Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Pest Off , proti sviluškam ?? - Klikni zde pro originální téma
grizly
Cau, mate nekdo nejakou zkusenost s postrikem PEST OFF?
porad bojuju se sviluchama, a s postrikem Celaflor neem jsem boj prohral. tak jsem trochu zainvestoval...

Chtel jsem si take poridit predatory z biocontu Dravý roztoč Typhlodromus pyri - proti sviluškám, hálčivcům a vlnovníkovcům ale bohuzel tam pisou * Draví roztoči T. pyri na plstěných páskách se aplikují v lednu. Objednávky přijímáme od začátku prosince do konce ledna.

nevite o jinech strankach kde se da objednat T. pyri?
grizly
Tak sem to postrikal a uvidime.jestli je tohle nezabije tak uz nevim.
hell
nared to do kyble s destilkou a cele kytky ponor do roztoku nech okapat oschnout a zopakuj :)

svilusky uz neuvidis....
grizly
TO hell:takle to udelat nemohu kytky mohu pouze rosit.jsou jeste male-tyden od presazeni.postrikam to jeste zitra a pozitri snad to bude stacit.a jestli to nejaka zase prezije a bude potom imuni tak jsem v P.....
hell
jde o to ze jsou ze spodu listu a tam jsou i jejich vajicka.Omite je dotykovy,tak to strikani asi nebude nejjednodussi :-D

to ze jsou male je mozna pro tenhle kyblovaci zpusob lepsi ja vymacel vzrostle rozvetvene rostliny a chudery se celej den narovnavaly:(
grizly
tak jsem to strikal celkem 3x a po sviluskach ani stopa.PEST OFF doporucuji!
vir
jo a s tim pest off, kdy si to pouzival? v rustu, v kvetu? jinak pisou ze Do not use in the flowering stage. coz znamena nepouzivat v kvetu.

jinak k tem sviluskam bych ti doporucil Spray safe, link zde je to unikatni vec ktera se da pouzivat v jakekoliv fazi, teoreticky bys to mohl o vypit a nic se ti nestane. z vlastni zkusenosti mohu jen potvrdit. vrele doporucuju vsem, jedina nevyhoda je ze na ceskym trhu zatim nic takovyho neni.

boji proti sviluskam zdar.

ps. dulezity je taky zjistit kde se berou a zamezit dalsimu jejich vzniku, ale pokud pouzivas hlinu, kupovanou, jako biobizz tak ta uz je vetsinou obsahuje. takze je to tezky, doporucil bych nejake jine medium nez hlinu.

tot vse
peace vsem.
grizly
to vir:pouzival jsem to 7/18 coz je sedmi den rustu.
Kokura
Jo, můžu to též potvrdit. Pest off je vynikající, hlavně je bio, ale má jednu velkou nevýhodu a tou je cena. 800 zrovna není málo....Také můžu doporučit levnější variantu a tou je Spruzit. Stojí cca 240 Kč a ředí se ve stejném poměru jako Pest off...Dokonce se mi zdá, že je to na stejném základě....Obojí funguje většinou po prvním postřiku.
Exceptional
pest-off mi výborně pomohl proti třásněnkám. 800 není málo, ale aspoň je to BIO. O tom používání v období květu jsem ale nikde nečetl, ani v growshopu mi o tom nic neříkali, ještě se na to musím podívat.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma