Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Nevědomé pašování autem - Klikni zde pro originální téma
kafevar
Chystám se na hory přes Německo do Rakouska. Budem dva týpci v mikinách s kapucou a snowboardama a dvě holky s lyžema. Je nám všem mezi 25 a 30. Chtěl bych propašovat 2g trávy odhaduju tak 8% - 14% THC. Řešim otázku, jestli to ostatním říct předem nebo až bude po všem. Kdyby to nevěděli, tak by byl v autě jenom jeden nervózní člověk a byla by to výhoda při kontrole. Ale zase se tak sami nemůžou rozhodnout, jestli se chtěj vystavit nebezpečí že budou spolupachatelé i když o tom neví.

Samozřejmě jsem taky zvědavej na vaše názory ohledně toho, jakou mám šanci to bezúhony provést a provézt to. :)
Erixon
Sme v schengenu

Kontroly na hranicích už nejsou. Pašovat se sice dá na padesát spůsobů(určitě bys tady o tom našel theardy), ale řek bych že ti stačí když budš mít v pořádku auto, aby tě zbytečně nestavěli. Ne ňákou stodvácu co svítí jen levým světlem atp. Taky bych asi doporučil nepřekračovat rychlost na dobu delší než je nutný :)

Vůbec bych se toho nebál, jinak ať už to budou vědět nebo ne fízlům to je jedno, když se k tomu přihlásíš(nebo to budeš mít u sebe).
kdybych vedel ze nekdo provez travu byl bych jen rad, ale tak jim to nerikej a pri kontrole to mej po ruce abys to prinejhorsim moh sezrat, kdyby se stalo nejhorsi a byly s tim oplejtacky tak budou popotahovat tebe a ne je
Čus chlape, myslím, že nemusíš mít vůbec strach - od vstupu do Schengenu se to hodně zmírnilo, myslím kontroly. Navíc dva gramy mě nepřijde až tak velké množství, že by se to nedalo převézt ( to hoď třeba do kafe - klasika :) ). Párkrát už jsem MJ převážel přes hranice (pro osobní účely), vždy do Rakouska a vždy bez problémů ( ale jednou sem byl pěkně posranej - sem převážel 4g, který jsem nakonec pronesl až do sídla OSN) :D
Dadenka
[QUOTE]Původní příspěvek od kafevar
[B]Chystám se na hory

Bejt tebou tak se toho vubec nebojim, ano může se stát že vás budou stavět, ale doby takzvanýho filcování sou pryč (nikdo nic hledat nebude!!!).
Navíc za 2g tě nezavřou- asi se tam drží něco podobnýho jako menší než větší množství...
Jestli to pude tak pocestě NEHULTE- Kámoš platil v německu 280E za řízení pod vlivem trávy, a jak víše... několik hodin na stanici u protokolu + ještě sem neslyšel o německým poldoj kterej by uměl 3 věty česky!!!
po sengenu sou policajtsky zmrdi v nemecku a v rakousku uplne vysazeny na vsechno co ma ceskou nabo este vychodnejsi znacku. nebreou lidi na hranicich ale az dal. zastavujou co se da a buzerujou az hruza. klidne ti prolezou a rozeberou pul auta na odpocivadle a pak si to sloz sam.
jinak z naky travy bych posranej nebyl jen neridit zmastenej, ty testy pouzivaj radi a casto.
pjsky
zajimave.. a dready na hlave to mas taky spatny ;) a nemusis byt cech, zkus si s dreadama neco provadet ve francii...
sk-at-er
vubec bych to neriskoval!jel jsem nedavno s dvema kamosema na hory do nemecka na vikend (novym bmw) a ani ne za pul kilometru nas hned zastavili benga kdyz videli mlady kluky na ceskejch znackach a porad se nas ptali kdo z nas kouri- kdo kouri travu!vocichali nam a prolezli skoro cely auto ale nastesti sme nic nevezli po mejch zkusenostech s pokutama za huleni v nemecku!
pjsky
hele myslim ze si za to muzeme sami... s kamosem jdeme do hospy, celkem slusna restourace v praze, vsude narvano a on ac nevypada jako hulic tak je. Z nicehonic zacne pred cisnikem balit na stole. Cisnik jen tak bolestne zamrkal ale drzel kusnu... no a takhle to vede kdekoliv a kdykoliv.
vcetne za carou.
tj. jestli jsou z nas pokutovy "prasatka" tak se nedivte, jak si na nas benga po evrope pochutnavaj. Pac tady v CR by se uzatykali...
PS: ja provezl pres nekolik letistnich kontrol pro vlastni spotrebu i horsi veci, jak huleni. A tezce nafrcenej.
PS2: pysnej na to nejsem, ale problem to nebyl. Meli to primo pod nosem...
kafevar
Když dělají němci nebo rakušáci ty kontroly, jedná se jen o kontrolu auta nebo u toho vždykcky ještě prošacujou i osádku vozidla včetně spodního prádla atd.?
sk-at-er
nám šacovali akorát auto za to do hloubky a chtěli vidět všech pěněžky a očuchávali je prasata:)ale myslim, že je to spíš individuální než že by každýho projeli úplně stejně...
kafevar
Tak všechno dobře dopadlo. Trochu jsem vyměknul a nadrtil jsem jen 1g a rozdělil ho na půlky. Ty jsem zabalil do ustřižených prstů z rukavice. Měl jsem dva malý balíčky, který bych přinejhoršim spolknul. Bylo to na 4 malý brka. Takže každej večer jedno. Nepotkali jsme jedinýho policajta, ale bylo to v pohodě. Příště bych to udělal stejně. Kolega snowboardista to přijal s vděkem, jeho přítelkyně to ignorovala a moje mladá trvdila, že to prej věděla, že mě zná. :D Ale příště jim to řeknu.

OT:
Jinak poježdění bylo úplně skvělý a bylo tam tak 20% čechů. :) Ve štředu naprosto super luxusní čerstvej prašánek. Do toho svítilo nádherně sluníčko, bylo -10C a všude panenský, právě posněžený svahy. Prostě sláááást.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma