvirela. Ono to bude asi piesok+kusok hliny.Ja som pred par rokmi tiez takto predpestovaval, ono to tam nadherne koreni, v tom piesku. Samozrejme sa da namietat.. ale je to fakt. Inak ak ste niektop pestovaliv piescitej pode (out) tak musite uznat, ze to tam rastie dost fpoho:)
Drzim palce

este otazocka ten DP*EM to si siel aj minuly rok, vtedy to bola F1 a teraz je to F2, z toho minuleho roku??

Spsemi
Squirrel
18.3.2008
Venku nám napadl sníh a rostlinky už jsou přesazené tak posílám aktuální foto plus jsem dal klíčit pár dalších semen. Ještě zasadím 5ks Power Plant F1 až dojdou a to by pro letošek stačilo:)
1) 18ks Master Kush, 10ks Holands Hope
2) 12ks DPxEM
3) dal sem ještě klíčit 21ks Shamana, 10ks super skunk a 11ks G.White Shark
Papek
Zdravím
Zatím to vypadá docela pěkně a myslím si, že to určitě brzy není. Já jsem taky loni sázel pozdě - někdy v půli května - a pak jsem sklízel v říjnu/listopadu. Jinak jsem se chtěl zeptat, čím budeš hnojit tvoje kýtí? Na jakou sv. stranu máš nasměrované okno? Předpokládám, že předpěstováváš na okně. :)

Jinak growu 08 zdar!!!
Ruprecht
citace:
Původní příspěvek od Papek
. Já jsem taky loni sázel pozdě - někdy v půli května - a pak jsem sklízel v říjnu/listopadu.



Dobu sklizně ovlinňuje fotoprioda (délka světelného dne) a samozřejmě taky genetika, ale né kdy zasadíš..
To ti ovlivní akorát to, že ti kytka přeroste!! častý zaštipváním je na ní tolik větví a matroše, že při první větší podzimní bouřce nebo jen větším větru, se poláme...Nebo bude tak velká, že ji uvidí i napůl slepá čorka.

No ale už mám taky zasazeno, ale hlavně proto abych co nejdřív přitemnil a zjistil pohlaví a použil kytky na matky - řezy z nich pak během června do kukurky..

Jinak než na okně na jižní stranu to takhle brzo nejde!
Toonk
Zdarec ja už mám taky nasazeno, sice není venku takové počasí jak by si většina představovala ja tomu z jara pomužu zářivkou a začátkem dubna nebo tak nějak to hažu na okno mám to na jih takže světla dost a koncem dubna ven do kopřiv tam byvá většinou černozem takže paráda
Squirrel
28.3.2008
aktuální foto.
1) 12ks DPxEM
2) 18ks Master Kush, 9ks Holands Hope
3) zatim vylezlo z novych semen 9ks Shaman, 6ks super skunk a 8ks G.White Shark. Co nevidět pujdou taky do květináčků
Squirrel
3.4.2008
Tak už je přesazeno vše, došel i Power Plant tak uvidim kolik jich vyklíčí:)
Pepiik
Squirrel: nazdar dal bych ti větší kytky dozadu, ať se ty male netáhnou tak nahoru a mají dost sunu. P
cantona9
presne ako hovoril Pepiik daj tie mensie dopredu inak sa budu strasne tahat do vysky a mohol by si prist k urazu a na to klicenie ti poradim semienka prikry toaletakom rychlejsie ti vylezu von len ti nesmu plavat vo vode ...pestu zdar a at to roste
Squirrel
10.4.2008

Tak jsem se dnes odhodlal a vynesl vše do skleníku na slunce, aby se mi netáhly rostlinky za oknem tolik do výšky.

Power Plant vyklíčilo 5semen z 5ti:) zbytku se daří a vetšina rostlinek má za sebou první zaštípnutí
BlackStar
Squirrel, to vypadá na pěknou zahrádku! Přeju hodně úspěchu!Kolik plánuješ políček?
Squirrel
asi na 5 mist dam, každou odrudu na jedno a ty F1 do skleniku aby byly stopro seminka. :)

citace:
Původní příspěvek od BlackStar
Squirrel, to vypadá na pěknou zahrádku! Přeju hodně Kolik plánuješ políček?
Squirrel
24.4.2008
přidávám další sadu fotek, protrhal jsem pár samců co už byli poznat a zaštipl kytky co povyrostly. Některým už začínají být květináčky malé
Power Plant zustaly 4 kytičky z 5ti, zbytek roste:)
Squirrel
Chybička se vloudila. Omylem jsem přehodil popisky DPxEM a Master Kush v letošním Growu. Vše už je opraveno, avšak kdo má ode mě semínka před 29.4. Prohoďte si názvy: co jsem posilal jako DPxEM je Master Kush(ten co sem pěstil venku) a Master Kush je DPxEM (ze skleniku). V loňskem Growu to mam dobře a teď už i v letošním.
Squirrel
5.5.2008
dnes jsem pozaštipoval za 3. patrem vše co ještě nebylo a dal bokem další samce
aktuální foto.
1) 4ks Power Plant
2) 12ks DPxEM, 6ks Holands Hope, 8ks G.White Shark, 6ks Super Skunk, 8ks Shaman, 8ks Master Kush

Zatím vše bez hnojení. Co nevidět půjdou první kytky ven :)
Krokodýl
2Squirrel:
Tím vzkazem se záměnou jsi mi pomohl vyřešit záhadu. Říkal jsi mi, že MK hodně vyroste a já teď vedle sebe pěstuju MK a DPxEM a ty DPxEM jsou po 25 dnech od zasazení jednou tak robusnější než MK. Vrtalo mi to hlavou čím to je, už jsem si myslel, že je to rozdílnejma kořenáčkama nebo kvalitou semínek, ty MK (po změně) vyklíčili během dvou dnů zato DPxEM to trvalo 4. Doufám, že pošlu taky foto, ale zatim nemám foťák :-(
Squirrel
8.5.2008
první kytky šly ven:
8ks Master Kush na sve tradiční místo
8ks G.White Shark viz foto na misto kde byl loni Holands Hope.

ještě jsem zvládl přesadit Power Plant do vetších květináčů, protože rostou opravdu znamenitě.

9.5.2008 přesazen DPxEM na své venkovní políčko
Squirrel
27.5.2008
dal jsem ven konečně i Shanana a Super Skunk na jedno políčko společně a na samostatné políčko Holands Hope.
pročistil jsem okolí políčka s kytkami Master Kush
vojtaxxx
nemáš ty šamany a superskunky nějak moc blízko sebe, příjde mi to že jsou od sebe tak 10-15 cm.
BlackStar
to vojtaxxx: Po zkušenostech se Shamanama bych řekl, že to nevadí, kytky to nejsou moc listnaté, teda ty sativovější. Jinak maximálně ohne. Já bych řekl , že si nebudou zavazet a z toho se tam objeví nějakej samec, tak to bude v klidu.
FaLda
Kamarade..koukej sem neco prsknout nebo si nervozitou uhryzu vsechny nehty!! i na nohou! a to nechtejte ani videt, jsem fakt zvedavej jak ti to roste!...pac mam i od tebe semena, tak to chci srovnat..doufam ze bude co nejdriv:)
Squirrel
:) něco vyfotim a hodim sem
Squirrel
26.6.2008
políčko Master Kush (viz foto), protrhal sem samce. Kytkám se daří dobře:)
políčko DPxEM totálně zarostlo palachem, takže jsem ani nenašel kytičky:)
Squirrel
15.7.2008
aktuální stav:
4ks Power Plant F1
5ks Master Kush viz foto 1 a 2.
políčko se Shamanem a Super Skunk spásly srnky :( , ale aspoň jsem si pochutnal na malinách okolo :)
8ks G.White Shark trošku zarostly a musel jsem okolí prosekat, tak nejsou zatim vysokého vzrustu, foto 3.
bassgooch
Čabas máš to pěkný čéče.Mam od tebe semínka a něco se chytlo tak kdyžtak koukni:)

K+
Squirrel
6.8.2008
aktuální stav:
4ks Power Plant F1 (foto 1), roste jak o život:) a vše jsou samice
5ks Master Kush (foto 2), jednu kytku trochu okousaly srnky, tak sem kolem rozlil 5L vody se slepičakama ať jim to smrdi a zaroveň maj kytky hnojení:)
BlackStar
Squirrel díky za seeds. Na ten MK se těším, bohužel budu mít jen , tak na ochutnávku, zvolil jsem totiž blbý místo.
Squirrel
2.9.2008
aktuální stav:

5ks Master Kush (foto 1). už maj zaděláno na pěkné palice:)
4ks Power Plant F1 (foto 2)
Squirrel
8.9.2008
přidávám foto třetího přeživšího políčka, kde jsem se nebyl delší dobu podivat.
Zustalo tam 5 ks G.White Shark, a jeden samec, tak aspoň bude par seminek :) Kolem byla zem hodně rozrytá, tak uvidim jestli nelehnou pod náporem divoké zvěře.
Millanm
Pěkně ti to roste :) a chci ti poděkovat za semena docela jedou... jak master kush tak i dp×em
Squirrel
25.9.2008 první část kytí Master Kush sklizena, protože už se začaly stonky lámat pod náporem palic. První testovací ochutnávka byla více než povzbudivá:)
Squirrel
29.9.2008
5ks Master Kush (foto 1 a 2)zbylé paličky po prvním sestřihu...nádhera:)

4ks Power Plant F1 (foto 3) pořad ne a ne narust palice:)
HERBSMAN
Hej Squirrel jen tak mimochodem. Nechceš poslat fotky mých vypěstovaných kytek z tvých semínek?????Vůbec žádná sláva.
Kdyžtak na PM.
Millanm
Možná si jim nedal ty správný podmínky... na semena od squirrela si nemůžu stěžovat
FaLda
citace:
Původní příspěvek od Millanm
Možná si jim nedal ty správný podmínky... na semena od squirrela si nemůžu stěžovat


SOUHLAS!!:rasta:
Squirrel
foto klidně pošli a popiš tvuj postup a podminky ve kterych pěstuješ. Když se koukneš na foto meho polička s G.White Shark, taky jsou kytky malé. Není to seminkama ale pudou a podminkama. ja v začatcích měl až 20 ruznych poliček po par kytkach a přežily do sklizně třeba jen 2 polička než sem přišel na to kde se kytkam daří. chce to zkoušet a dat kytkam péči, vodu a slunce. i letos sem vetšinu kytek na novych mistech pohřbil, s tím je třeba počítat. tak aspoň máš zkušenost do příštího roku.

citace:
Původní příspěvek od HERBSMAN
Hej Squirrel jen tak mimochodem. Nechceš poslat fotky mých vypěstovaných kytek z tvých semínek?????Vůbec žádná sláva.
Kdyžtak na PM.
BlackStar
Souhlasím, že seeds od Squirrel jsou dobrý, mám taky malý kytky , ale je to způsobené půdou amístem co jsem zvolil.
riki
Už se těším na příští sezonu až budu moct zasadit seed od Squirrela :winner:
tng
Přidám se k zástupu lídí, kteří jsou spokojeni se seeds od Squirrela. Když bude ta možnost rád si je od něj pořídím znova.
HERBSMAN
Promiň Squirreli, ale já už výsadbu tvých semen nepodstoupím. Nehodlám totiž strávit několik let koumáním a vychytáváním podmínek pro tvoje modely. Na příští rok plánuji nakoupit něco aus Holland. Tak se nezlob. A dík.

S pozdravem H.
blesk276
seeds boli velmi dobre..len som musel skorej skosit....produkt dobry...nebyt mojej chyby bol ovela lepsi.mal som MK v skleniku....
Squirrel
6.11.2008 tak závěrem, letošní sezóna byla vcelku úspěšná. Master Kush je stejně kvalitní jako loni a to hodně:) a výnos taky zajimavý. Power Plant kvalitka a výnos průměrný.
foto 1 a 2) část sklizně Master Kush po přebrání. Pro zájemce pošlu semínka.
Squirrel
9.11.2008 přebraná i sklizeň Power Plant.
foto mluví za vše:)
Squirrel
15.11.2008
přebrána poslední část úrody Master Kush. S letoškem jsem spokojen. Po třídění mi zbylo pár semen tak v případě zájmu PM.
foto 1,2) před přebíráním
foto 3,4) hotovo :)
Squirrel
Shrnutí sezóny 2008

několik mých postřehů (musim si to napsat abych do jara nezapomněl:))

Sazení bylo opravdu brzo a proto sem to i tak sázel abych podle 2007 a 2008 mohl určit čas pro rok 2009 v mých podmínkách. Takže na jaře 2009 budu sázet trochu později než letos. Klíčení se osvědčilo. Prokořeňovací květináčky nikoli, protože moc rychle osychaly a kytky rostly o dost pomaleji. Power Plant ktery byl v kelimcích od jogurtu dohnal vzrůstem ty z prokořeňovacích docela rychle.

Holands Hope dam příští rok do skleníku, protože bych z něj už měl konečně rád pěknou kytku a semínka, zatím mu štěstí nepřálo.

Seeds na příští rok: (info a foto z Grow Encyklopedie)

foto 1) Master Kush (Hindu Kush x Hindu Kush) out 9-10 týdnů
foto 2) Holands Hope (indica) sklizeň cca konec září
foto 3) Great White Shark (Super Skunk (f) x White Widow (m)) out 8 týdnu
foto 4) White Russian (Ak47 x White Widow, na ten se obzvláště těším)

To je hrozné je listopd a člověk už se těší jak malé děcko až bude jaro :)
vinczenzo
musím souhlasit se všema lidma kteří chválí seeds od squirrela... mám MK nezastříhávám a kytky dělaí krásné stromečky rozvětvené jako na vánoce:D
redyth
musím steobu souhlasit, taky mám masterkushe od squirela a jedou krásně, nezastříhávám, jen roztahuji

Mějte se :smoker:
Filipek
Čau máš to moc krásný............prosímtě posli mi sem svůj kontakt rád bych se stebou vyměnil nějaka semínka dik moc :-p


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma